ζώδια σαββατοκύριακο 22-23/12 Ανοιγμα στα Κλειδωμένα Αισθήματα

imerisies-10314

ζώδια σαββατοκύριακο 22-23/12 A

ζώδια Κριός

Ρίξτε άλλο ένα κούτσουρο στη φωτιά. Η περίοδος χαλάρωσης ξεκινάει τώρα, καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο φωλιάζει και ζεσταίνει τη ζώνη του σπιτιού σας όλο το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο η Σελήνη θα είναι γεμάτη… Γεγονός που θα τονίσει τα θέματα που απαιτούν ξεκαθάρισμα με την οικογένειά σας, τη βιολογική ή αυτή που έχετε επιλέξει. Μην περιμένετε να τα λύσετε στο τραπέζι, όταν θα μαζευτείτε για τις γιορτές την επόμενη εβδομάδα.

Αλλά αποφύγετε τις συζητήσεις όταν νιώθετε εκνευρισμένοι ή ευαίσθητοι. Πρώτα μπορεί να χρειαστεί να αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο χαλάρωσής σας στη φροντίδα του εαυτού σας. Το Σάββατο είναι ιδανικό για να τακτοποιήσετε τις δουλειές του σπιτιού που βρίσκεται απολαυστικές, όπως το να κρεμάσετε λαμπάκια ή να μαγειρέψετε μια οικογενειακή συνταγή. Την Κυριακή, όταν η Σελήνη κάνει μια σύνδεση που επικεντρώνεται στην καρδιά τόσο με τη διπλωματική Αφροδίτη όσο και με τον δεκτικό Ποσειδώνα, θα εμπνευστείτε να αντιμετωπίσετε και να θεραπεύσετε.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Ταύρος

Είναι ένα Σαββατοκύριακο εκτίμησης προς τους φίλους σας, καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο φωτίζει τον τομέα της κοινωνικότητας σας, Ταύροι. Η Πανσέληνος του Σαββάτου μπορεί να ρίξει φως σε ένα μέλος της ομάδας που έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του το 2018 για σας. Πώς μπορείτε να ευχαριστήσετε αυτή τη ξεχωριστή ψυχή: ένα δώρο, μια πρόσκληση να γιορτάσει μαζί με εσάς και την οικογένειά σας την επόμενη εβδομάδα, ένα ξεχωριστό δείπνο;

Καθώς η Σελήνη τονίζει τις τοπικές δραστηριότητες, κάντε τις αγορές της τελευταία στιγμής τοπικά. Αν τα χέρια σας είναι γεμάτα με την προετοιμασία των γιορτών, δεν υπάρχει λόγος να μπείτε σε κατάσταση πανικού. Την Κυριακή, υπάρχει ατμόσφαιρα συνεργασίας καθώς η Σελήνη συγχρονίζεται με τη στοργική Αφροδίτη και τον ευαίσθητο Ποσειδώνα στους Οίκους των ανθρώπων! Ζητήστε από φίλους και συγγενείς να φέρουν επιδόρπιο και κρασί. Αγοράστε δώρα από φιλανθρωπικές οργανώσεις για να κερδίσετε χρόνο και να συνεισφέρετε. Διπλό μπόνους!

zwdia-fotia

 

ζώδια Δίδυμοι

Οράματα φουλαριών από κασμίρ και ψηλές μπότες μπορεί να χορεύουν μέσα στο μυαλό σας αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο βρίσκεται στον δεύτερο Οίκο σας της πολυτέλειας. Αλλά αυτή η μεταβολή της Σελήνης είναι αισθησιακή όσο και λογική, έτσι όταν η Πανσέληνος εμφανιστεί το Σάββατο, ρίξτε μια ενδελεχή ματιά στα βιβλία σας. Πριν ξεκινήσετε τα ψώνια ή χαλάσετε τον μισθό σας στο σύνολο της Πρωτοχρονιάς, ξεκαθαρίστε τι και σε ποιον χρωστάτε. Έπειτα, μπορείτε να ξεδώσετε χωρίς ενοχές.

Την Κυριακή η Σελήνη βρεθεί σε έναν ρέον σχηματισμό με την αισθητική Αφροδίτη και τον στοχαστικό Ποσειδώνα: Θα βρείτε την τύχη μέσα στη δική σας ντουλάπα. Ακολουθήστε την παρόρμηση να οργανώσετε τα κρυμμένα μέρη του σπιτιού σας. Πέρα από κάποιες ξεχασμένες ανακαλύψεις, μπορεί να ανακαλύψετε ξανά μερικά αντικείμενα ή φωτογραφίες που έχουν συναισθηματική αξία για να φέρετε μαζί σας στη γιορτή της επόμενης εβδομάδας.

Διαβαστε  2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας!

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

ζώδια Καρκίνος

Αυτό το Σαββατοκύριακο, παίρνετε τον ρόλο του Άγιου Βασίλη… για τον εαυτό σας! Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Καρκίνο και στον Οίκο της αγάπης για τον εαυτό σας, βάλτε το πνεύμα της προσφοράς στη ζωή σας. Ως οι προστάτες του ζωδιακού, θα δώσετε σε κάποιον άλλο την στολή του ταράνδου. Αλλά δεν χρειάζεται να τρέμετε από το κρύο για να φανείτε γενναιόδωροι. Η Πανσέληνος του Σαββάτου σας βοηθά να αποφύγετε ευθύνες που δεν τροφοδοτούν τη ψυχή σας.

ζώδια σαββατοκύριακο 22-23/12 A

Χρησιμοποιήστε τον χρόνο που θα σας μείνει για να χαλαρώσετε (ίσως με μια βόλτα σε σπα;) και για να ψωνίσετε ένα ξεχωριστό σύνολο για τις γιορτές που έρχονται. Βγείτε από το σπίτι και βρείτε τα πάρτι και τις περιπέτειες! Την Κυριακή, η Σελήνη βρίσκεται δίπλα στον πνευματικό Ποσειδώνα και στη θεά της αγάπης Αφροδίτη, γεγονός που μπορεί να σας φέρει μερικές ρομαντικές στιγμές ή βαθιές συζητήσεις με τους αγαπημένους σας φίλους.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Λέων

Τι θέλετε να στείλετε από την καμινάδα και έξω από τη ζωή σας, Λέοντες; Η Πανσέληνος του Σαββάτου στον Καρκίνο φωτίζει τον δωδέκατο Οίκο σας και τονίζει το τέλος και τη θεραπεία. Το δώρο που χρειάζεστε μπορεί να είναι το να πείτε αντίο σε κάτι που έχετε πλέον ξεπεράσει… Ειδικά αν βάζατε όλη σας την ενέργεια σε κάποιον που αποδείχθηκε μαύρη τρύπα αναγκών. Είναι η εποχή που δίνετε σε αυτούς που έχουν ανάγκη, όχι σε αυτούς που έχουν μόνο ανάγκες.

ζώδια σαββατοκύριακο 22-23/12 A

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και την Κυριακή. Χάρη στην ώθηση της Αφροδίτης και του εκφραστικού Ποσειδώνα, μπορείτε κυριολεκτικά να καθαρίσετε τον χώρο σας. Κάψτε φασκόμηλο και απομακρύνετε αντικείμενα με αρνητική ενέργεια. Και ενώ το κάνετε, δημιουργήστε κι έναν χώρο για να μπορείτε να γράφετε και να διαλογίζεστε με ηρεμία.

xartomanteia

ζώδια Παρθένος

Ακόμα και τις στιγμές που κρεμάτε τις τελευταίες μπάλες στο δέντρο, μπορεί να σας έρχονται ιδιοφυείς ιδέες όλο το Σαββατοκύριακο: Η Σελήνη είναι στον Καρκίνο και στον καινοτόμο ενδέκατο Οίκο σας. Το Σάββατο, θα έχουμε την Πανσέληνο, η οποία θα σας εμπνεύσει να το παίξετε διοργανωτές για τις ερχόμενες γιορτές.

Ενώ το μενού είναι έτοιμο, τι γίνεται με τη συνοδευτική απόλαυση; Οι εορτασμοί θα είναι καλύτεροι με λίστες τραγουδιών, ξεχωριστή διακόσμηση ή προβολή σημαντικότερων στιγμών του 2018! Η τεχνολογία σας είναι αρκετά ενημερωμένη; Μπορεί να χρειαστεί να στείλετε ένα ταχύ μήνυμα στο Άγιο Βασίλη για το νέο ψηφιακό καλούδι που χρειάζεστε –ή να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot