Ζώδια Ιανουάριος 2019 αλλαγές και μεταμορφώσεις

erwtikes-provlepseis-deytera-28-4

Ζώδια Ιανουάριος 2019

Η αυλαία της καινούργιας χρονιάς ανοίγει και το όνομα του σκηνικού είναι ο δυναμισμός!

Ο Ιανουάριος του 2019 είναι γεμάτος προωθητικές και συναρπαστικές πλανητικές όψεις…

Γι’ αυτό δεν αποκλείεται ενίοτε να επιφέρουν εντάσεις και προστριβές!

zodia-taro-45

Για τα θέματα καρδιάς, η ατμόσφαιρα με την είσοδο του Ιανουαρίου μπορεί να είναι και θεόσταλτη. Θα αποτελέσει το απαραίτητο έναυσμα για να βγείτε από την όποια απάθεια, αδιαφορία, άρνηση, τις τάσεις φυγής και/ή την νωθρότητα!

Πριν την αναλυτική επισκόπηση του ουρανού, θα υπάρχει μια πρωταγωνιστική επιρροή στη διάρκεια του μήνα: Πρόκειται για την μερική Ηλιακή Έκλειψη και την ολική Έκλειψη Σελήνης. Να ξέρετε ότι αυτές οι εκλείψεις θα διευκολύνουν την πορεία σας για σημαντικές αλλαγές και μεταμορφώσεις… Ειδικά όσες από αυτές τις προγραμματίζετε εδώ και καιρό!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ζώδια Ιανουάριος 2019

Η Ηλιακή Έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω. Πρόκειται για το πιο πολυάσχολο ζώδιο αυτή την περίοδο, με πολλές διαμονές αλλά και επισκέψεις: Εκεί βρίσκεται ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, η Μαύρη Σελήνη και ο Νότιος Δεσμός. Παράλληλα, από τις 5 μέχρι τις 24 Ιανουαρίου θα τον επισκεφθεί ο Ερμής, ενώ μέχρι τις 21 Ιανουαρίου φιλοξενεί και τον Ήλιο!

Ο πραγματισμός σας αυξάνεται, καθώς χρειάζεστε καλύτερη δομή στη ζωή σας. Ίσως να θέλετε να επιστρέψετε στις παραδοσιακές

αξίες και την πιο συντηρητική προσέγγιση των πραγμάτων. Μπορεί να υπάρξουν πασιφανείς υπερβάσεις της εξουσίας σε όλα τα επίπεδα. Μπορεί να υπάρξουν και κρίσιμα θέματα στην αλληλεπίδραση πολίτη – κράτους, όπως η επιστροφή σε απαρχαιωμένα κυβερνητικά μοντέλα.

chartomantia-098

Ζώδια Ιανουάριος 2019

Η Ηλιακή Έκλειψη του Ιανουαρίου ανήκει σε μια ομάδα εκλείψεων, που αφορά κοινωνικές ομάδες και την ατομική συνεισφορά σε ομάδες. Δεν αποκλείεται να δούμε να γεννούνται νέες συμμαχίες ή πολιτικές και κοινωνικές κάστες. Μπορεί να αναδυθούν και νέα πολιτικά κόμματα. Επίσης, θα υπάρχει ενδιαφέρον να πλαισιώνεστε από ομοϊδεάτες ή να ενταχθείτε σε κοινωνικές – επαγγελματικές ομάδες που θα προωθούν κοινωνικά αιτήματα.

Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου, μπορεί επίσης να σας ωθήσει προς αυτές τις κατευθύνσεις. Κι αυτό γιατί θα ενέχει τον Ήλιο που θα έχει μπει στον Υδροχόο, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα. Κάποια πράγματα μπορεί να συμβούν εσπευσμένα και να φτάσουν σε κρίσιμο σημείο. Πρόκειται για έκλειψη που σχετίζεται με την σεληνιακή της 27ης Ιουλίου 2018, και την ηλιακή της 11ης Αυγούστου 2018

 

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Ιανουάριος 2019

Ο Άρης θα βρίσκεται στον Κριό, που τον κυβερνά. Από εκεί θα σας γεμίσει ενέργεια για ό,τι κι αν θέλετε να κάνετε. Παράλληλα, θα σας κάνει ιδιαίτερα παρορμητικούς και θαρραλέους για να πάρετε ρίσκα, που μπορεί να αποδειχθούν ανώφελα… Αυτό αφορά ιδιαιτέρως όσους είναι εκ φύσεως ευερέθιστοι, που αποζητούν τη σύγκρουση και τις εκρήξεις αδρεναλίνης!

Ο Άρης θα σχηματίσει μια σειρά τετραγώνων αυτή την περίοδο: Με τον Ερμή στις 7 – 8 Ιανουαρίου, με τον Κρόνο στις 19 – 23 Ιανουαρίου, με τον Πλούτωνα από 31/01 μέχρι 3 Φεβρουαρίου. Αυτές οι όψεις ενδέχεται να φέρουν τις παρορμήσεις σας σε σύγκρουση με την σύνεση ή την στρατηγική σας σκέψη!

taro-6-9

Ζώδια Ιανουάριος 2019

Συγκεκριμένα κατά το τετράγωνο του Άρη με τον Ερμή, ίσως να υπάρχει μια προδιάθεση για τριβές με βίαιη κατάληξη. Η εμπλοκή του Κρόνου υπογραμμίζει την πιθανά ανεπαρκή διαχείριση χρόνου, μια έλλειψη συγχρονισμού στη δράση, τάσεις προς την απάθεια ή την απογοήτευση. Προσθέτοντας την επήρεια του Πλούτωνα, ενδέχεται να σημειωθούν περισσότερες επιθέσεις και ατυχήματα: Ίσως να υπάρξουν βίαιες διαδηλώσεις και μάχες ισχύος.

Με τον Άρη στον Κριό, θα τονωθεί η ηρωική σας υπόσταση: Θα είστε πιο πρόθυμοι να παλέψετε για τα πιστεύω σας. Σε αυτό θα έχετε και την στήριξη του Δία, που θα βρίσκεται στον Τοξότη που κυβερνά. Θα αφυπνιστεί η λαχτάρα και η ικανότητά σας να βελτιώσετε τη ζωή σας. Ωστόσο, αυτές οι όψεις μπορεί να αφυπνίσουν έναν φανατισμό, μια προδιάθεση να ξεπεράσετε τα όρια με γνώμονα τις πεποιθήσεις σας.

xartomanteia

Ζώδια Ιανουάριος 2019

Μέσα στον Ιανουάριο του 2019, ο ιδεαλισμός μπορεί να φτάσει σε καινούργια ύψη. Το τετράγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα θα αποτελέσει αφορμή, για να κοιτάξετε βαθύτερα τις πνευματικές αξίες που θα θέλατε να αντανακλούνται τόσο στην κοινωνία όσο και στην καθημερινότητά σας.

Μια ροπή να βυθιστείτε στη φιλοσοφία, την αντίληψη, τις θεωρίες και τα όνειρα, μπορεί να ανακοπεί παραγωγικά από την επήρεια του Κρόνου… Αυτός θα σας στρέψει προς τον ρεαλισμό και την υλική πραγματικότητα. Στη διάρκεια του μήνα, θα ωφεληθείτε από ένα εξάγωνο ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ποσειδώνα. Αυτό θα θέσει τις βάσεις για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας!

taro-zodia-76

Ζώδια Ιανουάριος 2019

Ο έρωτας θα είναι ζωηρός μέσα στον Ιανουάριο, καθώς η Αφροδίτη θα συντροφεύσει τον Δία στον Τοξότη στις 7 του μήνα! Θα ερωτεύεστε εύκολα, ενώ θα ανανεωθούν οι ιδέες και οι προοπτικές μέσα στις σχέσεις. Θα νιώσετε να αναδύονται οι εποικοδομητικές λύσεις και η αισιοδοξία, εκεί που μπορεί πριν να υπήρχαν εντάσεις.

Από την άλλη πλευρά, προσέξτε να μην το παρακάνετε στην αισιοδοξία… Να είστε σε επαγρύπνηση για μια ροπή προς τις υπερβολές, ειδικά όταν θα διασκεδάζετε με τους δικούς σας ανθρώπους. Μπορεί να σας παρασύρει η διάθεση για περισσότερη ανεμελιά και χαλάρωση!

Σε γενικές γραμμές, ο Ιανουάριος έχει τη δυναμική να δώσει σάρκα και οστά ακόμα και στα πιο φιλόδοξα όνειρά σας… Είναι καιρός να αναλάβετε δράση, για να πάρετε μακροπρόθεσμες αποφάσεις που θα τις κάνετε πράξη!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia