ζώδια σαββατοκύριακο 17-18/03 β Το Μενου της Αγαπης

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

ζώδια σαββατοκύριακο 17-18/03 B

ζώδια Ζυγός

Βάλτε τα αθλητικά σας και κυνηγήστε την υγεία σας! Το Σάββατο, η μοναδική Νέα Σελήνη του 2018 στους Ιχθύς ενεργοποιεί τον έκτο Οίκο σας της υγείας και της άσκησης και σας ωθεί σε ανοιξιάτικη προπόνηση. Μην στοχεύετε στην τελειότητα, βρείτε μερικές στρατηγικές που θα σας κάνουν να παραμείνετε δεσμευμένοι ενώ το χαίρεστε.

Δεν χρειάζεται να απαρνηθείτε το κρασί ή όλα όσα έχουν γλουτένη ή ζάχαρη. Απλώς απολαύστε αυτές τις λιχουδιές με μέτρο και φροντίστε το πιάτο σας να είναι γεμάτο κατά 80 τις εκατό με καλά πράγματα, όπως πρωτεΐνες, υπερτροφές και λαχανικά.

zodia-taro-45

Αργότερα το Σάββατο, ο υπερκινητικός Άρης περνάει στον Αιγόκερω και στον τέταρτο Οίκο σας του σπιτιού, εμπνέοντας μερικές μεγάλες αλλαγές στον χώρο σας. Τι ονειρεύεστε τελευταία, Ζυγοί: ένα δωμάτιο μουσικής ή έναν χώρο γυμναστικής; Ένα θεατρικό κρεμαστό φωτιστικό στην τραπεζαρία; Μήπως μια νέα διεύθυνση; Αυτές οι επόμενες οκτώ εβδομάδες είναι η τέλεια περίοδος για να επικεντρωθείτε στις αλλαγές που θέλετε να δείτε. Καλέστε δημιουργικούς φίλους για να ανταλλάξετε ιδέες. Έως τις 16 Μαΐου, μπορεί να κάνετε ένα πολυτελές πάρτι στο σπίτι των ονείρων σας.

 

ζώδια Σκορπιός

Το Σάββατο, η μοναδική Νέα Σελήνη του 2018 στους Ιχθύς φέρνει ενέργεια στον παθιασμένο, πολυτελή πέμπτο Οίκο σας, τα καλύτερα δυνατά νέα για τους αθεράπευτα ρομαντικούς του ζωδιακού. Η πρόκληση για το Σαββατοκύριακο θα είναι να επιτρέψετε στον εαυτό σας να παρασυρθεί από κάποιον που μοιάζει να έχει τα πάντα –ενώ ταυτόχρονα κάνετε την έρευνά σας. Σε σχέση; Βεβαιωθείτε ότι το άλλο σας μισό δείχνει την εκτίμησή του. Αν όχι, δώστε του ένα επαναληπτικό μάθημα. Και, επιπλέον, πάει η φήμη σας του μυστήριου ανθρώπου στη γωνιά του δωματίου!

zodia-zvdia-oroskopio-11

Αργότερα το Σάββατο, ο παθιασμένος Άρης περνάει στον Αιγόκερω και ενεργοποιεί τον κοινωνικό τρίτο Οίκο σας έως τις 16 Μαΐου. Θα λαχταράτε παρέα και θα γεμίσετε γρήγορα την ατζέντα σας με δείπνα, πάρτι και εκδηλώσεις δικτύωσης. Μιλήστε με παλιούς φίλους και πείτε τα νέα των τελευταίων μηνών –ή χρόνων. Θα είστε γεμάτοι ενθουσιασμό για τις τελευταίες ιδέες σας και θα ανυπομονείτε να τις μοιραστείτε. Καθώς ο τρίτος Οίκος κυβερνά τις πλατωνικές σχέσεις, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για έναν νέο καλό φίλο, ένα αδελφικό πνεύμα ή έναν συνεργάτη που μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

zodia-taro-zwdia

 

ζώδια Τοξότης

Πρωινό στο κρεβάτι; Ότι θέλετε. Το Σάββατο, η μοναδική Νέα Σελήνη του έτους στους Ιχθύς ανεβάζει τις θερμοκρασίες στον άνετο τέταρτο Οίκο σας –πιθανότατα μέσα σε μια κατσαρόλα με σούπα. Αξιοποιείστε το Σαββατοκύριακο για να συνδεθείτε με την οικιακή φύση σας. Αν ο χώρος σας είναι ένα άνδρο δραστηριότητας, βρείτε τουλάχιστον μια γωνιά που μπορεί να γίνει μόνο δική σας. Μπορεί να νιώσετε την έμπνευση να ξεσκονίσετε λίγο ή να φέρετε λίγη ενέργεια φενγκ σούι στον χώρο σας. Τι λέτε για μια γωνιά χειροτεχνίας ή μια φωλιά συγγραφής;

Το Σάββατο σηματοδοτεί επίσης την πρώτη ημέρα του προσωπικού οικονομικού προγράμματός σας, καθώς ο Άρης περνά στον Αιγόκερω και ανεβάζει την θερμοκρασία στον δεύτερο Οίκο σας των οικονομικών έως τις 16 Μαΐου. Τις επόμενες οκτώ εβδομάδες μπορεί να πάρετε την μεγάλη προαγωγή ή τη νέα δουλειά που κυνηγούσατε. Στο ίδιο πλαίσιο, ο κόκκινος πλανήτης προωθεί τα έξοδα, γι’ αυτό θέλετε να φροντίσετε να κρατήσετε τον προϋπολογισμό σας. Κάνα δυο απαραίτητα έξοδα μπορεί να προκύψουν. Αλλά δεν χρειάζεται να κρατήσετε τα πάντα για τους κακούς καιρούς. Όσο προσθέτετε στον λογαριασμό σας, βάλτε στην άκρη μερικά από τα κέρδη σας για να χαρίσετε κάτι στον εαυτό σας.

taro-zodia-098

 

ζώδια Αιγόκερως

Ψάχνετε ακόμα τις αδελφές ψυχές σας; Περιορίστε το εύρος της αναζήτησής σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς αυτό το Σάββατο γίνεται στον τρίτο Οίκο σας της τοπικής κοινωνικοποίησης και μπορεί να σας κατευθύνει σε νέους, ενδιαφέροντες ανθρώπους. Μάθετέ τους πρώτα, ωστόσο, πριν αποφασίσετε να γίνετε μέλος της παρέας τους. Αν σκέφτεστε να δουλέψετε μαζί, τσεκάρετε τα νερά με ένα δοκιμαστικό έργο. Μπορεί να αποδώσει επαρκώς μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στους Ιχθύς του Αυγούστου.

Τώρα, μερικά πολύ αναζωογονητικά νέα: Αργότερα το Σάββατο, ο ασταμάτητος Άρης περνάει στο ζώδιό σας για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο του 2016 και ρίχνει πυραυλικά καύσιμα στις δεξαμενές σας. Από τώρα και μέχρι τις 16 Μαΐου οι προσωπικοί στόχοι σας μπορεί να εκτοξευτούν! Χαλαρά όμως: Ο δαίμονας της ταχύτητας μπορεί να σας κάνει να ξεκινήσετε πριν το σύνθημα. Για να αποφύγετε τα άκυρα ξεκινήματα, διαβάστε τις λεπτομέρειες και βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα πλάνο και τον προϋπολογισμό για να ξεκινήσετε. Ψάχνετε μια νέα κατεύθυνση; Αφήστε το περιπετειώδες πνεύμα σας να πάρει τα ηνία και χρησιμοποιήστε τις επόμενες οκτώ εβδομάδες για να ταξιδέψετε, να εξερευνήσετε και να πειραματιστείτε.

 

zwdia-tarw-zodia-19

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλ’εψεις ζώδια

 ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογίας  αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

ζώδια Υδροχόος

Η μοναδική Νέα Σελήνη του 2018 στους Ιχθύς συμβαίνει στον δεύτερο Οίκο σας των οικονομικών αυτό το Σάββατο και ξεκινά έναν εξάμηνο κύκλο κινητικότητας. Σαφώς και έχετε στόχους, αλλά πόσο συγκεκριμένοι είναι; Δεν είναι αρκετό να θέλετε μια καλοπληρωμένη εργασία. Σημειώστε το ποσό που θέλετε να έχετε κερδίσει μέχρι το τέλος του έτους. Έπειτα σχεδιάστε ένα πλάνο με βήματα που θα σας οδηγήσει στον στόχο. Αφήστε χώρο και στο σύμπαν για να κάνει τα μαγικά του! Απρόσμενες ευλογίες μπορεί να εμφανιστούν τις επόμενες οκτώ εβδομάδες καθώς ο πολύ παραγωγικός Άρης μπαίνει στον εσωτεριστικό δωδέκατο Οίκο σας έως τις 16 Μαΐου.

Θα έχετε κίνητρα, απλώς η προσοχή σας θα είναι στραμμένη μέσα σας και όχι έξω (ή, καλύτερα να πούμε, περισσότερο στα μεταφυσικά παρά στα φυσικά;). Αφήστε χώρο στο πρόγραμμά σας και ελαφρώστε τον φόρτο εργασίας σας όσο γίνεται. Πρέπει να διατηρήσετε την ενέργειά σας τώρα, κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου οκτώ εβδομάδων που συμβαίνει κάθε δυο χρόνια για να επαναφορτίσετε τις ψυχικές μπαταρίες σας. Είναι επίσης ιδανική στιγμή για ήπιους τρόπους θεραπείας, όπως η ενεργειακή δουλειά και ο διαλογισμός.

zwdia

ζώδια Ιχθύες

Καλωσορίσατε στο προσωπικό νέο έτος σας, χάρη στη μόνη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς του 2018. Το Σάββατο ξεκινά ένα πολύ ενεργό εξάμηνο και φέρνει τη μια ευκαιρία μετά την άλλη για νέες αρχές. Ο ουρανός είναι το όριο, Ιχθύες, αλλά είναι στο χέρι σας να χαρτογραφήσετε μια πορεία και να οδηγήσετε το πλοίο σας στην κατεύθυνση που θέλετε. Επικεντρωθείτε στα όνειρά σας και μην αφήσετε κανέναν να σας πει ότι δεν είναι ρεαλιστικά.

Αργότερα το Σάββατο, το δοτικό πνεύμα σας ξυπνά καθώς ο ενεργητικός Άρης περνά στον Αιγόκερω και στον ενδέκατο Οίκο σας των υψηλοφρόνων δραστηριοτήτων έως τις 16 Μαΐου. Δεν είναι η κλίση σας να είστε οι ηγέτες της αγέλης, αλλά για τις επόμενες οκτώ εβδομάδες ζήστε στον ρόλο του κοινωνικού σκηνοθέτη. Μπορείτε να οδηγήσετε την ομάδα σας σε μια νέα, ικανοποιητική κατεύθυνση, οργανώνοντας εξόδους που έχουν μια αλτρουιστική αποστολή. Δουλέψτε εθελοντικά σε μια εκδήλωση, βοηθήστε στο βάψιμο ενός τοίχου, σχεδιάστε μια φιλανθρωπική εκδήλωση. Νιώθετε στα καλύτερα σας όταν εκδηλώνετε ανοικτά την γενναιοδωρία σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

taro-tarw