Ζώδια σήμερα 16/12 Πέμπτη – Στο κατώφλι της επίτευξης

erwtikes-28314

Ζώδια σήμερα 16/12 Πέμπτη .

ζώδια σήμερα 16/12 κριός .

Μπορεί να βρεθείς στο κατώφλι της επίτευξης κάποιων στόχων που είχες για κάποιο διάστημα, αλλά για τους οποίους δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα. Οι συνάδελφοι και οι φίλοι σου, θα μπορούσαν να σε υποστηρίξουν στις προσπάθειές σου.

Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σου, καθώς γίνονται σημαντικές αλλαγές που έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν ουσιαστικά τον τραπεζικό σου λογαριασμό. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Πρέπει να παραμείνεις θετική και να έχεις πίστη στον εαυτό σου σήμερα. Αν διασταυρωθεί κάτι αρνητικό και δυσάρεστο, μην το αφήσεις να σε καταβάλλει.

Απλά συνέχισε την πορεία σου. Σύντομα θα βρεις μια λύση σε προβλήματα που έχουν καθυστερήσει τα σχέδιά σου.

Αποδέξου την κατάσταση όπως είναι και αντιμετώπισέ την. Όσο περισσότερο προσπαθείς να το αρνηθείς ή να το διορθώσεις, τόσο περισσότερο χρόνο θα σου πάρει για να προχωρήσεις. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Αναλυτικό Ωροσκόπιο για την Ανάδρομη Αφροδίτη

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια σήμερα 16/12 δίδυμοι

Αναζήτησες την κατάλληλη στιγμή για να κάνεις όλα σου τα όνειρα πραγματικότητα, αγαπητέ Δίδυμε… και αυτό είναι! Αυτή είναι η μέρα που μπορείς να εκπληρώσεις κάθε επιθυμία σου, αρκεί να κρατάς και τα δύο πόδια στο έδαφος και να μην προσπαθείς να βιάσεις τα πράγματα. Οι προσπάθειές σου τελικά αποδίδουν και σύντομα θα γευτείς τους καρπούς της επιτυχίας σου. Σήμερα, είναι καλή μέρα για να αφιερώσεις λίγο χρόνο στην οικογένειά σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Θα αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες σήμερα. Οι πλανήτες δεν είναι τόσο ευνοϊκοί και δεν θα σου είναι εύκολο να προχωρήσεις τα έργα σου. Όμως μην πανικοβληθείς. Περίμενε για λίγο κι όταν αντιληφθείς πως αρχίζει να διαλύεται αυτή η δύσκολη ατμόσφαιρα, τότε πάρε τις σημαντικές σου αποφάσεις. Όλοι γύρω σου φαίνεται πως περιμένουν πολλά από σένα. Για το καλό σου όμως, μην σπαταλάς όλη σου την ενέργεια.. σε προβλήματα άλλων ανθρώπων. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Αιγυπτιακή τράπουλα Sfigga φωτίζει τα αισθηματικά μελλούμενα των ζωδίων

zwdia-66

 

ζώδια σήμερα λέων

Ετοιμάσου για ένα ολοκαίνουργιο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, αλλά και στην καριέρα σου! Μπαίνεις σε μια πιο δυναμική φάση και καλείσαι να εφαρμόσεις όλη την ενέργεια και τη δημιουργικότητά σου στο έργο που έχεις αναλάβει. Φρόντισε να απαλλαγείς από κάθε εκκρεμότητα που σε παρασύρει συνεχώς και σε εμποδίζει να προχωρήσεις. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Νιώθεις πολύ καλά σήμερα κι έχεις κέφια. Επιμένουν κάποιες αλλαγές, που θα σε αναζωογονήσουν και θα σου επιτρέψουν να ξεκουραστείς και να αναρρώσεις, φέρνοντάς σου φρέσκια ενέργεια και ζωντάνια. Αναμένονται θετικές απροσδόκητες εξελίξεις. Αυτές θα σου προσφέρουν ηθική και συναισθηματική ικανοποίηση, κάνοντάς σε να αισθανθείς, πραγματικά καλά. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia-zodia-33Διαβαστε επισης : Αναλυτικό Ωροσκόπιο για την Ανάδρομη Αφροδίτη

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια σήμερα 16/12 ζυγός

Η ευελιξία, είναι ο καλύτερος τρόπος δράσης σου σήμερα. Μην επιμένεις πως γνωρίζεις καλύτερα. Χειρίσου ό,τι βρεθεί στο δρόμο σου, βασιζόμενη στις διάσημες διπλωματικές σου ικανότητες και δεν θα απογοητευτείς. Ωστόσο, προσπάθησε να μην λες ψέματα στους άλλους. Το να είσαι ειλικρινής και ευθύς, ακόμη και με τον ευγενικό σου τρόπο, θα βοηθήσει τους άλλους να ξέρουν ακριβώς πού βρίσκονται μαζί σου. Αυτό θα σε εξυπηρετήσει προστατεύοντάς σε από μελλοντικές διαφωνίες και εντάσεις, σαν αποτέλεσμα των πράξεων σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Αφιέρωσες χρόνο για να συλλογιστείς τη ζωή σου, να εξετάσεις τον εαυτό σου και να κάνεις έναν απολογισμό του πόσο μακριά έχεις φτάσει και τι θέλεις ακόμα να πετύχεις. Αυτή η ενδοσκόπηση σε έκανε πιο ώριμη, δίνοντάς σου ένα είδος αξιοπρέπειας. Τα έχεις αναλύσει όλα διεξοδικά και ήρθε επιτέλους η ώρα να προχωρήσεις στην υλοποίηση όλων των σχεδίων σου. Κάνε την κίνησή σου και μη φοβάσαι. Τα αστέρια είναι στο πλευρό σου! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-zvdia-75

ζώδια σήμερα τοξότης

Πρέπει να εστιάσεις περισσότερο σε θέματα που είναι πρωταρχικής σημασίας στη ζωή σου – και που είναι συνεχώς στο μυαλό σου- και να βρεις κάποιες εφαρμόσιμες λύσεις. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσεις να χαλαρώσεις κάποια στιγμή. Οι πλανήτες είναι στο πλευρό σου σήμερα και σου δανείζουν την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις. Αξιοποίησέ το στο έπακρο και ξεπέρασε τα εμπόδια στο δρόμο σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Πρέπει να σταθμίσεις προσεκτικά κάθε σου κίνηση σήμερα και να συμπεριφερθείς με υπολογισμένο τρόπο. Προγραμμάτισε εκ των προτέρων και διαχειρίσου το χρόνο σου αποτελεσματικά, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Μην ξεχνάς ότι πρέπει να κάνεις έξυπνους ελιγμούς κατά καιρούς. Διατήρησε τις απόψεις σου και μην επιτρέπεις στον εαυτό σου να αντιδρά συναισθηματικά στις καταστάσεις. Ας γίνει η λογική, ο οδηγός σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Αιγυπτιακή τράπουλα Sfigga φωτίζει τα αισθηματικά μελλούμενα των ζωδίων

xartomanteia

ζώδια σήμερα 16/12 υδροχόος

Μπορεί να δυσκολευτείς να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου σήμερα. Θα χρειαστεί να συγκεντρώσεις όλη την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σου και σύντομα, τα πράγματα θα επανέλθουν. Ορισμένοι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να σε παρασύρουν και να σε βγάλουν από το μονοπάτι της επιτυχίας. Φέρσου έξυπνα και σταμάτησέ τους, πριν τους δοθεί η ευκαιρία. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Αυτή τη στιγμή νιώθεις λίγο πεσμένη κι αυτό οφείλεται στο δύσκολο κλίμα που φαίνεται πως επικρατεί παντού γύρω σου. Η αστάθεια που αντιμετωπίζεις δεν πρόκειται να εξαφανιστεί σε μια νύχτα γι’ αυτό μπορεί να συνεχίσεις να νιώθεις λίγο μπερδεμένη για όλα αυτά. Το κλειδί είναι να παραμείνεις ήρεμη και να αντιμετωπίσεις την καταιγίδα. Η κατάσταση σύντομα θα ξεκαθαρίσει. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Αναλυτικό Ωροσκόπιο για την Ανάδρομη Αφροδίτη

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot