Ζώδια Ερωτικό Σ/Κ 06-07/04 Υπάρχει μια ακλόνητη υπόσχεση ικανοποίησης

karkinos-problhmata

Ζώδια ερωτικό σαββατοκύριακο

Η Αφροδίτη θα προετοιμάζει μια συνάντησή της με τον Ποσειδώνα στη διάρκεια του σαββατοκύριακου. Θα την καταφέρει την Τετάρτη.

Το συνταίριασμα αυτών των δύο επιρροών, είναι απολαυστικό ως ένα σημείο… Είναι αυτή η νύξη επιθυμίας που ενθουσιάζει… μέχρι να υπάρξει προσπάθεια επιβολής της. Είναι μια φυσική διέγερση, που χαροποιεί ενόσω δεν την κυνηγάς!

Το κλειδί για να ξεκλειδώσετε τη δυναμική της, είναι να στραφείτε στην απόλαυση που λέγαμε. Εκτιμήστε τη όταν τη βρείτε αλλά αφήστε τη να κυλήσει με τη δική της ροή. Αν ακολουθήσετε αυτή την πρακτική, θα επιστρέψει. Αλλά μην εστιάσετε στο «πότε»… Δεν είναι επιστήμη, είναι έργο τέχνης!

zodia-taro-45

Όλα αυτά είναι διπλά εφαρμόσιμα, καθώς και οι δύο πλανήτες είναι στους Ιχθύες που τους κυβερνά ο Ποσειδώνας… Και ο Άρης είναι στους Διδύμους, που τους κυβερνά ο Ερμής που είναι επίσης στους Ιχθύες. Οι αισθήσεις είναι συντονισμένες στη συχνότητα των Ιχθύων!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Τα πάθη είναι γνώριμα. Μπορούν να υλοποιηθούν αν απελευθερώσετε τις πιθανότητες, αν αφήσετε να πάρουν σάρκα και οστά. Πείτε στον εαυτό σας ότι τα πάντα είναι πιθανά… Και μετά αφήστε αυτή τη θέση να σιγοβράζει στο πίσω μέρος του μυαλού σας, ενώ ασχολείστε με όσα ξεπροβάλλουν μπροστά σας. Μην κυνηγάτε τα όνειρα, θα εξαϋλωθούν! Αγκαλιάστε όσα υπάρχουν στη γη και τον ουρανό – όπως έλεγε ο φιλόσοφος Οράτιος – χαρείτε τα!

Με τον Άρη στους Διδύμους, μην διστάσετε να πηδήξετε στο τρένο του απρόοπτου για να ακολουθήσετε μια άλλη πεταλούδα. Κυνηγήστε όσα σας ενδιαφέρουν, αφήστε τα να ξεδιπλωθούν και θα λάβουν ουράνια έμπνευση. Περισπαστείτε. Δεν είναι επιπολαιότητα, είναι τεχνική!

chartomantia-098

Ζώδια ερωτικό σαββατοκύριακο

Η μαγεία συμβαίνει εκεί που δεν βλέπετε, δεν ακούτε, δεν παρακολουθείτε. Θα θέλατε να νιώσετε κατευνασμό ή ηδονή; Μάλλον προτιμάτε την ηδονή… Να ενταχθείτε, όταν κληθείτε να γίνετε μάρτυρες του αποτελέσματος – όχι πριν. Να συμπράττετε ως τότε!

Θα χτίζεται μια δυναμική σχέσεων αυτό το σαββατοκύριακο. Ο Δίας ετοιμάζεται για να γυρίσει ανάδρομος μέσα στην επερχόμενη εβδομάδα. Πριν το κάνει, θα σχηματίσει μια αντίθεση με τον Ήρα και ένα τετράγωνο με τον Ερμή. Στην μυθολογική εκδοχή τους, ο Δίας και η Ήρα αποτελούν το μόνο παντρεμένο ζευγάρι θεών. Τι απεικονίζει αυτός ο χορός τους ελευθερίας και κατάκτησης; Όσα νιώθετε πολλοί ενίοτε για το ζευγάρωμα, για την επιθυμία να σας θαυμάζει και να σας βλέπει ξεχωριστούς ένα ιδιαίτερο άτομο!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια ερωτικό σαββατοκύριακο

Μπορεί να υπάρχει η κτητικότητα εδώ, αλλά δεν αφορά εξ ολοκλήρου θέματα ελέγχου. Ενίοτε, η ελευθερία τροποποιείται από επιλογή και τα προνόμια παρέχονται αβίαστα. Μπορούν να αποτελέσουν ένα δώρο. Οι άνθρωποι συμφωνούν να παράσχουν αυτό το δώρο ο ένας στον άλλον. Ο καθένας πρέπει να δίνει αυτό το δώρο αβίαστα και να το αξιοποιεί όταν του δίνεται!

Αυτή η αντίθεση με το τετράγωνο του Ερμή, είναι είτε ένα τρυφερό κάλεσμα ή μια ηχηρή απαίτηση για να ισορροπήσει αυτή η συμφωνία. Κάθε τέτοια σχέση απαιτεί ρυθμίσεις. Μπορούν να γίνουν διακριτικά και ευχάριστα, ακόμα και χωρίς να ειπωθούν λόγια. Αλλά πρέπει να γίνουν. Αυτό το σαββατοκύριακο σας το υπενθυμίζει, αν δεν τις έχετε κάνει ήδη. Είναι ένας χορός, ανταποκριθείτε στο κάλεσμα!

zodia-zvdia-oroskopio-11

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη από τον Ταύρο διασχίζει τον Ουρανό και το μεσαίο σημείο ενός άτονου εξαγώνου ανάμεσα στον Άρη και τον Χείρωνα. Επιστρέψτε την εστίαση σε εσάς, για να γίνετε ο πιο αυθεντικός εαυτός σας. Δεν θα γίνει εις βάρος των άλλων: Εσείς θα είστε ο εαυτός σας, ώστε οι άλλοι να είναι ο εαυτός τους και να απολαύσει ο ένας τον άλλον!

Η Κυριακή θα διέπεται από αρκετές ευχάριστες όψεις της Σελήνης, που θα πλαισιώσουν το δυναμικό ευμετάβλητο Τ-τετράγωνο των Ήρα – Δία – Ερμή. Το φεγγάρι σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη, μετά με τον Ποσειδώνα και μετά με τον Ερμή, καθώς και όψεις τρίγωνου με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα.

Αυτή η γήινη «αφροδισιακή» διάθεση στήνει ένα γενναιόδωρο και αισθησιακό σκηνικό, για να κερδίσετε την ισορροπία υποσχέσεων που δόθηκαν αβίαστα και του ενθουσιασμού του ζευγαρώματος!

xartomanteia

Ζώδια ερωτικό σαββατοκύριακο

Υπάρχει μια ακλόνητη υπόσχεση ικανοποίησης, όταν αυτοί οι δεσμοί έχουν θεωρητική αλλά και πρακτική υπόσταση. Να νιώθετε βαθιά, να σκέφτεστε ευέλικτα και να πράττετε με χαρά και σύνεση. Να θυμάστε ότι όλοι παθιάζονται… Σκεφτείτε το. Ο καθένας έχει το δικό του τρυφερό και άδειο σημείο!

Το βράδυ της Κυριακής ο Ερμής σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Κρόνο, στο κλείσιμο της εμπλοκής του με τον Δία και την Ήρα. Χαλαρώστε και αφήστε τις απαντήσεις να έρθουν. Έχετε βιώσει ήδη τις εμπειρίες που τις δημιούργησαν, ηρεμήστε και καλωσορίστε τις!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot