Ζώδια για ελεύθερους 29/11 Πέμπτη

kane-mia-gynaika-na-gelasei

Ζώδια για ελεύθερους 29/11 Πέμπτη

Ζώδια Κριός

Η αντίληψή σας σάς βοηθά να εντοπίσετε πληροφορίες από ανθρώπους χωρίς να χρειαστεί να πείτε ούτε λέξη.

Αυτή η ικανότητα σας χρησιμεύει όταν πρέπει να αποκωδικοποιήσετε τις ενέργειες κάποιου καινούργιου προσώπου στη ζωή σας, οπότε να είστε σε εγρήγορση.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα είστε περισσότερο ομιλητικοί από ότι συνήθως οπότε αξιοποιήστε το ανοίγοντας συζήτηση με καινούργια άτομα στο γραφείο και στις κοινωνικές σας συναναστροφές. Μοιραστείτε τις αστείες ιστορίες σας και διασκεδάστε το κοινό σας, ελπίζοντας ότι κάπου εκεί βρίσκεται και η αδερφή-ψυχή σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα εξασκήστε τις ικανότητές σας στο φλερτ! Θα χρειαστεί να χαμογελάτε, να κλείνετε το μάτι με νόημα και να συζητάτε όσο το δυνατόν περισσότερο. Η καινούργια σας συμπεριφορά θα φέρει αποτελέσματα, οπότε να είστε προετοιμασμένοι να την υποστηρίξετε μέχρι τέλους αλλιώς καλύτερα να παραιτηθείτε από τώρα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-33

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα θα σας κάνει καλό να χαλαρώσετε λίγο. Να θυμάστε ότι η ρουτίνα έχει και τα καλά της αλλά τώρα θα πρέπει να φερθείτε αυθόρμητα. Πάρτε ρεπό και κάντε κάτι που πάντα θέλατε να δοκιμάσετε.

Ζώδια Λέων

Αν δεν έχετε αποφασίσει ακόμη για μια πρόσκληση που σας έχει γίνει μπορεί να εκνευρίσετε τον οικοδεσπότη. Πείτε ναι μόνο αν θέλετε πραγματικά να πάτε και ξέρετε ότι θα τα καταφέρετε. Διαφορετικά, πείτε τους ότι σας κολακεύει η πρόσκλησή τους αλλά έχετε πολλά στο μυαλό σας αυτή την περίοδο.

Ζώδια Παρθένος

Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι καλή ή κακή οπότε αφήστε για λίγο στην άκρη την κυνική σας σκέψη και υιοθετήστε μια πιο θετική στάση. Το να σκέφτεστε τα πράγματα λειτουργεί καλά για εσάς τώρα, οπότε φανταστείτε ότι θα γνωρίσετε τον/την τέλειο/α άντρα/γυναίκα.

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα δοκιμάστε καινούργια πράγματα με κάποιον/α που θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα. Κάντε μια λίστα με όλα αυτά που και οι δύο θεωρείτε συναρπαστικά, όπως για παράδειγμα μαθήματα κατάδυσης, ή ένα μαραθώνιο χορού. Σκεφτείτε αντισυμβατικά!

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Είναι δελεαστικό να φλερτάρετε με φίλους (και άλλα άτομα) που βρίσκονται ήδη σε κάποια σχέση. Το αν θα υποκύψετε ή όχι σε αυτές τις επιθυμίες είναι κάτι που πρέπει να το σκεφτείτε προσεκτικά. Παρόλο που θέλετε να είστε ευτυχισμένοι, έτσι μπορεί να πληγωθείτε συναισθηματικά.

Ζώδια Τοξότης

Η βαρεμάρα σκοτώνει οποιαδήποτε έννοια ρομαντισμού. Σταματήστε να παραπονιέστε και κάντε να συμβεί κάτι διασκεδαστικό! Πάρτε ένα φίλο και πηγαίνετε να φλερτάρετε. Βγείτε στα πιο μοδάτα κλαμπ, καφέ και πάρκα ή οπουδήποτε αλλού πιστεύετε ότι θα βρείτε καινούργια σέξι άτομα.

Ζώδια Αιγόκερως

Δεν είναι πάντα εύκολο να σκέφτεστε καθαρά, ιδιαίτερα αν το μυαλό σας είναι γεμάτο με αμφιβολίες και ανησυχίες. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και χαλαρώστε – προσπαθήστε να διώξετε όλες τις περιττές σκέψεις.

tarw-erwtoskopio

Ζώδια Υδροχόος

Μια καυτή σχέση ακούγεται κάτι συναρπαστικό αλλά πριν μπλεχτείτε με κάποιον/α δεσμευμένο/η, σκεφτείτε ποιο είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί. Ο αληθινός έρωτας μπορεί να προκύψει από οπουδήποτε και δεν θέλετε κάτι που μπορεί να σας αποσπάσει από αυτόν.

Ζώδια Ιχθύες

Κάποιος καλός σας φίλος είναι υπερβολικά απασχολημένος για να ασχοληθεί μαζί σας και αναρωτιέστε ποιον να καλέσετε για βοήθεια. Αντί να απευθυνθείτε σε κάποιο άλλο μέλος της παρέας σας, δοκιμάστε κάτι διαφορετικό. Έχετε μια καλή δικαιολογία για να βγείτε εκεί έξω και να γνωρίσετε κόσμο!

Πώς θα επηρεάσουν οι Δεσμοί της Σελήνης σε Καρκίνο / Αιγόκερω, το ζώδιό σας ?

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66