Ζώδια για ελεύθερους 24/12 Δευτέρα

1302524437_platinumwall.ru_201012272358213150

Ζώδια για ελεύθερους 24/12 Δευτέρα

Ζώδια Κριός

Ψάχνετε για ένα σημάδι; Αντί να διαβάζετε το φλιτζάνι ή να ρίχνετε τα ταρώ, ίσως θα πρέπει να επισκεφτείτε μερικούς δεσμευμένους φίλους σας για μια συζήτηση σχετικά με την ερωτική σας ζωή.

Θα πάρετε καλές συμβουλές σχετικά με το πώς θα αναζητήσετε τον/την επόμενο/η σας ερωτικό/ή σύντροφο.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Εκτιμάτε τα ωραία πράγματα στη ζωή, οπότε σήμερα απολαύστε κάτι ιδιαίτερο. Κεράστε τον εαυτό σας ένα αμαρτωλό γλυκό – ή ξοδέψτε χρήματα για ένα πολυτελές δείπνο για δύο και προσφερθείτε να το μοιραστείτε με κάποιον.

Ζώδια Δίδυμοι

Ο καλύτερος τρόπος για να κατανοήσετε τα βαθύτερα συναισθήματα κάποιου είναι να τους παρακολουθείτε στενά – ιδιαίτερα τη γλώσσα του σώματός τους. Σταυρώνουν τα χέρια τους; Κινούνται νευρικά; Χαμογελούν πλατιά και σας αγγίζουν διαρκώς; Είναι εύκολο να καταλάβετε τι κρύβεται πίσω από τις κινήσεις τους.

Διαβαστε  2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας!

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-33

Ζώδια Καρκίνος

Σπίτι είναι εκεί που βρίσκεται η καρδιά σας, οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε φιλόξενοι. Ρίξτε μια ματιά στο σπίτι σας και δείτε αν αντανακλά την προσωπικότητά σας και τον πραγματικό σας εαυτό. Αν όχι, αφιερώστε χρόνο για να το αλλάξετε.

Ζώδια Λέων

Θα πρέπει να είστε περισσότερο γενναιόδωροι με ανθρώπους που υπό κανονικές συνθήκες προσπαθείτε να αποφύγετε. Πιέστε τον εαυτό σας να φανείτε ευγενικοί ακόμη και με όσους θεωρείτε ενοχλητικούς. Αυτό δείχνει ότι είστε διατεθειμένοι να δείτε πέρα από τις μικρές διαφορές και να φερθείτε σαν ώριμοι ενήλικες – και τίποτα δεν είναι πιο σέξι από αυτό.

Ζώδια Παρθένος

Ένα ασυνήθιστο νυχτερινό στέκι μπορεί να είναι το κατάλληλο μέρος για την επόμενη ερωτική σας περιπέτεια. Διασκεδάστε ανακαλύπτοντας νέα μέρη και δοκιμάζοντας καινούργιες εμπειρίες και αφήστε τις αισθήσεις σας να σας οδηγήσουν.

Ζώδια Ζυγός

Οι φιλίες σας είναι πολύ σημαντικές για εσάς, οπότε δείξτε στους κοντινούς σας ανθρώπους πόσο νοιάζεστε για αυτούς. Κάντε τους ένα πάρτι ή δώστε τους δωράκια που έχετε φτιάξει με τα χεράκια σας και ξέρετε ότι θα τους αρέσουν. Και μετά ζητήστε τους να σας συστήσουν στους αδέσμευτους φίλους τους.

tarw-erwtoskopio

Ζώδια Σκορπιός

Μπορεί να σας εξιτάρει να φλερτάρετε με κάποιον που ξέρετε καλά, αλλά για το καλό σας βεβαιωθείτε πριν κάνετε ο,τιδήποτε ότι κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος. Αρχικά ελέγξτε τις διαθέσεις τους με ένα ντροπαλό χαμόγελο και ένα απαλό άγγιγμα για να δείτε αν τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Μετά από αυτό θα ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε!

Ζώδια Τοξότης

Η επικοινωνία ευνοείται ιδιαίτερα σήμερα, οπότε τολμήστε να πείτε σε κάποιον/α που σας αρέσει πώς αισθάνεστε για αυτούς. Μην συγκρατείστε! Φανερώστε τα όλα και δείτε τι πρόκειται να συμβεί. Μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας σε κάποιον/α. Πείτε τι αισθάνεστε χαλαρά χωρίς να έχετε συγκεκριμένες προσδοκίες. Δώστε προσοχή στη γλώσσα του σώματός τους για να δείτε αν θα πρέπει να συνεχίσετε.

zwdia-3-zodia

Ζώδια Υδροχόος

Θα πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε την ερωτική σας ζωή. Αν τα διαδικτυακά ραντεβού δεν λειτουργούν για εσάς, δοκιμάστε μια έξοδο με αδέσμευτους φίλους σας σε ένα χαλαρό στέκι. Αν τα κλασικά ραντεβού στα τυφλά σας κάνουν να αισθάνεστε άβολα, δοκιμάστε μια συνεδρία γρήγορων εναλλασσόμενων ραντεβού. Αλλάξτε λίγο τα πράγματα!

Ζώδια Ιχθύες

Όταν κάποιος λέει γλυκόλογα για να κάνει καλή εντύπωση, εσείς θα πρέπει να βλέπετε πέρα από τα λόγια και να προσπαθείτε να ανακαλύψετε την αλήθεια. Σήμερα, ο πιο σύντομος δρόμος για να φτάσει κάποιος στην καρδιά σας είναι μέσα από πράξεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11