ζώδια σαββατοκύριακο 17-18/03 A Το Μενου του Ερωτα

sxeseis-sagapw

ζώδια σαββατοκύριακο 17-18/03 A

ζώδια Κριός

Αφήστε το πίσω σας για να προχωρήσετε, Κριοί! Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες του Σαββάτου ηλεκτρίζει τον δωδέκατο Οίκο σας της θεραπείας και σας βοηθά να αποδεσμεύσετε κάτι ή κάποιον που έχει πλέον περάσει την ημερομηνία λήξης του.

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για μια νέα αρχή. Αν είστε επιτέλους έτοιμοι να απελευθερωθείτε από μια αυτοκαταστροφική συμπεριφορά ή μια τοξική σχέση, κάντε τον χωρισμό άμεσο. Πάρτε τους επόμενους έξι μήνες (μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στις 26 Αυγούστου) αν πρέπει. Χαλαρώστε, αλλά μην χαθείτε μέσα στην σπηλιά του μυαλού σας, γιατί η φιλοδοξία σας καλεί!

zodia-taro-45

Αργότερα το Σάββατο, ο κοσμικός προστάτης σας, ο ορμητικός Άρης, μπαίνει με φόρα στον Αιγόκερω και στον δέκατο Οίκο των επαγγελματικών φιλοδοξιών σας έως τις 16 Μαΐου. Δεν θα έχετε την υπομονή για έναν αργό και σταθερό ρυθμό στον αγώνα και μπορεί απλώς να κάψετε το μονοπάτι καθώς πηγαίνετε προς την κορυφή. Μπορεί να αναγνωριστείτε δημοσίως για τα κατορθώματά σας ή εκεί που δεν το περιμένατε να σας προσφερθεί μια θέση με περισσότερη ευθύνη. Απλώς προσέξτε την ανταγωνιστικότητά σας. Ο Άρης δεν είναι καλός ούτε στην αυτοσυγκράτηση ούτε στην μετριοφροσύνη.

 

ζώδια Ταύρος

Είστε πλάσματα της συνήθειας, Ταύροι, αλλά πού και πού σας έρχεται η τρελή επιθυμία να πάρετε το αντισυμβατικό μονοπάτι. Αυτό μπορεί να συμβεί το Σάββατο, όταν ο ατρόμητος Άρης μπει στον Αιγόκερω και στον κοσμικό ένατο Οίκο σας. Ξαφνικά, το γήινο ζώδιό σας λαχταρά να απογειωθεί και να δει νέους ανθρώπους, μέρη και πράγματα. Αυτός ο κύκλος του Άρη, που διαρκεί έως τις 16 Μαΐου, μπορεί να σας εμπνεύσει να κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι, πιθανότατα για να μάθετε ή να διδάξετε κάτι. Ανοίξτε την όρεξή σας με κάποια οπτική διερεύνηση –προορισμών και προγραμμάτων– μέσω του ίντερνετ.

taro-zodia-76

Επίσης, το Σάββατο, η μόνη Νέα Σελήνη του έτους στους Ιχθύς συμβαίνει στον ενδέκατο Οίκο σας και ξεκινά έναν εξαιρετικά παραγωγικό εξάμηνο κύκλο. Ο ενδέκατος Οίκος κυβερνά την κοινωνική και την ψηφιακή σας ζωή. Μιλήστε σε φίλους με γνώσεις μάρκετινγκ για να σας δώσουν συμβουλές για προώθηση ή με προγραμματιστές για να δείτε αν η καταπληκτική ιδέα σας για μια εφαρμογή είναι όντως βιώσιμη. Μόνοι; Οι διαδικτυακές γνωριμίες είναι τέλειες αυτή τη στιγμή, γι’ αυτό τσεκάρετε μια νέα εφαρμογή. Δεν είναι νιώθετε άνετα με αυτό; Ζητήστε από φίλους να σας γνωρίσουν μερικούς υποψήφιους.

 

ζώδια Δίδυμοιtaro-oroskopio-54

Καταφθάνουν τα μεγάλα όνειρα! Μπορείτε να τα κάνετε από φαντασιώσεις πραγματικότητα το Σάββατο, Δίδυμοι, χάρη στη μοναδική Νέα Σελήνη στους Ιχθύς που βρίσκεται στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας σας και της επιτυχίας. Είστε έτοιμοι να βάλετε σε τροχιά τα επαγγελματικά σχέδιά σας για το 2018; Αρχίστε να κάνετε βήματα τώρα. Απλώς φροντίστε να αξιοποιήσετε την υπομονή σας, γιατί μπορεί να πάρει μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 26 Αυγούστου για να εκδηλωθούν πλήρως αυτοί οι στόχοι. Και σταματήστε να ξύνεται απλώς την επιφάνεια του έρωτα, Δίδυμοι!

 

Αργότερα το Σάββατο, ο παθιασμένος Άρης περνάει στον Αιγόκερω και στον όγδοο Οίκο σας της οικειότητας και του ερωτισμού έως τις 16 Μαΐου. Αν ήσασταν περισσότερο χομπίστες στο παιχνίδι του έρωτα, ετοιμαστείτε να δεσμευτείτε, καθώς η κατάστασή σας μπορεί να αλλάξει τις επόμενες οκτώ εβδομάδες. Ένα μικρό υπολογισμένο ρίσκο στο παιχνίδι του έρωτα μπορεί να φέρει μια ικανοποιητική απόδοση. Σε σχέση; Είναι μια όμορφη εποχή για να μπείτε πιο βαθιά και να κάνετε τον δεσμό σας μόνιμο. Ξεκινήστε μια κουβέντα για τα επόμενα βήματα, είτε αυτό σημαίνει να γνωρίσετε ο ένας την οικογένεια του άλλου είτε να σχεδιάσετε την δική σας οικογένεια.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Καρκίνος

Πού θέλετε να βρίσκεστε; Για τους επόμενους έξι μήνες το μόνο πράγμα που θα σας κρατά πίσω είναι η δική σας φαντασία. Γυρίστε την υδρόγειο, Καρκίνοι! Το Σάββατο, η μοναδική Νέα Σελήνη στους Ιχθύς του 2018 πέφτει στον ατρόμητο ένατο Οίκο σας. Τα ταξίδια, οι περιπέτειες, η ανώτατη εκπαίδευση ή ένα επιχειρηματικό εγχείρημα μπορεί να σας στείλει σε μια νέα κατεύθυνση. Μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 26 Αυγούστου, η ζωή σας μπορεί να είναι πολύ διαφορετική. Αργότερα το Σάββατο, ο παθιασμένος Άρης περνάει στον Αιγόκερω και στον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων για τις επόμενες οκτώ εβδομάδες: γλυκιά αρμονία!

Όλες οι σχέσεις λαμβάνουν μια παραπάνω ώθηση από τώρα έως τις 16 Μαΐου, γι’ αυτό μην μείνετε άλλο σε χειμερία νάρκη ή ξεκινήστε όσα πρότζεκτ απαιτούν βοήθεια από τρίτους. Μόνοι; Μείνετε ανοικτοί σε διαφορετικούς τύπους. Το παλιό ρητό «τα αντίθετα έλκονται» μπορεί να εφαρμοστεί σε αυτόν τον κύκλο. Για τα ζευγάρια, ο συναρπαστικός Άρης μπορεί να φέρει νέα ενέργεια στον δεσμό σας. Σημείωση: Μπορεί επίσης να φέρει τριβή, γι’ αυτό προσέξτε να μην αφήσετε τις απογοητεύσεις να μετατραπούν σε ενεργά ηφαίστεια.

 

zwdia-tarw-zodia-19

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλ’εψεις ζώδια

 ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογίας  αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

ζώδια Λέων

Έχετε πάρει φωτιά αυτό το Σάββατο, καθώς η μοναδική Νέα Σελήνη στους Ιχθύς του έτους ενεργοποιεί τον δελεαστικό όγδοο Οίκο σας. Η Σελήνη θα εντείνει τις επιθυμίες σας και μπορεί εύκολα να παρασυρθείτε από όλες τις επιλογές. Αλλά αν θέλετε να κρατήσετε μια σχέση, σιγουρευτείτε ότι το άλλο σας μισό θέλει το ίδιο. Τα θαύματα που συμβαίνουν μόνο μια φορά δεν θα σας ικανοποιήσουν ποτέ. Αργότερα το Σάββατο, σας περιμένει ακόμα μεγαλύτερη μαγεία, καθώς ο Άρης περνά στον Αιγόκερω και στον έκτο Οίκο σας της υγείας και σας στέλνει σε ένα κυνήγι ευεξίας έως τις 16 Μαΐου.

Αλλά μην φτάσετε στην υπερβολή –αυτό θα οδηγήσει σε ένα μεγάλο βήμα και αργότερα σε ένα ακόμα μεγαλύτερο κενό (ή σε διάστρεμμα!). Οι ειδήμονες λένε ότι χρειάζονται 21 μέρες για να καθιερωθεί μια νέα συνήθεια, γι’ αυτό ξεκινήστε με μικρά, βιώσιμα βήματα. Ανανεώστε την συνδρομή σας στο στούντιο γιόγκα, κόψτε την γλουτένη για τις οκτώ εβδομάδες που διαρκεί ο κύκλος του Άρη –αλλά μην στερηθείτε πράγματα. Ακολουθείστε τον κανόνα 80/20: Τρώτε το 80 τις εκατό του χρόνου υγιεινά τρόφιμα και επιτρέψτε στον εαυτό σας μια παραδρομή στο ενδιάμεσο.

taro-zodia-098

ζώδια Παρθένος

Ώρα για δυναμικά ντουέτα! Το Σάββατο, η μοναδική Νέα Σελήνη του έτους στους Ιχθύς θερμαίνει τον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων, εντείνοντας την επιθυμία σας για πραγματική δέσμευση. Μόνοι; Ένας νέος έρωτας μπορεί να βαθύνει γρήγορα και θα το καταλάβετε αν πρέπει να κρατήσετε αυτό τον άνθρωπο στη ζωή σας ή αν πρόκειται για μια σύντομη περιπέτεια. Αν είναι το δεύτερο, πετάξτε το γρήγορα σαν καυτή πατάτα. Τα ζευγάρια που είναι καιρό μαζί μπορεί να ανακαλύψουν ξανά την σπίθα που τους έφερε κοντά. Αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να βοηθήσει επίσης μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια ή μια δημιουργική συνεργασία να φτάσει στο κοινό.

Αλλά, περιμένετε, υπάρχει κι άλλο: Οι επόμενες οκτώ εβδομάδες είναι η στιγμή για να λάμψετε, Παρθένοι! Αργότερα το Σάββατο, ο παθιασμένος Άρης περνάει στον Αιγόκερω και στον ρομαντικό, δημιουργικό πέμπτο Οίκο σας έως τις 16 Μαΐου. Αφήστε το κουστούμι στην άκρη (ή πετάξτε από πάνω ένα δερμάτινο μπουφάν), πετάξτε τα παπούτσια της δουλειάς και αφήστε την αλεπού που κρύβεται μέσα σας να βγει. Ο έρωτας σίγουρα είναι στο μενού αυτή τη στιγμή, είτε αυτό σημαίνει ότι κρατάτε στο πλευρό σας το άλλο σας μισό είτε ελεύθεροι, τεστάρετε τις επιλογές σας. Ότι κι αν σας αρέσει, τώρα είναι η ιδανική εποχή για να εξερευνήσετε και να φτάσετε πιο βαθιά. Ο Άρης μπορεί να φέρει στην επιφάνεια αισθήματα ζήλιας ή ανταγωνισμού, γι’ αυτό μείνετε συγχρονισμένοι και αντιμετωπίστε τις εντάσεις πριν εκραγούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zodia-098