ζώδια για ελεύθερους 11/03 Παρασκευή

miniaies-erwtikes-zwdio-tayros

ζώδια για ελεύθερους 11/03 Παρασκευή

 

ζωδια κριός
Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μάλλον, όμως κάτι μπορείτε να κάνετε για να το διαχειριστείτε λίγο αν πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Φυσικά αυτό περιλαμβάνει και την προσωπική σας ζωή. Δεν σας οδηγεί πουθενά το να βγαίνετε με λάθος άτομο, μόνο για μόνο για να έχετε μια υποτυπώδη κοινωνική ζωή. Σχεδιάστε οι ίδιοι το πεπρωμένο σας, με πιο έξυπνες επιλογές ανθρώπων που βάζετε δίπλα σας.

 

ζωδια ταύρος
Μπορείτε να προσφέρετε και ένα χέρι βοηθείας σε άλλους, στη πορεία σας μέσα στη μέρα. Δεν έχει σημασία αν θα είναι βοήθεια προς ένα φιλικό σας άτομο σε σχέση με τη δουλειά του ή αν θα ανοίξετε την πόρτα σε έναν άγνωστο άνθρωπο. Καμία προσφορά προς τους άλλους δεν περνά απαρατήρητη και όλες κάτι έχουν να προσθέσουν στην εικόνα σας.

ζωδια δίδυμοι
Μπορείτε να διατηρείτε την πνευματική σας προσωπικότητα, χωρίς να φαίνεστε σνομπ προς τους άλλους. Θα ήταν πολύ βοηθητικό για εσάς να χρησιμοποιείτε το μυαλό σας για να φλερτάρετε, αντί τις τετριμμένες γνωστές τακτικές σας. Είστε ικανότατοι να ανοίξετε ή να μετέχετε σε μία συζήτηση, χωρίς να καταφεύγετε πάντα στο χιούμορ. Αφήστε να αναδυθεί και να λάμψει η πιο σοφιστικέ πλευρά σας.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια καρκίνος
Σήμερα κάντε μια ρεαλιστική προσπάθεια να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας. Θα σας κάνει καλό να ταράζετε τα νερά από καιρό σε καιρό! Μπορείτε να κάνετε παρέα με άλλα άτομα από αυτά που συνηθίζετε, να πάτε για καφέ σε ένα άλλο μέρος αντί στο στέκι σας, να δεχθείτε μια πρόσκληση για μια εκδήλωση που μπορεί να μην πηγαίνατε καν υπό άλλες συνθήκες. Εκπλήξτε τον εαυτό σας κάνοντας κάτι απρόσμενο.

ζωδια λέων
Η αγάπη χαράζει πάντα μια δική της πορεία. Ποτέ δεν ρωτά ο φτερωτός μικρούλης κατά πόσο είστε έτοιμοι να τον προσέξετε! Δείξτε υπομονή, και η αληθινή αγάπη δεν είναι πολύ μακριά σας. Στο μεταξύ απολαύστε την εργένικη ζωή σας με τους φίλους σας.

ζωδια παρθένος
Έχετε σκεφτεί την εναλλακτική του να προσφέρετε στους άλλους εποικοδομητική κριτική αντί για επικριτικούς σχολιασμούς; Να είστε σίγουροι ότι τα άτομα του φιλικού σας κύκλου θα εκτιμήσουν πιο πολύ τις συμβουλές σας, αν δεν στάζουν αρνητισμό. Προσπαθήστε να βγάλετε την απαισιοδοξία από την καθημερινότητά σας και τις συζητήσεις σας.

zwdia-fotia

ζωδια ζυγός
Το ρομάντζο πλανάται ήδη στον αέρα κι εσείς είστε επίσης έτοιμοι γι’ αυτό! Φορέστε τα καλύτερά σας και αφήστε την αυτοπεποίθησή σας να θέλξει αυτό το νέο άτομο που σας πλησιάζει, και δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σας. Χαμογελάστε, φλερτάρετε, είστε επαγγελματίες σε αυτό τον τομέα!

ζωδια σκορπιός
Ένα αναπάντεχο ξέσπασμα μπορεί ενίοτε να επιφέρει μεγάλες παρεξηγήσεις. Αντί όμως να ελπίζετε ότι θα προκύψει στον άλλον μια κρίση μερικής αμνησίας, καλύτερα να σπεύσετε και να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα όσο γίνεται πιο γρήγορα. Μπορείτε βέβαια να επιλέξετε την αποστολή ενός επεξηγηματικού μέιλ, όμως το καλύτερο για εσάς θα ήταν να κάνετε μια συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο.

ζωδια-ταρο-99

Το Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο

ζωδια Σαββατοκυριακο 12-13/03 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 12-13/03 Β

Ηλιακες  συναστριες

Ψυχικες συναστριες

Ραντεβου με το καθε ζωδιο

 

ζωδια τοξότης
Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να γνωρίζετε νέα άτομα μέσω του διαδικτύου. Δεν αποκλείεται μάλιστα η επόμενη σχέση σας να καραδοκεί ήδη κάπου ανάμεσα στα πλήκτρα σας! Τολμήστε να εγγραφείτε και σε άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών, συζητήστε διαδικτυακά, και στη συνέχεια οργανώστε μια συνάντηση δια ζώσης για διασκέδαση.

ζωδια αιγόκερως
Το να σχεδιάζει κάποιος το μέλλον του, δεν έχει ως προϋπόθεση το να είναι ήδη ζευγαρωμένος. Μέχρι να βρεθεί το έτερον ήμισυ που θα κατακτήσει την καρδιά σας, μπορείτε να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας σχέδια, ώστε να παραμείνετε ανεξάρτητοι αλλά και προνοητικοί.

ζωδια υδροχόος
Η μέρα σας αναμένεται να είναι λίγο βαρετή στην αρχή της για εσάς, γι’ αυτό η εποχή είναι κατάλληλη να οργανώσετε κάτι πιο ενθουσιώδες! Προσθέστε μια πικάντικη νότα στην ανιαρή ρουτίνα σας, φλερτάροντας ακόμη και με ένα άγνωστο άτομο. Κανονίστε μια βραδινή έξοδο με τους φίλους σας, προκειμένου να έχετε κάτι ευχάριστο να προσβλέπετε.

ζωδια ιχθύες
Τα όνειρά σας δεν αποκαλύπτουν μόνο τις ελπίδες σας για το μέλλον, αλλά και τους φόβους σας όσο αφορά την εύρεση του κατάλληλου συντρόφου. Δώστε όση περισσότερη προσοχή μπορείτε, σε πιθανά επαναλαμβανόμενα μηνύματα που βγαίνουν ενώ κοιμάστε. Ίσως το υποσυνείδητό σας να προσπαθεί να σας πει κάτι.