Ζώδια για ελεύθερους 21/12 Παρασκευή

Beautiful Desktop Wallpapers – 1024 x 768 – Ministry of Wallpapers (12)

Ζώδια για ελεύθερους 21/12 Παρασκευή

Ζώδια Κριός

Αν θέλετε να γνωρίσετε κάποιον/α καινούργιο/α, ίσως θα πρέπει να αποκλίνετε από τα συνηθισμένα.

Είτε αυτό είναι να αλλάξετε δρόμο για τη δουλειά σας ή να ξεκινήσετε μια συζήτηση με κάποιον εντελώς άγνωστο, το κλειδί σήμερα είναι ο αυθορμητισμός.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Βγάλτε τον εαυτό σας ραντεβού σήμερα. Δε χρειάζεται να είναι κάτι πολυτελές – πηγαίνετε μία βόλτα για να έρθετε σε επαφή με τη φύση ή απολαύστε ένα απλό πικνίκ. Ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεστε στον εαυτό σας θέτει τον τόνο για το πώς θα σας συμπεριφερθούν οι άλλοι.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να οραματιστείτε – σκεφτείτε λεπτομερώς τι είναι σημαντικό για εσάς σε μία σχέση και τι όχι. Το να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε είναι ένα τεράστιο βήμα στην αναζήτηση του έρωτα.

Διαβαστε  2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας!

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Καρκίνος

Περνάτε όμορφα; Είτε βγαίνετε ραντεβού είτε απλά απολαμβάνετε μια περίοδο μοναξιάς, βεβαιωθείτε ότι αξιοποιείτε με τον καλύτερο τρόπο το παρόν σας και δε ζείτε απλά για το μέλλον.

Ζώδια Λέων

Σε ό,τι αφορά τα ραντεβού, το κλειδί είναι ο συμβιβασμός – όχι σε επίπεδο συντρόφων αλλά δραστηριοτήτων. Να είστε ανοιχτόμυαλοι και να παίρνετε τα πράγματα όπως έρχονται. Θα είναι σίγουρα πολύ καλύτερη εμπειρία για όλους τους εμπλεκόμενους.

Ζώδια Παρθένος

Μην αυτοπεριορίζεστε. Αν σας αρέσει κάποιος/α πείτε το τους. Και αν είστε έτοιμοι να πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο με κάποιο φλερτ σας, εκφράστε το.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Αν τώρα τελευταία θεωρείτε ότι έχετε πέσει σε τέλμα στην ερωτική σας ζωή ίσως ήρθε η ώρα για λίγο αυτοστοχασμό. Αλλά να είστε επιεικείς με τον εαυτό σας – η ζωή σας είναι γεμάτη είτε έχετε σύντροφο είτε όχι.

Ζώδια Σκορπιός

Τώρα ίσως ήρθε η ώρα να αφήσετε στην άκρη τα ραντεβού για να ακολουθήσετε τα όνειρά σας. Αυτό είναι κάτι καλό – μπορεί να βρείτε τον έρωτα στην πορεία.

Ζώδια Τοξότης

Ακούτε; Κάποιος/α μπορεί να προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας και να σας εκφράσει τα τρυφερά του/της συναισθήματα. Φανείτε ανοιχτόμυαλοι.

Ζώδια Αιγόκερως

Αν κάποιο ραντεβού σας ακυρωθεί σήμερα ή δυσκολεύεστε να οριστικοποιήσετε τα σχέδια σας με κάποιο φλερτ, πάρτε μια βαθιά ανάσα. Δεν μπορείτε να ελέγξετε τα πάντα – αν είναι γραφτό να γίνει θα γίνει.

dream

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα έχετε μια τάση να σας αρέσουν πράγματα διαφορετικά από τα συνηθισμένα και αυτό μπορεί να είναι θείο δώρο για την ερωτική σας ζωή. Συνεχίστε έτσι.

Ζώδια Ιχθύες

Κάποιος/α στη ζωή σας σας στέλνει ανάμεικτα μηνύματα. Αντί να προσπαθείτε να μαντέψετε τι θέλουν να πουν, ακολουθήστε μια πιο ευθεία προσέγγιση – ρωτήστε τους πώς αισθάνονται.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66