Ζώδια – 24 ζευγάρια που θα δυσκολευτούν το 2019 α

dikaiologies-xwrismoy

Ζώδια  24 ζευγάρια που μπορεί να μην μείνουν μαζί το 2019

Είναι άσχημη σκέψη ότι οι μακροπρόθεσμες σχέσεις τελειώνουν –κανείς δεν θέλει να πει αντίο σε κάποιον που έχει αγαπήσει. Αλλά μερικές φορές, απλώς έχει έρθει η ώρα.

Ίσως να έχετε απομακρυνθεί με τον καιρό και αν και θα θέλατε να παραμείνετε φίλοι κάποια στιγμή στο μέλλον, ξέρετε ότι δεν είναι γραφτό να είστε μαζί ερωτικά.

Ίσως ένας από τους δυο έκανε κάτι που πλήγωσε τον άλλο και ξέρετε ότι δεν είστε πραγματικά οι ιδανικοί ο ένας για τον άλλο.

zodia-taro-45

Ή ίσως απλώς να συνειδητοποιήσατε ότι ενώ αγαπάτε πολύ ο ένας τον άλλο αυτή τη στιγμή, οι μελλοντικοί στόχοι σας δεν είναι καθόλου συντονισμένοι και ξέρετε ότι για να μείνετε σε αυτή τη σχέση θα πρέπει να θυσιάσετε σημαντικούς στόχους ζωής ως άτομα.

Καθώς μπαίνουμε στη νέα χρονιά, πολλοί, που είναι σε σχέσεις που είναι σαν μονοπάτια γεμάτα εμπόδια, αναρωτιούνται αν πρέπει να μείνουν ή αν είναι ώρα να πούνε αντίο και να διαλέξουν ξεχωριστά μονοπάτια. Ποτέ δεν είναι εύκολη αυτή η απόφαση. Αυτά είναι 24 ζευγάρια που θα χωρίσουν τους δρόμους τους τη νέα χρονιά, βάσει του ζωδίου τους.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Ζώδια  24 ζευγάρια που μπορεί να μην μείνουν μαζί το 2019

μερος α μερος β

24

Άντρας Κριός και γυναίκα Καρκίνος: Ο Κριός νιώθει περιορισμένος

Οι άντρες Κριοί και οι γυναίκες Καρκίνοι συχνά ερωτεύονται πολύ έντονα ο ένας τον άλλο, αλλά δυστυχώς αυτό το όμορφο ζευγάρι δεν είναι γραφτό να μείνει μαζί. Το πρόβλημα είναι αυτό: η Καρκίνος θέλει μια σοβαρή, μακροπρόθεσμη σχέση και αναζητά να περάσει τη ζωή της με έναν άντρα που σκέφτεται να παντρευτεί μια μέρα.

Απ’ την άλλη, ένας τυπικός άντρας Κριός θέλει να εξερευνήσει τον κόσμο, να ταξιδέψει, να περάσει καλά και δεν σκέφτεται να μείνει σε ένα μέρος ή να δημιουργήσει σοβαρές σχέσεις.

Αυτό τους κάνει ριζικά ασύμβατους και θα καταλήξουν να χωρίσουν το 2019.

23

Άντρας Λέων και γυναίκα Σκορπιός: Η σχέση τους είναι πολύ έντονη

Μερικοί πιστεύουν ότι ένας άντρας Λέων και μια γυναίκα Σκορπιός είναι ένα παραδεισένιο ζευγάρι, αλλά αυτός ο συνδυασμός που ακούγεται τόσο διασκεδαστικός στα χαρτιά, στην πραγματική ζωή δεν λειτουργεί και τόσο καλά. Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα δυο ζώδια έχουν τόσο έντονες προσωπικότητες που όταν τους βάζεις μαζί, πρώτα θα παρατηρήσεις σπίθες, οι οποίες όμως δεν θα κρατήσουν και δεν θα είναι αρκετές για να τους κρατήσουν μαζί. Δεν μπορούν να βρουν τις σταθερές βάσεις πάνω στις οποίες θα χτίσουν μια καλή σχέση που θα διαρκέσει.

chartomantia-098

Ζώδια  24 ζευγάρια που μπορεί να μην μείνουν μαζί το 2019

μερος α μερος β

22

Άντρας Καρκίνος και γυναίκα Αιγόκερως: Είναι καλό ζευγάρι μόνο στα χαρτιά

Ένας άντρας Καρκίνος και μια γυναίκα Αιγόκερως ακούγονται τέλειοι ο ένας για τον άλλο, σωστά; Έχουν τόσα πολλά κοινά και δεν μπορεί να μην δημιουργήσουν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Η αλήθεια είναι όμως ότι ενώ φαίνεται να είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός στη θεωρία, δεν λειτουργεί τόσο καλά στην πραγματική ζωή.

Το πρόβλημα είναι ότι τους λείπει η σπίθα και αυτό δεν θα τους αφήσει καν να ξεκινήσουν αυτή τη σχέση.

Μετά από μερικά ραντεβού, συνειδητοποιούν συνήθως ότι δεν είναι σωστοί ο ένας για τον άλλο.

21

Άντρας Παρθένος και γυναίκα Τοξότης: Έχουν τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής

Είναι μυστήριο το πώς μερικές φορές αυτά τα ζώδια δημιουργούν σχέση –εξάλλου, είναι τόσο διαφορετικοί ως άνθρωποι που είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι κάτι θα τους φέρει κοντά. Αλλά μερικές φορές, αποφασίζουν να κάνουν αυτή τη σχέση να λειτουργήσει.

Δυστυχώς, η ιστορία ποτέ δεν έχει ευτυχές τέλος γι’ αυτό το ζευγάρι. Στο τέλος, έχουν απλώς τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής.

Ο Τοξότης είναι ονειροπόλος και περιπλανώμενος και ο Παρθένος είναι σπιτόγατος και πολύ εργατικός.

Μπορούν οπωσδήποτε να ισορροπήσουν ο ένας τον άλλο ως φίλοι, αλλά όχι σαν ζευγάρι.

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια  24 ζευγάρια που μπορεί να μην μείνουν μαζί το 2019

μερος α μερος β

20

Άντρας Ταύρος και γυναίκα Υδροχόος: Δεν έχουν κοινά ενδιαφέροντα

Οι γυναίκες Υδροχόοι είναι επιλεκτικές –δεν θα διαλέξουν τον οποιοδήποτε. Χρειάζονται κάποιον πολύ ξεχωριστό για να τους δείξει τι είναι πραγματικά η αγάπη. Κάθε τόσο, μια γυναίκα Υδροχόος συναντά έναν άντρα Ταύρο που καταλαβαίνει τον τρόπο σκέψης της για τις σχέσεις, αλλά δυστυχώς αυτό το ζευγάρι δεν είναι γραφτό να μείνει μαζί.

Οι γυναίκες Υδροχόοι έχουν πολύ συγκεκριμένα, ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και οι άντρες Ταύροι απλώς δεν μπορούν να τις ακολουθήσουν.

Είναι για το καλό τους –αυτοί οι δυο τείνουν να γίνονται καλοί φίλοι χωρίς να εμπλέκεται ο έρωτας.

19

Άντρας Δίδυμος και γυναίκα Παρθένος: Δεν κατανοεί την ήσυχη πλευρά της

Είναι γνωστό γεγονός ότι οι άντρες Δίδυμοι είναι πολύ κοινωνικοί –δεν θα βρεις ποτέ έναν Δίδυμο να μένει σπίτι για να περάσει ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο! Θα προτιμήσει να πάει σε κάποιο πάρτι παρά να μείνει σπίτι και να δει σειρά. Και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορεί ένας Δίδυμος να κάνει σχέση με μια γυναίκα Παρθένο.

Όσο ξεχωριστή κι αν είναι γι’ αυτόν, δεν μπορεί να κατανοήσει ότι έχει απλώς διαφορετική στάση κατά την κοινωνικοποίηση.

Είναι πολύ πιο εσωστρεφής από εκείνον και αυτός δεν κατανοεί την ήσυχη πλευρά της, ενώ αυτή δεν κατανοεί την κοινωνική πλευρά του.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

Ζώδια  24 ζευγάρια που μπορεί να μην μείνουν μαζί το 2019

μερος α μερος β

18

Άντρας Σκορπιός και γυναίκα Ταύρος: Απλώς δεν είναι τόσο συναισθηματική όσο αυτός

Δεν είναι ξεκάθαρο το γιατί μερικοί άντρες Σκορπιοί και γυναίκες Ταύροι καταλήγουν να ερωτεύονται –ίσως στα πρώτα στάδια, ισχύει η φράση τα αντίθετα έλκονται. Αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς τους δυο, η αρχική έλξη δεν τείνει να διαρκεί. Χάνεται με τον χρόνο.

Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες Ταύροι είναι πολύ πιο στωικές από τους άντρες Σκορπιούς και μια Ταύρος δεν θα μπορέσει να κατανοήσει την συναισθηματική πλευρά ενός Σκορπιού.

Και ένας Σκορπιός χρειάζεται κάποια που να καταλαβαίνει πώς νιώθει –δεν μπορεί να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο, γιατί δεν θα κρατήσει.

17

Άντρας Τοξότης και γυναίκα Λέων: Τον δοκιμάζει συνέχεια

Το ενοχλητικό της υπόθεσης είναι ότι στη θεωρία ένας άντρας Τοξότης και μια γυναίκα Λέων θα έπρεπε να τα πηγαίνουν πολύ καλά. Έχουν και οι δυο δυνατές προσωπικότητες, αγαπούν τα ταξίδια, είναι και οι δυο πολύ κοινωνικοί και απολαμβάνουν πραγματικά τις νέες γνωριμίες. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι η γυναίκα Λέων δεν θα μπορέσει ποτέ να εμπιστευτεί πραγματικά τον άντρα Τοξότη.

Λόγω αυτού, καταλήγει πάντα να τον τεστάρει για να δει αν αξίζει πραγματικά την εμπιστοσύνη της και, όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό στο τέλος τον ενοχλεί πραγματικά.

Συνήθως αυτός καταλήγει να τελειώνει τη σχέση.

zwdia-fotia

Ζώδια  24 ζευγάρια που μπορεί να μην μείνουν μαζί το 2019

μερος α μερος β

16

Άντρας Παρθένος και γυναίκα Ιχθύς: Είναι λογικός, είναι ονειροπόλα

Αχ, ο συνδυασμός άντρα Παρθένου και γυναίκας Ιχθύ –ενώ αυτοί οι δυο σέβονται πραγματικά ο ένας τον άλλο και συνήθως τα πάνε πολύ καλά, με λίγους ή καθόλου τσακωμούς, απλώς δεν υπάρχει μεταξύ τους η χημεία που θα τους κρατήσει μαζί.

Είναι δυστυχές, αλλά αυτή η σχέση μετά το χωρισμό μπορεί να μετατραπεί σε φιλία, η οποία είναι καταπληκτική –είναι και οι δυο πολύ ώριμοι σε σχέση με τον χωρισμό τους.

Το πρόβλημα είναι ότι οι άντρες Παρθένοι είναι πολύ λογικοί, ενώ οι γυναίκες Ιχθύες είναι απολύτως ονειροπόλες. Απλώς δεν μπορούν να δουν ένα μέλλον μαζί λόγω αυτής της διαφοράς τους.

15

Άντρας Κριός και γυναίκα Ζυγός: Έχουν τελείως διαφορετικές αξίες

Οι άντρες Κριοί λίγο πολύ θέλουν απλώς να περνούν καλά, ενώ οι γυναίκες Ζυγοί παίρνουν τα πάντα πολύ σοβαρά. Δεν ξεκινούν περιστασιακές περιπέτειες –θέλουν την πραγματική σχέση και δεν θα δεχτούν τίποτα λιγότερο. Τώρα απ’ την άλλη πλευρά, οι άντρες Κριοί θέλουν οι σχέσεις τους να μένουν χαλαρές. Δεν χρειάζονται κάτι σοβαρό –για την ακρίβεια, είναι το αντίθετο από αυτό που θέλουν. Στο τέλος, αυτά τα δυο ζώδια έχουν τελείως διαφορετικές αξίες. Ειλικρινά, δεν λειτουργούν καλά ούτε ως φίλοι –σε αυτό το σενάριο, η φράση τα αντίθετα έλκονται δεν ισχύει.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ζώδια  24 ζευγάρια που μπορεί να μην μείνουν μαζί το 2019

μερος α μερος β

14

Άντρας Ταύρος και γυναίκα Λέων: Της λείπει η εργένικη ζωή

Όταν ένας άντρας Ταύρος και μια γυναίκα Λέων κάνουν σχέση, συνήθως συμβαίνει γιατί εκείνη αναρωτιέται αν είναι καιρός να ηρεμήσει και να νοικοκυρευτεί. Αλλά αυτά τα δυο ζώδια δεν είναι πραγματικά συμβατά και δεν υπάρχει ενθουσιασμός, ειδικά για εκείνη. Ποιο είναι, λοιπόν, αυτό που τους χωρίζει στο τέλος; Η γυναίκα Λέων καταλήγει να νοσταλγεί την εργένικη ζωή της, ενώ προσπαθεί να νοικοκυρευτεί με έναν άντρα Ταύρο. Είναι κρίμα που χωρίζουν, αλλά οι περισσότεροι φίλοι τους ξέρουν από την αρχή ότι δεν ταιριάζουν πραγματικά.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9