Ζώδια για ελεύθερους 27/12 Πέμπτη

1349161177_fc24e230c862b4d8a8a2343575a

Ζώδια για ελεύθερους 27/12 Πέμπτη

ζώδια Κριός

Σήμερα νιώθετε έντονη ανάγκη για τακτοποίηση και κάθαρση, σε πολλά επίπεδα! Διοχετεύστε την ενέργειά σας στο καθάρισμα του σπιτιού και κάντε όλες τις υπόλοιπες πρακτικές για να αφήσετε το μυαλό σας να… επεξεργάζεται στοιχεία.

Μετά, περάστε και στην συναισθηματική κάθαρση κάποιων παλιών φορτίων.

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Όσο κι αν ωθηθείτε προς κάποιες παρορμητικές αγορές, σήμερα θα πρέπει να αντισταθείτε. Επειδή αυτή την περίοδο αντιμετωπίζετε μια συναισθηματική ανασφάλεια, επιστρατεύστε τη δημιουργικότητά σας. Γιατί να μην κεράσετε ένα ποτό σε ένα ιδιαίτερο άτομο; Το αποτέλεσμα μπορεί να σας ισορροπήσει!

ζώδια Δίδυμοι

Ίσως σας φαίνεται λίγο εκφοβιστικό το στάδιο της γνωριμίας, με ένα άτομο που συναντήσατε πρόσφατα. Όμως αξίζει τον κόπο, γιατί πρέπει να σκαλίζετε τα πράγματα για να βγουν στην επιφάνεια. Δείξτε γενναιότητα και μιλήστε για τα συναισθήματά σας, προκειμένου να ανακαλύψετε κατά πόσο είναι αμοιβαία. Έχουν και πλεονεκτήματα τα ρίσκα!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Καρκίνος

Η επιστροφή στην αρένα των ραντεβού σας φαντάζει λίγο τρομακτική αυτή την περίοδο, ενώ στην ουσία δεν είναι. Έχει μειωθεί λίγο η αυτοπεποίθησή σας, γι’ αυτό αναδύονται δισταγμοί. Λειτουργείστε με το σκεπτικό ότι η αγάπη βρίσκεται στην επόμενη γωνία και θα δείτε ότι μπορείτε να καταφέρετε πολλά.

ζώδια Λέων

Σήμερα θα σας έκανε πολύ καλό λίγη διασκέδαση. Βγείτε χωρίς σχέδιο, για να δείτε τα καινούργια στέκια που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον τελευταία. Δώστε λίγη επιπλέον προσοχή στην εμφάνισή σας… Ποτέ δεν ξέρετε τι συναντήσεις μπορεί να σας προκύψουν!

ζώδια Παρθένος

Η αναποφασιστικότητα είναι μειονέκτημα στο παιχνίδι των γνωριμιών αυτή την περίοδο. Από την άλλη, δεν πρέπει να ορμήσετε επιθετικά σε ένα άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα, γιατί μπορεί η πρόθεση να είναι μόνο να σας γνωρίσει καλύτερα. Επιλέξτε την μέση ταχύτητα!

tarw-wroskopio-4

ζώδια Ζυγός

Σήμερα προτείνετε στο ιδιαίτερο άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα, τα μέρη που συχνάζετε. Όσο μοιράζεστε εμπειρίες και τα γούστα σας, τόσο περισσότερα μαθαίνετε ο ένας για τον άλλον. Ποτέ δεν ξέρετε ποια γνωριμία θα καταλήξει να γίνει ο έρωτας της ζωής σας, αν δεν ενδίδετε στο ρίσκο από καιρό σε καιρό!

ζώδια Σκορπιός

Μπορείτε να αντισταθείτε στον πειρασμό; Καλύτερα: θέλετε να αντισταθείτε; Κάτι ακαταμάχητο διαφαίνεται στον ορίζοντά σας… Τα άστρα σας ωθούν να ενδώσετε. Γιατί να μετανιώσετε για κάτι που δεν κάνατε;

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια Τοξότης

Είναι δύσκολο κάποιες μέρες να ακολουθείτε πιστά το πρόγραμμά σας. Όλοι έχουν ανάγκη από μια ανάπαυλα, για να χαλαρώσουν μόνοι και να επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους. Χαρίστε στον εαυτό σας αυτό το διάλειμμα σήμερα.

ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα θα σας είναι εύκολο να εντυπωσιάσετε τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Να είστε προσεκτικοί μόνο να μην το παρακάνετε, προτιμήστε να παραμείνετε ταπεινοί για τα επιτεύγματά σας. Αφήστε τους άλλους να σας επαινέσουν, η μετριοφροσύνη κερδίσει πάντα περισσότερους θαυμαστές!

ζώδια Υδροχόος

Η διαύγεια που έχετε τις τελευταίες μέρες, μπορεί να φανεί χρήσιμη σε διάφορους τομείς. Ασχοληθείτε με την ανανέωση και αναβάθμιση των προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όσο πιο δημιουργικοί είστε, τόσο περισσότερα «κατάλληλα» άτομα θα έλξετε!

ζώδια Ιχθύες

Δεν χρειάζεται κόπο, χρειάζεται τρόπο η αναζήτηση της αγάπης. Να είστε παρόντες στα μέσα μαζικής δικτύωσης, ακόμα και στις ιστοσελίδες γνωριμιών. Εκτός από την τεχνολογία, δεν πρέπει να αμελείτε και την προσωπική παρουσία – γι’ αυτό βγείτε από το σπίτι!

Διαβαστε  2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας!

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA