Ζώδια σαββατοκύριακο 02-03/11 Η αλήθεια θα σας απελευθερώσει

zwdia-ermis-karkinos

Ζώδια σαββατοκύριακο 02-03/11 Α

Ζώδια Κριός

Και τα καλύτερα σχέδια… Το Σάββατο, τα όνειρα αυτά μπορεί να καταστραφούν από ένα δύσκολο ή δύστροπο στη συνεργασία άτομο. Όσο κι αν θέλετε να πιέσετε προς τα εμπρός, πρέπει να σταματήσετε και να συντονιστείτε πρώτα. Το να αγνοήσετε τις διαφωνίες, θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα στο μέλλον. Σταματήστε και αντιμετωπίστε το αμέσως. Αν ανακαλύψετε ότι παίρνετε δύο τελείως διαφορετικές κατευθύνσεις, μπορεί να είναι καλύτερο να χωρίσετε αντί να προσπαθείτε να το κάνετε ομαδικά. Ποτέ δεν ξέρετε: Η απόσταση μπορεί να σας κάνει να πεθυμήσετε ο ένας την παρέα του άλλου.

Μια ειλικρινής συζήτηση μπορεί να λύσει τα πράγματα την Κυριακή, ωστόσο. Η διπλωματική Αφροδίτη στον ένατο οίκο σας της ειλικρίνειας, παίρνει υποστηρικτική ώθηση από τον Χείρωνα. Μπορείτε να αξιοποιήσετε τη συμπόνια σας, να θεραπεύσετε και τον εαυτό σας. Αν κάνατε «λάθος», μην χάνετε τον χρόνο σας. Ζητήστε συγνώμη και κάντε βήματα για να το διορθώσετε. Οι πράξεις μιλάνε πιο δυνατά από τις λέξεις.

zodia-taro-45

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικο Ωροκόπιο Νοεμβρίου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Ταύρος

Καλώς ορίσατε στη γωνιά των κριτών. Κάτω από το τετράγωνο Σελήνης – Άρη του Σαββάτου, θα εκφράσετε τα ανεπιθύμητα σχόλιά σας και πιθανώς να ξεκινήσετε καβγά. Άλλο να είστε ειλικρινείς και άλλο να περνάτε σαν μπουλντόζες με τις απόψεις σας πάνω από τους άλλους. Ναι, βλέπετε καθαρά τα ελαττώματα και μπορεί να έχετε καταπληκτικές ιδέες για τη λύση τους. Βρείτε έναν τρόπο να πείτε τις (πολύ σωστές) συμβουλές σας, χωρίς να προσβάλλετε τους άλλους.

Μπορεί να είστε εσείς οι ευαίσθητοι την Κυριακή: Ο πληγωμένος θεραπευτής Χείρωνας, μπαίνει σε έναν ευαίσθητο σχηματισμό με την Αφροδίτη. Μήπως οι καταστάσεις γύρισαν μπούμερανγκ, Ταύροι; Άουτσ! Αν το Σάββατο μιλήσατε σκληρά σε κάποιον, το τρίγωνο Αφροδίτης – Χείρωνα θα σας χαρίσει ένα γρήγορο μάθημα συμπόνιας. Είναι δύσκολο να το χωνέψετε, αλλά η συνταγή είναι απλή: Διορθώστε αυτά που κάνατε λάθος, με την ανανεωμένη σας συμπόνια σαν πυξίδα.

zwdia-zodia-33

ζωδια Δίδυμοι

Κάτω από το θυελλώδες τετράγωνο του Σαββάτου ανάμεσα στη Σελήνη και τον Άρη, μπορεί να παρασυρθείτε από τις σκέψεις για μια ανεπίλυτη διαμάχη. Μπορείτε να τρέξετε – αλλά δεν μπορείτε να κρυφτείτε, Δίδυμοι. Αντί να αγνοείτε την κακή διάθεσή σας, γράψτε και μιλήστε με ανθρώπους που δίνουν καλές συμβουλές που κάνουν τη διαφορά. Σημείωση: Μπορεί να μην είναι αυτά που θέλετε να ακούσετε, αλλά είναι αυτά που πρέπει.

Χρειάζεστε παραδοσιακή κάθαρση; Το τρίγωνο Αφροδίτης – Χείρωνα στους οίκους των ανθρώπων σας, μπορεί να σας φέρει κοντά σε άτομα που θα σας καταλάβουν. Είναι χρήσιμο να ξέρετε ότι δεν είστε οι μόνοι που περνάτε αυτά τα προβλήματα. Αλλά μην ξεχνάτε: Η μιζέρια λατρεύει την παρέα. Αν σας γίνει εμμονή ο κοινός σας πόνος, μπορεί να καταλήξετε να τραβάτε ο ένας τον άλλο στον πάτο ξανά. Κόψτε τη συζήτηση αν τραβήξει πολύ.

Ζώδια σαββατοκύριακο 02-03/11 Α

ζώδια Καρκίνος

Καθώς η Σελήνη αλληλεπιδρά με τον πολεμιστή Άρη το Σάββατο, η καλύτερη άμυνα μπορεί να είναι μια δυνατή επίθεση. Δεν είναι ότι οι άλλοι προσπαθούν να σας καταπιέσουν, Καρκίνοι… Αλλά σας έχουν συνηθίσει να βάζετε τις δικές τους προτιμήσεις πάνω από τις δικές σας. Αντί να ζητάτε τις απόψεις των άλλων, προσφέρετε μερικές προτάσεις που ταιριάζουν στο δικό σας γούστο. Και οπωσδήποτε, μην ακολουθήσετε ένα σχέδιο που δεν σας αρέσει.

Την Κυριακή θα έχετε πιο εξυπηρετικό πνεύμα: Η χαρισματική Αφροδίτη συνδέεται με τον πληγωμένο θεραπευτή Χείρωνα. Αν ήδη δίνετε γενναιόδωρα σε μια σχέση, κρατηθείτε λίγο και επιτρέψτε στο άλλο άτομο να ανταποδώσει. Με τον Χείρωνα στον τομέα της επιτυχίας σας, μπορείτε να κατευθύνετε την καλή σας διάθεση προς μια επαγγελματική επαφή… Ειδικά αν μπορεί να ανοίξει για εσάς πόρτες ή να πει έναν καλό λόγο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

ζωδια Λέων

Η γραμμή ανάμεσα στο γεγονός και την άποψη, μπορεί να είναι πιο θολή το Σάββατο: Η Σελήνη συγκρούεται με τον άγριο Άρη στον τομέα της επικοινωνία σας. Κάντε πολλή έρευνα πριν πείσετε κάποιον να δεχτεί την ιδέα σας. Μπορεί να καταλήξετε ντροπιασμένοι ή – χειρότερα – να σπαταλήσετε τον χρόνο και τα χρήματα των άλλων. Προσέχετε όταν δουλεύετε με τα χέρια σας, καθώς η ανυπομονησία το Σάββατο μπορεί να οδηγήσει σε ατυχήματα. Μπορείτε να το αποφύγετε αν είστε προσεκτικοί!

Η αλήθεια θα σας απελευθερώσει την Κυριακή, που ο θεραπευτής Χείρωνας συνδέεται με τη ρομαντική Αφροδίτη. Μπορεί να σας έρθει μια επιφοίτηση, σχετικά με το τι θέλετε από τις σχέσεις σας και πώς θα το πάρετε. (Ένα στοιχείο: Μπορεί να περιλαμβάνει λίγη ή πολύ περισσότερη ανεξαρτησία) Αν οι σπίθες σβήνουν στη σχέση σας ή σε μια φιλία, μην πανικοβάλλεστε. Δώστε στον εαυτό σας λίγο χώρο. Από την άλλη πλευρά, αν απομακρύνεστε και δεν σας αρέσει, η Κυριακή είναι ιδανική για κουβέντα.

taro-6-9

ζώδια Παρθένος

Καθώς ο επιθετικός Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τη Σελήνη το Σάββατο, η υπομονή όλων μπορεί να εξαντλείται πιο γρήγορα απ’ όσο συνήθως. Με τόσο έντονα συναισθήματα, οι δικές σας αντιδράσεις μπορεί να διαταράξουν την ισορροπία μιας σχέσης. Μπορεί να νιώθετε αγχωμένοι για τα λεφτά η πιεσμένοι από τη δουλειά. Μην βγάλετε τον εκνευρισμό σας στους άλλους, διοχετεύστε τον αλλού. Δεν χρειάζεται να είναι ακριβό. Χορός, καραόκε, στανταπ κόμεντι: Ό,τι κρατά τα πράγματα ελαφρά, μέχρι να περάσει η έντονη ενέργεια.

Την Κυριακή φασκιωθείτε με υποστήριξη, καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει ένα ζεστό τρίγωνο με τον θεραπευτή Χείρωνα. Αντί να παλεύετε μόνοι να λύσετε κάτι, κάντε σχέδια με το σοφό συμβούλιο των φίλων σας και της οικογένειάς σας. Θα εκπλαγείτε από το πόσα μπορείτε να λύσετε, όταν υπάρχει φαγητό και καφές στο τραπέζι. Όσο αφορά τον έρωτα, να ακούτε το ένστικτό σας αλλά μην αφήνετε τον φόβο ανεξέλεγκτο, γιατί θα κάνετε την τρίχα τριχιά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia