Αυτά τα 3 ζώδια, θα έχουν την πιο ευνοϊκή Νέα Σελήνη στον Κριό και είναι έτοιμα να ζήσουν την καλύτερη εκδοχή τους!

test-prwtogoni-fantasia

Αυτά τα 3 ζώδια, θα έχουν την πιο ευνοϊκή  Νέα Σελήνη στον Κριό  και είναι έτοιμα να ζήσουν την καλύτερη εκδοχή τους!

Είναι μια καινούργια χρονιά, σύμφωνα με το αστρολογικό ημερολόγιο, που σημαίνει ότι είμαστε επίσημα στην εποχή του Κριού. Τώρα, αν δεν έχετε αισθανθεί το κόκκινο-ζεστό κύμα του πάθους, τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν.

Και μ’ αυτά τα δεδομένα, τα παρακάτω τρία ζώδια, θα έχουν την καλύτερη Νέα Σελήνη στον Κριό, για το 2019 και είναι έτοιμα, για νέα ξεκινήματα : Κριός, Λέοντας και Τοξότης. Επί τη ευκαιρία, αν αυτά που ανέφερα παραπάνω, σχετικά με την ενέργεια του Κριού, έχουν αντίκτυπο σε εσάς, τότε απλά να ξέρετε…πως η αναμονή τελείωσε.

Ξέρω τι σκέφτεστε … δεν θα έπρεπε η εποχή του Κριού, να μας ενεργοποιήσει? Εντελώς!! Ωστόσο, δεδομένου ότι η εποχή του Κριού ξεκίνησε στη μέση του ανάδρομου Ερμή, η ενέργειά του επισκιάστηκε, από την ομίχλη του Ποσειδώνα.

zodia-taro-45

Κάτι άλλο που θέλω να επισημάνω: Ο Ήλιος -το «εγώ» και «η ταυτότητα» – με τον Χείρωνα -πληγωμένος θεραπευτής- βρίσκονται κοντά ο ένας με τον άλλον, από την πανσέληνο στο Ζυγό. Λοιπόν, φανταστείτε, την ενέργεια του Ποσειδώνα, που είναι ονειρική και διφορούμενη… με του Χείρωνα, που μοιάζει με το βάρος που μεταφέρουμε μέσα μας, να κάνει σχεδόν αδύνατο, το να αισθάνεστε δυνατοί σε περιόδους όπως αυτή.

Ωστόσο, όπως ανέφερα προηγουμένως, τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν και τολμώ να πω, ότι θα αρχίσουμε να αισθανόμαστε μια διαφορά μετά τη Νέα Σελήνη στον Κριό, στις 5 Απριλίου.

xartomanteia

Αυτά τα 3 ζώδια, θα έχουν την καλύτερη Νέα Σελήνη

Τώρα, ενώ θα ήθελα κανονικά να αναφερθώ στη Νέα Σελήνη στον Κριό σαν το τέλειο ξεκίνημα, θα το ονομάσω κάπως διαφορετικά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι θα κάνει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και τον Νότιο Δεσμό.

Έτσι, αντί για μια νέα αρχή, αυτή η Νέα Σελήνη θα χρησιμεύσει σαν υπενθύμιση… για να διοχετεύσει τη δύναμή σας και να διώξει οποιοδήποτε εμπόδιο ή όριο που θα σας συγκρατήσει, από το να ζήσετε την καλύτερη ζωή σας.

Ομολογουμένως, τα νέα φεγγάρια, είναι σύμβολο νέων αρχών… αλλά αυτή η ενέργεια θα σας προσφέρει επίσης, μια εντελώς διαφορετική προοπτική, καθώς και μια αίσθηση ηγεσίας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αυτά τα 3 ζώδια, θα έχουν την καλύτερη Νέα Σελήνη

Δεν πρόκειται να πω ψέματα! Αν είστε κάποιος που προτιμά να κολλήσει στη ζώνη της άνεσής σας ή να ακολουθήσει την εύκολη λύση, τότε ίσως βρείτε αυτή την ενέργεια, αρκετά δύσκολη. Η αλήθεια είναι ότι «ποτέ δεν ξέρεις μέχρι να προσπαθήσεις» και αυτή είναι η ομορφιά του Κριού.

Η κύρια ενέργειά του, είναι τολμηρή και ατρόμητη… και είναι, αυτή η ίδια πύρινη ενέργεια, που πρέπει να διοχετεύσουμε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ναι είναι αλήθεια, πως το να είσαι ηγέτης, προϋποθέτει πολύ θάρρος, αλλά είτε το πιστεύετε ή όχι… όλοι έχουμε λίγο από «ηγέτη», μέσα μας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Εδώ θα δούμε, τί επιφυλάσσει αυτή η Νέα Σελήνη για τα παρακάτω ζωδια.

Κριός : Μπορείτε ν’ αλλάξετε τον κόσμο

Κριέ ψηλά το κεφάλι! Η εποχή των Ιχθύων ήταν τραχιά, αλλά ο Ήλιος βρίσκεται στο έδαφός σας τώρα. Ποιοι είναι οι στόχοι σας? Προς τα πού πέφτει ο βορράς?

Η Νέα Σελήνη θα φέρει καινούργια ξεκινήματα που θα τα αισθανθείτε. Αλλά υπάρχει κάτι, που πρέπει να αποφύγετε… και αφορά την επαγγελματική σας πορεία και το πεπρωμένο σας στον κόσμο.

Ποιος ξέρει… κάποιοι από εσάς μπορεί να ξεκινήσουν μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα και ίσως να ξεπεράσετε τα όρια, που σχετίζονται με τη δημόσια εικόνα σας.

chartomantia-098

Λέων: Απελευθερωθείτε από κακές συνήθειες

Ω, Λέοντα! Παντού υπάρχουν ελαφρές πινελιές της βασιλείας σας. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να κάνετε, και είστε εσείς οι ίδιοι, το μόνο πράγμα που στέκεται εμπόδιο, στο δρόμο της ευτυχίας σας.

Τι πρέπει να εφαρμοστεί στην τρέχουσα ρουτίνα σας? Τι πρέπει να εγκαταλείψετε? Έχετε μια εντελώς νέα προοπτική για τη ζωή αυτές τις μέρες… και τελικά είστε πιστοί, στην αστραφτερή αυθεντικότητά σας! Λοιπόν…τί θα ακολουθήσει?

taro-6-9

Τοξότης : Ζείτε επιτέλους, την αλήθεια σας

Απολαμβάνετε τις ευλογίες του Δία, Τοξότη? Είτε πρόκειται για το «εγώ» σας είτε για το τι σας κάνει να αισθάνεσθε πιο άνετα, υπάρχει κάτι που σας κρατά πίσω, από το να ζείτε τον υψηλότερο σκοπό σας.

Αυτό θα μπορούσε να σχετίζεται με τις αξίες, τα οικονομικά σας ή τους κοινόχρηστους πόρους. Αλλά μόλις ξεπεράσετε αυτό το εμπόδιο, θα είστε έτοιμοι να λάμψετε… όπως το αστέρι, που είστε. Θυμηθείτε την αξία σας, Τοξότη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988