Ζώδια για ελεύθερους 30/01 Τετάρτη

astrologia-ioylios-2014

Ζώδια για ελεύθερους 30/01 Τετάρτη

Ζώδια Κριός

Μην φοβηθείτε να εκφράσετε την άποψή σας σήμερα. Αν θέλετε να μάθετε σε τι φάση βρίσκεστε με ένα συγκεκριμένο άτομο, ρωτήστε το.

Είστε πολύ ζωηροί και πρόσχαροι για να αφήσετε κάποιον να υπονομεύσει την αυτοπεποίθησή σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα η θερμοκρασία στο γραφείο ανεβαίνει επικίνδυνα. Να περιμένετε υπερωρίες και ατέλειωτη εργασία, αλλά μην απελπίζεστε. Το σύμπαν έχει φροντίσει για εσάς. Μην εκπλαγείτε αν τα φτιάξετε με εκείνον/εκείνη τον/την χαριτωμένο/η συνάδερφο.

Ζώδια Δίδυμοι

Εάν κάποιος σας ζητήσει να βγείτε ραντεβού, και δεν θέλετε, δώστε του μια συγκεκριμένη απάντηση. Μη φοβάστε να πείτε όχι. Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να πείτε στα κοντινά σας άτομα σε τι φάση βρίσκεται η σχέση τους μαζί σας. Αν θέσετε με σαφήνεια τα όρια σας θα κερδίσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Διαβαστε στο Εκτεταμένο Ερωτικό Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Ζώδια Καρκίνος

Δεν σας ξεφεύγει τίποτα. Όταν μια ερωτική προοπτική λέει κάτι με τρόπο, το πιάνετε. Εναπόκειται σε εσάς αν θέλετε να αποκρυπτογραφήσετε ή όχι το μήνυμα που κρύβεται κάτω από τα λεγόμενά τους. Αυτό το πρόσωπο θέλει να το φλερτάρετε; Ή, έχει ήδη προχωρήσει; Μην διστάσετε να μαζέψετε περισσότερες πληροφορίες.

Ζώδια Λέων

Σήμερα μη φοβηθείτε να πάρετε κάποιο ρίσκο στην ερωτική σας ζωή. Εάν πρόκειται να αποτύχει, θα αποτύχει παταγωδώς. Αλλά, αν τα καταφέρετε, να περιμένετε ότι θα συμβεί κάτι υπέροχο. Δεν μπορείτε να το ξέρετε μέχρι να δοκιμάσετε.

Ζώδια Παρθένος

Νιώθετε κάπως νοσταλγικοί σήμερα, οπότε αφιερώστε λίγο χρόνο για να βρείτε πού βρίσκεται και τι κάνει το παλιό σας φλερτ από το σχολείο. Μη φοβηθείτε να πάτε πίσω στο παρελθόν. Θα δείτε πόση πρόοδο έχετε κάνει με τα χρόνια. Εκτός αυτού που ξέρετε – μπορεί να είναι αδέσμευτος/η.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Το να βοηθήσετε κάποιο φίλο δεν είναι πάντα διασκεδαστικό, αλλά σήμερα είναι αναγκαίο. Απλά σοβαρευτείτε και τελειώνετε με αυτό. Σκεφτείτε λίγο καλύτερα: Επενδύεστε σε μια τράπεζα κάρματος. Όταν τελειώσετε, προετοιμαστείτε για ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα.

Ζώδια Σκορπιός

Μην μπλέκετε με κάποιον που είναι καλύτερα προετοιμασμένος ή πιο ενημερωμένος, ειδικά στη δουλειά σας. Θα αφήσετε την εντύπωση ότι είστε κομψοί και επαγγελματίες, αν απλά μείνετε σιωπηλοί και αφήσετε αυτό το άλλο πρόσωπο να πει αυτά που θέλει. Σύντομα θα έρθει και η δική σας σειρά να βγείτε στο προσκήνιο.

Ζώδια Τοξότης

Χαρίστε στον εαυτό σας κάτι όμορφο σήμερα. Κάντε μια περιποίηση προσώπου ή ένα μασάζ, ή δοκιμάστε να οδηγήσετε ένα καινούργιο αυτοκίνητο. Αν θέλετε να περάσετε πραγματικά καλά, προσκαλέστε και κάποιο φίλο μαζί σας. Οι δυο σας έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε παρέα όμορφες αναμνήσεις.

Ζώδια Αιγόκερως

Όπως λέει και η παροιμία «όταν κλείνει μια πόρτα, ανοίγει ένα παράθυρο». Έτσι θα πρέπει να δείτε την σημερινή μέρα. Αν το σύμπαν ρίξει άκυρο σε κάτι που θέλατε, μην στεναχωρηθείτε για πολύ. Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας με αυτό που θα ακολουθήσει.

tarw-zwdia

Ζώδια Υδροχόος

Οι άλλοι σας βρίσκουν ακαταμάχητους όταν αισθάνεστε αβέβαιοι για τον εαυτό σας. Σήμερα, κάποιος/α ξεχωριστός/ή σας παρακολουθεί με ενδιαφέρον καθώς προχωράτε κάπως αδέξια σε ένα σχέδιο. Μη νιώθετε άβολα – μπορεί να σας βγει σε καλό στην ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Ιχθύες

Η οικονομική σας κατάσταση είναι κάπως πεσμένη τελευταία. Έχετε χάσει από τα μάτια σας τους μακροπρόθεσμους οικονομικούς στόχους σας. Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να επικεντρώσετε εκ νέου τις προσπάθειές σας. Μη φοβηθείτε να κινήσετε κάποια ποσά. Έτσι θα βελτιώσετε την ανταμοιβή σας.

Διαβαστε στο Εκτεταμένο Ερωτικό Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9