Ζώδια Σεπτέμβριος 2019 Εξομάλυνση περίπλοκων θεμάτων – Αποκάλυψη μυστικών

erwtiko-savvatokyriako-zwdia-13-15-6

Ζώδια Σεπτέμβριος Το Πλανητικό Σκηνικό .

Ζώδια Σεπτέμβριος : Περισσότερο δραστήριοι από τον περασμένο μήνα αναμένεται να είναι οι πλανήτες στη διάρκεια του φετινού Σεπτεμβρίου.

Η πρόθεσή τους είναι να σας παράσχουν όση ενέργεια χρειάζεστε, προκειμένου να γίνεστε κι εσείς πιο κινητικοί…Όσο κι αν ακόμη ταξινομείτε τις καλοκαιρινές σας εμπειρίες, πρέπει να επιστρέψετε στην επαγγελματική και καθημερινή σας ρουτίνα!

Το εργατικό, υπομονετικό και αναλυτικό ζώδιο της Παρθένου θα έχει ξανά την τιμητική του στην έναρξη του Σεπτεμβρίου. Θα φιλοξενεί τον Άρη για όλο τον μήνα, την Αφροδίτη και τον Ερμή μέχρι τις 14 και τον Ήλιο μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου.

zodia-taro-45

Η τάση σας θα είναι να είστε πιο υπομονετικοί, όσο αφορά τα εργασιακά σας καθήκοντα. Θα σας ενδιαφέρει περισσότερο να προσφέρετε μια χείρα βοήθειας στους συνανθρώπους σας. Θα είστε προδιατεθειμένοι να κάνετε τη ζωή σας πιο υγιεινή και «οικολογική». Επίσης, θα αναζητάτε πιο αποδοτικές πρακτικές γενικότερα, προκειμένου να έχετε τα πιο βελτιωμένα οφέλη από κάθε δράση σας!

Οι πνευματική σας διεργασίες θα είναι πιο οξυμένες στη διάρκεια του πρώτου μήνα του Φθινοπώρου. Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Ερμής από την Παρθένο τώρα, θα βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Θα συναντήσει τον Άρη (3–4/09), τον Ήλιο (3-5/09) και την Αφροδίτη (11-15/09).

Θα νιώθετε πιο έντονη την ικανότητά σας να εστιάζετε και να στηρίζετε τις απόψεις σας, τις πεποιθήσεις σας, τα δικαιώματα, τα ζητούμενα σας: Οι δράσεις σας θα διέπονται από στιβαρά επιχειρήματα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ζώδια Σεπτέμβριος Το Πλανητικό Σκηνικό .

Τούτων λεχθέντων, θα υπάρχει ο κίνδυνος της πνευματικής υπερδιέγερσης, που μπορεί να σας κάνει κάπως εριστικούς. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να διοχετεύετε την ενεργητικότητά σας σε ξεκάθαρους και πρακτικούς στόχους.

Αυτός ο μήνας ευνοεί κάθε είδους μελέτη και μάθηση σε νέους τομείς, όπως και τη βελτίωση της επικοινωνιακής σας δεινότητας. Μπορείτε να γίνετε πιο σύντομοι και σαφείς στις αλληλεπιδράσεις σας. Παράλληλα, αποφύγετε κάθε είδους επιθετικότητα, την αγένεια και τις ύπουλες συμπεριφορές!

Μεταξύ 5 και 9 Σεπτεμβρίου ο Ερμής θα έχει πλεονεκτική σχέση με τον ανάδρομο Κρόνο και τον Πλούτωνα, που βρίσκονται στον Αιγόκερω. Αυτή η συγκυρία ευνοεί την απορρόφηση γνώσεων και τη διεύρυνση του πεδίου μελέτης σας. Θα μπορείτε να δείτε τα πάντα με πιο ρεαλιστική και διαυγή ματιά, να συνδυάσετε την οπτική σας με τις εμπειρίες που έχετε συλλέξει!

μελλοντολόγος

Ζώδια Σεπτέμβριος Το Πλανητικό Σκηνικό .

Αυτή την περίοδο θα είστε πιο προσεκτικοί όσο αφορά τις λεπτομέρειες: Θα μπορείτε να «διαβάζετε» ανάμεσα στις γραμμές, να αντιλαμβάνεστε όσα ίσως τεκταίνονται σε παρασκηνιακό επίπεδο. Θα είναι ενισχυμένη η υπομονή σας, στον χειρισμό βαρετών ή δύσκολων καταστάσεων!

Η βελτίωση της οπτικής σας πέρα από τα προφανή, θα αποτελέσει εργαλείο για τις σχέσεις σας: Θα βοηθήσει στην εξομάλυνση περίπλοκων θεμάτων, στην αποκάλυψη μυστικών και ούτω καθεξής. Ενδέχεται να ενισχυθεί τώρα και το ταλέντο σας στην πειθώ. Οι διαπραγματεύσεις σας θα κυλούν πιο ομαλά, σε σημείο να ανακτήσετε ή να πετύχετε συμφωνίες που είχατε διαγράψει!

Κατά το πρώτο μισό του φετινού Σεπτεμβρίου, ο Ερμής και ο Άρης θα έχουν δεσμούς έντασης με τον Δία. Αυτό σημαίνει ότι ο εγωισμός σας μπορεί να επιφέρει δυσχέρειες, να σας κάνει κάθετους στο ότι μόνο εσείς είστε σωστοί… Επίσης, μπορεί να θελήσετε να πάρετε μεγαλύτερα ρίσκα για να εξελίξετε σχέσεις ή εγχειρήματά σας!

zodia-0988

Ζωδια Σεπτέμβριος Το Πλανητικό Σκηνικό .

Οι όψεις των Ερμή και Άρη με τον Δία, θα αποτελέσουν κέντρισμα ώθησης και τόλμης να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας. Ωστόσο, τα άστρα σας συμβουλεύουν να μην το παρακάνετε με εκτεταμένες δράσεις. Καλύτερα να κινηθείτε με μετριοπάθεια, σε μικρότερες κλίμακες που θα είναι πιο διαχειρίσιμες. Η πνευματική σας υπερδιέγερση μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες παρορμητικών κινήσεων ή/και ατυχημάτων!

Ο Ερμής και ο Άρης θα βρεθούν σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, όψη που υπογραμμίζει την φαντασία και τη δημιουργικότητα. Ωστόσο, υποδεικνύει και μια ροπή σε αυταπάτες, που μπορεί να οδηγήσουν γρήγορα σε απογοητεύσεις και αποθαρρύνσεις!

Στα διαστήματα 6-7/09 και 12-15/09, μπορεί να δυσκολεύεστε να προχωρήσετε. Ίσως να αυξηθούν τα κρούσματα σε αυταπάτες ή προσπάθειας άλλων να σας εξαπατήσουν. Γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όσο αφορά τις υποσχέσεις που θα δώσετε ή θα λάβετε, τόσο για υλικά θέματα (π.χ. χρήματα) όσο και για συναισθηματικά!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Σεπτέμβριος Το Πλανητικό Σκηνικό .

Ας μείνουμε λίγο περισσότερο στην προσωπική ζωή. Είναι πιθανό αυτή την περίοδο να χάσετε λίγο την ρεαλιστική σας οπτική… Να επικρατήσουν οι ψευδαισθήσεις, οι φαντασιώσεις, οι ονειροπολήσεις, οι εξιδανικεύσεις. Φυσικά δεν είναι αρνητικό να ονειρεύεστε το ταίρι σας, να διαβάζετε ποίηση ή να ακούτε ρομαντική μουσική. Αλλά στο διάστημα μεταξύ 3 και 5 Σεπτεμβρίου, ελλοχεύει ο κίνδυνος να εξαπατηθείτε. Να γίνετε πιο τυφλοί, κουφοί και αφελείς!

Κατά τις τελευταίες μέρες του μήνα, ενδέχεται να βιώσετε μια αιφνίδια αφύπνιση. Ακόμα κι αν σας φανεί βίαιη και δυσάρεστη, να είστε βέβαιοι ότι θα είναι απολύτως απαραίτητη!

Στις 14 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη που περάσει στον Ζυγό, που τον κυβερνά. Εκεί βρίσκεται ήδη ο Ερμής, ενώ στις 23 του μήνα θα τους συντροφεύσει και ο Ήλιος. Θα νιώσετε όλοι τη διάθεση να αναζητήσετε την αρμονία στο περιβάλλον σας, να ξεπεράσετε παρεξηγήσεις και εντάσεις και να στραφείτε στους αμοιβαίους συμβιβασμούς. Στο εξής θα είστε πιο δεκτικοί στην έννοια της αμεροληψίας, της δικαιοσύνης και των ίσων δικαιωμάτων. Επίσης, θα είστε πιο πρόθυμοι να κοινωνικοποιηθείτε, να βελτιώσετε και να ενισχύσετε κάθε είδους σχέση σας!

tarw-taro-xartomanteia

 

Ζωδια Σεπτέμβριος Το Πλανητικό Σκηνικό .

Κάποιες όψεις έντασης αναμένονται τις τελευταίες μέρες του Σεπτεμβρίου: Μεταξύ Αφροδίτης και Ερμή από τη μία πλευρά, Κρόνου και Πλούτωνα από την άλλη. Ίσως να υπάρξουν προβλήματα σε συναισθηματικούς δεσμούς, προδιάθεση για υπερβολές επί της εξουσίας, χειραγωγήσεις, ζήλιες ή και παιχνίδια ισχύος. Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί, γιατί δεν θα έχουν καλή κατάληξη!

Ωστόσο, αυτές οι όψεις ίσως να σας δείξουν ότι είστε πιο έτοιμοι απ’ όσο νομίζατε: Να πάρετε τώρα δύσκολες αποφάσεις όσο αφορά σχέσεις ή/και χρήματα, προκειμένου να ξεπεράσετε φυσικούς, πνευματικούς ή υλικούς περιορισμούς σας!

Εξαιρετική βοήθεια προς αυτή την κατεύθυνση, θα λάβετε από την αναστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 18 Σεπτεμβρίου. Θα νιώσετε να ξεκαθαρίζουν οι σκέψεις σας, να γίνεστε πιο ώριμοι και υπεύθυνοι. Έτσι θα καταλήξετε στην πορεία που θέλετε για τη ζωή σας και τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε!

taro-zodia-098

Ζώδια Σεπτέμβριος Το Πλανητικό Σκηνικό .

Μια προδιάθεση για τολμηρές κινήσεις υποδεικνύει και το τετράγωνο ανάμεσα στον Δία και τον Ποσειδώνα, στο διάστημα 14-28 Σεπτεμβρίου. Θα αυξήσει την πρακτική και στιβαρή στήριξη που λαμβάνετε, υπό την επήρεια του Κρόνου που θα επιστρέφει σε ορθή πορεία.

Όλες αυτές οι επιδράσεις συνδυασμένες, μπορούν να σημάνουν τη λήξη μιας περιόδου άρνησης – τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Αυτή την περίοδο αντενδείκνυται κάθε είδους τυφλή εμπιστοσύνη, φανατισμός, υπερβολική επιείκεια στον εαυτό σας, ανειλικρίνεια!

Σε ένα ευρύτερο και κοινωνικό επίπεδο, ενδέχεται να υπάρξουν καίριες προσπάθειες για αλλαγές: Σε πολιτικά καθεστώτα, σε οικονομικές κατευθύνσεις ή σε κυβερνητικές αρχές, που παρουσιάζουν εικόνα παρωχημένου ή συμβιβασμένου. Μπορεί να είναι επίπονη και οδυνηρή η αφύπνιση από μια ψευδαίσθηση… Αλλά

είναι απαραίτητος παράγοντας για να διάγουν όλοι έναν υγιή βίο, που θα τους επιτρέψει να οικοδομήσουν ένα στιβαρό και συνεκτικό μέλλον!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66