ζώδια σαββατοκύριακο 02-03/02 Η Αγάπη χτυπάει την πόρτα μας

karma-karmikes-sxeseis

ζώδια σαββατοκύριακο 02-03/02 B

ζώδια Ζυγός

Έχετε καρδιά που ξεχειλίζει από έρωτα; Φωνάξτε το από τις ταράτσες το Σάββατο, Ζυγοί! Η αφοσιωμένη Αφροδίτη στον εκφραστικό τρίτο Οίκο σας, σχηματίζει μια υποστηρικτική γωνία με τον μετασχηματιστικό Ουρανό στη γωνία της σχέσης σας: Το να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε κάποιον ξεχωριστό, μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι.

Ακόμα και μια απλή δήλωση του θαυμασμού σας σε έναν φίλο, θα κάνει ακόμα βαθύτερο τον δεσμό σας. Αν δεν μπορείτε να συναντηθείτε με το άτομο αυτό, στείλτε ένα όμορφο μήνυμα ή μια χειρόγραφη κάρτα.

zodia-taro-45

Και από την Κυριακή, κανείς δεν ξέρει τι ερωτικούς χαριεντισμούς σκαρώνετε στη φωλιά σας: Η κυβερνήτης σας η αισθησιακή Αφροδίτη περνά στην ζώνη του σπιτιού σας. Θα θέλετε να μείνετε στη φωλιά σας μέχρι την 1η Μαρτίου, γι’ αυτό μην νιώσετε άσχημα που δεν έχετε όρεξη για κοινωνικότητα.

Η προσοχή που δείχνετε στο ταίρι σας τώρα, θα είναι μια επένδυση που θα αποδώσει στο κοινό σας μέλλον. Ελεύθεροι; Μπορεί να γνωρίσετε το ταίρι σας μέσω ενός κοινού φίλου –να ένας καλός λόγος να βγείτε από το σπίτι μερικές βραδιές.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζώδια Σκορπιός

Η αρμονική γωνία του Σαββάτου ανάμεσα στη δίκαιη Αφροδίτη στον τομέα των χρημάτων σας και στον Ουρανό στον έκτο Οίκο σας των λεπτομερειών, μπορεί να βοηθήσει να ξαναρυθμίσετε τον ισολογισμό σας. Είτε κάνατε τη δουλειά ενός συναδέλφου (είτε αυτός τη δική σας) είτε η ιδέα της αμοιβαιότητας δεν έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ενός συγκεκριμένου φίλου σας, κάντε ένα βήμα προς την ισότητα. Κάντε έκπληξη σε κάποιον που υπήρξε πολύ γενναιόδωρος μαζί σας, με λουλούδια ή βγάζοντάς τον για δείπνο.

Αν έχετε την αίσθηση ότι προσπαθούν να έρθουν πιο κοντά σας, σηκώστε την πύλη και μοιραστείτε λίγα από την καρδιά σας. Απ’ την άλλη, αν δίνατε πολλά και τώρα χρειάζεστε λίγη βοήθεια κι εσείς, ζητήστε τη!
Οι δυνάμεις της γοητείας σας θα είναι σε σπάνια φόρμα από την Κυριακή, καθώς η καυτή Αφροδίτη θα βρίσκεται στον ερωτικό τρίτο Οίκο σας έως την 1η Μαρτίου. Πιθανοί σύντροφοι θα κάνουν με χαρά σειρά για να μιλήσουν μαζί σας, όπου και χρειάζεται λίγη κριτική σκέψη. Είναι εύκολο να παρασυρθείτε με τόση προσοχή, αλλά αν κάποιος έχει κολλήσει πάνω σας και το συναίσθημα δεν είναι αμοιβαίο, μην του δώσετε ψεύτικες ελπίδες.

chartomantia-098

ζώδια σαββατοκύριακο 02-03/02 B

ζώδια Τοξότης

Περιμένετε το απροσδόκητο αυτό το Σάββατο, καθώς η ερωτική Αφροδίτη στο ζώδιό σας βρίσκει τον απρόβλεπτο Ουρανό στον παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας. Έχετε την έμπνευση να κάνετε κάτι τελείως εκτός του χαρακτήρα σας; Απλώς κάντε το, χωρίς να το κρίνετε ή να ανησυχείτε για τις συνέπειες. Πάρτε την πρωτοβουλία με κάποιον νέο, ξεριζώστε τους χλιαρούς τύπους και προσελκύστε ανθρώπους που να μπορούν να συμβαδίσουν με την καυτή σας ενέργεια. Δεσμευμένοι; Κάνε ό,τι χρειάζεται για αναζωπυρώσετε τις φλόγες. Το μόνο που δεν πρέπει να κάνετε, είναι να συμβιβαστείτε. Αυτή η μέρα έχει προοπτικές για κάτι πραγματικά αξιοσημείωτο.

Αλλά από την Κυριακή κόψτε ταχύτητα, βγάλτε παπούτσια και απλώστε τα κουρασμένα πόδια σας, Τοξότες! Σας αξίζει ένα διάλειμμα και θα κάνετε ένα ξεκινώντας από σήμερα: Η αισθησιακή Αφροδίτη λέει αντίο στον Τοξότη και περνά στον Αιγόκερω και στον δεύτερο Οίκο σας των γήινων απολαύσεων. Οι περασμένες εβδομάδες μπορεί να βγήκαν λίγο εκτός ελέγχου και τώρα λαχταράτε λίγη λογική ασφάλεια στο παιχνίδι του έρωτα. Είχατε αρκετό ενθουσιασμό και αν μείνετε ανοιχτοί στα καλά παιδιά, μπορεί να βρείτε αυτό που ψάχνουν το σώμα και η ψυχή σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια Αιγόκερως

Σας περιμένει μια έκπληξη το Σάββατο, Αιγόκεροι, αν ρίξετε την άμυνά σας για να αφήσετε τη μαγεία να μπει. Ένα αρμονικό τρίγωνο ανάμεσα στην στοργική Αφροδίτη στη γωνία του ασυνείδητού σας με τον ριζοσπαστικό Ουρανό, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια μερικά πολύ βαθιά καταχωνιασμένα συναισθήματα. Ξέρετε, αυτά τα ενοχλητικά που δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε. Ενώ μπορείτε να κρατήσετε τη ψυχραιμία σας, εκείνοι που σας ξέρουν καλά καταλαβαίνουν ότι κάτω από το ψυχρό εξωτερικό ζει μια πολύ ευαίσθητη ψυχή. Αν επιλέξετε να πάρετε τον δρόμο της συμπόνιας και της συγχώρεσης προς κάποιον που σας πλήγωσε, η σχέση σας μπορεί να αλλάξει τελείως. Ναι, έτσι απλά!

Την Κυριακή, η τυχερή Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας και σας κάνει ερωτικό μαγνήτη! Από τώρα έως την 1η Μαρτίου θα έχετε το άγγιγμα του Μίδα, έτσι επικεντρωθείτε στους ανθρώπους, τα έργα ή τους προσωπικούς στόχους που είναι πιο σημαντικά. Παίξατε ξανά στην αρχή του χρόνου τους οικοδεσπότες της Αφροδίτης… Γι’ αυτό, αν υπάρχουν εκκρεμείς ερωτικές υποθέσεις που περιμένατε να κλείσετε ή να σταθεροποιήσετε, τώρα είναι η ευκαιρία σας!

Διαβαστε στο Εκτεταμένο Ερωτικό Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy

ζώδια σαββατοκύριακο 02-03/02 B

ζώδια Υδροχόος

Το Σάββατο είναι ανοιχτό προς εξερεύνηση, Υδροχόοι, γι’ αυτό να έχετε χαλαρό πρόγραμμα. Μια συνεργατική όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη στον κοινωνικό τομέα σας και στον ανοιχτόμυαλο Ουρανό, μετατρέπει το ιδιωτικό σας πάρτι σε πανηγύρι της γειτονιάς. Κοιτάξτε τις τοπικές επιλογές και βρείτε τις πιο διασκεδαστικές και κοινωνικές δραστηριότητες. Βρείτε μετά μερικούς περιπετειώδεις φίλους να ακολουθήσουν τις αταξίες σας. Στον ερωτικό μέτωπο, αν είστε ελεύθεροι, μην περιορίσετε τον εαυτό σας με μόνο ένα άτομο. Η ζωή είναι μπουφές, Υδροχόοι, γι’ αυτό γεμίστε το πιάτο σας! Δεσμευμένοι; Αυτή η ημέρα είναι ιδανική για το διπλό (ή ομαδικό) ραντεβού που συζητούσατε.

Την Κυριακή, η δημιουργική Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω και στον δονκιχωτικό δωδέκατο Οίκο σας έως την 1η Μαρτίου. Ταρακουνήστε τα πράγματα! Βγάλτε ρούχα από την ντουλάπα, που δεν έχουν δει για καιρό το φως του ήλιου. Βάλτε αξεσουάρ που συνήθως θα θεωρούσατε υπερβολικά. Αν σας αρέσει κάποιος στα κρυφά, κάντε ένα τολμηρό βήμα και καλέστε τον σε ραντεβού. Τουλάχιστον θα ξέρετε αν υπάρχει η πιθανότητα να συμβεί κάτι. Σε τέλμα; Μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος να ξεκολλήσετε, είναι να κάνετε πράγματα με τελείως νέο τρόπο – ή να κάνετε τελείως διαφορετικά πράγματα.

zodia-zwdia-9988

ζώδια Ιχθύες

Πριν βγείτε για καφέ ή για μια βραδιά χορού, σταματήστε και κοιτάξτε στην μεταφορική κρυστάλλινη σφαίρα σας. Η βοηθητική συνάντηση του Σαββάτου ανάμεσα στην Αφροδίτη στη ζώνη της καριέρας σας και στον μετασχηματιστικό Ουρανό στον Οίκο των χρημάτων, σας παρέχει την τέλεια ευκαιρία να πατήσετε παύση και να εκτιμήσετε τις ανώτερες επαγγελματικές φιλοδοξίες σας. Τα όνειρά σας είναι τα ίδια με πέρυσι; Μήπως χρειάζονται ενημέρωση; Και η ερώτηση των εκατομμυρίων: Τι κάνετε για να κατευθύνετε τα πράγματα προς τα εκεί; Κάντε μια λίστα με αυτά που πιστεύετε ότι μπορείτε ή θα πρέπει να κάνετε, για να κάνετε ένα μεγάλο άλμα προς τα μπρος. Έπειτα, βάλτε μερικά από αυτά στο πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας.

Την Κυριακή, η καταδεκτική Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω και πυροδοτεί τον ενδέκατο Οίκο σας της συνεργασίας. Αν δουλεύατε επιμελώς αλλά ήσυχα στο περιθώριο (σε στυλ Ιχθύ δηλαδή), μπορεί να εκπλαγείτε βρίσκοντας τον εαυτό σας στο κέντρο των πάντων! Από τώρα έως και την 1η Μαρτίου, η κυψέλη σας θα είναι γεμάτη με ασταμάτητη κοινωνικοποίηση που δεν θα θέλετε να χάσετε. Αλλά τιμήστε την πραγματική φύση σας: Όταν νιώσετε πνιγμένοι ή εγκλωβισμένοι, πείτε ευγενικά αντίο και κατευθυνθείτε στην τονωτική όαση ηρεμίας σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4