Ζώδια Φεβρουάριος 2021 – Επιστροφή στο Μέλλον

krios-zvdia-astrology

Ζώδια Φεβρουάριος 2021.

Ζώδια Φεβρουάριος 2021 : Ο πρωταγωνιστής του φετινού Φεβρουαρίου θα είναι ο Υδροχόος… Κατ’ ακρίβεια, αυτός ήταν και τον περασμένο μήνα!

Σε αυτή τη θέση τον θέτει η πολυαστρία που φιλοξενεί.

Σε αυτόν διαμένουν οι Δίας, Κρόνος, Ερμής, ο Ήλιος μέχρι τις 18 του μήνα και η Αφροδίτη από 1η έως 25 Φεβρουαρίου!

zodia-taro-45

Αρκετοί βιώσατε τον περασμένο μήνα την ισχυρή επίδραση του τετραγώνου των Δία – Ουρανού. Τώρα ο Ουρανός θα συνευρεθεί με τον Κρόνο, σε ένα τετράγωνο που θα έχει έντονη επιρροή μεταξύ 6 και 17 Φεβρουαρίου. Μια τέτοια όψη ανάμεσά τους, προδιαθέτει για μια περίοδο κοινωνικής αναταραχής: Ο κόσμος προάγει επαναστατικές και κοινής αποδοχής ιδέες, που έχουν τη δυναμική να ανατρέψουν τα παλιά πολιτικά – κοινωνικά ή/και οικονομικά συστήματα!

Πλησιάζει το τέλος του κύκλου των Κρόνου – Ουρανού, που άνοιξε το 1988. Το μεταξύ τους τετράγωνο τον φετινό Φεβρουάριο, είναι το τελευταίο αυτού του κύκλου. Σχηματικά, πρόκειται για τα τελευταία μέτρα της διαδρομής. Και αν δεν προθυμοποιηθείτε αυτοβούλως να κάνετε κάποιες αλλαγές, ρισκάρετε να σας επιβληθούν… Με απρόβλεπτους, αιφνίδιους, ακόμα και βίαιους τρόπους!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ζώδια Φεβρουάριος 2021

Υπό την επήρεια του Κρόνου, η λαχτάρα για ελευθερία και ανεξαρτησία συνοδεύεται από τη συνειδητή ανάγκη να δράσετε υπεύθυνα. Ας έχετε υπόψιν ότι οι αιχμηρές όψεις, απελευθερώνουν μια μεγάλη ποσότητα ενέργειας… Και αυτή ευνοεί τις αλλαγές για ωρίμανση, εξέλιξη και πρόοδο. Σας υπογραμμίζει όσα δεν είναι πλέον λειτουργικά στη ζωή σας και πρέπει να τα επαναρρυθμίσετε!

Μπορεί να νιώθετε μια πίεση, τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Αυτή θα σας ωθεί προς λύσεις, ακόμα και ιδιαίτερα απρόβλεπτες. Αλλά μπορεί να υπάρχει η ανάγκη για ασφάλεια ή για διατήρηση μιας ψευδαίσθησης ασφάλειας… Γι’ αυτό κάποιοι ενδέχεται να αντιμάχονται το καινούργιο και την πρόοδο, να εμμένουν στην τωρινή τους σκέψη και δράση!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/02 Προβλέψεις για το 1ο δεκαήμερο φεβρουαρίου

zodia-zvdia-22

Οι δονήσεις του Υδροχόου στρέφουν τους πάντες προς το μέλλον. Και η διέλευση του Κρόνου από τον Υδροχόο, σας αναγκάζει να κοιτάξετε προς αυτό το μέλλον με υπεύθυνη και ώριμη ματιά.

Αυτή η ατμόσφαιρα είναι υποβοηθητική για να αντιληφθείτε την πραγματικότητα πιο αμερόληπτα: Σας κατευθύνει προς πιο καινοτόμες ιδέες και νέους τρόπους σκέψης, ανοίγει το πνεύμα σας σε άλλες πρακτικές οικοδόμησης/ανοικοδόμησης του κόσμου!

Τις αλλαγές στο μοτίβο σκέψης, ευνοεί και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου. Σε αυτό το 20ήμερο, δεν αποκλείεται να καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να αναμορφώσετε κάποιες ιδέες σας… Γιατί θα φαντάζουν καλές στη θεωρία αλλά δεν θα αποδίδουν στην πράξη!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Φεβρουάριος 2021

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο έχει και μία άλλη πλευρά. Μπορεί να κληθείτε να χειριστείτε διάφορα θέματα, που αφορούν την τεχνολογία ή την επικοινωνία μέσω της νέας τεχνολογίας. Όταν ο αγγελιαφόρος πλανήτης κινείται με την όπισθεν, είναι πολύ συχνά τα προβλήματα με τις τηλεφωνικές ή διαδικτυακές εγκαταστάσεις.

Επηρεάζονται τα συστήματα πλοήγησης, οι συσκευές, τα ηλεκτρικά και τηλεφωνικά δίκτυα, τα μόντεμ, οι δορυφορικές κεραίες κ.λπ. Σε αυτή τη φάση, δεν πρέπει να πανικοβάλλεστε ή να αντικαθιστάτε βιαστικά τις συσκευές που φαντάζουν προβληματικές!

Η διέλευση της Αφροδίτης μέσα από τον Υδροχόο, ενθαρρύνει την κοινωνικότητα: Ευνοεί την ένταξη σε διάφορες ομάδες, τις φιλίες, προάγει την ανιδιοτέλεια.

Παράλληλα, δεν ευνοεί τις κινήσεις πάθους και προτιμά την αντικειμενική οπτική των θεμάτων καρδιάς. Ίσως είναι θαυμάσια ευκαιρία να κάνετε μια λογική αποτίμηση όλων των σχέσεών σας – και των ερωτικών. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ποιες στηρίζονται σε κοινά ενδιαφέροντα και αξίες, όπως και ποιες απομυζούν τον χρόνο και την ενέργειά σας άδικα!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/02 Προβλέψεις για το 1ο δεκαήμερο φεβρουαρίου

zwdia-taro-astra

Το ρομάντζο και η ποίηση δεν θα λείψουν από τη ζωή σας. Στις 18 Φεβρουαρίου, ο Ήλιος θα περάσει στους Ιχθύες. Θα τον ακολουθήσει η Αφροδίτη στις 25 του μήνα. Αυτό σημαίνει ότι τα τέλη του Φλεβάρη θα κομίσουν πολλές ευκαιρίες να συνδεθείτε με άλλους σε συναισθηματικό επίπεδο!

Από την άλλη πλευρά, αυτή η ατμόσφαιρα θα διέπεται από μια τάση ονειροπόλησης και εξιδανίκευσης του ρομαντισμού. Αυτή μπορεί να σας κάνει να κοιτάτε τους άλλους μέσα από ένα ρόδινο πρίσμα… Να βλέπετε σε αυτούς ποιότητες που δεν διαθέτουν πραγματικά. Παράλληλα, δεν αποκλείεται εσείς οι ίδιοι να παρουσιάζετε τον εαυτό σας υπό το ιδανικό φως… Αυτό ενέχει τον κίνδυνο να προκύψουν αργότερα προβλήματα στις σχέσεις που θα διαμορφωθούν!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία