Ζώδια για ελεύθερους 07/12 Παρασκευή

surreal-steampunk-jewellery-bjrg-2009-collection

Ζώδια για ελεύθερους 07/12 Παρασκευή

Ζώδια Κριός

Κάθε τέλος είναι μια καινούργια αρχή – οπότε είστε έτοιμοι για κάτι καινούργιο; Υπάρχει σίγουρα κάτι εκεί έξω και σας περιμένει.

Θα πρέπει να αφήσετε κάτι για να κάνετε χώρο στην καρδιά σας για αυτό που θα έρθει στη συνέχεια.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Ο ενθουσιασμός αυξάνεται! Μια καινούργια, υπέροχη ενέργεια έρχεται προς το μέρος σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι θα την αξιοποιήσετε κατάλληλα. Ωστόσο, προσπαθήστε να μην το παρακάνετε! Τελευταία έχετε την τάση να υπερβάλλετε λίγο!

Ζώδια Δίδυμοι

Ποιο είναι το ερωτικό σας πεπρωμένο; Τώρα, να περιμένετε κάτι περισσότερο από τις επιλογές που θα κάνετε και μια έξτρα δύναμη. Μαζί με όλα αυτά, παίρνετε σαν δώρο και λίγη επιπλέον γοητεία!

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο για την Νεα Σεληνη  τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-33

Ζώδια Καρκίνος

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη προσδοκίες αλλά καλό θα ήταν να ρίξετε λίγο τις δικές σας προς το παρόν. Τα πράγματα μπορεί να είναι ακόμη υπέροχα – αλλά μπορεί και να μην πάνε σύμφωνα με το σχέδιο. Να είστε προετοιμασμένοι για ο,τιδήποτε (και οποιονδήποτε)!

Ζώδια Λέων

Αισθάνεστε καλά; Με τέτοια ενέργεια, θα έπρεπε! Το σύμπαν στέλνει μερικά πολύ καλά πράγματα προς το μέρος σας – οπότε σήμερα ρίξτε το έξω! Και το βράδυ είναι επίσης γεμάτο πιθανότητες! Βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι για κάτι καινούργιο!

Ζώδια Παρθένος

Πηγαίνετε σε ένα πάρτι και κάντε εντύπωση – ή απλά χαλαρώστε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και μιλήστε για τα όνειρα και τις ελπίδες σας. Ό,τι και αν επιλέξετε να κάνετε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δημιουργήσετε ένα πιο φωτεινό μέλλον.

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα η προσωπική σας ενέργεια ευνοεί παλιές φιλίες και νέες γνωριμίες. Έχετε έναν σπάνιο συνδυασμό ομορφιάς και δυνατοτήτων, και το μέλλον σας είναι όσο φωτεινό όσο επιλέξετε να το κάνετε εσείς. Είστε έτοιμοι για κάτι μεγάλο;

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Όλοι οι άλλοι είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τη διασκέδαση αλλά εσείς είστε μάλλον χαμένοι στις σκέψεις σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε σοβαρά τα πράγματα – για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον – και μετά θα είστε και εσείς έτοιμοι για να το ρίξετε έξω!

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα, οι όμορφες στιγμές εμπεριέχουν και λίγη νοσταλγία – αλλά θα πρέπει επίσης να βάλετε στο επίκεντρο τις βαθύτερες επιθυμίες της καρδιάς σας. Ποιες είναι οι αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή αυτό το μήνα;

Ζώδια Αιγόκερως

Αν ψάχνετε αφορμή για μια τυχαία συνάντηση που θα εξελιχθεί σε μια υπέροχη σχέση, μην είστε ντροπαλοί – η ενέργειά σας σήμερα ευνοεί την λήψη πρωτοβουλιών. Απλά χαλαρώστε, να είστε ο εαυτός σας και να λέτε στους άλλους αυτά που σας απασχολούν.

chartomantia-098

Ζώδια Υδροχόος

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αξιολογήσετε όσα έχουν προηγηθεί, ποιος είναι ο ρόλος σας στην ερωτική σας ζωή και τι ακριβώς θέλετε – καθώς επίσης και τι είναι αυτό που θέλετε να αποκομίσετε από εδώ και πέρα. Χρησιμοποιήστε εξίσου το μυαλό και την καρδιά σας, κάντε την επιλογή σας και τιμήστε τη.

Ζώδια Ιχθύες

Δοκιμάστε να φανταστείτε το μέλλον σας – ενώ παράλληλα βιώνετε έντονα το εδώ και το τώρα. Το παρελθόν έχει περάσει αλλά δεν έχει ξεχαστεί, οπότε κρατήστε τα πολύτιμα μαθήματα που έχετε πάρει ως τώρα και πετάξτε ο,τιδήποτε σας βαραίνει.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο για την Νεα Σεληνη  τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66