Ζώδια Σαββατοκύριακο 10-11/04 – Δύσκολες συναισθηματικές αντιπαραθέσεις

imerisies-21214

Ζώδια Σαββατοκύριακο 10-11/04 . Α’

Ζώδια Σαββατοκύριακο 10-11/04 Κριός .

Αυτό το Σάββατο φέρνει μια πολλά υποσχόμενη σύνδεση της συναισθηματικής Σελήνης και του θεραπευτή Χείρωνα στο ζώδιο και τον οίκο της ταυτότητάς σας. Γεγονός το οποίο μπορεί να σας κινητοποιήσει σε ένα ζήτημα όπου αισθάνεστε κολλημένοι.

Δεν χρειάζεται να το κάνετε μόνοι σας, Κριέ. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι πάντα εκεί για εσάς. Ωστόσο, για να κάνετε το πρώτο δύσκολο βήμα, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να δημιουργήσετε μια ομάδα υποστήριξης ή ανταλλαγής ιδεών για να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τα πρώτα εμπόδια.

zodia-taro-45

Η Κυριακή φέρνει τη μοναδική νέα Σελήνη της χρονιάς στο ζώδιό σας, πράγμα που σας παρέχει πολύ ξεχωριστή ενέργεια στη συγκεκριμένη φάση. Κάθε νέα Σελήνη αφορά τις νέες εκκινήσεις και τις νέες αρχές, οπότε προτού ενεργοποιηθείτε για τα καλά, κάντε μια μικρή παύση για να ονειρευτείτε για λίγο το μέλλον σας.

Ποιοι είναι οι τρεις κύριοι στόχοι που θέλετε να πετύχετε πριν από το καλοκαίρι; Έχετε καταστρώσει το ιδανικό σχέδιο για να τους φτάσετε; Εάν υπάρχουν κάποιες προσαρμογές που πρέπει να κάνετε, τότε κάντε το τις επόμενες δύο εβδομάδες, γιατί θα είναι μια φάση αιχμής!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Σαββατοκύριακο 10-11/04 Ταύρος

Εάν ακόμα κρατάτε κακία σε κάποιον λόγω μιας παρεξήγησης από τα παλιά, αυτό το Σάββατο είναι η κατάλληλη μέρα για να αντιμετωπίσετε αυτό που πραγματικά συμβαίνει και να προχωρήσετε! Μπορεί να αισθάνεστε οτι έχετε κάθε λόγο να θυμώνετε, αλλά αυτό το συναίσθημα επιβαρύνει την ενέργειά σας. Καθώς η συναισθηματική Σελήνη συγχρονίζεται με τον πληγωμένο θεραπευτή Χείρων στον δωδέκατο οίκο της βαθύτερης επεξεργασίας σας, μπορεί να είστε σε θέση να το συζητήσετε με την “αντίπαλη πλευρά”.

Αλλά αν δεν μπορείτε, τότε καταγράψτε κάπου τα συναισθήματά σας και φροντίστε να τα βγάλετε από μέσα σας. Στη συνέχεια, ανακατευθύνετε αυτή σας την ενέργεια προς κάτι θετικό και δημιουργικό. Την Κυριακή, η μοναδική νέα Σελήνη στον Κριό για τη φετινή χρονιά περνά μέσω του ίδιου δωδέκατου οίκου ενδοσκόπησης, θεραπείας και αναζωογόνησής σας. Αυτό σας προσφέρει μια σπάνια και ισχυρή ευκαιρία να επαναφορτίσετε τις εξαντλημένες μπαταρίες σας. Εάν έχετε δώσει όλη σας την ενέργεια και δεν είχατε χρόνο να ανακάμψετε, θεωρήστε αυτή τη στιγμή ιδανική για να επανέλθετε. Για όσο διαρκέσει αυτή η φάση, σίγουρα μπορείτε να βρείτε μισή ώρα μέσα στην ημέρα σας ώστε να την αφιερώσετε κάνοντας ό, τι θέλετε – ή, ακόμα καλύτερα, μην κάνοντας τίποτα!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις 2ο 10ημερο Απριλίου 2021

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ζώδια Σαββατοκύριακο 10-11/04 Δίδυμοι

Το Σάββατο, καθώς η συναισθηματική Σελήνη συνδέεται με τον πληγωμένο θεραπευτή Χείρων στον ενδέκατο οίκο της δυναμικής σας ομαδικότητας, δοκιμάστε ένα μικρό κοινωνικό πείραμα. Προτού απαντήσετε με θυμό ή απογοήτευση, αφιερώστε ένα λεπτό για να συντονιστείτε με αυτό που μπορεί να αισθάνονται οι άλλοι άνθρωποι.

Ακόμα κι αν νιώθετε ότι σας φτάνουν στα άκρα, ο καλύτερος τρόπος για να το χειριστείτε είναι με υπομονή και συμπόνια αντί για επιθετικότητα. Κάντε μαζί τους μια συζήτηση και ρωτήστε τι έχουν στο μυαλό τους και πώς μπορείτε να βοηθήσετε. Η ενσυναίσθηση σας είναι το μυστικό σας όπλο! Νιώθετε ευγνωμοσύνη που ήρθε το σαββατοκύριακο, Δίδυμοι, επειδή νιώθετε ήδη την επιθυμία να συγκεντρώσετε τους φίλους σας για κάποια κοινή δραστηριότητα.

κρυσταλλομαντείαΑυτό θα μπορούσε να οφείλεται στο γεγονός ότι θέλετε να αξιοποιήσετε την σπάνια κοινωνική ενέργεια της μοναδικής νέας Σελήνης του 2021 στον Κριό αυτή την Κυριακή, μια έλευση η οποία ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο της φιλίας και της ομαδικότητάς σας. Θα μπορούσατε να οργανώσετε μια μικρή συγκέντρωση, και να βρεθείτε με φίλους για ένα ποτήρι κρασί ή μια βόλτα στο πάρκο. Και δεδομένου ότι αυτός ο τομέας του αστρικού χάρτη κυβερνά την τεχνολογία, ο ψηφιακός κόσμος μπορεί να είναι το ιδανικό μέρος για να συναντήσετε κάποια συγγενικά σας πνεύματα – ερωτικά ή φιλικά!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Καρκίνος

Το Σάββατο, μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο μιας κατάστασης στα χέρια σας και να οδηγήσετε τα πράγματα σε μια πιο δυναμική κατεύθυνση . Αλλά θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να ακούσετε κάποια πιθανά επικριτικά σχόλια πάνω σε αυτό. Με τη Σελήνη και τον πληγωμένο θεραπευτή Χείρων στον δέκατο επαγγελματικό σας οίκο, ενημερώστε τους ανθρώπους ότι θα κάνετε ό, τι χρειάζεται για να φτάσετε τα πράγματα σε μια ολοκλήρωση.

zwdia-66

Μείνετε ταπεινοί και, στη συνέχεια, λάβετε τα απαραίτητα διορθωτικά μέτρα. Παραμείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας, Καρκίνε – και μην αμφιταλαντεύεστε. Η νέα Σελήνη της Κυριακής στον Κριό, είναι η μοναδική του έτους, και ενισχύει τον δέκατο οίκο της φιλοδοξίας και της επιτυχούς σταδιοδρομίας σας.

Δεδομένου ότι η Σελήνη είναι ο γαλαξιακός σας φύλακας και ο Κριός είναι ο πρωτοπόρος του ζωδιακού κύκλου, θα μπορούσατε να κάνετε μια στρατηγική κίνηση σήμερα ή τις επόμενες δύο εβδομάδες που θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε έναν σημαντικό επαγγελματικό στόχο. Στην πραγματικότητα, αυτή η σεληνιακή ανύψωση θα διαρκέσει έξι μήνες, αλλά είναι σημαντικό να ξεκινήσετε τις διαδικασίες από τώρα!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις 2ο 10ημερο Απριλίου 2021

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Λέων

Οι συναισθηματικά δύσκολες αντιπαραθέσεις δεν μπορούν να αποφευχθούν αυτό το Σάββατο, αλλά θα έχετε αρκετή κοσμική υποστήριξη για την διαχείρισή τους. Καθώς η προσανατολισμένη στο συναίσθημα Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον πληγωμένο θεραπευτή Χείρων στον Κριό, είστε πρόθυμοι να ανοίξετε τα χαρτιά σας. Εάν είστε ευγενικοί με τους ανθρώπους – και ξέρετε γιατί το κάνετε αυτό – θα καταλήξετε πολύ πιο ευτυχισμένοι και ανάλαφροι όταν τελειώσει. Την Κυριακή, καταφθάνει η μοναδική νέα Σελήνη του έτους στον Κριό, ενεργοποιώντας μερικές από τις πιο περιπετειώδεις φαντασιώσεις σας.

Είστε έτοιμοι να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, κυριολεκτικά και μεταφορικά, και έχει έρθει η ώρα να ξεκινήσετε να εξερευνάτε αυτό το θέμα πιο σοβαρά. Αναζητήστε μαθήματα και εργαστήρια στο διαδίκτυο, είτε πρόκειται για ένα πτυχίο είτε απλά μελετάτε για να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας γύρω από κάτι που σας αρέσει πολύ. Έχετε κάτι να διδάξετε; Αυτή θα μπορούσε να είναι η ιδανική στιγμή για ξεκινήσετε την ανάπτυξη μιας διαδικτυακής τάξης.

xartomanteia

Παρθένος

Πλανάται ένα ερωτικό κλίμα στον αέρα αυτό το Σάββατο, αλλά αυτό που χρειάζεστε περισσότερο από έναν διασκεδαστικό σύντροφο είναι κάποιος με τη δυνατότητα να γίνει το άλλο σας μισό. Χάρη στη σύνδεση της ευαίσθητης Σελήνης και του τραυματισμένου θεραπευτή Χείρων στον Κριό και τον όγδοο οίκο των έντονων συναισθημάτων σας, σας ενδιαφέρει περισσότερο μια σοβαρή δέσμευση από μια επιφανειακή επαφή. Είστε σε σχέση;

Τι σας εμποδίζει να πλησιάσετε ακόμη περισσότερο; Θέστε το ως θέμα συζήτησης! Και αν είστε αδέσμευτοι, διατηρήστε τις προσδοκίες σας υψηλές, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι ίσως αργήσετε να βρείτε αυτό που αναζητάτε. Αξίζει να περιμένετε! Μήπως δεν είστε ιδιαίτερα ενεργοί σε αυτόν τον τομέα το τελευταίο διάστημα, Παρθένε;

Αυτό πρόκειται να αλλάξει, ξεκινώντας από αυτή την Κυριακή καθώς η μοναδική νέα Σελήνη του Κριού για φέτος, ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο της αποπλάνησης και της οικειότητάς σας. Ανεξάρτητα από την τρέχουσα κατάσταση της σχέσης σας, μπορείτε να ενεργοποιηθείτε με εντυπωσιακό ρυθμό κάτω από την επιδέξια κατεύθυνση αυτής της παθιασμένης σεληνιακής φάσης. Μην περιμένετε κάποιον άλλον να κάνει το πρώτο βήμα. Εάν θέλετε να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο του παιχνιδιού, κρατήστε οι ίδιοι τα ηνία.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot