ζώδια για ελεύθερους 25/12 Τρίτη

maxresdefault

ζώδια για ελεύθερους 25/12 Τρίτη

Χρόνια Πολλά σε όλους!!

ζώδια Κριός

Σήμερα θα σας είναι πολύ εύκολο να προσεγγίσετε καινούργια άτομα, καθώς θα σας διέπει ο εορταστικός ενθουσιασμός! Αξιοποιήστε τον προς όφελός σας κάνοντας την κίνηση με ένα άτομο που θέλετε να βγείτε ραντεβού. Όσο πιο πολύ ανοιχτείτε, τόσο περισσότερη από την προσοχή που σας αξίζει θα λάβετε!

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Έχετε μια προδιάθεση να γίνεστε κάπως αγενείς όταν τα πράγματα δεν κυλάνε όπως τα θέλετε… Όμως αυτό δεν πρέπει να γίνεται αιτία να ξεσπάτε στους άλλους. Την επόμενη φορά που θα νιώσετε πιεσμένοι, αναρωτηθείτε αν το άτομο απέναντί σας αξίζει αυτή τη συμπεριφορά. Η πρακτική μπορεί να κάνει θαύματα!

ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα καλείστε να δώσετε και πάλι σημασία στην κοινωνική σας ζωή. Έχετε παραμελήσει κάπως τα άτομα που βρίσκονται πάντα κοντά σας, εξαιτίας των πολλών σας υποχρεώσεων. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για μέλη της οικογένειάς σας ή φίλους, το βέβαιο είναι ότι η μέρα απαιτεί να μηδενίσετε αυτή την απόσταση!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ζώδια Καρκίνος

Μήπως έχει αρχίσει να σας καταβάλει ο υπερβολικός φόρτος εργασίας; Η σημερινή μέρα είναι η καλύτερη αφορμή για να δραπετεύσετε για λίγο! Δεν έχει σημασία αν θα κάνετε έναν μικρό περίπατο ή μια ημερήσια εκδρομή. Το ζητούμενο είναι να αφήσετε πίσω σας το άγχος, να ανοίξετε το μυαλό και την καρδιά σας!

ζώδια Λέων

Δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας σας να ονειροπολείτε και να σκέφτεστε το μέλλον με ένα ιδιαίτερο άτομο! Ωστόσο, η θετική αύρα που εκπέμπετε σήμερα θα δώσει το έναυσμα στην άλλη πλευρά να κάνει την πρώτη κίνηση. Ενδώστε στη γιορταστική ατμόσφαιρα και απολαύστε το τώρα!

ζώδια Παρθένος

Δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζετε κάθε λεπτομέρεια σε μια κατάσταση που σας κάνει να νιώθετε άβολα. Η ταχύτητα της σκέψης σας είναι ισχυρό όπλο, για να αποφεύγετε τέτοιου είδους παγίδες… Να επιβραβεύετε τον εαυτό σας κάθε φορά που ξεγλιστράτε από μια δύσκολη κατάσταση!

zwdia-9-zvdia-9

ζώδια Ζυγός

Αν είστε στη διαδικασία αναζήτησης νέου έτερου ήμισυ, αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε αυτά που θέλετε από ένα ταίρι αντί για αυτά που χρειάζεστε. Για παράδειγμα, για έναν άνθρωπο γεμάτο εντάσεις, είναι προτιμητέο ένα άτομο που πατά γερά στο έδαφος… Επεξεργαστείτε το δικό σας ιδανικό ταίριασμα!

ζώδια Σκορπιός

Η υπερβολική ανάλυση των πραγμάτων ενδέχεται να αποτελεί εμπόδιο για εσάς, στην εύρεση του επόμενου συντρόφου σας. Όταν σας προσεγγίσει το συναίσθημα, κλείστε την πόρτα στην ενασχόληση με κάθε λεπτομέρεια… Αντί για απαντήσεις, προτιμήστε λίγο μυστήριο!

ζώδια Τοξότης

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να νιώθει κανείς μόνος. Μπορεί να είναι περιτριγυρισμένος από άτομα που δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου. Είτε μπορεί να είναι ο ίδιος τόσο απορροφημένος, που δεν αφήνεται στις προσεγγίσεις… Εσείς τι επιλέγετε;

zwdia-3-zodia

ζώδια Αιγόκερως

Ξεχάστε για σήμερα το ατέρμονο και ανούσιο κουβεντολόι! Περάστε στο «διά ταύτα», γιατί οι υπερβολικές αναλύσεις σας θα κουράσουν το άτομο που σας ενδιαφέρει. Να είστε σύντομοι, ακριβείς και χωρίς πολλούς σχολιασμούς για να κερδίσετε την προσοχή του!

ζώδια Υδροχόος

Μια διανοητική επαφή μπορεί να φουντώσει σήμερα την ρομαντική σας πλευρά. Αφήστε να βγει στην επιφάνεια η ευφυΐα σας, αν θέλετε να βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής… Σύντομα το αντικείμενο του πόθου σας θα κρέμεται από τα χείλη σας!

ζώδια Ιχθύες

Είστε έτοιμοι για μια δημιουργική καταιγίδα; Αξιοποιήστε σήμερα αυτό το κύμα έμπνευσης, αφήνοντας ελεύθερη τη φαντασία σας. Γεμίστε με ανανεωμένες εικόνες, που σύντομα θα σας φανούν πολύ χρήσιμες!

Διαβαστε  2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας!

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra