Ηλιακή Έκλειψη 06/01/19 Νέα χρονιά, Νέα αρχή

savvatokyriako-16-18-5-selini-zwdio-aigokerws

Μερική Ηλιακή Έκλειψη Ιανουάριος 2019 

Πόσο ισχυρή θα είναι για όλα τα ζώδια ;

Ελπίζω ότι έχετε τη διάθεση για μια νέα αρχή,  γιατί μπαίνουμε επισήμως σε μια φάση που είναι γεμάτη από καινούριες αρχές. Είναι η αρχή ενός νέου έτους, φυσικά, και απολαμβάνουμε όλη τη λάμψη που έρχεται μαζί με το «νέα χρονιά, νέα αρχή».

Αλλά υπάρχουν ισχυρά γεγονότα, που συμβαίνουν και στο μέτωπο της αστρολογίας: η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου του 2019 σηματοδοτεί την πρώτη  έκλειψη του νέου έτους – και σηματοδοτεί επίσης την αρχή μιας ολοκαίνουργιας φάσης έκλειψης.

zodia-taro-45

Θα έχουμε μια Μερική Ηλιακή έκλειψη στις 6 Ιανουαρίου -η οποία είναι την ίδια ημερομηνία με τη Νέα Σελήνη- και αναμένουμε να αισθανθούμε τα κοσμικά αποτελέσματα αυτών των αστρολογικών γεγονότων, με τη μία.

Τόσο η Νέα Σελήνη όσο και η Μερική Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιούνται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Και η ενέργειά του, μας δίνει ένα σοβαρό κίνητρο, που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας.

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τη Μερική Ηλιακή έκλειψη του Ιανουαρίου του 2019 μας τονίζουν, ότι τώρα είναι η τέλεια στιγμή για νέα ξεκινήματα…οπότε ετοιμαστείτε να τα κάνετε.

zwdia-taro-astra

Μερική Ηλιακή Έκλειψη Ιανουάριος 2019 

Ο καθένας φαντάζεται καινούργια ξεκινήματα όλων των ειδών, όταν ένας καινούργιος χρόνος έρχεται, και η αστρολογία αυτής της Νέας Σελήνης και της Μερικής Ηλιακής έκλειψης, τυχαίνει να στηρίζει αυτή την ενέργεια εντελώς.

Τα νέα φεγγάρια σηματοδοτούν την αρχή ενός νέου σεληνιακού κύκλου, επομένως αυτά τα μηνιαία γεγονότα σχεδόν πάντα υποδηλώνουν ένα νέο σημείο. Αυτή όμως η έκλειψη, σηματοδοτεί την αρχή μιας επίσης καινούργιας φάσης της έκλειψης, η ενέργεια της οποίας θα συνεχιστεί από την Ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου 2019.

Αυτό σημαίνει ότι η επιρροή της, θα γίνει αισθητή τους επόμενους έξι μήνες και θα πρέπει να είσαστε αποφασισμένοι για τους σπόρους που φυτεύετε και για τους στόχους που θέλετε να πετύχετε.

xartomanteia

Μερική Ηλιακή Έκλειψη Ιανουάριος 2019 

Η έκλειψη στον Αιγόκερω θα φέρει κάποια πολύ αναγκαία γείωση ενέργειας που θα βοηθήσει να υλοποιήσετε τη δομή και την εστίαση, που θα χρειαστείτε για να εκπληρώσετε τους στόχους σας για το 2019.

Είναι πραγματικά μια τέλεια αστρολογική αρχή για την καινούργια χρονιά – ειδικά αν είμαστε πρόθυμοι να δουλέψουμε και να είμαστε προσεκτικοί σχετικά με τους στόχους μας.

Με την έκλειψη που πραγματοποιείται στο εργατικό και πρακτικό ζώδιο του Αιγόκερω, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θα υπάρχει εστίαση, σε μερικά μεγάλα θέματα σχετικά με την εργασία.

Στο ζώδιο του Αιγόκερω που κυβερνάται από τον Κρόνο, η δημόσια ζωή, η καριέρα, η φήμη, τα επιτεύγματα και η υπευθυνότητα θα έχουν μια ισχυρή εστίαση!

zwdia-tarw-zodia-19

Μερική Ηλιακή Έκλειψη Ιανουάριος 2019 

Αυτή η ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω μας ωθεί να επιθυμούμε να φτάσουμε στα μονοπάτια της σταδιοδρομίας μας.

Με μια συνάφεια με τον υπεύθυνο Κρόνο, είναι μια καλή στιγμή να προχωρήσουμε μπροστά με οποιεσδήποτε επιχειρηματικές δραστηριότητες που μπορεί να ακολουθεί ο καθένας.

Ο Αιγόκερως είναι εξαιρετικά αποφασισμένος, σε ό,τι αφορά την αυτο-βελτίωση και την επίτευξη στόχων. Γι’ αυτό χρησιμοποιήστε την ορμή αυτής της έκλειψης προς όφελός σας, όταν πρόκειται για τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σας κι ετοιμαστείτε να παλέψετε γι’ αυτά που θέλετε.

Είναι η στιγμή για τον καθορισμό πρακτικών, εφικτών στόχων…. Την ανάπτυξη της ωριμότητας και της κοινής λογικής, την εξέταση και την προετοιμασία του μέλλοντος, ακολουθώντας συγκεκριμένους τρόπους ανάπτυξης, της αυτοπειθαρχίας. Της αυτοπεποίθησης, καλλιεργώντας τα όνειρά μας με ρεαλιστικό τρόπο .

chartomantia-098

Μερική Ηλιακή Έκλειψη Ιανουάριος 2019 

Όλα αυτά θυμίζουν πολύ τον Αιγόκερω. Η πρακτική, λογική στάση του Αιγόκερω, μπορεί να είναι λίγο “μόνο δουλειά καθόλου διασκέδαση» μερικές φορές, αλλά δεν κάνει λάθος, γιατί έρχεται για να κερδίσει.

Όχι μόνο θα πρέπει να προετοιμαστείτε για να κατακτήσετε τους στόχους της καριέρας σας, αλλά πρέπει επίσης να εστιάσετε στην αυτο-βελτίωση όταν πρόκειται για πειθαρχία, ωριμότητα και μάθηση μέσα από εμπειρίες, ώστε να μπορέσετε να μεγαλώσετε.

Σίγουρα βρισκόμαστε σε περίοδο δουλειάς και σοβαρότητας, κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, σε στιλ Αιγόκερω. Θα αισθανθούμε όμως και τα ονειρικά, απόκοσμα αποτελέσματα του πλανήτη Ποσειδώνα, που θα κάνει εξάγωνο με την Ηλιακή έκλειψη.

zwdia-fotia

Μερική Ηλιακή Έκλειψη Ιανουάριος 2019 

Ενώ αυτή η συγκεκριμένη έκλειψη είναι Ηλιακή , ίσως αναγκαστούμε να βασιζόμαστε στη διαίσθηση και όχι στα γεγονότα. Η αλήθεια μπορεί να είναι ξεκάθαρη ωστόσο, ο απατηλός Ποσειδώνας προσθέτει αβεβαιότητα και ομίχλη γύρω από αυτό που αποδεχόμαστε και πιστεύουμε στις σχέσεις.

Έτσι, ενώ ο πραγματιστής Αιγόκερως μας λέει να είμαστε λογικοί ανά πάσα στιγμή, θα κάνει όλα τα ζώδια, να υιοθετήσουν μια πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση στα ζητήματα που προκύπτουν κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης και να επιτρέψουν στην διαισθητική πλευρά τους να έχει ισότιμο λόγο.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66