Ζώδια Ιούλιος 2023 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις 

miniaies-zwdio-karkinos

Ζώδια Ιούλιος 2023 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Ζώδια Ιούλιος 2023 Καρκίνος : Καλώς ήρθατε στον Ιούλιο, αγαπητέ Καρκίνε!

Ο μήνας που ακολουθεί χορεύει βαλς στον κόσμο σας, έχοντας μια κοσμική λάμψη στα μάτια, καθώς ο Ήλιος τραγουδάει από το ζώδιό σας.

Είναι ακόμα η υπέροχη εποχή γενεθλίων σας! Εν μέσω όμως της ουράνιας γιορτής σας, θυμηθείτε να διατηρήσετε το στοργικό σας πνεύμα ζωντανό κι ενεργό.

zodia-taro-45

Η υπερδύναμή σας αγαπητέ Καρκίνε, είναι να δημιουργείτε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Και ο Ιούλιος σας ενθαρρύνει να αγκαλιάσετε την ευγένεια και τη στοργή σας, καθώς το σύμπαν σας εισάγει σε μια ολοκαίνουργια εποχή. Ο μήνας ξεκινά με την σύνοδο του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιό σας, ενώ ο Δίας από τον Ταύρο κάνει εξάγωνο με το δυναμικό δίδυμο, την 1η Ιουλίου.

Καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής βρίσκονται σε σύνοδο στον Καρκίνο, η ακτινοβόλος τους ενέργεια ενισχύει τις σκέψεις και τις επικοινωνίες σας με συναισθηματικό βάθος και διαίσθηση. Τα λόγια σας γίνονται μια μουσική συμφωνία, αγγίζοντας τις καρδιές και εμπνέοντας τους γύρω σας. Το αρμονικό εξάγωνο των δύο πλανητών στον Καρκίνο με τον Δία στον Ταύρο, σάς επιτρέπει να διευρύνετε τους κοινωνικούς σας κύκλους και να καλλιεργήσετε ουσιαστικές συνδέσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ζώδια Ιούλιος 2023 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Ανοίξτε την καρδιά σας στη μαγεία της συνεργασίας, γιατί το σύμπαν συνωμοτεί για να φέρει στην τροχιά σας, ψυχές ομοϊδεατών. Στις 3 Ιουλίου μια Πανσέληνος στον φιλόδοξο Αιγόκερω, φωτίζει τον τομέα των σχέσεων σας. Η επιρροή της Πανσελήνου, σας προτρέπει να αξιολογήσετε και να επανεκτιμήσετε τα υπάρχοντα συμβόλαια, τις συμφωνίες και τις συμμαχίες σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να αναζητήσετε λύσεις, να διαπραγματευτείτε όρους ή να ολοκληρώσετε σημαντικές συμφωνίες που έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν την επαγγελματική σας πορεία.

Η ενέργεια του Αιγόκερω σας δίνει τη δυνατότητα να προσεγγίσετε αυτά τα θέματα με πειθαρχία και προσοχή στη λεπτομέρεια, διασφαλίζοντας ότι οι συμβατικές σας προσπάθειες παρέχουν μια σταθερή βάση για ανάπτυξη και ευημερία. Επιπλέον, αυτή η Πανσέληνος φωτίζει τη σημασία της μακροπρόθεσμης σταθερότητας στις σχέσεις σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να εξετάσετε τη βιωσιμότητα των συνεργασιών σας και να διασφαλίσετε ότι ευθυγραμμίζονται με τις αξίες, τις φιλοδοξίες και την επαγγελματική σας ανάπτυξη.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

tilefonikes-provlepsis

Χτίζοντας γερά θεμέλια και καλλιεργώντας σχέσεις που αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δίκτυο υποστήριξης που τροφοδοτεί την επιτυχία σας. Τα κοσμικά πανιά του Ιουλίου συνεχίζουν να αιωρούνται καθώς ο Άρης, ο φλογερός πολεμιστής, βαδίζει στην πρακτική Παρθένο, στρέφοντας την προσοχή του στον τομέα της επικοινωνίας σας στις 10 Ιουλίου.

Με τον Άρη στην Παρθένο, τα λόγια σας γίνονται ισχυρά βέλη, ικανά να διαπεράσουν εμπόδια και να φέρουν σαφήνεια στις σκέψεις και τις ιδέες σας. Αυτός ο ουράνιος συνδυασμός σας δίνει μια οξυδέρκεια και μια αυξημένη ικανότητα να εκφραστείτε με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες είναι γεμάτες αποφασιστικότητα και πρακτικότητα, επιτρέποντάς σας να μεταφέρετε το μήνυμά σας με αντίκτυπο και επιρροή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Στα μέσα του μήνα Καρκίνε, ετοιμαστείτε να ξετυλίξετε ένα θείο δώρο ειδικά σχεδιασμένο για το κοσμικό σας ταξίδι : μια μαγική Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο στις 17 Ιουλίου! Αυτό το σεληνιακό γεγονός έρχεται για να σας προσφέρει τις ευλογίες του, ρίχνοντας μια φωτεινή λάμψη στο μονοπάτι της ανακάλυψης του εαυτού σας και της μεταμόρφωσής σας. Κάτω από τη μαγευτική αγκαλιά μιας Νέας Σελήνης στον Καρκίνο, το σύμπαν σας προσκαλεί να φυτέψετε τους σπόρους των στόχων σας και να θρέψετε τα όνειρα στην καρδιά σας.

Αυτή η σεληνιακή ενέργεια προαναγγέλλει μια νέα αρχή, έναν κενό καμβά πάνω στον οποίο μπορείτε να ζωγραφίσετε το αριστούργημα της ζωής σας. Όμως υπάρχουν περισσότερα! Σαν να μην μπορούσε η κοσμική συμφωνία να γίνει πιο μαγευτική, οι Δεσμοί της Σελήνης αποφασίζουν να αλλάξουν ζώδια την ίδια μέρα με τη Νέα Σελήνη. Αυτός ο ουράνιος χορός σηματοδοτεί μια κομβική στιγμή αγαπητέ Καρκίνε, καθώς πυροδοτεί μεταμορφωτική ενέργεια στη ζωή και την καριέρα σας στο σπίτι. Αγκαλιάστε λοιπόν τη μαγεία μέσα και γύρω σας και παρακολουθήστε το σύμπαν καθώς συνωμοτεί για να υποστηρίξει την προσωπική και επαγγελματική σας ανάπτυξη.

μελλοντολόγος

Στις 21 Ιουλίου το κοσμικό στάδιο αναπτύσσεται, καθώς ο Ήλιος αντιμετωπίζει τον ανάδρομο Πλούτωνα, ο οποίος έχει πρόσφατα έχει επιστρέψει στον Αιγόκερω. Αυτή η αντίθεση ρίχνει την έντονη ματιά της στις σχέσεις σας, φωτίζοντας τη δυναμική και ανακατεύοντας τα βάθη των συναισθηματικών σας συνδέσεων. Για να προσθέσει φωτιά στη φλόγα, ο Ήλιος μπαίνει επίσημα στον Λέοντα στις 22 Ιουλίου, με την Αφροδίτη να γυρίζει ανάδρομη στον Λέοντα λίγα λεπτά αργότερα. Η εποχή του Λέοντα σας προσκαλεί να αξιοποιήσετε τη δημιουργική σας σπίθα, να εκφράσετε την ατομικότητά σας και να βγείτε στο προσκήνιο με αυτοπεποίθηση και χάρη.

Είναι μια στιγμή που μπορείτε να αγκαλιάσετε την εσωτερική σας λάμψη, να γιορτάσετε τα μοναδικά σας δώρα και να τιμήσετε την ανάγκη σας να εκφραστείτε. Η εποχή του Λέοντα, σας ενθαρρύνει να είστε περήφανοι για τα επιτεύγματά σας, να ακολουθείτε τα πάθη σας και να απελευθερώσετε το λεοντόκαρδο πνεύμα σας. Επιπλέον, με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα, τα κοσμικά φώτα της δημοσιότητας λάμπουν στον τομέα της οικονομίας σας.  Αυτό το ουράνιο γεγονός σας προσκαλεί να επαναξιολογήσετε τη σχέση σας με τα χρήματα, τα υπάρχοντά σας και την αυτοεκτίμησή σας.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

Ζώδια Ιούλιος 2023 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Είναι καιρός να αναλογιστείτε τις αξίες σας και να εξετάσετε αν ευθυγραμμίζονται με τις υλικές σας επιθυμίες. Η ανάδρομη Αφροδίτη απαιτεί ενδοσκόπηση, επιτρέποντάς σας να αποκαλύψετε τυχόν πρότυπα ή πεποιθήσεις που ίσως εμποδίσουν την οικονομική αφθονία και την αυτοεκτίμησή σας. Οι κουρτίνες κλείνουν τον μήνα, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω και τον Πλούτωνα σε τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης.

Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, η ενέργεια σας ωθεί να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και να εστιάσετε στους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Επιπλέον, ο Πλούτωνας και οι Δεσμοί της Σελήνης, ανακατεύουν τα βάθη της ψυχής σας, ενεργοποιώντας έναν ισχυρό καταλύτη για την προσωπική σας ανάπτυξη και την εξέλιξή σας. Σας καλεί να αντιμετωπίσετε τις σκιές που εμποδίζουν την πρόοδό σας, να αμφισβητήσετε τις ζώνες άνεσής σας και να αγκαλιάσετε τη μεταμορφωτική δύναμη της αλλαγής.

Συνολικά ο Ιούλιος είναι ένα δώρο, που σας επιτρέπει να λάμψετε έντονα, να εκφράσετε τη μοναδική φωνή σας και να δημιουργήσετε μια ζωή που ευθυγραμμίζεται με τις βαθύτερες φιλοδοξίες σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45