Ζώδια Σαββατοκύριακο 26-27/06 Θα πυροδοτηθεί μια ρομαντική αναγέννηση

erwtikes-24314

Ζώδια Σαββατοκύριακο 26-27/06 . Α΄

Ζώδια Σαββατοκύριακο 26-27/06 Κριός .

Ο τομέας της καριέρας σας συνεχίζει να βελτιώνεται το Σάββατο το πρωί καθώς η Σελήνη παραμένει στον επικεντρωμένο Αιγόκερω. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα τακτοποιώντας τυχόν εκκρεμότητες από την περασμένη εβδομάδα της εργασίας σας.

Και αν πρέπει να πάρετε ιδέες από έναν αξιόπιστο σύμβουλο, ένα Σαββατιάτικο brunch θα σας παρέχει το ιδανικό περιβάλλον. Αλλά μην εστιάζετε τόσο σε αυτό τον τομέα, Κριέ! Αργά το πρωί, η Σελήνη μετακινείται στον Υδροχόο για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου, αλλάζοντας το ρυθμό σας από ήσυχο σε ταραχώδη .

zodia-taro-45

Συγκεντρώστε την παρέα σας σε όποια δραστηριότητα απολαμβάνετε να κάνετε όλοι μαζί, και περάστε καλά. Όταν η Αφροδίτη μπαίνει στον Λέοντα και τον πέμπτο οίκο του φλέρτ και του εντυπωσιασμού σας αυτή την Κυριακή, θα πυροδοτηθεί μια ρομαντική αναγέννηση που θα διαρκέσει μέχρι (τουλάχιστον) τις 21 Ιουλίου. Οι δυναμικοί Κριοί τραβούν πάντα τα βλέμματα, αλλά ξεκινώντας από αυτό το Σαββατοκύριακο, πηγαίντε το ένα βήμα παραπέρα.

Η σύνδεσή σας με κάποιον θα μπορούσε εξίσου εύκολα να εξελιχθεί σε μια δημιουργική συνεργασία . Σε ένα καλοκαιρινό φλέρτ, ή ίσως έναν συνδυασμό και των δύο! Είστε σε σχέση; Αυτή η γόνιμη φάση θα μπορούσε να φέρει στο προσκήνιο τα σχέδια για την απόκτηση ενός παιδιού . Θα μπορούσε ακόμη να σηματοδοτήσει ένα ορόσημο για εσάς τους δύο, όπως το να αρραβωνιαστείτε ή να κάνετε κάτι καινούργιο μαζί.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ζώδια Σαββατοκύριακο 26-27/06 Ταύρος

Οι άνθρωποι μπορεί να αμφισβητήσουν την εγκυρότητα των ενεργειών σας αυτό το Σάββατο . Μην αφήσετε αυτό το γεγονός να σας αποσυντονίσει. Καθώς η Σελήνη μετατοπίζεται από τον ένατο οίκο του οράματός σας στον δυναμικό σας δέκατο, είναι φυσιολογικό να αισθάνεστε παρεξηγημένοι. Αυτό συμβαίνει επειδή λειτουργείτε σε υψηλότερη συχνότητα, κάτι που η ομάδα σας ίσως να μην έχει καταφέρει να καταλάβει ακόμα. Αντί να δίνετε ανυπόμονες εξηγήσεις, συνεχίστε να αναπτύσσετε την ιδέα σας. Σύντομα θα έχετε κάτι να τους δείξετε, πράγμα που θα είναι πολύ καλύτερο από το να το περιγράψετε εκ των προτέρων.

Κοιμηθείτε λίγο παραπάνω αυτήν την Κυριακή – και δείτε ποιος μπορεί να είναι πρόθυμος να σας σερβίρει ένα πλούσιο πρωινό στο κρεβάτι. Ο κυβερνήτης σας, η πολυτελής Αφροδίτη, βρίσκεται στον τέταρτο οίκο του σπιτικού σας, γεγονός που θα σας τυλίξει σαν μια ζεστή αγκαλιά μέχρι τις 21 Ιουλίου. Ως Ταύρος σας αρέσει να παρέχετε φροντίδα, και ζείτε για τη δημιουργία ενός ζεστού περιβάλλοντος, γεμάτου ομορφιά, τέχνη και πολυτέλεια. Όταν η έμπνευση σας χτυπήσει την πόρτα αυτό το Σαββατοκύριακο, ξεκινήστε να οραματίζεστε τις αλλαγές που θέλετε να πραγματοποιήσετε στον χώρο σας.

Διαβαστε επισης : Tράπουλα SIGMA προβλέπει για τις δύσκολες σχέσεις

zwdia-66

Ζώδια Σαββατοκύριακο 26-27/06 Δίδυμοι

Οι πολυάσχολοι Δίδυμοι απολαμβάνουν να είναι παραγωγικοί, αλλά αν ξυπνήσετε το Σάββατο το πρωί μην μπορώντας να βρείτε την απαιτούμενη ενέργεια, μην πιέζετε τα πράγματα. Αξίζετε τουλάχιστον μία μέρα αφιερωμένη στον εαυτό σας, οπότε αν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε τη μακρά λίστα των υποχρεώσεών σας, πάρτε τον χρόνο χαλάρωσης που χρειάζεστε. Με τη Σελήνη στον όγδοο οίκο της οικειότητάς σας μέχρι αργά το πρωί, θα είστε πιο παραγωγικοί, αλλά και πιο ευτυχισμένοι καθώς αφιερώνετε χρόνο για εσάς.

Μετά το πρωινό, όταν η Σελήνη μπαίνει στον περιπετειώδη ένατο οίκο σας, μια ημερήσια εκδρομή με πολλές στάσεις και καλή παρέα θα είναι ιδανική για εσάς! Ο τομέας της κοινωνικότητάς σας ανθίζει την Κυριακή καθώς η γοητευτική Αφροδίτη φτάνει στον Λέοντα και τον τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας μέχρι τις 21 Ιουλίου. Με τον πλανήτη της γοητείας και του ρομαντισμού στον οίκο σας, οι δυνάμεις της πειθούς σας θα μπορούσαν να φτάσουν σε επίπεδα ρεκόρ. Δημιουργικά, τις επόμενες εβδομάδες θα μπορούσατε να έχετε ιδιαίτερη έμπνευση για νέα πράγματα, οπότε αφήστε ένα κενό στο ημερολόγιό σας για να δουλέψετε επάνω σε αυτά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Καρκίνος

Εάν νιώθετε άγχος τη στιγμή που μια συγκεκριμένη σχέση σας αρχίζει να αναπτύσσεται περισσότερο, θα πρέπει να εξετάσετε τα συναισθήματά σας. Το Σάββατο, η Σελήνη μετατοπίζεται από τον αφοσιωμένο Αιγόκερω στον πειραματικό Υδροχόο. Ενώ στην θεωρία το να πάτε σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο μπορεί να ακούγεται σαν κάτι καλό, θα μπορούσε επίσης να φέρει στην επιφάνεια το φόβο ότι θα χάσετε την ανεξαρτησία σας.

Εάν εμπιστεύεστε αυτό το άτομο, συζητήστε το μαζί του και ενημερώστε το για αυτό το οποίο αντιμετωπίζετε. Ή απλώς κάντε λίγη υπομονή μέχρι την Κυριακή, όταν η Αφροδίτη βγαίνει από τον Καρκίνο και τον εντυπωσιακό σας πρώτο οίκο και φτάνει στον Λέοντα και τον προσγειωμένο δεύτερο μέχρι τις 21 Ιουλίου. Έχοντας την πλευρά σας που αγαπάει την σιγουριά πίσω στο τιμόνι, η αξιοπιστία γίνεται ξανά αυτό που αναζητάτε. Το να περιβάλλετε τον εαυτό σας με όμορφα πράγματα βελτιώνει την παραγωγικότητά σας – αρκεί να μην αποκτήσετε παραπάνω άγχος ξεπερνώντας τον οικονομικό σας προϋπολογισμό!

Διαβαστε επισης : Ταρώ 26-27/06 Σαββατοκύριακο

zodia-zwdia-9988

Λέων

Εάν το άγχος σας φτάσει σε υψηλά επίπεδα, σταματήστε να πιέζεστε και ζητήστε βοήθεια. Μόλις η Σελήνη μεταφερθεί στον Υδροχόο αργά το Σάββατο το πρωί, οι δυνατότητες συνεργασίας ανθίζουν σε όλα τα επίπεδα. Αντί να περιμένετε ένα άτομο να αναλάβει όλους τους ρόλους, πειραματιστείτε με διαφορετικές διαμορφώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο. Για παράδειγμα, ο φίλος που έχει πάντα τις καλύτερες ιδέες για διακόσμηση μπορεί να βοηθήσει να φτιάξετε το γραφείο του σπιτιού σας, αλλά μπορεί να μην είναι ο ιδανικός φίλος για την προπόνηση. Το να συνεργαστείτε με κάποιον εκ διαμέτρου αντίθετό σας θα μπορούσε να δημιουργήσει μια επική σύγκρουση . Να γεννήσει κάτι εξαιρετικό -τολμήστε να το μάθετε-!

Την Κυριακή, η λαμπερή Αφροδίτη φτάνει στον Λέοντα για την ετήσια επίσκεψή της, η οποία διαρκεί έως τις 21 Ιουλίου. Κατά τη διάρκεια αυτού του γοητευτικού κύκλου, οι αναρτήσεις σας στα μέσα κοινωνική δικτύωσης θα μπορούσαν να συσσωρεύσουν likes . Η τέχνη σας θα μπορούσε να κερδίσει ένα βραβείο – και η είσοδος σας σε ένα μέρος να συζητηθεί. Με την λαμπερή Αφροδίτη στη γωνία σας, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μια μεγάλη βάση θαυμαστών. Πείτε τον κόσμο τι υποστηρίζετε και, στη συνέχεια, βάλτε τον καλύτερο εαυτό σας μπροστά και ζωντανέψτε το όραμά σας.

Διαβαστε επισης : Ταρώ 26-27/06 Σαββατοκύριακο

δωρεάν-προβλέψεις

Παρθένος

Με τη Σελήνη να παραμένει στον σούπερ-δημιουργικό πέμπτο οίκο σας το Σάββατο το πρωί, δεν θα θέλετε να χάσετε καμία ευκαιρία για έμπνευση! Πάρτε τον καφέ σας στο «στούντιο» σας και καταγράψτε τα οράματα που ρέουν στο μυαλό σας. Αργά το πρωί, η Σελήνη μετακινείται στον Υδροχόο και τον συστηματικό έκτο οίκο σας, δίνοντάς σας το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου για να σκεφτείτε το «πώς». Ως ένα ενεργό ζώδιο της γης, δεν χρειάζεται να σκεφτείτε όλες τις ιδέες καθισμένοι σε ένα γραφείο. Κανονίστε μια ημερήσια πεζοπορία ή κολυμπήστε και δείτε το σχέδιό σας να παίρνει μορφή. Την Κυριακή, η λαμπερή Αφροδίτη προσγειώνεται στον Λέοντα, επιπλέοντας μέσα από τον ονειρεμένο και πνευματικό δωδέκατο οίκο σας μέχρι τις 21 Ιουλίου.

Όταν πρόκειται για την αγάπη, θέλετε να παρασυρθείτε. Αλλά να γνωρίζετε αυτό: Υπάρχει μια τάση να βλέπετε τα πάντα ρόδινα κατά τη διάρκεια αυτού του ρομαντικού κύκλου. Παραμείνετε σε εγρήγορση και αν δεν λαμβάνετε μια ενέργεια εμπιστοσύνης, κρατήστε την απόσταση σας και παρατηρήστε. Οι Παρθένοι που βρίσκονται σε σχέση μπορεί να εκτιμήσουν τη ρευστότητα αυτού του μεταβατικού κύκλου . Ο οποίος σας επιτρέπει να μετακινηθείτε πέρα από τα άκαμπτα όριά σας και να βρείτε δημιουργικές λύσεις στα υπάρχοντα ζητήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia