Ζώδια Ιούλιος 2021 – Στις Καλοκαιρινές φλόγες του έρωτα

krios-zvdia-astrology

Ζώδια Ιούλιος 2021 Αστρολογική Σύνοψη .

Ζώδια Ιούλιος 2021 : Ο φετινός Ιούλιος θα ξεκινήσει με ιδιαίτερα δυναμικό ύφος, ίσως και με ταραχώδες!

Μεταξύ 2 και 5 του μήνα σχηματίζεται ένα τετράγωνο με τους Άρη και Ουρανό, μεταξύ 8 και 9 ένα άλλο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό…

Ως αποτέλεσμα, πολλοί θα νιώθετε περιορισμένοι και με προδιάθεση να επαναστατήσετε σε κάθε όριο και κανόνα!

zodia-taro-45

Δεν αποκλείεται να σημειωθούν κάποια ατυχήματα αυτή την περίοδο, καθώς θα επικρατεί μια παρορμητικότητα και βιάση, νεύρα και πείσματα.

Από τη λαχτάρα σας να νιώσετε ασφαλείς, ίσως κάποιοι παραδόξως να γίνετε παράτολμοι και να προκαλέσετε αχρείαστες προστριβές. Καλό θα ήταν όλοι να επιστρατεύσετε τον αυτοέλεγχό σας, να μην κεντρίζετε επιπλοκές που μπορεί εύκολα να ξεφύγουν από τα όριά σας!

Σε κοινωνικοπολιτικό και οικονομικό επίπεδο, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν διαμάχες και συγκρούσεις… Ακόμα και ανταρσίες, κοινωνική αναστάτωση και επικίνδυνες οικονομικές διακυμάνσεις!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ζώδια Ιούλιος 2021 Αστρολογική Σύνοψη .

Η Αφροδίτη και ο Άρης διασχίζουν τον πύρινο Λέοντα, μέχρι τις 21 και 29 Ιουλίου αντίστοιχα. Η συγκυρία μπορεί να διογκώσει εγωισμούς και ματαιοδοξίες: Την ανάγκη να ξεχωρίσετε και να επικρατήσετε, να λάμψετε, να είστε το επίκεντρο της προσοχής. Γι’ αυτό ενδέχεται να δυσκολευτείτε σε επίπεδο σχέσεων κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα!

Η ένταση, το πάθος, το ρομάντζο, η ανάγκη για φλερτ και περιπέτειες θα πλανώνται επίσης στην ατμόσφαιρα. Αλλά από την άλλη πλευρά, θα υπάρχει μια ορμητική λαχτάρα για ανεξαρτησία και ελευθερία σε όλες τις κινήσεις σας!

Τα τετράγωνα των Αφροδίτη και Άρη με τον Ουρανό, μπορούν να επιφέρουν αιφνίδιες και ανέλπιστες έλξεις… Αλλά και χωρισμούς εξίσου απρόσμενους, αναβρασμό και διαμάχες για χρήματα ή για το πώς πρέπει να γίνονται τα πάντα!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 2 εβδομάδων – Οι ερωτικές σχέσεις δείχνουν την αλήθεια τους!

zwdia-66

Το διάστημα από 11 μέχρι 15 Ιουλίου αναμένεται να είναι πανέμορφο, με μια σύνοδο της Αφροδίτης με τον Άρη: Πρόκειται για φάση που ευνοεί τη δημιουργικότητα, το ρομάντζο, την εγγύτητα, το φλερτ, την αφοσίωση, τη χαρά και το πάθος.

Υπό αυτό το εξαιρετικά αίσιο αστρολογικό κλίμα, μπορούν να δημιουργηθούν όμορφοι δεσμοί και να ενισχυθούν ή να αναζωογονηθούν υπάρχουσες σχέσεις. Είναι η ιδανική στιγμή για να βελτιώσετε τους δεσμούς με τα παιδιά και την ευρύτερη οικογένειά σας!

Στις 22 Ιουλίου ο Ήλιος θα περάσει στον Λέοντα που κυβερνά, ενώ η Αφροδίτη θα αρχίσει την παραμονή της στην Παρθένο. Τώρα μπορεί να υπάρξει μια ενδιαφέρουσα αντίθεση: Ανάμεσα στην ανάγκη να λάμψετε και να ηγηθείτε, και τη μετριοφροσύνη που εμπνέει η Αφροδίτη από την Παρθένο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζωδια Ιούλιος 2021 Αστρολογική Σύνοψη .

Παράλληλα, αυτή η επιρροή μπορεί να κατευνάσει κάπως την ανάγκη για ρομάντζο και την τόλμη για ανεξαρτησία στην προσωπική σας ζωή… Σας στρέφει περισσότερο προς την ερωτική σύνεση, να αναλύεται ευκρινώς το ταίρι που έχετε ή αναζητάτε. Ως αποτέλεσμα, κάποιοι μπορεί να δείτε τις κατακτήσεις σας από την αρχή του μήνα υπό εντελώς διαφορετικό πρίσμα!

Όλοι μπορείτε να αντλήσετε τη μαγεία που λαχταράτε, υπό την επήρεια του Ήλιου στον Λέοντα… Θα το καταφέρετε αν αξιοποιήσετε την επιμέλεια της Παρθένου, την ευελιξία της στην οργάνωση με την παρουσία της Αφροδίτης στα εδάφη της!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 2 εβδομάδων – Οι ερωτικές σχέσεις δείχνουν την αλήθεια τους!

δωρεάν-προβλέψεις

 

Ο γοργοπόδαρος Ερμής θα διασχίζει τους Διδύμους μέχρι τις 11 Ιουλίου, θα μεταβεί στον Καρκίνο μέχρι τις 27 και στη συνέχεια θα περάσει στον Λέοντα. Έτσι, η μεγαλύτερη διαμονή του αυτό τον μήνα θα είναι στον Καρκίνο. Το γεγονός θα στρέψει τη σκέψη σας προς την οικογένεια και τους χώρους που ζείτε. Αλλά θα σκέφτεστε και το παρελθόν, απ’ όπου μπορείτε να αντλήσετε έμπνευση και σοφία!

Μέχρι τις 10 Ιουλίου θα έχετε όλοι την ευκαιρία να κάνετε αντικειμενικούς, πραγματιστικούς διαλόγους. Αλλά μετά από αυτή την ημερομηνία, να αναμένετε ότι το σκεπτικό σας θα εξουσιάζεται έντονα από το συναίσθημα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA