Ζώδια σαββατοκύριακο 09-10/11 Ο,τι πρέπει να γίνει δικό σας, δεν θα το χάσετε

imerisies-provlepseis-kyriaki-4-5

Ζώδια σαββατοκύριακο 09-10/11 Α

Ζώδια Κριός
Το μάντρα του Σαββάτου είναι «νιώθω τον φόβο αλλά το τολμώ». Προσπαθείτε με νύχια και με δόντια να πετύχετε έναν στόχο σας και είστε επιτέλους έτοιμοι για πρόοδο. Ωστόσο, κάτω από αυτά τα αστέρια, πρέπει να προφυλαχθείτε από το σαμποτάζ που μπορείτε να κάνετε οι ίδιοι στον εαυτό σας.

Παίρνοντας ευθύνες και φτάνοντας στην κορυφή, μπορεί να νιώσετε τρομαγμένοι… Να προσπαθήσετε να υπονομεύσετε το αίμα, τα δάκρυα και τον ιδρώτα που επενδύσατε έως τώρα. Είναι λογικό να νιώθετε ανησυχία όταν μπαίνετε σε νέα εδάφη, γι’ αυτό μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας. Συνεχίστε απλώς να βάζετε το ένα πόδι μπροστά στο άλλο.

Κάποιος κοντινός και αγαπημένος σας μπορεί να σας εκνευρίσει την Κυριακή. Με τη Σελήνη στον Κριό, μπορεί να λαχταράτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Αλλά η αντίθεσή της με τον πολεμιστή Άρη, μπορεί να αυξήσει την πίεση να ικανοποιήσετε τις ανάγκες των άλλων. Μπορεί να νιώθετε ότι κάποιος σας ψαρώνει. Μην πέσετε στην παγίδα, Κριοί. Όταν οι άλλοι δεν σέβονται τα όριά σας, αντισταθείτε. Μιλάμε για τη δική σας περιοχή.

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Το Σάββατο δεν είναι η μέρα για να βάλετε τα γυαλιά που σας κάνουν να τα βλέπετε όλα ρόδινα, Ταύροι. Ενώ μπορεί να προτιμάτε να μην κρίνετε τους άλλους απ’ την αρχή, η υπερβολική αισιοδοξία θα σας κάνει κακό. Πριν αφιερώσετε άλλο από τον πολύτιμο χρόνο σας σε ένα άτομο, μάθετε αν είναι όντως στο ίδιο μήκος κύματος με σας. Μην κάνετε υποθέσεις ή ρίχνετε κατηγορίες. Θα μάθετε όλα όσα χρειάζεστε με ειλικρινείς, προσεκτικές ερωτήσεις.

Την Κυριακή είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στην ενέργεια των άλλων, αλλά δεν είναι δική σας. Μην προσφέρεστε να τραβήξετε τα βάρη τους ή να εμπλακείτε σε αλληλοεξαρτώμενες σχέσεις. Όσο κι αν θέλετε να λύσετε τα προβλήματα κάποιου, πολύ απλά δεν μπορείτε. Στρέψτε αυτές τις προθέσεις σας εαυτό σας και δημιουργήστε χρόνο για να τον φροντίσετε. Έχετε πολύ στρες μέσα σας που θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε. Διοχετεύστε το σε μια υγιή διέξοδο, όπως γυμναστική ή μασάζ.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζωδια Δίδυμοι

Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται το Σάββατο, με το τετράγωνο Πλούτωνα – Σελήνης. Μπορεί να θέλετε να δείτε το καλό στους άλλους. Αλλά κάποιος μπορεί να ενδιαφέρεται περισσότερο να προωθήσει τη δική του ατζέντα, παρά να κάνει το καλύτερο για την ομάδα. Περιμένετε, όμως, Δίδυμοι: Είναι ελάττωμα του χαρακτήρα τους ή μήπως αυτό το άτομο περνά μια εγωκεντρική στιγμή; Μην αφήσετε το καχύποπτο μυαλό σας να τρέξει πολύ μακριά, γιατί μπορεί να φτιάξετε μια ιστορία που δεν βασίζεται στην πραγματικότητα. Θα πρέπει να το αφήσετε να εκτυλιχτεί ένα βήμα τη φορά και να δείτε τον πραγματικό χαρακτήρα των άλλων.

Αν νιώθετε πιεσμένοι την Κυριακή, πατήστε το φρένο. Σκεφτείτε ότι το άγχος είναι το σημάδι, ότι χρειάζεστε χαλάρωση και να εξετάσετε την κατάσταση αντικειμενικά. Ακόμα κι αν βιάζονται οι άλλοι, δεν σημαίνει ότι πρέπει να βιάζεστε κι εσείς. Θέστε τον ρυθμό που λειτουργεί για σας, ακόμα κι αν πρέπει να παλέψετε με τον φόβο σας ότι μπορεί να χάσετε κάτι. Αν κάτι πρέπει να γίνει δικό σας, δεν θα το χάσετε!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα SFIGGA – Οι απορίες των Εραστών θα λυθούν

xartomanteia

ζωδια Καρκίνος

Εκεί που αρχίσατε να ψάχνετε την τέλεια τοποθεσία, κάποιος μπορεί να δοκιμάσει την υπομονή σας χαλώντας το σχέδιό σας. Αναγνωρίστε ότι αυτό το άτομο απλά φροντίζει ότι θα ακουστεί και η δική του φωνή: Ότι το όραμά του θα συμπεριληφθεί στο τελικό αποτέλεσμα, συν ότι μπορεί να σημαδεύει λίγο την περιοχή του. Μόνο κακό θα σας κάνει να μαλώσετε, γι’ αυτό κρατήστε την υπομονή σας. Αφήστε τους άλλους να κάνουν το δικό τους. Μόλις πάρουν λίγο χρόνο, θα υπάρχει χώρος για να συμβάλλετε κι εσείς ξανά.

Την Κυριακή έχετε τα μάτια σας στο βραβείο, αλλά τα απρόβλεπτα δράματα μπορεί να χαλάσουν τη διάθεσή σας. Ένας εξαρτητικός φίλος ή κάποιος συγγενής που θέλει πολλή προσοχή, μπορεί να εξαντλήσει τον πολύτιμο χρόνο σας αν δεν βάλετε όρια. Η ευαισθησία σας είναι τόσο έντονη, που σας κάνει επιρρεπείς στο να πληγωθείτε από τα άκακα σχόλια των άλλων. Αντί να χαλάτε την ημέρα σας αναλύονται τα πάντα, κάντε κάτι δραστήριο για να ξεσκάσετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα SFIGGA – Οι απορίες των Εραστών θα λυθούν

Ζώδια σαββατοκύριακο 09-10/11 Α

zodia-zwdia-88-1

ζώδια Λέων

Προσπαθήστε να μην κόβετε τους άλλους στη μέση όταν μιλάνε το Σάββατο… Ακόμα κι αν είστε σίγουροι ότι ξέρετε τι θα πουν – δεν ξέρετε. Με την ανυπόμονη Σελήνη στον Κριό να συναντά από τον αυταρχικό Πλούτωνα, οι άλλοι μπορεί να νιώθουν ότι τους λογοκρίνετε. Και προφανώς, αυτό δεν θα βοηθήσει την επικοινωνία. Προκαλέστε τον εαυτό σας, βάλτε στην άκρη προκαταλήψεις και απλώς ακούστε. Το θέμα δεν είναι αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε, αλλά να δημιουργήσετε έναν ασφαλή χώρο για να μπορούν όλοι να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.

Την Κυριακή μπορεί εσείς να χρειάζεστε λίγη λογοκρισία, καθώς η Σελήνη στον ειλικρινή ένατο οίκο σας παλεύει με τον φλογερό Άρη. Ένα ωμό σχόλιο μπορεί να προκαλέσει έναν τσακωμό ή να πληγώσει κάποιον. Μείνετε μακριά από έντονες δηλώσεις, είτε διαδικτυακά είτε στην πραγματική ζωή. Οι άλλοι θα είναι πολύ πιο δεκτικοί, αν τους παρουσιάζετε τις ιδέες σας ως επιλογές και όχι ως εντολές.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικο Ωροκόπιο Νοεμβρίου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

 

ζώδια Παρθένος

Κρατήστε μερικά χαρτιά σας κλειστά το Σάββατο, Παρθένοι. Ενώ μπορεί να προτιμάτε να είστε διάφανοι από την αρχή, η τόση ειλικρίνεια μπορεί να είναι υπερβολική για μερικούς ανθρώπους. Αποκαλύψτε τη σιγά σιγά. Όσον αφορά τον έρωτα, δεν χρειάζεται να ακολουθείτε αυτόματα τα σχέδια του ταιριού σας, ειδικά αν έχετε ήδη εξερευνήσει έναν ενδιαφέροντα χώρο. Επίσης, μην γίνετε διαθέσιμοι στο δευτερόλεπτο… Ο συνδυασμός αυτοπεποίθησης και μυστήριου είναι αισθησιακό μίγμα.

Την Κυριακή σφίξτε τα λουριά. Η Σελήνη είναι σε αντίθεση με τον Άρη στον τομέα των χρημάτων σας: Μπορεί να αποκαλύψει ένα χρέος που δεν είχατε υπολογίσει ή ένα σημαντικό έξοδο. Ή ίσως το να ζείτε στο μεροκάματο να σας κάνει να νιώθετε σαν χάμστερ πάνω στον τροχό, σαν να μην μπορείτε ποτέ να προχωρήσετε. Μην πάρετε αυτή τη διέλευση ως δικαιολογία για αυτολύπηση. Αντίθετα, χρησιμοποιήστε την έμπνευση που θα εκδηλωθεί σε αφθονία. Κυνηγήστε την προαγωγή που θέλετε, κάντε ριζικές αλλαγές στον προϋπολογισμό σας, ξεκινήσετε να φτιάχνετε το βιογραφικό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia