ζώδια Σ/Κ 21-22/09 Μια μεγάλη έκπληξη

erwtikes-provlepseis-triti-13-5

Ζώδια ερωτικό Σαββατοκυριακο .

ζώδια: Και να που έφτασε και το τελευταίο σαββατοκύριακο του φετινού καλοκαιριού… Αυτό σημαίνει η κίνηση του Ήλιου στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου!

Ο κυβερνήτης της Παρθένου, ο Ερμής, βρίσκεται στον Ζυγό. Ακολουθεί την πορεία της Αφροδίτης, που κυβερνά τον Ζυγό.

Η εντολή της περιόδου είναι μια αέρινη και ευγενική και πρόσχαρη οπτική των πάντων. Αυτή θα τους προσδώσει και μια πιο όμορφη χροιά!

zodia-taro-45

Ο Ερμής και η Αφροδίτη ετοιμάζονται για όψεις τετραγώνου με τον Κρόνο, τον προσφάτως ορθόδρομο. Δεν είναι εύκολο να βρείτε την όμορφη πλευρά σε όλα… Διαισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά στην εξωτερική εικόνα. Ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο τι είναι γνήσιο και τι περιτύλιγμα σε κάτι που έχει λοξοδρομήσει!

Ο Ερμής θα σχηματίσει το τετράγωνό του ακριβείας με τον Κρόνο την Κυριακή. Ίσως είναι δύσκολο να εμπιστευθείτε τις νύξεις, ακόμα κι αν λένε την αλήθεια που αποζητάτε για να ενθαρρυνθείτε. Αλλά αυτό θα είναι το επίκεντρο αυτού του σαββατοκύριακου – και μπορεί να σας αποσυντονίσει. Να θυμάστε ότι η όποια έλλειψη εμπιστοσύνης στα στοιχεία, δεν ισοδυναμεί απαραίτητα με πρόβλημα!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια ερωτικό Σαββατοκυριακο .

Κάποιοι θα επιμείνουν ότι σίγουρα κάτι δεν πάει καλά, αν τα δεδομένα χωλαίνουν. Κι όμως… Πόσο συχνά λέτε σε έναν σημαντικό συνεργάτη ότι δεν μπορείτε να μιλήσετε γιατί έχετε διάρροια; Δεν γίνεται να επικοινωνήσετε απλά και ξεκάθαρα το καθετί. Από την άλλη πλευρά, αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται για ψέμα ή κάτι αρνητικό. Παίζει ρόλο και η χρονική στιγμή. Στο σκηνικό προσθέστε ένα τετράγωνο ακριβείας του Σαββάτου, ανάμεσα στον Δία και τον Ποσειδώνα. Το σαββατοκύριακο θα διέπεται και από τη δική του επιρροή!

Θα υπάρχει μια τάση «διαμόρφωσης» της κάθε ιστορίας, για καλό ή για κακό. Είναι εκείνη η στιγμή στην πλοκή, που ανακαλύπτετε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα υποθέσατε… Τι τροπή στην πλοκή! Ο θησαυρός είναι οφθαλμαπάτη, ο ήρωας εξαφανίζεται, η περούκα βγαίνει. Η ψευδαίσθηση καταρρέει αλλά παίρνει όλο το χειροκρότημα… Κι αυτό διαρκεί όλο το σαββατοκύριακο!

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια ερωτικό Σαββατοκυριακο .

Το Σάββατο η Σελήνη βρίσκεται στα τέλη των Διδύμων. Θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ήλιο στα τέλη της Παρθένου. Μόλις καταρρεύσει η ψευδαίσθηση, η πορεία του δράματος αλλάζει ταχύτητα. Θα υπογραμμίσει το τετράγωνο των Ερμή – Κρόνου. Οι άνθρωποι είναι ιδιαίτερα κατατοπιστικοί, όταν αναγκαστούν να μιλήσουν υπό πίεση… Για να παραμείνουν ευγενείς κάποιοι, θα φλυαρούν για να γεμίσουν τις σιωπές!

Αν εσείς θέλετε να μιλήσετε με σαφήνεια, πάρτε πρώτα μια βαθιά ανάσα και βρείτε την ισορροπία σας. Η αυτοπεποίθηση μπορεί να κάνει θαύματα. Η χρονοτριβή αποπνέει αυτοπεποίθηση, φαντάζει πιο πειστική. Αν θέλετε να μάθετε κάτι, μην προστρέξετε να καλύψετε την άβολη σιωπή. Αφήστε κάποιον άλλο να το κάνει. Είναι βέβαιο ότι θα μάθετε κάτι, με κάποιον τρόπο. Επίσης, αυτή η πρακτική σας δίνει τον έλεγχο. Γι’ αυτό εσείς μην βιαστείτε. Αν θέλετε να μιλήσετε με σαφήνεια, επιλέξτε την κάθε λέξη με προσοχή… Και να θυμάστε ότι δεν είναι αγώνας ταχύτητας!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζωδια ερωτικό Σαββατοκυριακο .

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο σας φτάνει στο μέσο της όλης ιστορίας. Οι τροπές στην πλοκή είναι ανησυχητικές, μόνο αν ξεχνάτε ότι είναι μέρος μιας ακολουθίας. Αυτήν να ακολουθήσετε!

Ο Άρης από την Παρθένο τονώνεται, από μια όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα. Υπάρχουν δυνατότητες δράσης στο εργάκι, εξελίξτε την ιστορία και απολαύστε το ξεδίπλωμά της. Τα πάντα είναι πιθανά. Δεν είναι συναρπαστικό;

Αυτό είναι το καλύτερο κομμάτι. Ακόμα κι αν σας φαντάζει δύσκολο άμεσα, αφεθείτε στη ροή. Εκεί βρίσκεται η διασκέδαση. Δεν νιώθετε πιο ζωντανοί;

Η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο που κυβερνά τα ξημερώματα της Κυριακής. Από τα εδάφη του θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Χείρωνα, εξάγωνο με τον Ουρανό και ένα ακόμη τετράγωνο με την Αφροδίτη. Στη συνέχεια η Σελήνη θα φωτίσει το τετράγωνο των Ερμή – Κρόνου.

δωρεάν-προβλέψεις

Ζωδια ερωτικό Σαββατοκυριακο .

Οι προκλήσεις κάνουν το αίμα σας να ρέει. Ακόμα και μια εξέλιξη υπό πίεση, αποτελεί εξέλιξη. Υπάρχει μια ευκαιρία για σημαντικές αποδόσεις, αν και δεν θα είναι αυτές που αναμένατε. Ό,τι κι αν είχατε σκεφτεί, δεν θα είναι!

Συναρπαστικό! Ίσως χρειάζεστε κάτι συναρπαστικό, που να δονήσει το τραπέζι και να αλλάξει τη θέση στα πιόνια… Λίγη ακόμη θερινή ένταση, η εποχή της Παρθένου πρωταγωνιστεί μέχρι την ύστατη στιγμή της. Το τέλος αποτελεί έκπληξη. Μια έκπληξη που ακόμα δεν μπορεί κανείς να την μαντέψει. Αυτή είναι και η ηδονή της!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος