Ζώδια Μάιος 2019 – Μια εποχή συναισθηματικού επαναπροσδιορισμού

karkinos-problhmata

Ζώδια Μάιος 2019

Οι πρώτες δύο εβδομάδες του Μαΐου αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως πυρετώδεις. Τις στιγματίζει μια ισχυρή αντίθεση, ανάμεσα στον Άρη από τους Διδύμους και τον Δία που κινείται ανάδρομος στον Τοξότη.

Η ατμόσφαιρα θα είναι ετοιμοπόλεμη: Αλλά το κλίμα θα διαμορφώνεται περισσότερο λεκτικά και ιδεολογικά και λιγότερο μέσω δράσεων!

Πιο συγκεκριμένα, ο καθένας θα διακηρύττει τις ιδέες του με ενθουσιασμό – αλλά λίγοι θα προχωρήσουν στο να κάνουν πράξη τα λεγόμενά τους. Η μετριοπάθεια θα παραγκωνιστεί από όσα θα λέγονται και όσα θα γίνονται. Η υπερβολή φαίνεται ότι θα είναι το όπλο που θα επιλέξουν, εκείνοι που θέλουν να ξεχωρίσουν με κάθε κόστος!

zodia-taro-45

Σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, μπορεί να αρχίσουν ατέρμονες συζητήσεις. Το πιο πιθανό είναι να αφορούν τη δικαιοσύνη, τη νομοθεσία, την επιβολή του νόμου, την ελευθερία της έκφρασης και της διακίνησης. Ο συμβιβασμός θα είναι ένας δύσκολος στόχος… Αλλά σε κάποιους τομείς της κοινωνίας και της προσωπικής ζωής του καθενός, μπορεί να μην χρειαστεί καν. Αυτό που θα χρειαστεί, είναι η αποφασιστική δράση!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Μάιος 2019

Ο Ερμής θα παραμείνει στον Κριό μέχρι τις 5 Μαΐου, η Αφροδίτη θα παραμείνει στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 15 του μήνα. Είναι δύο πλανήτες που σας εμπνέουν να πάρετε θέση, να εκφραστείτε ανοικτά και ηχηρά και ίσως επιθετικά… Ακόμα κι αν αυτό θα κεντρίσει διαφωνίες, χάος ή δυσαρέσκειες.

Αυτή είναι καλή περίοδος να διαμαρτυρηθείτε αν νιώθετε περιορισμένοι στην έκφραση ιδεών, απόψεων, προσωπικών αξιών ή συναισθημάτων. Σε αυτό θα βοηθήσει το τετράγωνο των Ερμή και Αφροδίτη από τον Κριό, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω!

Ο Άρης περνά στον Καρκίνο στις 15 Μαΐου

Ο Ερμής και μετά η Αφροδίτη θα περάσουν στα εδάφη του Ταύρου, όπου θα συναντήσουν τον Ουρανό και τον Ήλιο. Τα πράγματα θα αρχίσουν να κατασταλάζουν, όπως και η ροή της σκέψης σας. Δεν θα αποζητάτε πλέον τις λαμπρές ιδέες, το αντίθετο μάλιστα. Αλλά η λαχτάρα να αλλάξετε πράγματα, να επαναστατήσετε, να είστε ανεξάρτητοι και να έχετε την ανάγκη να εκφραστείτε, θα εκδηλώνεται με έναν πιο ρεαλιστικό και σταθερό και πραγματιστικό τρόπο!

chartomantia-098

Ζώδια Μάιος 2019

Οι πλανήτες στον Ταύρο αλληλεπιδρούν αρμονικά με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Αυτό ενδυναμώνει την εφαρμογή όσων λέτε, συζητάτε, αναλύετε και διαπραγματεύεστε. Οι Κρόνος και Πλούτωνας είναι φαινομενικά ανάδρομοι επί του παρόντος:

Αυτό σημαίνει ότι οι επιδιώξεις και οι διεκδικήσεις πραγματώνονται με επιπλέον δυσκολία. Ενδέχεται να προκύπτουν εμπόδια ή καθυστερήσεις, να συγκρουστείτε με οπισθοδρομικές ή οκνηρές ηγεσίες, είτε απαρχαιωμένες δομές που πρέπει να αλλάξουν συθέμελα!

Ωστόσο, θα είστε παραπάνω από ικανοί να βρείτε τις πιο αποδοτικές και εφευρετικές λύσεις. Σε αυτό θα βοηθήσουν οι συναντήσεις των Ερμή και Αφροδίτη με τον Ουρανό, στις 9 και 18 Μαΐου. Θα μπορούσε να ειπωθεί ότι πρόκειται για μια φάση δόμησης, που θα αφήσετε το στίγμα σας: Έχετε τα φόντα να δράσετε με διαυγείς στόχους για στιβαρά αποτελέσματα, να θέσετε ξεκάθαρα ζητούμενα!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Μάιος 2019

Η συρροή πλανητών στον Ταύρο δίνει έμφαση στον αισθησιασμό σας – αλλά και στην ευαισθησία προς όσα σας προσεγγίζουν μέσω των αισθήσεών σας. Σας βοηθά να απολαμβάνετε τα απλά και φυσικά πράγματα – αλλά μπορεί να σας προδιαθέτει για υπερβολές που θα αφορούν το χρήμα, το φαγητό ή τον ερωτισμό!

Μια σημαντική στιγμή στη διάρκεια του φετινού Μαΐου, είναι η είσοδος του Άρη στον Καρκίνου στις 16 του μήνα. Ο πολεμιστής πλανήτης δεν νιώθει ιδιαίτερα άνετα σε αυτό το ζώδιο του Νερού: Υποβαθμίζει την επιθετικότητά του και την παρόρμηση για απερισκεψίες. Αλλά ο Άρης δεν βυθίζεται απόλυτα στις θηλυκές δονήσεις του Καρκίνου, από την ανάγκη για ασφάλεια και προστασία. Αυτό που αλλάζει, είναι ο τρόπος που μάχεστε και τα κίνητρά σας!

dream

Ζωδια Μάιος 2019

Αντί να ορμάτε απερίσκεπτα σε διαμάχες ή να λέτε σκληρά λόγια και άσκοπα, θα προτιμάτε τη σιωπή και τη σφυρηλάτηση στρατηγικών που δεν σας θέτουν σε κίνδυνο.

Θα επιλέγετε να παλέψετε για πράγματα που σας αγγίζουν συναισθηματικά – και ίσως να έχετε την ανάγκη να υπερασπιστείτε το παρελθόν σας, την οικογένεια, τις επιλογές και τις ρίζες σας!

Φυσικά, αυτές είναι εκδηλώσεις που θα γίνουν αισθητές με κάποιο τρόπο, σε κοινωνική ή δημόσια θέα. Ανάλογα με την οπτική σας, μπορείτε να πείτε ότι οι δράσεις θα διέπονται περισσότερο από το υποσυνείδητο, το ένστικτο επιβίωσης, τη συναισθηματική σας υποκειμενικότητα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Μάιος 2019

Μπορείτε να αξιοποιήσετε την πορεία του Άρη στον Καρκίνο για να βελτιώσετε τις συνθήκες ζωής ή το σπιτικό σας, για να αναδιοργανώσετε την οικογενειακή σας καθημερινότητα ή να ενδυναμώσετε τους οικογενειακούς δεσμούς!

Αυτή την περίοδο θα είναι συνετό να προσέξετε μια τάση απόκρυψης των συναισθημάτων: Ενδέχεται να τα σωρεύετε και να σιγοβράζουν μέσα σας, μέχρι να σας αρρωστήσουν ή να εκραγείτε με καταστρεπτικό τρόπο.

Στις 21 Μαΐου ο Ήλιος θα περάσει στους Διδύμους, όπως και ο Ερμής. Θα είναι η λήξη μιας δοκιμαστικής περιόδου για κάποιες ιδέες, μια φάση που άρχισε στις 29 Μαρτίου. Τώρα μπορείτε να πάρετε εμπεριστατωμένες αποφάσεις για το πού θα εστιάσετε την προσοχή σας, τι αξίζει να σκέπτεστε και να αξιοποιήσετε ή να μεταλαμπαδεύσετε!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ζωδια Μάιος 2019

Είναι μια εποχή επαναπροσδιορισμού, ευθυγράμμισης της εσωτερικής σας πραγματικότητας με όσα τεκταίνονται στον ρεαλιστικό κόσμο. Ξεκινά μια περίοδος πνευματικού αναβρασμού, περιέργειας, διάθεσης για επικοινωνία και ανταλλαγή ιδεών. Μπορείτε να απορροφάτε γνώση πιο εύκολα, καθώς το μυαλό οξύνεται: Είστε πιο εύστροφοι, πιο ευέλικτοι απ’ όσο συνήθως!

Οι τελευταίες μέρες του Μαΐου υπογραμμίζονται από μια αντίθεση του Ερμή με τον Δία και ένα τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Να έχετε υπόψιν σας ότι εδώ ελλοχεύει ο κίνδυνος να πάρετε λάθος αποφάσεις: Όχι απαραίτητα επειδή άλλοι σας παρέσυραν, αλλά επειδή θα έχετε εσείς την τάση να διαστρεβλώνετε την πραγματικότητα. Μπορεί να ειπωθεί ότι θα προτιμάτε να στηρίξετε σθεναρά ένα ψέμα, αντί μιας άβολης αλήθειας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot