Ζώδια Σ/Κ 06-07/07 Το όχημα για την επιτυχία σας

genia-paidiwn-indigo

Ζώδια ερωτικό Σαββατοκύριακο

Ζώδια : Τις τάσεις αυτού του σαββατοκύριακου τις καθορίζει η Σελήνη. Από την Παρασκευή βρίσκεται στον Λέοντα που τον κυβερνά ο Ήλιος.

Όλο το διήμερο ο Ήλιος θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης. Επίσης, θα σχηματίζει όψεις με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα.

Η ατμόσφαιρα επηρεάζεται ακόμη από την ολική Έκλειψη Ηλίου και τη Νέα Σελήνη που προηγήθηκαν… Οι στόχοι που έχετε να υλοποιήστε αυτό το καλοκαίρι, είναι πιο διακαείς απ’ όσο συνήθως!

zodia-taro-45

Ο Ήλιος προχωρά σε μια όψη χιαστί με τον Δία. Ίσως αυτό το καλοκαίρι να είναι μεταμορφωτικό, για το πώς θα αντιμετωπίζετε το καλοκαίρι στο μέλλον. Αρκεί να καταφέρετε να επικρατήσετε μιας τάσης για υπερφίαλα εγώ, να συγκρατηθείτε συνοπτικά. Θα υπάρχει μια ισχυρή ώθηση να «δέσετε», τόσο σε μια εκκαθαριστική και προληπτική μεταμόρφωση όσο και έξω από αυτήν!

Υπάρχουν εμπόδια, που πρέπει να αξιολογηθούν πριν να τα διαχειριστείτε. Ο Άρης και ο Ερμής συμπράττουν στον Λέοντα, για να δουλέψουν επί αυτών. Αναπολήστε τις αρχές Ιουλίου περασμένων ετών. Μήπως υπάρχει κάποια σταθερή πρακτική σας; Βλέπετε να έχει αλλάξει κάτι σε αυτές φέτος;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love

Ζώδια ερωτικό Σαββατοκύριακο

Ο Άρης θα προχωρήσει μπροστά. Ο Ερμής έχει μειώσει πολύ την ταχύτητά του, προκειμένου να γυρίσει ανάδρομος την Κυριακή. Η Αφροδίτη βρίσκεται ένα ζώδιο πίσω, στον Καρκίνο. Το ημιεξάγωνο που θα σχηματίσει με τους δύο πλανήτες θα διευκολύνει κάπως τις μεταβάσεις. Οι τρεις μαζί αποτελούν μια εκκεντρική ομάδα «μηχανικών», δημιουργική και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν την αισθητική!

Και οι τρεις θα σχηματίσουν σύνοδο με τον Ουρανό: Μια ευκαιρία να δοκιμάσουν και να δοκιμαστούν – και να αναβαθμιστούν ως τελικό αποτέλεσμα. Εσείς θα ωφεληθείτε από την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Θα αποτελέσει τη δική σας ευκαιρία να δείτε κάθε πιθανό ψεγάδι, πριν ολοκληρώσετε το οικοδόμημά σας!

chartomantia-098

Ζώδια ερωτικό Σαββατοκύριακο

Ο Άρης και το Ερμής σχηματίζουν τρίγωνο με τον Χείρωνα, καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο μαζί του. Μετράτε δύο φορές, κόβετε μία!

Νωρίς το Σάββατο η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο, που την κυβερνά ο Ερμής. Διαμορφώστε τις λίστες σας, θα απολαμβάνετε τη διαδικασία να σβήνετε πράγματα από αυτές. Το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη θα σχηματίσει ένα μυστικιστικό τετράγωνο με τους Ήλιο, Κρόνο και Ποσειδώνα. Ένα ακόμη με τον Δία.

Ταχυπαλμία; Ανησυχία; Διαθέσεις είναι μόνο, πάρτε βαθιές ανάσες και μειώστε την ταχύτητά σας. Δυσκολεύονται ακόμη να γυρίσουν τα γρανάζια…; Ή νιώθετε να παρεισφρέει ο ρεαλισμός, με δόσεις απολαυστικών αλλαγών στο παιχνίδι;

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζωδια ερωτικό Σαββατοκύριακο

Όταν τραγουδάτε, η έντασή σας είναι υψηλή. Αν φορέσετε ακουστικά, μειώνεται. Βιώνετε καλύτερα τα αντιδραστικά σας συναισθήματα. Τολμήστε να το κάνετε αυτό, μεταφορικά ομιλώντας. Μην αφήσετε τις πιθανές αντιδράσεις σας να σας στερήσουν την κορύφωση, από στιγμές χαράς ή ηδονής και τη δημιουργική διασκέδαση της εποχής. Γιατί αυτές θα στιγματίσουν αυτό το σαββατοκύριακο!

Να κινήστε με ασφάλεια και βάσει των κανόνων, αλλά να το χαρείτε ταυτόχρονα. Ανοίξτε την καρδιά σας σε κάθε αόρατη έμπνευση. Προτιμήστε την έμπνευση από την αναστάτωση. Αυτός ο καυστικός και σημαίνων πλανητικός σχηματισμός θα διατηρηθεί και το πρωί της Κυριακής. Ο Ήλιος θα προσεγγίζει μια αντίθεση με τον Κρόνο και ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Η Σελήνη θα περάσει σε κενό πορείας.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ζώδια ερωτικό Σαββατοκύριακο 

Θυμάστε τις λίστες που ετοιμάσατε; Ελέγξτε την πρόοδό τους. Μπορεί να εκτροχιαστούν κάποιες λεπτομέρειες, καθώς ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος. Η Σελήνη από την Παρθένο ενδείκνυται για να κάνετε προετοιμασία, τα επόμενα βήματα και τις επιδιορθώσεις. Η διάθεσή σας θα εστιαστεί στις στιβαρές βελτιώσεις.

Μπορείτε να προσφέρετε κάπου τις υπηρεσίες σας αυτό το σαββατοκύριακο; Ίσως πρέπει να φροντίσετε κάποια θέματα στο σπίτι και την οικογένεια, προκειμένου να ελευθερώσετε χρόνο για να βοηθήσετε άλλους αργότερα. Ευνοείται και αυτή η πρακτική. Ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, να παραμείνετε ελαστικοί με τη διάθεσή σας… Η ευκινησία θα είναι το όχημα για την επιτυχία σας. Φορέστε τα «ακουστικά» και χειριστείτε τις δικές σας κορώνες!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot