ζώδια για ελεύθερους 26/04 Παρασκευή

erwtikes-11414

ζώδια για ελεύθερους 26/04 Παρασκευή

Ζώδια Κριός

Η έλλειψη προσοχής σε όσους χρειάζονται κάτι περισσότερο από εσάς από ένα κούνημα του κεφαλιού, αρχίζει να γίνεται αντιληπτή ως αναισθησία. Σήμερα, επικοινωνήστε με τα κοντινά σας άτομα, και ζητήστε να μάθετε τις τελευταίες τους περιπέτειες.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Σήμερα θα πρέπει να δώσετε την αμέριστη προσοχή σας σε οικονομικά ζητήματα. Αφιερώστε μερικές ώρες για να ελέγξετε τους λογαριασμούς σας και κάντε έναν προϋπολογισμό που να ταιριάζει καλύτερα στις καθημερινές σας ανάγκες, αφήνοντας χώρο για διασκέδαση.

Ζώδια Δίδυμοι

Το ότι είστε έξυπνοι δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να είστε και δημοφιλείς. Μην κάνετε ανοησίες μόνο και μόνο για να κάνετε τους άλλους να αισθάνονται καλύτερα για τον εαυτό τους. Να είστε ο εαυτός σας ανεξάρτητα από το πόσο υψηλό είναι το IQ σας.

Διαβαστε στο Εκτεταμένο Πλουτώνιο Ωροσκόπιο 24/04-02/10 αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Καρκίνος

Πότε ήταν η τελευταία φορά που δώσατε συγχαρητήρια στον εαυτό σας για κάτι; Οι κινήσεις αυτοεκτίμησης είναι εξίσου σημαντικές με το να δείχνετε στους άλλους γύρω σας πόσο τους εκτιμάτε. Γίνετε ο καλύτερος φίλος τους εαυτού σας.

Ζώδια Λέων

Σήμερα διασκεδάστε φλερτάροντας με κάποια καινούργια άτομα κατά τη διάρκεια των καθημερινών σας δραστηριοτήτων. Πιάστε συζήτηση στον μπαρίστα που σας φτιάχνει τον πρωινό σας καφέ, κλείστε το μάτι στο παιδί που φέρνει την αλληλογραφία στο γραφείο σας και χαμογελάστε στους οδηγούς των άλλων αυτοκινήτων που έχουν κολλήσει μαζί σας την κίνηση.

Ζώδια Παρθένος

Έχετε περάσει πολύ καιρό αναλύοντας την επόμενη σας κίνηση. Ήρθε η ώρα να βγείτε εκεί έξω! Μην σκέφτεστε διαρκώς τη στρατηγική που θα ακολουθήσετε. Ζητήστε από κάποιον/α να βγείτε ραντεβού πάνω στο καπρίτσιο της στιγμής, χωρίς να το έχετε σχεδιάσει από πριν.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Η εξερεύνηση σε νέα μέρη στην πόλη σας σας βοηθά να ανακαλύψετε ένα καινούργιο πάθος. Είτε πρόκειται για ένα εξωτικό εστιατόριο είτε για μια μυστική πόρτα σε έναν ασυνήθιστο προορισμό, η δίψα σας για περιπέτεια θα αποδώσει καρπούς.

Ζώδια Σκορπιός

Το καλύτερο όταν βγαίνετε ραντεβού είναι η ανακάλυψη της μαγείας του έρωτα. Οπότε μην χρονοτριβείτε άλλο και βγείτε εκεί έξω! Είναι βέβαιο ότι σήμερα θα μαγέψετε όλους όσους έρθουν σε επαφή μαζί σας. Άμπρακατάμπρα!

Ζώδια Τοξότης

Μια φιλική σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε έρωτα αν η στιγμή είναι κατάλληλη. Ο αποφασιστικός παράγοντας είναι το εάν θέλετε ή όχι να αφήσετε την αγάπη να πάρει το δρόμο της ή να την σταματήσετε πριν εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο.

zwdia-66

Ζώδια Αιγόκερως

Συνεχίστε με επιμονή την αναζήτηση του έρωτα και θα ανταμειφθείτε με περισσότερα από όσα είχατε φανταστεί. Δεν είναι κακό να είστε επιλεκτικοί, αρκεί να θυμάστε να έχετε ρεαλιστικούς στόχους.

Ζώδια Υδροχόος

Κάντε τη σημερινή μέρα υπέροχη φεύγοντας νωρίς από τη δουλειά και κάνοντας κάτι διασκεδαστικό. Πηγαίνετε στην παραλία ή στο πάρκο και απολαύστε την μέρα σας χαλαρώνοντας στον ήλιο ή παίζοντας μπάλα με τους φίλους σας.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, οπότε πάρτε το ρίσκο και ζητήστε να βγείτε ραντεβού από κάποιον/α που σας ενδιαφέρει. Συναντηθείτε χαλαρά και κάντε κάτι διασκεδαστικό και ξέγνοιαστο. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε να βγείτε ένα σούπερ ρομαντικό ραντεβού.

Διαβαστε στο Εκτεταμένο Πλουτώνιο Ωροσκόπιο 24/04-02/10 αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9