Ζώδια Οκτώβριος 2020 – Ανάμεσα σε δύο Πανσελήνους

karkinos-problhmata

Ζώδια Οκτώβριος 2020 Αστρολογική Σύνοψη .

Ζώδια Οκτώβριος 2020 : Ο δεύτερος μήνας του Φθινοπώρου αναμένεται να μπει με αρκετή ορμή.

Προβλέπεται έντονος και γεμάτος καταστάσεις που θα σας βάλουν σε σκέψεις… Τα γεγονότα του έχουν την πρόθεση να σας στρέψουν στην ενδοσκόπηση: Να αντιμετωπίσετε τους φόβους ή/και τις εμμονές σας!

Από τη μία πλευρά, ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθή πορεία στα εδάφη του Αιγόκερω στις 4 Οκτωβρίου. Από την άλλη, ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος μέσα στον Σκορπιό στις 13 του μήνα. Ως αποτέλεσμα, κάποια μυστικά ή άλλα θέματα που δεν θα θέλετε να γνωστοποιηθούν, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια!

zodia-taro-45

Αλλά μπορείτε να κοιτάξετε αυτή την περίοδο και από διαφορετική οπτική: Η αστρολογική ατμόσφαιρα αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για να πείτε την αλήθεια, επί παλιών θεμάτων που έχουν μείνει άλυτα ή προκαλούν σύγχυση και συγκρούσεις ή δολοπλοκίες!

Στη διάρκεια του φετινού Οκτωβρίου μπορεί να υπάρχει μια τάση προς την υπερβολή, όσον αφορά τη δυσπιστία ή διάφορες θεωρίες συνομωσίας.

Πριν ανοίξει τον ανάδρομο κύκλο του, ο Ερμής θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ουρανό μεταξύ 6 και 9 Οκτωβρίου. Θα επαναλάβει αυτή την όψη άλλες δύο φορές: Την πρώτη μεταξύ 18 και 21 του μήνα που θα κινείται ανάδρομος, τη δεύτερη μετά τις 4 Νοεμβρίου που θα έχει επιστρέψει ορθόδρομος.

zodia-astra-tarot

Ζώδια Οκτώβριος 2020

Οι αντιθέσεις Ερμή – Ουρανού, προκύπτουν στα ζώδια του Σκορπιού και του Ταύρου που σχετίζονται με τα χρήματα. Γι’ αυτό ίσως υπογραμμίσουν μια οικονομική αστάθεια, όπως και την ανάγκη να κάνετε σχετικές ρυθμίσεις το συντομότερο δυνατόν. Αλλά οι κινήσεις σας πρέπει να γίνουν μετά από προσεκτική ανάλυση… Αφού κοιτάξετε ρεαλιστικά τις καταστάσεις και θέσετε ξεκάθαρους, πραγματιστικούς και εφικτούς στόχους!

Μιας και ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της τεχνολογίας, η αντίθεσή του με τον Ερμή επισημαίνει κάποια θέματα: Είναι καιρός για κάποιους να αναζωογονήσουν τις επιχειρήσεις τους, ίσως μετατρέποντάς τις σε διαδικτυακές. Μπορεί επίσης να κάνετε τεχνολογικές αναβαθμίσεις, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας ή άλλες πρακτικές. Έτσι θα γίνει πιο αποτελεσματικό το έργο σας, ενώ θα διασφαλίσετε καλύτερη προστασία για τα δικά σας αρχεία/στοιχεία όσο και των πελατών σας!

xartomanteia

Πάντως καλό θα είναι να κάνετε τις όποιες αλλαγές μετά τις 17 Νοεμβρίου, ενώ στο μεταξύ θα μελετήσετε τα υπέρ και τα κατά κάθε επιλογής. Επίσης, καθ’ όλη τη διάρκεια του φετινού Οκτωβρίου να προσέχετε πολύ τις διαδικτυακές συνδιαλλαγές σας. Αποφύγετε για τώρα τις μεγάλες επενδύσεις και τις παρορμητικές δαπάνες!

Μπορεί κάποια προσφορά ή ευκαιρία να φαντάζει εξαιρετικά δελεαστική. Ακόμα περισσότερο τότε, πρέπει να ελέγξετε την εγκυρότητα και τη φήμη κάθε ιστοσελίδας ή διαφημιζόμενου. Αναζητήστε αξιολογήσεις για την εταιρία ή το άτομο. Κατανοείτε ότι θα σας κοστίσει πολύ αν δεν είναι όλα νομότυπα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Ζώδια Οκτώβριος 2020

Η αντίθεση Ερμή – Ουρανού κεντρίζει και κάποια σημεία σχέσεων, όπως η οικειότητα και η πίστη ή η κτητικότητα. Η επικοινωνία θα

παίξει καίριο ρόλο στην επίλυση κάθε θέματος. Μεταξύ 7 και 8 Οκτωβρίου μπορεί να προκύψουν αιφνίδιοι χωρισμοί… Που θα τους ακολουθήσει η μετάνοια και διάθεση επανεξέτασης αυτής της απόφασης, στις 19 και 20 του μήνα.

Η αντίθεση του ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό, θα αποτελέσει θαυμάσια ευκαιρία να απελευθερωθείτε από κάθε είδους τοξική σχέση.

Ο Ουρανός σας βοηθά να κατανοήσετε ότι ενίοτε «ολισθαίνετε» σε συγκυρίες που υπονομεύουν τις αξίες, την ελευθερία και τη δημιουργικότητά σας… Αλλά από λαχτάρα να νιώσετε πιο ασφαλείς. Και ειρωνικά, καταλήγετε να χάνετε αυτή ακριβώς την ασφάλεια που αποζητήσατε!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/10 Προβλέψεις 1ο 10ήμερο Οκτ ’20

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον Σκορπιό, από τις 13 έως τις 28 Οκτωβρίου. Στη συνέχεια θα περάσει στον Ζυγό, όπου θα συνεχίσει να κινείται με την όπισθεν μέχρι τις 4 Νοεμβρίου. Άρα μετά τις 28 του μήνα, αυξάνονται οι πιθανότητες παρεξηγήσεων σε επίπεδο σχέσεων κάθε είδους. Το καλύτερο θα είναι να ακούτε ουσιαστικά και την οπτική της άλλης πλευράς. Μόνο έτσι μπορεί να εξομαλυνθεί κάθε ένταση, χωρίς να προκληθούν καινούργιες!

Από την άλλη πλευρά, ίσως να υπάρχει μια τάση επιστροφής στο παρελθόν: Να σκέφτεστε επανειλημμένα κάποιες καταστάσεις ή επαφές. Αυτό μπορεί να είναι ωφέλιμο, αν οδηγήσει σε συμπεράσματα και πάρετε μαθήματα… Αν φτάσετε στο σημείο να αποδεσμευτείτε από όσα συνέβησαν τότε!

Ο Άρης κινείται ανάδρομος από τον περασμένο μήνα, μέσα στον Κριό που κυβερνά. Έτσι επαναλαμβάνει όψεις έντασης με τους διαμένοντες στον Αιγόκερω: Τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Πρόκειται για όψεις που σχηματίστηκαν και τον Αύγουστο, πριν στραφεί ανάδρομος ο Άρης. Θα επαναληφθούν τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο του 2021, που ο πολεμιστής πλανήτης θα έχει γυρίσει ορθόδρομος!

zwdia-zvdia-alex

Ζωδια Οκτώβριος 2020

Αυτή η ατμόσφαιρα προβλέπεται να φέρει προς το τέλος του χρόνου, την επίλυση κάποιων θεμάτων που σας προβληματίζουν και σας αναστατώνουν. Στο μεταξύ πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και να κάνετε μια εσώτερη «έρευνα»: Εκτιμήστε ξανά τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας, αναθεωρήστε τις στρατηγικές σας, αναδιοργανώστε τις δυνάμεις σας!

Τα τετράγωνα του Άρη με τους Δία – Κρόνο – Πλούτωνα, μπορεί να αποδειχθούν δυσχερή για κάποιους. Ωστόσο, σας παράσχουν την απαραίτητη ενέργεια για να αναθεωρήσετε όσα κάνατε τον Αύγουστο. Θα είναι πιο εύκολο τώρα να εντοπίσετε αδύναμα σημεία στα σχέδιά σας… Και θα έχετε τις ευκαιρίες να κάνετε διορθωτικές κινήσεις, επαναλήψεις όπου χρειάζεται, ακόμα και να αρχίσετε κάτι ξανά από την αρχή!

Φυσικά αυτή η περίοδος θα διέπεται από αναστάτωση, που μπορεί να φτάσει μέχρι και την επιθετικότητα. Να μην ξεχνάτε ότι ο Άρης είναι ανάδρομος, γεγονός που μπορεί να στρέψει την επιθετικότητά σας σε άλλους… Αλλά κάτι τέτοιο θα επιστρέψει και θα σας στοιχειώσει με κάποιο τρόπο – γι’ αυτό να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/10 Προβλέψεις 1ο 10ήμερο Οκτ ’20

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Οκτώβριος 2020

Σε κοινωνικό επίπεδο, μπορεί να ενταθούν κάποιες συγκρούσεις. Να φτάσουν στο σημείο που «πριν βελτιωθεί κάτι, γίνεται χειρότερο». Γεγονότα που θα προκύψουν μέσα στον φετινό Οκτώβριο, θα αποδείξουν ότι ενίοτε δεν μπορείς απλά να πάρεις μια καινούργια και πιο υγιή διαδρομή… Πρέπει να προηγηθεί η κατεδάφιση κάποιων κοινωνικών, πολιτικών ή οικονομικών δομών!

Η παρουσία του Άρη στον Κριό, μπορεί να εμπνεύσει τους πάντες να ανοίξουν καινούργιους δρόμους. Να περάσουν με θάρρος σε νέες και ανεξερεύνητες κατευθύνσεις. Αλλά η ενέργεια του Άρη, αντιτίθεται στην ενέργεια των πλανητών στον Αιγόκερω: Αυτούς που συμβολίζουν το παλιό, το διεφθαρμένο και το πεπαλαιωμένο!

Όμως η δική τους ενέργεια, μπορεί να αξιοποιηθεί και εποικοδομητικά. Μπορεί να συγχρονίσει τις κινήσεις και να αναδιατυπώσει τις προσδοκίες σας, ώστε να καταστούν ρεαλιστικές και εφικτές!

dream

Πρέπει να αξιοποιήσετε όλες τις πλανητικές κινήσεις μέσα στον φετινό Οκτώβριο. Θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε γιατί δεν βρίσκεστε εκεί που θα θέλατε, γιατί δεν τολμάτε να κάνετε όσα πάντα θέλατε. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι κάποιοι απέκτησαν δύναμη και εξουσία πάνω σας, επειδή τους δείξατε περισσότερη εμπιστοσύνη απ’ όση άξιζαν. Αλλά είναι πλέον καιρός να εμπλακείτε περισσότερο στη ζωή σας, να ξαναπάρετε την ισχύ και την εξουσία που σας ανήκει!

Υπό αυτή την σχετικά έντονη αστρολογική ατμόσφαιρα, η Αφροδίτη διασχίζει την Παρθένο μεταξύ 2 και 28 Οκτωβρίου. Στη συνέχεια θα περάσει στον Ζυγό που κυβερνά. Από την Παρθένο, η Αφροδίτη θα σχηματίσει αρμονικές όψεις με τον Ουρανό στον Ταύρο και τους πλανήτες στον Αιγόκερω: Δία, Κρόνο και Πλούτωνα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζωδια Οκτώβριος 2020

Έτσι θα προκύψει ένα Μεγάλο Τρίγωνο με ζώδια της Γης. Αυτή η ενέργεια θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ισορροπία και πραγματιστική σκέψη, να είστε μετρημένοι και με μακροπρόθεσμη οπτική!

Στις σχέσεις με τους άλλους θα είστε πιο ευπρεπείς, απαιτητικοί και ερευνητικοί, ειδικά όσον αφορά λεπτομέρειες που δεν υπολογίζατε ως τώρα. Αυτή την περίοδο, η τρυφερότητά σας θα εκφράζεται περισσότερο με πράξεις παρά με λόγια… Περισσότερο σε ρεαλιστικό παρά σε ρομαντικό επίπεδο!

Ο ορθολογισμός θα επικρατήσει μέσα στον φετινό Οκτώβριο – και με την παρουσία της Αφροδίτης στην Παρθένο. Αλλά δεν θα νιώσετε έλλειμμα συναισθηματικής έντασης, σε έναν μήνα με δύο Πανσελήνους!

Η πρώτη αναδύεται στις 2 Οκτωβρίου, με τη Σελήνη στον Κριό και σε αντίθεση με τον Ήλιο από τον Ζυγό. Η δεύτερη αναμένεται στις 31 του μήνα, με τη Σελήνη στον Ταύρο και σε αντίθεση με τον Ήλιο από τον Σκορπιό. Την ίδια μέρα η Σελήνη θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ουρανό, άρα οι εκπλήξεις είναι πολύ πιθανές: Ένα γεγονός, μια κατάσταση ή μια σχέση μπορεί να λήξει ξαφνικά, είτε να πάρει μια αιφνίδια τροπή – τουλάχιστον!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia