ζώδια σήμερα ημερήσιες 14/02 Παρασκευή

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-21-5

Ζώδια Σήμερα Προβλέψεις .

ζώδια σήμερα Κριός .

Η Μέρα των Ερωτευμένων απελευθερώνει τον αισθησιασμό σας, αγαπητοί Κριοί! Η Σελήνη χουζουρεύει στον σαγηνευτικό Σκορπιό και τον μυστηριώδη 8ο Οίκο σας… Και με τον Ερμή στον 12ο Οίκο σας της ποίησης, έχετε πολλά όπλα για να γνωστοποιήσετε το συναίσθημά σας.

Αλλά για τους εορτασμούς σας, αποφύγετε να σας παρασύρει το τέρας της ζήλιας. Οι δεσμευμένοι προτιμήστε την ιδιωτικότητα των χώρων σας, αντί να σας δελεάσουν οι πολλές επιλογές για έξοδο. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να κάνετε κινήσεις για να προσεγγίσετε ένα ταίρι!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα Ταύρος

Είστε στη λίστα των ευνοημένων του φτερωτού Έρωτα για σήμερα, αγαπητοί Ταύροι! Να ευχαριστήσετε γι’ αυτό τη Σελήνη, που χορεύει στα εδάφη του Σκορπιού και τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων…

Και στον κοινωνικό 11ο Οίκο σας βρίσκεται ο επικοινωνιακός Ερμής. Παραμερίστε κάθε αναστολή και αναδείξτε τη γοητεία σας, τώρα που κατακλύζεστε από αυτοπεποίθηση.

Οι δεσμευμένοι να κινηθείτε εκτός σπιτιού για να γιορτάσετε τη Μέρα των Ερωτευμένων. Οι αδέσμευτοι, γιατί να μην βγείτε με ένα επίσης ελεύθερο φιλικό άτομο; Και δεν αποκλείεται να αλλάξει το συναίσθημα μεταξύ σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αγίου Βαλεντίνου τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

 

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Η ευημερία είναι ο δικός σας λόγος για εορτασμούς, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Σελήνη από τον Σκορπιό και τον τομέα σας της ευεξίας, συστήνει να φροντίσετε αυτή την πτυχή σας – δεσμευμένοι και αδέσμευτοι. Για τη Μέρα των Ερωτευμένων μπορείτε να ετοιμάσετε ένα θαυμάσιο αφρόλουτρο, που θα μοιραστείτε με το ταίρι σας πίνοντας σαμπάνια και τρώγοντας φράουλες. Ο χορός θα σας βοηθήσει επίσης να αποφύγετε το πολύ αλκοόλ. Οι αδέσμευτοι αγαπήστε τον εαυτό σας, προσφέροντάς του μια πιο πολυτελή περιποίηση!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αναδείξτε τον τολμηρό και πανέμορφο εαυτό σας για τη Μέρα των Ερωτευμένων, αγαπητοί Καρκίνοι! Θα έχετε την ώθηση της Σελήνης από τον Σκορπιό και τον 5ο Οίκο σας της αγάπης. Η δημιουργικότητα και ο ρομαντισμός που θα σας διέπει, επιτρέπει να εκφραστείτε χωρίς ενδοιασμούς… Και αυτή η ορμή σας θα έλξει περισσότερη προσοχή. Τους δεσμευμένους αναμένουν ρομαντικές αποδείξεις αγάπης, χάρη και στον Ερμή στον 9ο Οίκο σας της ειλικρίνειας. Ίσως τελικά να είστε έτοιμοι για μια πρόταση γάμου ή όποιο άλλο επόμενο βήμα στη σχέση σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Τραπουλομαντεία Sfigga – Οι σχέσεις προχωρούν σε δεσμεύσεις

chartomantia-098

ζώδια σήμερα Λέων

Εστιάστε στη θαλπωρή και τη χαλαρή διάθεση για τη Μέρα των Ερωτευμένων, αγαπητοί Λέοντες! Θα σας βοηθήσει σε αυτό η Σελήνη από τον Σκορπιό και τον 4ο Οίκο σας της οικειότητας. Οι δεσμευμένοι προτιμήστε στιγμές με το ταίρι σας στο σπίτι, για να μαγειρέψετε μαζί και να μοιραστείτε πολυτελείς απολαύσεις. Οι αδέσμευτοι χαρείτε την παρέα των φίλων σας εντός, για μια ταινία ή επιτραπέζια. Αυτές οι υποστηρικτικές δονήσεις αφορούν τη γενικότερη ιδέα της ημέρας, ότι η αγάπη έχει πολλές μορφές και εκφάνσεις!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Παρθένος

Τι ακριβώς σημαίνει για εσάς η Μέρα της Αγάπης, αγαπητοί Παρθένοι! Κατά πάσα πιθανότητα, είναι η ευκαιρία να δείξετε στους ανθρώπους του στενού σας κύκλου την εκτίμησή σας για την ύπαρξή τους στη ζωή σας. Σε αυτό συνηγορεί και η Σελήνη από τον Σκορπιό και τον φιλικό 3ο Οίκο σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σας αγγίζει ο ρομαντισμός, σημαίνει ότι θα τον χειριστείτε χαλαρά και με χιούμορ. Και δεν αποκλείεται να κερδίσετε επιπλέον θετικούς πόντους στο κάρμα σας, αν τελικά ζευγαρώσετε κάποιους δικούς σας ανθρώπους. Αν είστε αδέσμευτοι, μια έξοδος με ένα φιλικό άτομο θα αποδειχθεί η καλύτερη επιλογή… Ίσως και με προοπτικές!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αγίου Βαλεντίνου τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια σήμερα Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αγαπάτε την πολυτέλεια και μπορείτε να την εντάξετε διακριτικά σε κάθε κίνησή σας! Με τη Σελήνη στον Σκορπιό και τον αισθησιακό 2ο Οίκο σας, ακόμα και μια μέρα σε ένα σπα θα αποπνέει αγάπη. Προσθέστε ροδοπέταλα στο αφρόλουτρο, τρίψτε το ταίρι σας με μαύρη ζάχαρη και συνεχίστε με μασάζ για δύο. Περάστε τη νύχτα σε ένα ξενοδοχείο, γιορτάζοντας με σαμπάνια στο κρεβάτι. Οι αδέσμευτοι διαλέξτε τα καλύτερα από την γκαρνταρόμπα σας, πάρτε φίλους και βγείτε για μια ακόμη βραδινή εξερεύνηση!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Είστε οι πρωταγωνιστές της Μέρας των Ερωτευμένων, αγαπητοί Σκορπιοί! Η Σελήνη θα περάσει τη μέρα στα δικά σας εδάφη, γεμίζοντας την ατμόσφαιρα με δονήσεις ερωτικής αυτοπεποίθησης και ρομαντικής χλιδής. Ειδικά οι αδέσμευτοι που θα τραβάτε την προσοχή όπου βρεθείτε, να φλερτάρετε και να αυξάνετε τον κύκλο των θαυμαστών σας. Αν είστε δεσμευμένοι, επίσης θα απολαύσετε μια έξοδο με άλλα ζευγάρια. Και με τον εκφραστικό Ερμή στον τολμηρό 5ο Οίκο σας, δεν αποκλείεται να κάνετε το επόμενο βήμα με μια πρόταση και ένα φιλί!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-zvdia-75

ζώδια σημερα Τοξότης

Δεν υπάρχει σύνορο για το πού μπορεί να σας οδηγήσει ο Έρωτας, αγαπητοί Τοξότες! Με τη Σελήνη στον Σκορπιό και τον 12ο Οίκο σας της φαντασίας, ίσως να θολώσει λίγο το κριτήριό σας… Αλλά ο δρόμος σας για την επιτυχία είναι ορθάνοικτος, γι’ αυτό πάρτε ακόμα και περιστασιακά ρίσκα. Μην βολευτείτε σε κάτι που δεν σας ενθουσιάζει, κυνηγήστε όσα διεγείρουν το πάθος σας. Όσο αφορά τους εορτασμούς για τη Μέρα των Ερωτευμένων, μπορείτε να δράσετε εκλεπτυσμένα!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Στήστε εσείς το αρχηγείο της αγάπης, αγαπητοί Αιγόκεροι! Είναι το συναίσθημα που έχει πολλές εφαρμογές, όπως υπογραμμίζει η Σελήνη από τον Σκορπιό και τον 11ο Οίκο σας της ομαδικής δράσης. Το ιδανικό σκηνικό είναι η συνάντηση όλης της παρέας, για ποτό ή φαγητό. Και να είστε σε επαγρύπνηση, ακόμα και για ευκαιρίες επαγγελματικής φύσεως. Οι αδέσμευτοι μην εκπλαγείτε αν προκύψει μια ιδιαίτερη γνωριμία ή αποκαλυφθεί μια ανομολόγητη έλξη!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Τραπουλομαντεία Sfigga – Οι σχέσεις προχωρούν σε δεσμεύσεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια σημερα Υδροχόος

Σίγουρα έχετε ήδη οργανώσει μια εκλεπτυσμένη Μέρα των Ερωτευμένων, αγαπητοί Υδροχόοι! Αυτό υπονοεί η Σελήνη στον Σκορπιό και τον 10ο Οίκο σας της αγάπης. Αν όχι, ποτέ δεν είναι αργά για να κανονίσετε μια αυθόρμητη απόδραση με πολυτελή χροιά. Αν μείνετε στο σπίτι, να γίνετε δημιουργικοί και να μην διστάσετε να «εξερευνήσετε» νέα πεδία στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι να βγείτε με την παρέα – και φυσικά να αναρτήσετε την εξόρμησή σας στα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Η θερμοκρασία θα ανέβει για εσάς τη Μέρα των Ερωτευμένων, αγαπητοί Ιχθύες! Η Σελήνη από τον αισθησιακό Σκορπιό, φωτίσει τον 9ο Οίκο σας της περιπέτειας και των ταξιδιών. Οι δεσμευμένοι προτιμήστε μια απόδραση, που θα απομονώσει εσάς και το ταίρι σας. Αν δεν μπορείτε να λείψετε, οργανώστε μια έξοδο που θα περιλαμβάνει πολλές καινούργιες εμπειρίες για τους δυο σας. Από το μενού μέχρι τη διανυκτέρευσή σας, όλα θα αποπνέουν ερωτισμό και αναζητήσεις… Αν αναζητάτε τον έρωτα, δεν αποκλείεται να κάνετε μια ιδιαίτερη γνωριμία με διαφορετικό υπόβαθρο από το δικό σας!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αγίου Βαλεντίνου τις  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia