Ζώδια Σ/Κ 05-06/10 Διφορούμενα Συναισθήματα και Επικοινωνίες

erwtikes-provlepseis-kyriaki-4-5

Ζώδια Ερωτικό Σαββατοκύριακο .

Ζώδια : Παραμείνετε ψύχραιμοι και αξιόπιστοι στη διάρκεια αυτού του σαββατοκύριακου… Κάντε ό,τι χρειάζεται για το επιδιώξετε, ακόμα κι αν αφορά αποσυμπίεση ή έρευνα!

Η ζωή μπορεί να γίνει εκνευριστική ενίοτε. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παρασυρθείτε από οποιαδήποτε εριστικότητα. Στραφείτε σε όσα σας αποσπούν την προσοχή από κάθε ανάλογη πρόκληση…

Καινούργια θέματα συζήτησης ή καινούργιοι άνθρωποι στο περιβάλλον σας, μπορούν να αλλάξουν τη διάθεσή σας. Κάθε αλλαγή οπτικής έχει τη δυναμική να σας ευχαριστήσει!

zodia-taro-45

Μέσα στο σαββατοκύριακο ο Ερμής θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό. Διφορούμενες ειδήσεις, σκέψεις, αισθήσεις ή επικοινωνίες… Μπορούν να θεωρηθούν αρνητικές, αν εσείς θελήσετε να τις εκλάβετε ως τέτοιες. Αυτές καθαυτές είναι ουδέτερες – άρα επιλέξτε να τις δείτε ως θετικές!

Δεν πρόκειται για παράκαμψη, πρόκειται για «σκάψιμο». Βουτήξτε στο μέσα σας για να βρείτε τις αίσιες πτυχές. Αν προσπαθήσετε να βρείτε την ελπιδοφόρα πλευρά για κάποιον άλλο, το πιο πιθανό είναι να βρεθείτε με άδεια χέρια: Ενδέχεται να αρπάξει τις δυνατότητες που βρήκατε και να φύγει, αν δεν προσυμφωνήσετε το απαραίτητο δούναι και λαβείν. Σκεφτείτε το σαν ένα γρανάζι, που θα έχει συνεχή κίνηση όσο το λαδώνετε!

zwdia-taro-astra

Ζώδια Ερωτικό Σαββατοκύριακο .

Το πρωί το Σαββάτου ο Ερμής σχηματίζει μια όψη χιαστί με τον Χείρωνα. Αν και αυτή τη μέρα θα κορυφωθεί, θα διατηρήσει την επίδρασή της όλο το σαββατοκύριακο.

Με τον Ερμή στον Σκορπιό και τον Χείρωνα στον Κριό, η όψη αφορά το μυαλό και την εμπειρία και την δράση… Σε μεγαλύτερο βαθμό τη δράση. Το ζητούμενό της είναι η αυθεντικότητα!

Ίσως να υπάρχει μια τάση να παίξετε με την αλήθεια, προκειμένου να διατηρήσετε την ηρεμία ή να αποδράσετε από μια κατάσταση. Αποτελεί πρόκληση να τιμήσετε την αλήθεια και την ακεραιότητά σας…

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Πόσο μάλλον όταν είναι πιο εύκολο να πείτε στους άλλους αυτά που θέλουν να ακούσουν. Μπορεί και να σας πιέσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι λάθος, μην προδώσετε τον εαυτό σας αν πραγματικά δεν κινδυνεύετε από κάτι!

Αν θέλετε να το παίξετε εκ του ασφαλούς, είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση. Χωρίς να είναι πιθανό, δεν αποκλείεται κιόλας. Αλλά τα άστρα επιμένουν να είστε ο εαυτός σας. Στέλνετε ένα επιδέξιο μήνυμα στον εαυτό σας, που σημαίνει πολύ περισσότερα απ’ όσα λέτε στους άλλους. Η ακεραιότητά σας είναι πολύτιμη και απαραίτητη, για τη δική σας λειτουργικότητα!

 

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ήλιο και θα συναντήσει τον Κρόνο. Θα συνεχίσει με ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και μια συνάντηση με τον Πλούτωνα στη διάρκεια της νύχτας.

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Ερωτικό Σαββατοκύριακο .

Ο Ήλιος από τον Ζυγό προσεγγίζει την Αφροδίτη, που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο. Η Σελήνη στον Αιγόκερω κυβερνάται από τον Κρόνο, που βρίσκεται επίσης σε αυτό το ζώδιο.

Ίσως να νιώθετε ότι δεν μπορείτε να πετύχετε αυτά που θέλετε. Αλλά αυτό που χρειάζεστε πάνω απ’ όλα, είναι να νιώθετε ότι είναι εφικτό. Και είναι.

Αυτή η αναγνώριση μπορεί να μεταλλάξει τη διάθεσή σας, σαν να πατάτε σε πιο αποδοτικό έδαφος. Εκτιμήστε όλα όσα έχετε – ενίοτε οι άνθρωποι ξεχνούν να το κάνουν. Συγκυρίες σαν αυτή, αποτελούν μια καλή υπενθύμιση!

Η Σελήνη θα σχηματίσει και ένα τρίγωνο με την Ήρα από την Παρθένο. Θα αποτελέσει επανάληψη της θετικής επίδρασης που έχουν τώρα, τα οφέλη που έχετε ήδη αποκομίσει. Η Ήρα θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Δία τα ξημερώματα της Δευτέρας: Πρόκειται για όψη που προετοιμάζεται έναν μήνα τώρα!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ζωδια Ερωτικό Σαββατοκύριακο .

Η Ήρα και ο Δίας αποτελούν το αρχέτυπο παντρεμένο ζευγάρι. Δεν ταιριάζουν αλλά συνάδουν. Η μεταξύ τους σχέση διέπεται από πρόκληση, εξαιτίας των Γιν/Γιανγκ ρόλων τους. Το τρίγωνο της Σελήνης με την Ήρα, γειώνει αυτή την πρόκληση.

Ο Δίας στον ατρόμητο Τοξότη, ωφελείται από το Γιν της Σελήνης στον Αιγόκερω. Υπομονή, βαρύτητα, αναγνώριση με το πέρασμα του χρόνου: Αυτά έχουν σημασία – και βοηθούν στη λείανση των αιχμηρών σημείων σε κάθε περίσταση!

zwdia-9-zvdia

Ζώδια Ερωτικό Σαββατοκύριακο .

Την Κυριακή η Σελήνη θα βρεθεί σε τετράγωνο με την Αφροδίτη, επαναλαμβάνοντας τις προκλήσεις του Σαββάτου. Αλλά είναι κι αυτή μια πτυχή. Αν φανήκατε προνοητικοί, πήρατε τα ηνία με μείωση της ταχύτητας και υπευθυνότητα, θα λάβετε μετριοπαθείς ανταποδώσεις που δεν παραπατήσατε.

Χρειάζεστε πιο στιβαρές δράσεις για να έχετε κέρδη… Πραγματικά, τις χρειάζεστε. Τίποτα δεν βελτιώνεται χωρίς κόπο. Τα πράγματα καταρρέουν κάποια στιγμή, αν δεν συντηρηθούν. Γι’ αυτό να απολαμβάνετε τον κόπο που σας κάνει καλύτερους!

Όλο το σαββατοκύριακο, ο Ερμής θα ετοιμάζει μια όψη αντίθεσης με τον Ουρανό. Θα είναι ακριβείας τη νύχτα προς την Δευτέρα, καθώς η Σελήνη περνά στον Υδροχόο. Από εκεί θα σχηματίσει ένα Τ-τετράγωνο με αυτή την αντίθεση.

Δώστε σημασία στις καινούργιες αισθήσεις και επαφές σας, διερευνήστε τις επιλογές σας. Αν το κάνετε, μπορεί να αποτελέσει τον αιφνιδιασμό που χρειάζεστε για να ξυπνήσετε τη Δευτέρα έτοιμοι να βελτιωθείτε. Θα είναι ηλιόλουστο και καθόλου βαρετό ξύπνημα… ακόμα κι αν έχετε δει παράξενα όνειρα!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia