ζώδια Σ/Κ 20-21/07 Το Σαββατοκύριακο των Θαυμάτων

imerisies-22314

Ζώδια ερωτικό Σαββατοκύριακο

Ζώδια Σαββατοκύριακο : Η Σελήνη θα περάσει όλο το σαββατοκύριακο στους Ιχθύες.

Η «επαφή» μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα… Αλλά η παρούσα διάθεση συνηγορεί σε μια ομαλή ροή, που θα ισορροπήσει την ενέργεια.

Μαλακώστε λίγο την αιχμηρότητά σας και θα νιώσετε να εισρέουν όσα χρειάζεστε. Όσα δεν χρειάζονται, θα παρασυρθούν από το ρεύμα… Όμορφα!

zodia-taro-45

Θυμάστε όσα διδαχθήκατε στη βιολογία, περί διαπερατότητας των κυττάρων; Διαφορετικοί τύποι κυττάρων, επιτρέπουν σε διαφορετικά υλικά να εισαχθούν και να εξαχθούν. Το ποσοστό διαπερατότητας σχετίζεται με τη σύσταση του κάθε τύπου κυττάρου. Τι μπορεί να μπει και να βγει, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες…

Όπως ακριβώς ο αστρολογικός χάρτης του καθενός ατομικά, ρυθμίζει την προσωπική του ροή. Κάποιοι έχουν υψηλότερο επίπεδο πλευρικής ισορροπίας, άλλοι χρειάζονται έναν καταλύτη!

Η θέση της Σελήνης στους Ιχθύες αυτό το σαββατοκύριακο, υποβοηθά σιωπηρά τη ροή του καθενός. Αν της το επιτρέψετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ζώδια ερωτικό Σαββατοκύριακο

Μπορεί να επιλέξετε να ορθώσετε φραγμούς, προκειμένου να αξιοποιήσετε μια συνεύρεση που επιτρέπει την οργανική εξισορρόπηση. Πιο απλά: Στο περιβάλλον σας υπάρχουν άτομα που σας τρομάζουν, για κάποιο λόγο. Μπορεί να μην το ξέρουν, ωστόσο η συμπεριφορά τους σας ενοχλεί ή σας πληγώνει.

Αυτή τη φορά, στη συναναστροφή τους θα νιώσετε κάτι διαφορετικό… Σαν να διεισδύει κάτι καινούργιο: Συνεννόηση. Σύμπνοια.

Θα νιώσετε ότι έχετε επιλογή. Να τους δείτε όπως πάντα – ή ως απλά ανθρώπινα όντα, με ψεγάδια πέρα από τον έλεγχό τους ή τον δικό σας. Θα νιώσετε μια ανακούφιση μέσα σας. Όχι καλύτερα, απλώς θα απελευθερωθείτε από την ανάγκη σας να είστε αμυντικοί απέναντί τους. Θα έχετε επιτρέψει στον εαυτό σας να εξισορροπήσει!

taro-zodia-76

Ζώδια ερωτικό Σαββατοκύριακο

Δεν θα αλλάξουν οι άλλοι, δεν θα πάψουν να είναι αγενείς ή επικριτικοί. Απλά, δεν θα σας πειράζει. Αξιοποιήστε την διαπερατότητα, την πλευρική εξισορρόπηση αυτού του σαββατοκύριακου. Μπορεί να γίνει κτήμα σας, όπως μπορεί να συμβεί με κάθε ανακουφιστική εμπειρία. Αδράξτε την ευκαιρία όταν σας προκύψει, στο μυαλό ή την ψυχή ή το σώμα. Ο καθένας την αντιλαμβάνεται διαφορετικά, με το ατομικό του επίπεδο διαπερατότητας!

Μια παράμετρος της ενέργειας Ιχθύων – Ποσειδώνα: Αν υπάρχει διάσπαρτη ανισορροπία, τα ανόμοια επίπεδα μπορεί να επιφέρουν πόνο. Τώρα έχετε την ευκαιρία να καταπραΰνετε τον πόνο με την σύμπραξη, να την χρησιμοποιήσετε ως μέσο ίασης, αν αφεθείτε στην πλευρική εξισορρόπηση. Η επούλωση δεν αφορά πάντα την αναίρεση βλαβών. Επουλώνεστε και όταν επιτρέπετε στον εαυτό σας να επιστρέψει σε μια υγιή ροή!

κρυσταλλομαντεία

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Ζώδια ερωτικό Σαββατοκύριακο

Η απώλεια επαφής είναι επιβλαβής. Η επαφή και η ίαση μέσω της εξισορρόπησης είναι προσβάσιμες σε όλους – αλλά μόνο εσείς μπορείτε να τις χειριστείτε. Δεν μπορείτε να τις διαθέσετε σε άλλον ούτε άλλος να τις χειριστεί για εσάς. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να αφεθείτε σε κάτι ανώτερο από τον εαυτό σας!

Όταν όλα τα κύτταρα έχουν επαφή και διαχέουν μεταξύ τους όσα χρειάζονται, το αποτέλεσμα είναι η χαρά την υγείας. Το κάθε κύτταρο διατηρεί την ατομική του ταυτότητα, μέσα σε έναν ευρύτερο οργανισμό.

Αυτή είναι η ροή του Ποσειδώνα στους Ιχθύες, αυτό το παράδοξο: Όλα έχουν ατομικότητα, όλα είναι ένα σύνολο. Φυσικά εδώ εμπλέκονται και πολλά άλλα επίπεδα, εσώτερα και εξωτερικά. Συμπέρασμα: Η ατμόσφαιρα είναι ώριμη!

chartomantia-098

Ζώδια ερωτικό Σαββατοκύριακο

Η επιστροφή του Ερμή με την όπισθεν στον Καρκίνο την Παρασκευή, θα βοηθήσει στη διαρροή πληροφοριών. Για άλλους στάλα – στάλα, για άλλους σαν ένα κύμα. Η Σελήνη από τους Ιχθύες θα σχηματίσει τετράγωνο με την Δήμητρα και εξάγωνο με τον Ουρανό. Θα ωθηθείτε να έλξετε όσα χρειάζεστε, κάντε το για να μάθετε και να αναβαθμιστείτε. Ανοιχτείτε, αυτό που πραγματικά είστε είναι μια γέφυρα για αυτό που μπορείτε να γίνετε!

Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα και ανοίγει η αντλία! Νιώστε τη ροή. Μπορείτε να αντισταθείτε, αν αυτό επιλέξετε. Η Σελήνη σε όψη εξαγώνου με τον Κρόνο. Επιλέγετε αν θα κάνετε επιπλέον βήματα ή θα μείνετε στάσιμοι. Η Εστία σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, με τη Σελήνη στο σημείο αιχμής τους. Στοιχίστε τις προσωπικές σας πεποιθήσεις με την ικανότητα να στερεοποιήσετε την ανάγκη για επαφή και στόχο.

zwdia-3-zodia

Ζώδια ερωτικό Σαββατοκύριακο

Συγκυρίες που φαντάζουν αμετάκλητες ή δυσαρμονικές με την πραγματικότητα, ίσως χρειάζονται μια επαφή ροής για να ανακτήσουν λογική υπόσταση. Αν πιστεύετε ότι κάτι είναι ανέφικτο, φυσικά θα είναι αν προσκολληθείτε σε αυτή την πεποίθηση!

Εδώ αναλαμβάνει η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα: Κάποια πράγματα που θέλετε πολύ, δεν είναι προς το συμφέρον σας – αλλά κάποιες πτυχές τους είναι. Πώς θα τις εντοπίσετε; Αφήνετε το κύμα να περάσει, για να παρασύρει μαζί του καθετί επιβλαβές. Ενίοτε προσκολλάστε τόσο, που παύετε να είστε βέβαιοι αν κάτι το θέλετε πολύ ή το φοβάστε!

Συνδεθείτε. Αφήστε το κύμα να εξισορροπήσει την επαφή σας, με αυτά που χρειάζεστε πραγματικά. Μετά αφήστε την επαφή να απαλύνει την αντιστάθμιση, ανάμεσα στην επιθυμία και την κάθαρση. Καθετί σαθρό θα παρασυρθεί μακριά, όταν χαλαρώσετε τη λαβή σας στην ανισορροπία και των δύο!

δωρεάν-προβλέψεις

Ζωδια ερωτικό Σαββατοκύριακο

Σε επίπεδο σχέσεων, εσείς έχετε τη δική σας δουλειά και το έτερο μέλος τη δική του. Κάντε τη δική σας.

Το πρωί της Κυριακής η αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα γίνεται ακριβείας. Η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, ο Ερμής συναντά τον Ήλιο στον Καρκίνο. Μετά η Σελήνη σχηματίζει διαδοχικά τρίγωνα με την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Ήλιο τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο Ήλιος θα βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του Καρκίνου, όταν η Σελήνη στους Ιχθύες (το τελευταίο ζώδιο) σχηματίσει ένα τρίγωνο ανακούφισης. Το σύμπαν σας εκλιπαρεί να συνδεθείτε και να απορροφήσετε όλα τα καλούδια του… Μπορείτε να αρνηθείτε;

μελλοντολόγος

Ζωδια ερωτικό Σαββατοκύριακο

Κάποιοι είναι απείθαρχοι. Ενίοτε τους είναι πιο εύκολο να αρνηθούν. Εδώ σας δίνεται μια τρυφερή και υποστηρικτική ευκαιρία, επανειλημμένα.

Είναι θερμή, δροσερή, πείτε την όπως θέλετε. Ακουμπά τις πιο αιχμηρές πτυχές σας. Η αίσθηση είναι ωραία – αλλά εξαρτάται από εσάς. Είναι αγάπη, αγαπήστε!

Ο Άρης από τον Λέοντα θέλει να πει την τελευταία λέξη εδώ… Και αυτή είναι να ορμήσει στη σκηνή και να σας δαγκώσει στο πόδι, τόσο δραματικά! Επαναστάτης και γελωτοποιός ταυτόχρονα.

Ο Άρης συναντά την Ήρα και σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία. Είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να χειριστείτε κάποιες δυσχέρειες στις σχέσεις σας, με αίσιο και αποδοτικό τρόπο!

Πρόκειται για μια ανώτερη αίσθηση υποβοήθησης, χωρίς τα συνήθη αρνητικά παρελκόμενα. Διασκεδάστε τη, δείτε την σαν ένα παιχνίδι. Φλερτάρετε, με τον πιο ανέμελο και προφανή τρόπο. Γελάστε και κάντε και τους άλλους να γελάσουν. Είναι χαρά και ευτυχία!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream