ζώδια σήμερα ημερήσιες προβλέψεις 16/01 Πέμπτη

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις .

ζώδια σήμερα Κριός .

Αξιοποιήστε τη δύναμή σας στις συνεργασίες, αγαπητοί Κριοί! Ο ειδήμων στις επαφές Ερμής, θα διαμένει στον Υδροχόο και τον 11ο Οίκο σας των συλλογικών δράσεων μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου. Τόσο οι κοινωνικές όσο και οι επαγγελματικές σας κινήσεις αναμένεται να πάρουν μια αίσια ώθηση.

Γι’ αυτό η περίοδος είναι ιδανική για να εμπλακείτε σε ομαδικά εγχειρήματα. Επίσης, ενδείκνυται για κάθε είδους ανθρωπιστικό αλλά και τεχνολογικό σχέδιο. Όχι μόνο θα διευρύνετε το κοινό σας, θα εμπνεύσετε πολλούς ακόμα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα τονωτικά σας μηνύματα!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα Ταύρος

Η καριέρα και τα επιτεύγματά σας λαμβάνουν τεράστια ώθηση, αγαπητοί Ταύροι! Την ευκαιρία σας τη δίνει ο επικοινωνιακός Ερμής, που θα διαμένει στον Υδροχόο και τον 10ο Οίκο σας του κύρους μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου.

Εστιάστε την προσοχή σας στους καινούργιους επαγγελματικούς ορίζοντές σας, προσεγγίστε άτομα σε θέσεις κλειδιά. Φροντίστε να διαθέσετε χρόνο στο στήσιμο των σχεδίων σας, ώστε να ανταποκρίνονται στα ζητούμενά σας.

Ανανεώστε τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να τα επισκέπτεστε τακτικά, για να αδράξετε κάθε ευκαιρία που θα προκύψει!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδίτη στους Ιχθύες τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Αφαιρέστε κάθε φίλτρο που σας περιορίζει, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο εκφραστικός Ερμής περνά στον Υδροχόο και τον 9ο Οίκο σας της ειλικρίνειας, για να παραμείνει μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου. Είναι η ιδανική στιγμή για να αναδείξετε την αυθόρμητη και απόλυτα εκφραστική πλευρά σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποκαλύψετε πικρές αλήθειες… Σημαίνει ότι πρέπει να φανείτε διπλωμάτες και να αξιοποιήσετε αυτό τον κύκλο προς όφελός σας. Τολμήστε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας περίγυρο, με άτομα κύρους από κάθε γωνιά του πλανήτη. Να ρωτάτε συνεχώς τον εαυτό σας τι επιπλέον μπορείτε να πετύχετε!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Η θερμοκρασία ανεβαίνει στο περιβάλλον σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο αγγελιαφόρος Ερμής περνά στον Υδροχόο, ενεργοποιώντας τον 8ο Οίκο σας των συνευρέσεων και του σεξ. Οι ρομαντικές σας προοπτικές θα αυξηθούν, καθώς θα έλκετε όλο και περισσότερους ανθρώπους προς το μέρος σας. Φροντίστε να κάνετε την απαραίτητη διαλογή, που θα ανταποκρίνεται και σε όσα αποζητά η ψυχή σας. Η περίοδος είναι αίσια για να κάνετε συζητήσεις που θέλετε: Αξιοποιήστε τη για να δείξετε την τρωτή πλευρά σας και να επουλώσετε πληγές του παρελθόντος!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων – Αυτοί που αγαπιούνται θα σμίξουν ξανά

taro-zodia-76

ζώδια σήμερα Λέων

Εστιάστε στον συμβιβασμό αντί για τον ανταγωνισμό, αγαπητοί Λέοντες! Ο δραστικός Ερμής θα διαμένει στον Υδροχόο μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου, φωτίζοντας τον τομέα σας των σχέσεων. Με τη συνεργατική σας πτυχή οξυμένη, θα έχετε περισσότερη διάθεση να βρίσκεστε με κόσμο. Αξιοποιήστε τη για να επέλθει η ισορροπία στις σχέσεις σας με σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Αν αισθάνεστε ανασφαλείς για κάποια σύμπραξη, κάντε ερωτήσεις και να ακούτε με προσοχή τις απαντήσεις: Η στιγμή δεν ενδείκνυται για υποθέσεις και εικασίες!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αναλύστε το, αγαπητοί Παρθένοι! Επιδοθείτε στην αγαπημένη σας ενασχόληση με ταχύτητα, τώρα που ο διανοητικός Ερμής περνά στον Υδροχόο. Θα διαμείνει εκεί μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου, φορτίζοντας τον 6ο Οίκο σας της συστηματικής δράσης. Η προσοχή σας θα στραφεί στις δομημένες απόψεις και τη σημασία στη λεπτομέρεια. Είναι ιδανική περίοδος για να εφαρμόσετε πιο πρακτικές λύσεις σε θέματα οργάνωσης, τόσο στον εργασιακό όσο και στον οικιακό σας χώρο. Επίσης, δώστε έμφαση στην καλή φυσική σας κατάσταση για να τονώσετε την πνευματική σας διαύγεια!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

chartomantia-098

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδίτη στους Ιχθύες τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια σήμερα Ζυγός

Υψώστε περήφανα το ανάστημά σας, αγαπητοί Ζυγοί! Η αυτοπεποίθησή σας δέχεται ισχυρή ώθηση μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου, που ο ευφυής Ερμής θα διαμένει στον Υδροχόο και τον 5ο Οίκο σας της έκφρασης. Είναι ενδεδειγμένο τώρα να θέτετε ξεκάθαρα όσα επιθυμείτε, ειδικά στον τομέα της αγάπης. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φανείτε διακριτικοί ή ταπεινοί. Η περίοδος είναι ιδανική για να φλερτάρετε και να εξερευνήσετε όσες περισσότερες προοπτικές μπορείτε. Γι’ αυτό μην μεγαλοποιείτε τίποτα και μην τα παίρνετε όλα προσωπικά. Επιλέξτε συνειδητά να βάλετε περισσότερη χαρά στη ζωή σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Θέλετε να επανασυνδεθείτε με τις ρίζες σας, αγαπητοί Σκορπιοί; Μπορείτε μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου, που ο ερευνητικός Ερμής θα διαμένει στον Υδροχόο και τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας. Η νοσταλγική ατμόσφαιρα ευνοεί να δείτε ξανά παλιές φωτογραφίες ή να προσθέσετε πινελιές «με μνήμες» στη διακόσμησή σας. Επίσης, έχει φτάσει η στιγμή να επουλώσετε πικρίες με φίλους ή συγγενείς. Χωρίς να αναλύσετε όσα σας απομάκρυναν, η διάθεση επαναπροσέγγισης είναι αρκετή για να εξομαλυνθούν τα πνεύματα. Να είστε δεκτικοί σε συμβουλές, ειδικά από γυναίκες του στενού σας κύκλου!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

κρυσταλλομαντεία

ζώδια σήμερα Τοξότης

Μην καταπνίγετε άλλο τις απόψεις και τις σκέψεις σας, αγαπητοί Τοξότες! Μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου ο επικοινωνιακός Ερμής θα διαμένει στον Υδροχόο και τον εύγλωττο 3ο Οίκο σας. Μπορείτε να ευνοήσετε την εξέλιξή σας με τις δημιουργικές σας ιδέες, ενώ θα έχετε πολλές ευκαιρίες να αναλύετε την οπτική και τις θέσεις σας. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτό το διάστημα, για να έρθετε σε επαφή και να συμπράξετε με τους κατάλληλους ανθρώπους. Αν χρειαστεί να κάνετε διαπραγματεύσεις, η διπλωματία και η ευγένεια θα είναι τα πιο αποδοτικά εργαλεία σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Μειώστε τους ρυθμούς σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο επιδέξιος Ερμής περνά στον Υδροχόο και τον 2ο Οίκο σας που αποζητά την ασφάλεια. Μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου καλείστε να εστιάστε την προσοχή σας στα βασικά: Την εργασία, την σταθερότητα και το χρήμα. Ασχοληθείτε με τα πρακτικά θέματα, χωρίς να αναλώνεστε σε λεπτομέρειες. Να είστε σε επαγρύπνηση για τις πόρτες που θα σας ανοίξουν, για να εξομαλύνετε δυσχερείς σχέσεις και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Η αυτοεκτίμησή σας θα απογειώνεται, όσο μεγαλώνουν η εκτίμηση από τους ανθρώπους γύρω σας και οι αποδοχές σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων – Αυτοί που αγαπιούνται θα σμίξουν ξανά

zodia-astra-tarot

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Το μικρόφωνο περνά στα χέρια σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο ευφυής Ερμής μπαίνει στα εδάφη σας, για να μείνει μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου.Έχετε πολλά να μοιραστείτε και η προσοχή όλων θα είναι στραμμένη πάνω σας: Γι’ αυτό αξιοποιήστε τη συγκυρία και στήστε με προσοχή την προσωπική σας ατζέντα. Μην σας απασχολήσει αν ακουστείτε «εγωκεντρικοί», πώς θα υλοποιηθούν τα σχέδιά σας αν δεν τα δημοσιοποιήσετε; Παραμερίστε για λίγο τη διασκέδαση και τις κοινωνικές εμφανίσεις, προκειμένου να αρχίσετε να λαμβάνετε οφέλη μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Κινηθείτε με αργά και σταθερά βήματα, αγαπητοί Ιχθύες! Ο συνετός Ερμής περνά στον Υδροχόο και τον συναισθηματικό 12ο Οίκο σας, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου. Τώρα θα νιώθετε την ανάγκη να απομονωθείτε και να χαλαρώσετε λίγο, χωρίς να χάσετε την κοινωνική πλευρά σας. Η ψυχολογία σας αποζητά μια ανάπαυλα. Η γραφή, η μουσική ή ο χορός, μπορούν να σας βοηθήσουν να απελευθερωθείτε από εντάσεις που έχετε σωρεύσει. Μην διστάσετε να μιλήσετε με έναν ειδικό, αν υπάρχουν θέματα που δεν μπορείτε να χειριστείτε!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδίτη στους Ιχθύες τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA