ζώδια σαββατοκύριακο 02-03/02 Η Αγάπη χτυπάει την πόρτα μας

astrologia-30-7-2-8

ζώδια σαββατοκύριακο 02-03/02 Α

ζώδια Κριός

Βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας το Σάββατο, Κριοί! Κάτω από το τρίγωνο αφθονίας ανάμεσα στην ερωτική Αφροδίτη στον περιπετειώδη ένατο Οίκο σας και τον μετασχηματιστικό Ουρανό στο ζώδιό σας, η αγάπη δεν γνωρίζει όρια. Έχετε ανοιχτό μυαλό και δείτε πού θα σας οδηγήσει. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί να σας έλξει κάποιος τελείως διαφορετικός από τον τύπο σας ή να ξεκινήσετε μια σχέση εξ αποστάσεως.

Τα ζευγάρια που είναι καιρό μαζί, μπορούν να ανάψουν πάλι τη φλόγα κάνοντας διαφορετικές δραστηριότητες μαζί, όπως μασάζ για ζευγάρια ή μαθήματα Ταγκό. Για ακόμα περισσότερη έμπνευση: Καθίστε στους υπολογιστές σας και σχεδιάστε ένα μακρινό ταξίδι.

zodia-taro-45

Το συμπέρασμα: Οτιδήποτε ξεφεύγει από τα συνηθισμένα μπορεί να παράγει συναρπαστικά αποτελέσματα. Αλλά μην χρονοτριβείτε με αυτές τις τολμηρές κινήσεις, γιατί την Κυριακή η Αφροδίτη περνά στον προσεκτικό Αιγόκερω και στον δέκατο Οίκο σας των μακροπρόθεσμων στόχων.

Με τον πλανήτη της αγάπης σε αυτή την πολύ σταθερή σφαίρα έως την 1η Μαρτίου, θέλετε να γοητεύσετε ανθρώπους με προοπτικές. Δεσμευμένοι; Μπορεί να ξεκινήσετε μια συζήτηση για μια κοινή επιχείρηση με το άλλο σας μισό ή να κοιτάξετε ακόμα πιο μακριά στο κοινό σας μέλλον. Είναι καιρός να σκεφτείτε τις σχέσεις σας ως επενδύσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Ταύρος

Το σεξαπίλ σας φτάνει κορυφή το Σάββατο, καθώς η αισθησιακή Αφροδίτη στον ερωτικό όγδοο Οίκο σας βρίσκει τον απρόβλεπτο Ουρανό στη ζώνη της φαντασίας σας. Δεν θα μπορείτε να κρατήσετε υπό έλεγχο τη φλογερή σας σεξουαλικότητα. Μπορεί να κάνετε τη δουλειά σας και ξαφνικά να σας χτυπήσει μια καυτή αστραπή. Με τον αυθόρμητο Ουρανό στην εικόνα, αυτό το άτομο έχει σοβαρές πιθανότητες να είναι η αδελφή ψυχή σας. Μην προσπαθήσετε να σηκώσετε τεχνητά συναισθηματικά τείχη. Δεν θα μπορέσετε να τα κρατήσετε όρθια. Καθώς ο όγδοος Οίκος κυβερνά και τα μυστικά, κάποιος μπορεί να εξομολογηθεί κάτι σοκαριστικό – και αυτός ο κάποιος μπορεί να είστε εσείς.

Την Κυριακή, ο κοσμικός φρουρός σας η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω και στον νομαδικό ένατο Οίκο σας έως την 1η Μαρτίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης, μπορεί να νιώθετε ανησυχία και έτοιμοι για τις πρώτες διακοπές του έτους. Βέβαια, το πρακτικό ζώδιό σας θέλει να βρει την καλύτερη προσφορά στον τέλειο προορισμό την ιδανική στιγμή. Αλλά αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να καθυστερήσετε το διάλειμμα που χρειάζεστε τόσο πολύ, μην περιμένετε για πολύ. Περιορίστε το σε μερικές καλές επιλογές, διαλέξτε τη μία και φύγετε!

chartomantia-098

ζώδια σαββατοκύριακο 02-03/02 Α

ζώδια Δίδυμοι

Αν βρεθείτε σε σταυροδρόμι σε μια βασική σχέση σας το Σάββατο, Δίδυμοι, μην πανικοβληθείτε. Θα ξέρετε ποιον δρόμο να πάρετε χωρίς GPS. Η διπλωματική Αφροδίτη στον Οίκο των σχέσεών σας κάνει ομάδα με τον Ουρανό που θα γυρίσει το παιχνίδι και φέρνει μια στιγμή είτε προόδου είτε καταστροφής. Ξαφνικά η ομίχλη εξαφανίζεται και θα δείτε καθαρά αν πρέπει να κλείσετε την συμφωνία, να μείνετε μαζί ή οποιοδήποτε επόμενο βήμα εξετάζετε. Είναι επίσης πιθανό αυτή η σχέση να έχει φτάσει την ημερομηνία λήξης της. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα στεναχωρηθείτε (πολύ) που θα πείτε αντίο και καλή τύχη. Το ζώδιό σας μπορεί να γίνει λίγο άστατο, έτσι να είστε απολύτως σίγουροι για το πώς νιώθετε πριν πείτε τις λέξεις που δεν θα μπορείτε να πάρετε πίσω.

Την Κυριακή, η ερωτική Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω και στον ερωτικό όγδοο Οίκο σας έως την 1η Μαρτίου. Καθώς η γοητεία σας θα είναι ηλεκτρική, προσέξτε σε ποιον στρέφετε την προσοχή σας – ειδικά αν ψάχνετε για κάτι που θα κρατήσει στο παιχνίδι του έρωτα. Δεν θέλετε να προσελκύσετε κάποιον γοητευτικό, που θα φέρει όμως την καταστροφή στο τέλος… Έχετε μεγάλη λίστα θαυμαστών, ειδικά αν δεν αξίζουν τον χρόνο σας. Δεσμευμένοι; Υπερφορτίστε τη μαγεία με έντονη φυσική άσκηση, έπειτα μεταφέρετε αυτή την πλημμύρα από ενδορφίνη στην κρεβατοκάμαρα.

zwdia-66

ζώδια Καρκίνος

Το Σάββατο είναι ημέρα αγάπης, αλλά ο Έρωτας έχει μια διαφορετική παραλλαγή στο μυαλό του: την αγάπη για τον εαυτό! Μπορείτε να γίνετε κάπως σκληροί με τον εαυτό σας… Αλλά η υποστηρικτική γωνία της ημέρας ανάμεσα στην ευγενική Αφροδίτη και τον αυτάρκη Ουρανό, σας ενθαρρύνει να αναγνωρίσετε και να αγκαλιάσετε τις επιτυχίες σας. Και καθώς ο Ουρανός βρίσκεται στον φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας, είναι η ιδανική στιγμή για να κοιτάξετε επιδοκιμαστικά τα κατορθώματά σας αλλά να μην μείνετε σε αυτά. Βάλτε μερικούς νέους στόχους και δεσμευτείτε στις θετικές αλλαγές που θα σας δώσουν περισσότερη ενέργεια και σαφήνεια: Όπως το να ανταλλάξετε τον δεύτερο καφέ με έναν πράσινο χυμό και να γραφτείτε ξανά στην γιόγκα.

Την Κυριακή, η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω και φορτίζει τον τομέα των σχέσεών σας έως την 1η Μαρτίου. Αυτό μπορεί να σας κάνει να σκεφτείτε πιο σοβαρά την κατάσταση της σχέσης σας. Είναι η «δέσμευση» ο στόχος ή μήπως νιώθετε ανήσυχοι στην τωρινή σχέση σας; Δεν υπάρχει σωστή ή λάθος απάντηση, αν και θα ήταν βοηθητικό αν εσείς και το ταίρι σας ήσασταν στο ίδιο μήκος κύματος για το μέλλον. Δεν είστε σίγουροι; Μόνο ένας καλός τρόπος υπάρχει για να μάθετε. Βάλτε κάτι πολύ άνετο και θίξτε το θέμα.

ζώδια σαββατοκύριακο 02-03/02 Α

prodosia

ζώδια Λέων

Έτοιμοι για μια ανανέωση στυλ; Το Σάββατο, η μοδάτη Αφροδίτη στον λαμπερό πέμπτο Οίκο σας ρίχνει μια υποστηρικτική ακτίνα στον Ουρανό και στρέφει την προσοχή σας στην ντουλάπα σας που ξεχειλίζει. Για να κάνετε χώρο για μερικές εποχικές αφίξεις, θα πρέπει να καθαρίσετε τον χώρο και ο Ουρανός λέει ότι δεν υπάρχει καλύτερη ώρα από το παρόν! Κοιτάξτε κάθε κομμάτι με επιλεκτικό μάτι και κάντε στον εαυτό σας την εξής ερώτηση: Αυτό μου φέρνει χαρά; Αν όχι, δώστε το ή πουλήστε το.

Την Κυριακή ίσως θελήσετε να κάνετε και λίγο χώρο για τις φόρμες σας. Η καλλωπιστική Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω και στον τομέα της φροντίδας του εαυτού σας έως την 1η Μαρτίου. Να είστε ευγενικοί με το σώμα σας και φροντίστε το με στοργή. Η αγάπη για τον εαυτό σας έχει τα οφέλη της! Πρώτον, μπορεί να ανακαλύψετε ότι έχετε περισσότερη ενέργεια – και ανανεωμένη λίμπιντο. Ό,τι κι αν κάνετε στον τομέα της ευεξίας, φροντίστε να είναι περισσότερο απολαυστικό παρά τιμωρία. Ακόμα και οι ασκήσεις κάρντιο θα πρέπει να είναι διασκεδαστικές. Μάθημα χορού, ίσως;

Διαβαστε στο Εκτεταμένο Ερωτικό Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

ζώδια Παρθένος

Το μυστήριο είναι η νοστιμιά της ζωής και τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ πικάντικα το Σάββατο. Το ζωηρό τρίγωνο ανάμεσα στην ερωτική Αφροδίτη και τον μετασχηματιστικό Ουρανό στον παρασκηνιακό όγδοο Οίκο σας, διεγείρει επιθυμίες που δεν ξέρατε καν ότι είχατε. Με τον πλανήτη της αγάπης να φωτίζει τη ζώνη του σπιτιού σας, ο χώρος σας μπορεί να γίνει το σκηνικό μερικών αισθησιακών αταξιών. Αν έχετε ήδη συμπαίκτη, κλείστε την πόρτα, βγάλτε την πρίζα του τηλεφώνου και αφήστε το πάθος ελεύθερο. Αν ψάχνετε τον σωστό συνένοχο στο έγκλημα, δεν θα αποδειχθεί δύσκολο ανάμεσα στις εφαρμογές και σε μια βόλτα στην πόλη. Απολαύστε αυτό που προσελκύσετε – είτε το πιάσετε και το αφήσετε είτε πιάσετε κάτι που αξίζει να το κρατήσετε.

Την Κυριακή η ρομαντική Αφροδίτη θερμαίνει τα πράγματα ακόμα περισσότερο, καθώς περνά στον Αιγόκερω και στον φανταχτερό διασκεδαστικό πέμπτο Οίκο σας έως την 1η Μαρτίου. Ο καλύτερος σύμβουλός σας για τις επόμενες εβδομάδες είναι η καρδιά σας, Παρθένοι. Αν δεν νιώθετε τίποτα, δεν θα μπορέσετε να συμμετέχετε. Βέβαια, αν το νιώθετε, θα γίνετε η ψυχή του πάρτι. Μαζέψτε την παρέα σας και σχεδιάστε μερικές τρελές νύχτες. Αυτές οι επόμενες εβδομάδες θα φέρουν ερωτικές προοπτικές, γι’ αυτό φροντίστε να ξέρετε τι ψάχνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream