ζώδια σαββατοκύριακο 22-23/12 Ανοιγμα στα Κλειδωμένα Αισθήματα

zwdia-ilios-karkinos-21-6

ζώδια σαββατοκύριακο 22-23/12 B

ζώδια Ζυγός

Δεν χρειάζεται να περιμένετε έως τη Δευτέρα για να απολαύσετε τα έθιμα της εποχής. Με τη Σελήνη στον Καρκίνο και στον δέκατο Οίκο σας όλο το Σαββατοκύριακο, θέλετε να συνδεθείτε με τους δικούς σας και να παρέχετε μια ζεστή και άνετη ατμόσφαιρα στον κύκλο σας. Αλλά περιμένετε, Ζυγοί, μήπως έχετε μείνει πίσω σε πράγματα όπως το μαγείρεμα, τη συσκευασία των δώρων και τη προετοιμασία του χώρου για τους καλεσμένους σας; Η Πανσέληνος του Σαββάτου σας βοηθά να βάλετε προτεραιότητες.

Αν έχετε αναλάβει πολλά, θα πρέπει να αρχίσετε να τα μοιράζετε. Ναι, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να θυσιάσετε λίγη από την τελειότητα. Αλλά βρείτε τη χαρά στη διαδικασία αντί να επικεντρώνεστε στο τελικό αποτέλεσμα. Ήσασταν μέσα στη βαβούρα φέτος; Η ανακοίνωση ενός μπόνους για τις γιορτές ή κάποιο άλλο σημαντικό σημείο στην καριέρα σας μπορεί να εμφανιστεί μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες από την Πανσέληνο.

zodia-taro-45

ζώδια Σκορπιός

Ξεχάστε τις ξάπλες στον καναπέ ή το χάζεμα όλο το Σαββατοκύριακο. Ανοίξτε αμέσως το λάπτοπ και ψάξτε προσφορές για εκδρομές και πτήσεις! Το Σάββατο, η μόνη Πανσέληνος του χρόνου στον Καρκίνο σας προκαλεί λαχτάρα για περιπλάνηση. Ποιος ξέρει; Μπορεί να ξεκινήσετε το 2019 σε ένα τροπικό θέρετρο ή να πετάξετε για εκεί αύριο. Αφήστε τον αυθορμητισμό να σας οδηγήσει, ακόμα και κοντά στο σπίτι. Εξερευνήστε μια νέα γειτονιά και κάντε τα τελευταία ψώνια σας ή πηγαίνετε μαζί με φίλους σε ένα εορταστικό παζάρι.

Η Κυριακή μπορεί να φέρει ένα επικό, κομβικό σημείο στον έρωτα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει μια γλυκιά γωνία με την Αφροδίτη στον Σκορπιό και τον Ποσειδώνα στον πέμπτο Οίκο του έρωτα. Αφήστε ελεύθερα αυτά τα συναισθήματα που έχετε κρατήσει κλειδωμένα στην κάμαρα με τα μυστικά. Τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί εκτός κι αν κάνετε τουλάχιστον μια νύξη!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Τοξότης

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο και στον ερωτικό όγδοο Οίκο σας όλο το Σαββατοκύριακο, η οποία μετατρέπεται σε Πανσέληνος το Σάββατο –είστε οι πιο καυτοί τάρανδοι. Περάστε χρόνο με το άτομο που κάνει την καρδιά σας να χτυπά σε υπερηχητικό ρυθμό. Δεν ξέρετε κάποιον με αυτή την περιγραφή; Μπορεί να τον γνωρίσετε τις δύο εβδομάδες μετά την Πανσέληνο, έτσι ξεκινήστε να σέρνετε δεξιά την οθόνη, επιλεκτικά πάντα. Ή ζητήστε από φίλους να φέρουν μαζί τους καυτούς, αδέσμευτους φίλους του, καθώς εκεί μπορεί να γίνει το καρμικό κλικ.

Την Κυριακή, μην εκπλαγείτε αν έχετε όρεξη να κάνετε πάρτι μόνο με έναν, τουλάχιστον για μερικές ώρες. Και μην νιώσετε άσχημα να ακυρώσετε ένα σχέδιο που σας φαίνεται «πολύ». Με την ερωτική Αφροδίτη και τον εκφραστικό Ποσειδώνα να συνδέεται με τη Σελήνη, θα θέλετε να μείνετε μόνοι για να δουλέψετε πάνω σε ένα δημιουργικό έργο σας, να διαβάσετε και να συντονιστείτε απλώς με τις σκέψεις σας. Λαχταράτε παρέα; Φροντίστε να κατανοούν την έννοια της άνετης σιωπής.

chartomantia-098

 

ζώδια Αιγόκερως

Τι λέτε για λίγη ώρα διασκέδασης χωρίς πρόγραμμα, Αιγόκεροι; Ίσως να μην μπορείτε να παρατήσετε τα πάντα για να είστε αυθόρμητοι, αλλά σημειώστε: Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο και στον πολυτελή και ρομαντικό έβδομο Οίκο σας όλο το Σαββατοκύριακο. Λίγη παραδοσιακή διασκέδαση με τον αγαπημένο σας άνθρωπο θα σας φτιάξει τη διάθεση καθώς θα κάνετε τα τελευταία ψώνια πριν τις γιορτές, θα μαγειρεύετε, θα διακοσμείτε ή ότι άλλο βρίσκεται στη λίστα σας. Το Σάββατο, θα έχουμε Πανσέληνο, η οποία μπορεί να φέρει συναρπαστικές εξελίξεις.

Μπορεί να λάβετε μια πρόταση τις επόμενες δύο εβδομάδες, του είδους την πρόταση που φτάνει με την υπογραφή εταιρίας ή σε μαύρο βελούδινο κουτί. Οι ελεύθεροι μπορεί να γνωρίσουν κάποιον με προοπτικές και την Κυριακή αυτό το άτομο μπορεί να παρουσιαστεί στη ζωή σας μέσω ενός κοινού φίλου. Ως κάποιοι που θέλετε να επενδύετε στο μακροπρόθεσμο, αυτά είναι καλά νέα. Μην ξεχνάτε: Τα αντίθετα έλκονται! Και οι συνεργασίες μπορεί να λάβουν μια ώθηση τις επόμενες δύο εβδομάδες, γι’ αυτό ετοιμαστεί να κλείσετε μερικές συμφωνίες πριν τελειώσει το 2018.

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια σαββατοκύριακο 22-23/12 B

ζώδια Υδροχόος

Φύγετε μακριά από τον πάγκο με τα ζαχαρωτά και πηγαίνετε μια βόλτα. Η Πανσέληνος του Σαββάτου στον Καρκίνο ενεργοποιεί τον έκτο Οίκο σας της υγιεινής ζωής. Το να αρνείστε στον εαυτό σας την πολυτέλεια απλώς δεν γίνεται αυτή την εποχή του χρόνου. Αλλά προσθέστε μερικά λαχανικά στο πιάτο σας και προσπαθήστε να είστε ενεργοί κάθε μέρα.

 

Με τον ευσπλαχνικό Ποσειδώνα μαζί με τη Σελήνη την Κυριακή, θα απολαύσετε το να προσφέρετε τη βοήθειά σας. Ο εθελοντισμός κάνει την ανθρωπιστική καρδιά σας να τραγουδά, έτσι περάστε λίγο χρόνο φτιάχνοντας δώρα για τους λιγότερο καλότυχους ή ζητήστε να κάνετε μια βάρδια σε κάποιο συσσίτιο. Νέα για κάποια επαγγελματική ευκαιρία μπορεί να εμφανιστούν τις επόμενες δύο εβδομάδες μετά την Πανσέληνο, έτσι έχετε έτοιμο προς αποστολή το βιογραφικό σας!

Διαβαστε  2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας!

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια Ιχθύες

Ο Έρωτας βρίσκεται στη θέση του συνοδηγού στο έλκηθρο του Άγιου Βασίλη όλο το Σαββατοκύριακο, έτσι ανοίξτε την καμινάδα και την καρδιά σας. Τα στοργικά συναισθήματα αρχίζουν να ρέουν το Σάββατο, καθώς η Πανσέληνος στον Καρκίνο ενεργοποιεί τον εορταστικό, φανταχτερό πέμπτο Οίκο σας. Πιάστε ένα κομμάτι από την γκλάμουρ μεριά της ντουλάπας και σκάστε το σε προ-εορταστικά σουαρέ ή για εξεζητημένα κοκτέιλ με φίλους (ή με το ραντεβού σας!).

Και με τη Σελήνη να παίρνει ώθηση από τη ρομαντική Αφροδίτη και τον συγκυβερνήτη σας τον γεμάτο φαντασία Ποσειδώνα, μπορεί να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στον τομέα του έρωτα. Τα ελεύθερα ψαράκια θα πρέπει να αρχίσετε να την επίδειξη ή να ενημερώσετε τους φίλους σας ότι είστε πλέον διαθέσιμοι. Είναι ώρα να ανταλλάξετε κλειδιά ή να διαλέξετε ονόματα, Ιχθύες; Ακόμα κι αν τίποτα τόσο μεγάλο δεν βρίσκεται στο πρόγραμμα, κάντε κάτι ξεχωριστό για να εκφράσετε την αγάπη σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66