Ζώδια Ιανουάριος 2021

erwtikes-19314

Ζώδια Ιανουάριος 2021 .

Ζώδια Ιανουάριος 2021 : Ένας ιδιαίτερα δυναμικός και δραστικός μήνας αναμένεται να είναι ο Ιανουάριος του 2021. Θα διέπεται από αρκετές διαμάχες και προκλήσεις…

Αλλά η πρόθεση είναι να σας κατευθύνει σε μια διαφορετική οπτική, για την πραγματικότητα που βιώνουν άπαντες!

Όσο εμμένετε πεισματικά στις παλιές πρακτικές σας, τόσο πιο έντονες θα είναι οι συνέπειες όλων των συμβάντων στη διάρκεια του μήνα!

zodia-taro-45

Ο Δίας θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό, ο μεν στον Υδροχόο ο δε στον Ταύρο αλλά κυβερνά τον Υδροχόο. Αν και η όψη θα είναι ακριβείας στις 18 Ιανουαρίου, η επίδρασή της θα είναι πιο ισχυρή μεταξύ 13 και 22 του μήνα. Αυτό το τετράγωνο κεντρίζει την ανάγκη για καινοτομίες και τη λαχτάρα να απελευθερωθείτε, να απαλλαγείτε από περιορισμούς. Παράλληλα, υπονοεί κάποια έντονα κοινωνικά γεγονότα ή δραστικές οικονομικές εξελίξεις!

Είναι πιθανό τώρα να παραβλέψετε κάπως την επιθυμία για ασφάλεια… Είτε, στο όνομά της, να προκύψουν τολμηρές κινήσεις ή πρωτοβουλίες με τη μορφή διαμαρτυριών και κοινωνικών κινημάτων. Όταν ο Ουρανός εμπλέκεται σε τέτοιες αιχμηρές όψεις, ελλοχεύει ένας ζοφερός κίνδυνος: Να αλλάξουν τα πράγματα για χάρη της αλλαγής, να θέλετε μόνο να τα δείτε διαφορετικά – χωρίς να προτείνεται κάποια ουσιαστική εναλλακτική!

μελλοντολόγος

Ζώδια Ιανουάριος 2021 .

Ευτυχώς, ακόμα και αυτές οι όψεις έντασης εμπεριέχουν ευκαιρίες για πρόοδο. Οι δονήσεις τους προάγουν τις αλλαγές που έχουν

μακροχρόνια διάρκεια, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Πολλοί μπορεί να ταλαντευτείτε ανάμεσα στην ανάγκη για σταθερότητα και ασφάλεια, και τη λαχτάρα να εξερευνήσετε ακόμα και ανορθόδοξες πτυχές της ζωής. Θα είναι καλύτερο να καθορίσετε εκ νέου την ιδέα της ασφάλειας και σταθερότητας πρώτα… Έτσι, καθετί καινούργιο θα μπει στη ζωή σας με εποικοδομητικό τρόπο, χωρίς να προκαλέσει προβλήματα!

Από την άλλη πλευρά, αυτό το αστρολογικό σκηνικό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε κάτι σημαντικό: Δεν είναι καθετί καινούργιο και πιο προηγμένο, οπωσδήποτε ευεργετικό για τον καθένα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Στις 7 Ιανουαρίου, ο Άρης εγκαταλείπει τα εδάφη του Κριού που κυβερνά και περνά στον Ταύρο. Αυτό το ζώδιο ελαττώνει κάπως την ενέργεια του πολεμιστή πλανήτη: Η ορμητική και καινοτόμα φύση του Άρη, συγκρούεται με την ανάγκη του Ταύρου να διατηρήσει την υφιστάμενη τάξη των πραγμάτων.

Στις 20 Ιανουαρίου, ο Άρης θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Ουρανό. Η επιρροή της θα είναι έντονη μεταξύ 18 και 22. Και μεταξύ 19 και 26 του μήνα, ένα τετράγωνο του Άρη με τον Δία μπορεί να επιδεινώσει την αλληλεπίδραση των Δία – Ουρανού.

Αυτή η δυναμική αστρολογική ατμόσφαιρα ίσως να φέρει σε σύγκρουση αυτά που θεωρείτε παρωχημένα, με την επιθυμία σας για πρόοδο. Μπορεί να υπάρξουν διαμάχες με ένα οικονομικό υπόβαθρο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/01 Προβλέψεις 1ο 10μερο Ιανουαρίου 2021

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Ιανουάριος 2021 .

Τα προσωπικά συμφέροντα κοντράρονται με τα ομαδικά, με εκρηκτικό τρόπο.

Συνήθως η επαφή του Άρη με τον Ουρανό επιφέρει ατυχήματα, εκρήξεις, σεισμικές δονήσεις, βία, αντιπαράθεση ομάδων με δυνάμεις επιβολής του νόμου!

Στις 8 Ιανουαρίου η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω, όπου θα συναντήσει τον Ήλιο και τον Πλούτωνα. Ο Αιγόκερως είναι ζώδιο της Γης όπως και ο Ταύρος, που φιλοξενείς τους Άρη και Ουρανό. Γι’ αυτό θεωρείται ότι η αστρολογική ενέργεια της περιόδου θα είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική και πραγματιστική.

Παρά τις εντάσεις – ή ίσως χάρη σε αυτές, θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε κίνηση ή να τελειοποιήσετε πολλά: Μπορεί να αφορούν επαγγελματικά εγχειρήματα, σχέσεις, οικονομικά θέματα ή κοινωνικές πρωτοβουλίες!

Αυτή η ατμόσφαιρα θα επηρεάσει την ερωτική ζωή και τις σχέσεις σας, καθώς τονώνει τον αισθησιασμό… Και μαζί του τη διάθεση να βιώσετε ενθουσιώδεις ερωτικές εμπειρίες, ακόμα και επικίνδυνες!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Από την άλλη πλευρά, η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω θα σας προσδώσει ιδιαίτερη σύνεση: Με αυτή θα κατευνάσετε κάπως τα έντονα πάθη, ενώ θα βελτιώσει τον τρόπο που χειρίζεστε τα οικονομικά σας. Η συγκυρία σας στρέφει γενικότερα προς την εγκράτεια!

Επίσης στις 8 Ιανουαρίου, ο Ερμής θα περάσει στον Υδροχόο. Εκεί διαμένουν ήδη ο Δίας και το Κρόνος, ενώ θα περάσει και ο Ήλιος από τις 19 του μήνα. Διαβλέπεται ότι τώρα θα ενισχυθούν τα δημιουργικά και καινοτόμα ταλέντα σας. Δεν θα σας λείψουν οι προοδευτικές και τολμηρές ιδέες, αν και μπορεί να συγκρουστούν με τις πεισματικές και συντηρητικές δονήσεις που προέρχονται από τον Ταύρο!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/01 Προβλέψεις 1ο 10μερο Ιανουαρίου 2021

zwdia-9-zvdia-9

Ζωδια Ιανουάριος 2021 .

Συνοπτικά: Οι Άρης και Ουρανός διαμένουν στον Ταύρο, ενώ στον Υδροχόο θα είναι ο Ερμής, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Ήλιος. Είναι προφανές ότι οι Ταύρος και Υδροχόος θα ασκήσουν σημαίνουσα επιρροή στον Ιανουάριο του 2021. Αλλά πρόκειται και για δύο σταθερά ζώδια… Άρα μπορεί να είναι πιο δύσκολο να βρεθεί μια χρυσή τομή, μεταξύ δεκτικότητας ενός καινοτόμου και αφηρημένου σκεπτικού (Υδροχόος) και των πρακτικών αναγκών (Ταύρος)!

Ως αποτέλεσμα, τώρα πρέπει να κατανοήσετε και να αποδεχθείτε κάτι σημαντικό: Ότι το καινοτόμο δεν αποτελεί απαραίτητα παράγοντα διατάραξης της σταθερότητας και της ασφάλειας. Αντιθέτως, αν το διαχειριστείτε συνετά, μπορεί να είναι το καίριο εργαλείο για να διατηρήσετε και να «συγκολλήσετε» όσα είναι ουσιώδη για εσάς!

Ίσως να έχετε την αίσθηση ότι κάποια πράγματα δεν προχωρούν όσο γρήγορα θα θέλατε. Αλλά θα έχετε τον χρόνο να επαναξιολογήσετε ιδέες και ανακαλύψεις σας, μέσα στον επόμενο μήνα. Σε αυτό θα συμβάλλει η αναστροφή του Ερμή σε ανάδρομο, στις 30 Ιανουαρίου στα εδάφη του Υδροχόου!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA