Ζώδια για ελεύθερους 29/01 Τρίτη

wroskopia-diazygio

Ζώδια για ελεύθερους 29/01 Τρίτη

Ζώδια Κριός

Ο έρωτας μπορεί να φαίνεται κάτι πολύ σοβαρό μερικές φορές – και αυτό κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη να το ξεχάσετε και απλά να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε!

Πηγαίνετε με τα ανίψια σας σε ένα παιδικό μουσείο, ή στην παιδική χαρά της γειτονιάς σας. Θα κάνει θαύματα για τη διάθεσή σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τίποτα δεν καταπνίγει τον ρομαντισμό πιο γρήγορα από μια διαφωνία. Έτσι εάν μπείτε στον πειρασμό να συζητήσετε για αθλητικά ή πολιτική με το αντικείμενο του πόθου σας ή να τσακωθείτε με τους φίλους σας για το ποια ταινία θα δείτε, πάρτε μια βαθιά ανάσα και απλά χαμογελάστε.

Ζώδια Δίδυμοι

Γίνετε δημιουργικοί! Εάν οι συνηθισμένες τακτικές δεν πιάνουν, όπως για παράδειγμα το φλερτ στο διαδίκτυο ή η έξοδος με φίλους, δοκιμάστε κάτι εντελώς νέο. Μήπως η επόμενή σας σχέση σας περιμένει σε κάποιο όμιλο πεζοπορίας ή σε κάποιο σύλλογο που προσφέρει εθελοντική εργασία;

Διαβαστε στο Εκτεταμένο Ερωτικό Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Καρκίνος

Προσπαθήστε να δείτε πιο μακροπρόθεσμα. Εάν φορέσετε αυτό το πουκάμισο τώρα, θα είναι στο καθαριστήριο όταν θα το χρειαστείτε για ένα ραντεβού το Σαββατοκύριακο. Εάν φλερτάρετε με κάποιον συνάδερφο, μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα στο περιβάλλον εργασίας σας. Σκεφτείτε το μέλλον.

Ζώδια Λέων

Δεν τα παρατάτε εύκολα! Αν το διαδικτυακό σας προφίλ δεν αποφέρει τα αποτελέσματα που ελπίζατε, αλλάξτε το. Εάν δεν συναντάτε ενδιαφέροντα άτομα στα μέρη που συχνάζετε, βρείτε νέα. Απλά μην εγκαταλείπετε τους στόχους σας.

Ζώδια Παρθένος

Μείνετε ανοιχτοί σε αλλαγές στο πρόγραμμά σας –μπορεί τα πράγματα τελικά να καταλήξουν καλύτερα από τα αρχικά σας σχέδια. Έτσι, αν ένας φίλος προτείνει αντί για σινεμά να πάτε σε ένα παγοδρόμιο ή σε μια γκαλερί τέχνης, για παράδειγμα, δεχτείτε με χαρά!

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Το να κάθεστε απλά σε ένα εστιατόριο ή σε ένα καφέ σας φαίνεται βαρετό. Αντί αυτού, συναντήστε τα φιλαράκια σας σε ένα κλαμπ για χορό, ή πηγαίνετε με το τελευταίο σας φλερτ για μια παρτίδα μπόουλινγκ. Κρατηθείτε δραστήριοι!

Ζώδια Σκορπιός

Μην αφήσετε την περηφάνεια να σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία σας. Δεν στέλνετε μήνυμα στο χθεσινό σας ραντεβού γιατί δεν θέλετε να είστε ο πρώτος που θα επικοινωνήσει; Δεν θα έχει σημασία ποιος έστειλε το πρώτο μήνυμα, όταν θα προγραμματίζετε την επόμενη σας έξοδο!

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα αξίζετε μια αναβάθμιση. Αν επρόκειτο να πάτε με τους φίλους σας για ένα γρήγορο γεύμα, κανονίστε καλύτερα να απολαύσετε ένα καλό δείπνο. Εάν επρόκειτο να αγοράσετε ένα καινούργιο πουκάμισο για το επόμενό σας ραντεβού, πάρτε και ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια.

zwdia-66

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα επικεντρώστε όλες σας τις προσπάθειες σε μακροπρόθεσμους στόχους. Τώρα σας ενδιαφέρει περισσότερο με ποιον θα περάσετε τους επόμενους μήνες ή ακόμη και χρόνια παρά με ποιον θα διασκεδάσετε σήμερα. Σκεφτείτε με βάση το μέλλον.

Ζώδια Υδροχόος

Δεν υπάρχει καλύτερη ώρα για ένα-δυο πειράματα στην ερωτική σας ζωή! Δεν είστε σίγουροι για το πώς αισθάνεστε για τα ραντεβού στα τυφλά; Δεν μπορείτε να αποφασίσετε αν προτιμάτε γεύμα ή δείπνο για το πρώτο ραντεβού; Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να μάθετε – να δοκιμάσετε νέα πράγματα.

Ζώδια Ιχθύες

Κάντε ό, τι χρειάζεται για να αισθάνεστε υπέροχα με τον εαυτό σας. Αγοράστε ένα βιβλίο μαγειρικής με υγιεινές συνταγές. Ή αφήστε τα μαγαζιά για λίγο καιρό και ασχοληθείτε με τη γυμναστική με έναν προσωπικό γυμναστή. Επενδύστε στο να φαίνεστε αλλά και να αισθάνεστε υπέροχα.

Διαβαστε στο Εκτεταμένο Ερωτικό Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11