Ζώδια Δεκέμβριος 2019 -Η ζωή σε καινούργιο επίπεδο

erwtikes-provlepseis-triti-20-5-2014

Ζώδια Δεκέμβριος 2019  Το Πλανητικό Σκηνικό  .

Ζώδια Δεκέμβριος 2019 : Ο Δίας θα είναι ο πρωταγωνιστής του αστρολογικού περιβάλλοντος στη διάρκεια του φετινού Δεκεμβρίου!

Θα περάσει στα εδάφη του Αιγόκερω, όπου θα συντροφεύσει τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Οι δύο πλανήτες διαμένουν αρκετό καιρό σε αυτό το ζώδιο.

Αν και ο κυβερνήτης της εύνοιας αποδυναμώνεται λίγο μέσα στον Αιγόκερω, είναι βέβαιο ότι θα κάνει την ατμόσφαιρα πιο χαρωπή και ελαφριά!

zodia-taro-45

Ο Μεγάλος Ευεργέτης, όπως χαρακτηρίζεται ο Δίας, θα αποτελέσει σημαντική βοήθεια για την οπτική σας. Πλέον θα αποδέχεστε κάποια δεδομένα και σκληρές αλήθειες, καταστάσεις που σας φάνταζαν δύστροπες. Επίσης θα θέτετε ή θα δέχεστε κάποιες περιοριστικές ή απαγορευτικές αρχές. Θα είναι απαραίτητες – αν όχι υποχρεωτικές – για πνεύματα που παραείναι ελεύθερα ή και άσωτα: Ίσως συνήθιζαν να ζουν τη στιγμή, χωρίς να έχουν ξεκάθαρη δομή για την περαιτέρω εξέλιξή τους!

Όσοι είναι σοβαροί, οργανωμένοι, εγκρατείς και από φύση τους συνετοί, θα βιώσουν αυτές τις αστρολογικές επιρροές ως ευλογία. Φυσικά, ο καθένας βρίσκει με διαφορετικό τρόπο τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Αλλά πλέον αυτή θα αφθονεί, για όσους είναι ώριμοι και προετοιμασμένοι να περάσουν τη ζωή τους σε καινούργιο επίπεδο!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ζώδια Δεκέμβριος

Κάθε άνθρωπος έχει τις πεποιθήσεις και τις απόψεις του. Τώρα θα σας ωφελήσει να επιλέξετε εκείνες που μπορούν να σας χρησιμεύσουν άμεσα σε πρακτικό επίπεδο. Κατά τη διεργασία αυτή, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι ιδέες ή φιλοσοφίες για τον τρόπο ζωής σας, δεν συνάδουν πλέον με την πραγματικότητά σας.

Ίσως να μην ταιριάζουν πια με την καθημερινότητα και την ηλικία σας. Ακόμα κι αν η λαχτάρα σας να ωριμάσετε ακολουθεί μια πιο παραδοσιακή πορεία, μπορείτε να αξιοποιήσετε τα καλά σημεία… Να εξελίξετε το σκεπτικό των προγόνων σας, με αναβάθμιση και προσαρμογή του στο σήμερα!

Θα πρέπει να κάνετε προσεκτικούς σχεδιασμούς και να σκέφτεστε διπλά πριν δράσετε. Αυτή η πρακτική θα διευρύνει την οπτική σας, ώστε να ξεπερνάτε πιο εύκολα πιθανά εμπόδια ή τάσεις επιστροφής σας σε κακές συνήθειες. Είναι πιθανό να νιώσετε να σωρεύεται κάποια ένταση αυτή την περίοδο. Αυτό οφείλεται στην πληθωρικότητα του Δία, που ενίοτε ασκεί την επιρροή του με υπερβολή!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – Προβλέψεις για 1ο 10ήμερο Δεκεμβρίου

chartomantia-098

Ο Δίας βρίσκεται στον Αιγόκερω, σε εγγύτητα με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Αυτά τα δεδομένα κατευνάζουν την ενέργεια του Δία, την περιορίζουν κάπως. Γι’ αυτό τα άστρα σας συστήνουν να κάνετε μικρά βήματα, να πορεύεστε με πιο αργό ρυθμό που θα είναι καλά προσχεδιασμένος!

Η δίψα για ισχύ θα αυξηθεί. Θα έχει καλύτερη εφαρμογή στο κοινωνικό σκηνικό, την πολιτική και τις κυβερνητικές υπηρεσίες.

Με το πέρασμα του Δία στον Αιγόκερω, όλοι θα κατανοήσετε καλύτερα κάποιες αλήθειες που σχετίζονται με τα χρήματα ή την κοινωνία και την πολιτική. Ίσως να έγιναν κάποιες υπερβολές κατά τη διέλευση του Δία από τον Τοξότη – σε επίπεδο δανεισμών, για παράδειγμα. Αυτές θα δείξουν την άσχημη πλευρά τους τώρα, ωθώντας σας να στραφείτε στον ασκητισμό ή την αυστηρή αποταμίευση!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – Προβλέψεις για 1ο 10ήμερο Δεκεμβρίου

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Δεκέμβριος

Ο σωστός τρόπος διαχείρισης των περιοριστικών μέτρων, μπορεί να επιφέρει θετικά μακροπρόθεσμα αποτελέσματα χάρη στον Δία. Υπό την επήρειά του, όλα γίνονται για καλό… Ακόμα κι αν είναι δύσκολο να το δείτε αρχικά, γιατί τα επακόλουθα είναι πιο επίπονα στην προσέγγισή τους. Ωστόσο, τα θετικά στοιχεία θα είναι σταθερά σε βάθος χρόνου!

Το διάστημα μεταξύ 11 και 19 Δεκεμβρίου, σηματοδοτείται από ένα πανέμορφο τρίγωνο: Θα το σχηματίσει ο Δίας από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Πρόκειται για όψη που θα σας βοηθήσει να προσαρμοστείτε σε καινούργιες πραγματικότητες, τόσο σε επαγγελματικό και κοινωνικό όσο και σε υλικό επίπεδο!

Τα δύο ζώδια της Γης που ενεργοποιούνται υπό αυτή την όψη, είναι συντηρητικά και πραγματιστικά από τη φύση τους. Γι’ αυτό ενδέχεται να γίνετε ιδιαιτέρως επιδέξιοι όσο αφορά τα χρήματα, με τρόπο που θα ενέχει μικρότερα ρίσκα. Πολλοί θα μπορέσετε να βελτιώσετε τα εισοδήματά σας, είτε να εντοπίσετε νέες ευκαιρίες σε απρόσμενους τομείς ή τομείς που δεν είχατε επιτυχία πρωτύτερα!

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ζωδια Δεκέμβριος

Η ενέργεια του Αιγόκερω θα είναι πολύ ισχυρή στη διάρκεια του φετινού Δεκεμβρίου. Τον ενεργοποιεί η Αφροδίτη μέχρι τις 20 του μήνα, ο Ήλιος μέχρι τις 21 του μήνα, και ο Ερμής μέχρι τις 29 του μήνα. Επίσης, αναμένεται μια Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 26 Δεκεμβρίου!

Όλο αυτό το σκηνικό μεγεθύνει το μάθημα ευθύνης και ωριμότητας: Τόσο όσον αφορά τους δεσμούς σας με τους άλλους και τις δημόσιες υπηρεσίες, όσο και στην ενεργή ανάμιξή σας στον τρόπο λειτουργίας κάθε θεσμού. Παράλληλα, θα αυξηθεί η λαχτάρα σας να γίνετε πιο γνωστοί και αναγνωρισμένοι κοινωνικά. Ωστόσο, η ενέργεια του Αιγόκερω θα σας θυμίσει ότι αυτή είναι εποχή προσφοράς, προέχει το ευρύτερο καλό παρά η προσωπική σας επικράτηση!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Η Ηλιακή Έκλειψη στις 26 Δεκεμβρίου, ανήκει σε μια ομάδα εκλείψεων που επιδρά στις αιφνίδιες λήξεις συνεργιών ή σχέσεων. Σε κοινωνικό ή πολιτικό επίπεδο, μπορεί να επιφέρει τη λήξη κάποιων πολιτικών συμμαχιών. Αλλά στη φάση της Έκλειψης, ο Δίας θα είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο και τη Σελήνη. Άρα οι όποιες λήξεις αναμένετε να αποδειχθούν πολύ θετικές μακροπρόθεσμα, μιας και αναγκάζουν τους πάντες να αναθεωρήσουν – και αλλάζουν την ισορροπία δυνάμεων!

Σε προσωπικό επίπεδο, ο φετινός Δεκέμβριος θα σας κάνει πιο ρομαντικούς με ρεαλιστική χροιά. Αυτό οφείλεται στη διέλευση της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω, μέχρι τις 20 του μήνα. Οι περισσότερες πλανητικές όψεις στη διάρκεια του Δεκεμβρίου είναι αρμονικές και φιλικές. Θα σας βοηθήσουν να οικοδομήσετε, να επαναστήσετε, να σχεδιάσετε και να επεξεργαστείτε στρατηγικές… Έτσι προβλέπεται να ανοίξετε το Νέο Έτος βιώνοντας καινούργιες καταστάσεις και όμορφες περιπέτειες!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-astra-tarot