Ζώδια Σαββατοκύριακο 20-21/02 – Η αλήθεια θα σας ελευθερώσει

imerisies-21214

Ζώδια Σαββατοκύριακο 20-21/02 . Α΄

Ζώδια Σαββατοκύριακο 20-21/02 Κριός .

Έτοιμαστείτε για μια γλυκιά κοσμική ανακούφιση! Το Σάββατο, ο Ερμής ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του διάρκειας τριών εβδομάδων και κατευθύνεται στον ψηφιακό σας τομέα έως τις 15 Μαρτίου. Εάν έχετε αντιμετωπίσει δράματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή κάποιες τεχνολογικές βλάβες, όλα θα επιστρέψουν στο φυσιολογικό αρκετά σύντομα.

Λάβετε μέτρα για την επίλυση τυχόν προβλημάτων που σχετίζονται με τους διαδικτυακούς σας ακόλουθους, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να διαγράψετε μερικούς. Με τον εκφραστικό πλανήτη να κινείται επιτέλους σε ευθεία πορεία, μπορεί να έχετε την επιθυμία να ξεκινήσετε ένα εικονικό εγχείρημα, μια διαδικτυακή συζήτηση ή μια καινοτόμο εφαρμογή.

zodia-taro-45

Ενημερώστε τον προσωπικό σας ιστότοπο ή τα κοινωνικά σας προφίλ και μοιραστείτε τα σχέδιά σας με τον κόσμο. Έχετε το χάρισμα της ευφράδειας την Κυριακή, Κριέ, αλλά βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τις εκφραστικές σας υπερδυνάμεις για καλό σκοπό. Ενώ θα σας είναι πολύ έυκολο να προσελκύσετε το ενδιαφέρον όσων σας ακούσουν, μην ξεχνάτε ότι μόλις τους φέρετε κοντά σας, είστε υπεύθυνοι για την ικανοποίηση οποιωνδήποτε υποσχέσεων δώσετε.

Μην κάνετε πίσω αν καταλήξετε μόνοι σας σε μια δημιουργική ιδέα. Αντ ‘αυτού, μοιραστείτε την με τους συνομιλητές σας. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι στη διάθεσή σας, γι ‘αυτό διαδώστε τις ιδέες σας και ελκύστε το ενδιαφέρον!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Σαββατοκύριακο 20-21/02 Ταύρος

Οι τελευταίες τρεις εβδομάδες μπορεί να ήταν λίγο ασταθείς στο μέτωπο της καριέρας σας χάρη στον ανάδρομο Ερμή στον επαγγελματικό σας τομέα. Όμως πρόκειται να πάρετε το αίμα σας πίσω αυτό το Σάββατο καθώς ο εκφραστικός Ερμής αλλάζει την κίνηση προς τα εμπρός.

Από τώρα έως τις 15 Μαρτίου, ασχοληθείτε με πολλά υποσχόμενα έργα, προγραμματίστε συναντήσεις με σημαντικούς συνεργάτες και συμβούλους και μοιραστείτε τις ιδέες σας. Είχατε μια διαφωνία με ένα άτομο με επιρροή, όπως το αφεντικό σας ή έναν βασικό πελάτη;

Χρησιμοποιήστε αυτήν την πλανητική ενέργεια για συμφιλιωθείτε και να συγχρονιστείτε ξανά. Η σύνδεση της Κυριακής μεταξύ Σελήνης και Αφροδίτης ενεργοποιεί την ορμή της καριέρας σας, γεμίζοντας τη μέρα σας με δυνατότητες.

κρυσταλλομαντείαΔιοχετεύστε την ενέργειά σας σε μια κερδοφόρα διεργασία, όπως η προετοιμασία μιας επαγγελματικής ομάδας ή τις τελικές πινελιές σε ένα έργο.

Εάν θέλετε να εξασφαλίσετε την ομαλή έκβαση των σχεδίων σας, χρησιμοποιήστε τις κοινωνικές σας δεξιότητες για να καλλιεργήσετε τις απαραίτητες σχέσεις την επόμενη εβδομάδα.

Δημιουργήστε μια λίστα με τα άτομα που θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε σαν πρώτο πράγμα τη Δευτέρα το πρωί.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 3ο 10ήμερο ΦΕΒ 21 Προβλέψεις Αγάπης

Ζώδια Σαββατοκύριακο 20-21/02 Δίδυμοι

Λαμβάνετε μπερδεμένα μηνύματα; Από αυτό το Σάββατο, μπορείτε να αρχίσετε να εξαλείψετε τυχόν παρανοήσεις που ξέσπασαν από τότε που ο Ερμής έγινε ανάδρομος στις 30 Ιανουαρίου.

Καθώς ο πολυάσχολος πλανήτης κάνει ευθεία την πορεία του, βάλτε στην άκρη την υπερηφάνεια σας και ζητήστε συγγνώμη αν μιλήσατε εν βρασμώ σε περίπτωση που κάτι σας προσέβαλε.

zodia-zvdia-22

Εάν υπερβάλλατε σε κάποιο ζήτημα, ξακαθαρίστε το. Η αλήθεια θα σας ελευθερώσει . Αλλά μόνο και μόνο επειδή η αναδρομή έχει τελειώσει δεν σημαίνει ότι πρέπει να μην δίνετε πλέον βάση στη διπλωματία και την ευγένεια. Μια διαπολιτισμική σύνδεση δείχνει πολλά υποσχόμενη την Κυριακή, οπότε προχωρήστε και εξερευνήστε τις δυνατότητές σας!

Είναι οι διαφορές σας αυτές που κάνουν την σχέση σας τόσο δυναμική. Αφήστε τους να σας εκπλήξουν. Κάντε τους ερωτήσεις (ακόμα κι αν αισθάνεστε πως είναι αφελείς), και απολαύστε τον καινούριο κόσμο που ανοίγεται μπροστά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Καρκίνος

Εάν κρύψατε (ή καταστείλλτε) τα συναισθήματά σας τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, όλα αυτά πρόκειται να αλλάξουν το Σάββατο . Καθώς ο Ερμής σταματά την ανάδρομη πορεία του. Καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας κινείται σε ευθεία πορεία στον όγδοο όικο της οικειότητάς σας, θα μπορούσατε επιτέλους να ανοιχτείτε σε ένα έμπιστο άτομο και να απελευθερωθείτε από όλα αυτά τα μυστικά.

Εάν αυτό το θέμα που αντιμετωπίζετε εξακολουθεί να είναι πολύ ευαίσθητο για να το συζητήσετε με κάποιον από τον κύκλο σας, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να μιλήσετε με έναν θεραπευτή. Κάποιον που είναι κατάλληλα εκπαιδευμένος πάνω σε αυτό το ζήτημα.

Ένας πρώην μπορεί να έχει ξαναεμφανιστεί στη ζωή σας από τότε που ξεκίνησε η αναδρομή του Ερμή στις 30 Ιανουαρίου, προκαλώντας κάθε είδους συναισθήματα.

zwdia-fotia

Τώρα που ο Ερμής διορθώνει την πορεία του, θα μπορέσετε να καταλάβετε με σαφήνεια τι νιώθετε. Η μουσική καταπραΰνει τους κακόκεφους Καρκίνους την Κυριακή, οπότε φορέστε τα ακουστικά σας. Όταν χρειάζεται να είστε παραγωγικοί, βρείτε μια λίστα αναπαραγωγής που σας κρατά ήρεμους για να προχωρήσετε.

Επεκτείνετε την μουσική σας διάθεση μέχρι το βράδυ και πάρτε μέρος σε ένα διαδικτυακό μάθημα Zumba. Ή διαφορετικά αναζητήστε live streaming με μουσική των αγαπημένων σας καλλιτεχνών. Όποιο είδος ρυθμού κι αν προτιμάτε, η απομάκρυνση του άγχους από το σώμα σας μέσω της κίνησης θα είναι μια μεγάλη ανακούφιση.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 3ο 10ήμερο ΦΕΒ 21 Προβλέψεις Αγάπης

zodia-astra-tarot

Λέων

Εάν πάσχετε από αναποφασιστικότητα τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, δεν είστε μόνοι! Ο Ερμής ήταν ανάδρομος από τις 30 Ιανουαρίου, μπερδεύοντας τα πράγματα στον οίκο των στενών συνδέσεών σας. Αν βρεθήκατε να διαφωνείτε με τον σύντροφό σας ή να αγνοηθήκατε απροσδόκητα από έναν καλό φίλο, τώρα είναι η ώρα να επιλύσετε την κατάσταση. Όταν τους προσκαλέσετε σε μια προσωπική συζήτηση, μιλήστε με ειλικρίνεια και ζητήστε το ίδιο από μεριάς τους. Εάν καταλάβετε ότι δεν βλέπετε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο, μπορεί να αποφασίσετε να πάρετε χωριστούς δρόμους.

Μπορεί να είναι δύσκολο να αφήσετε τους ανθρώπους να φύγουν . Αλλά οφείλετε στον εαυτό σας να έχετε έναν σύντροφο που σας δίνει προτεραιότητα. Το μπέρδεμα των ορίων μεταξύ ρομαντισμού και φιλίας σας ασκεί κάποια γοητεία την Κυριακή . Αλλά αξίζει την αγωνία αυτή η μικρή ερωτική περιπέτεια; Μην ξεχνάτε κάποιες πιθανές προηγούμενες καταστάσεις στις οποίες ανάλογες ιστορίες πήγαν στραβά. Έχετε την κοσμική άδεια για να φλερτάρετε όπως σας λέει η καρδιά σας, αλλά μην ξεπερνάτε τα όρια που γνωρίζετε ότι δεν πρέπει.

chartomantia-098

Παρθένος

Είστε έτοιμοι για μια επανεκκίνηση στο μυαλό και το σώμα; Εάν έχετε υιοθετήσει μερικές όχι και τόσο υγιεινές συνήθειες τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, μπορείτε να κατηγορήσετε την αναδρομή του Ερμή στην ζώνη της αυτο-φροντίδας σας γι’ αυτό.

Ξεκινήστε γρήγορα να ανανεώνετε τις συνήθειες και τις συμπεριφορές σας το Σάββατο καθώς ο αγγελιοφόρος πλανήτης περιστρέφεται ξανά σε ευθεία κίνηση. Δώστε προτεραιότητα στην υγιεινή διατροφή, βρείτε κάποιες βοηθητικές εφαρμογές γυμναστικής και διαλογισμού και απομακρυνθείτε από φιλίες που εξαντλούν την ενέργειά σας.

Ενδέχεται να απαιτείται κάποιο ξεκαθάρισμα στις επαγγελματικές σας υποθέσεις επίσης. Αν έχετε αποδιοργανωθεί, η ορμή του πνευματικού Ερμή θα σας βοηθήσει να επανέλθετε και να δώσετε τις κατάλληλες προτεραιότητες.

dream

Το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης της Κυριακής σας προωθεί από τον ρόλο του διευθυντή της κρουαζιέρας στην θέση του καπετάνιου. Πείτε αντίο στην προσπάθεια να ανταποκριθείτε στις επιθυμίες και τις ανάγκες όλων, Παρθένε: έχετε ένα πλοίο να κατευθυνθείτε.

Αναθέστε κάποιες εργασίες αντί να κάνετε τα πάντα μόνοι σας και θα εμπνεύσετε τους ανθρώπους να πιστέψουν στον εαυτό τους αλλά και στο όραμά σας. Με ένα σαφές σχέδιο, θα μεταφέρετε την αποστολή σας στο λιμάνι του προορισμού και θα αποφύγετε οποιαδήποτε αναπάντεχη τροπή στο σημερινό σας πρόγραμμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy