Ηλιος στον Ζυγό – Οι Σχέσεις σε Πρώτο Πλάνο

gynaika-zygos-rantevoy-antras-krios

Ηλιος στον Ζυγό – Οι Σχέσεις σε Πρώτο Πλάνο

Ηλιος στον Ζυγό : Πώς θα σας επηρεάσει βάσει ζωδίου, η εποχή του Ζυγού 2019

Ένα σκοτεινό θηλυκό μοντέλο ανοιγοκλείνει το μάτι, κάνει το σήμα της ειρήνης, φοράει ροζ jumper και κρατάει μπαλόνια, διασκεδάζει με τους αγαπημένους της φίλους, απομονωμένη μέσα σ’ ένα ροζ φόντο. Τα νιάτα γιορτάζουν!

Είναι το δροσερό αεράκι του φθινοπώρου που νιώθουμε ή είναι η αναζωογονητικά ευχάριστη ενέργεια της εποχής του Ζυγού? Λοιπόν, ίσως και τα δύο! Επειδή η εποχή του Ζυγού 2019 αρχίζει στις 23 Σεπτεμβρίου…. και θα μπούμε επίσημα στην εποχή της ισορροπίας.

zodia-taro-45

Τον περασμένο μήνα, ο ήλιος βρισκόταν στο σχολαστικό, οργανωτικό ζώδιο της Παρθένου, όπου εστιάσαμε στις λεπτομέρειες και χρησιμοποιήσαμε αρκετή ενέργεια, για να βελτιώσουμε τον εαυτό μας και τον κόσμο γύρω μας. Η εποχή του Ζυγού, μας ζητά να κάνουμε λίγο πίσω και να δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα, εγκαταλείποντας την τελειότητα…. για την ισορροπία!

Ο Ζυγός, είναι ένα βασικό αέρινο ζώδιο, που εκπροσωπείται από τη ζυγαριά! Είναι ένα ζώδιο, που εκτιμά την ισορροπία, τη δικαιοσύνη, και την καλοσύνη. Εξετάζοντας πάντοτε όλες τις πλευρές μιας κατάστασης, ο Ζυγός είναι ο διπλωμάτης του ζωδιακού, ικανός να γοητεύσει, αντιμετωπίζοντας οποιαδήποτε κατάσταση βρεθεί στο δρόμο του.

Ο Ζυγός σιχαίνεται τις συγκρούσεις και τις αντιπαραθέσεις και ευδοκιμεί σε ένα ισορροπημένο και ειρηνικό, περιβάλλον. Η ικανότητά του να εξετάζει όλες τις πλευρές μιας κατάστασης, μπορεί επίσης να κάνει το Ζυγό αναποφάσιστο, καθώς αυτό το πνευματικό ζώδιο που βασίζεται στη διανόηση, ζυγίζει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, σχεδόν όλων.

taro-zodia-76

Ηλιος στον Ζυγό – Οι Σχέσεις σε Πρώτο Πλάνο

Αλλά υπάρχουν περισσότερα στην ενέργεια του Ζυγού από ένα απλό ζύγισμα. Κυριαρχείται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και της πολυτέλειας και είναι εξαιρετικά αισθησιακός. Η εποχή του Ζυγού είναι ιδανική για να πάτε σε ένα μουσείο, να διακοσμήσετε το διαμέρισμά σας ή να κάνετε ένα εκλεπτυσμένο μακιγιάζ.

Η περίοδος του Ζυγού, σηματοδοτεί την αρχή του φθινοπώρου. Η αλλαγή βρίσκετε παντού γύρω μας, καθώς αγκαλιάζουμε μια νέα εποχή και εστιάζουμε στην εξισορρόπηση της ζωής μας για να δημιουργήσουμε ίσους χώρους, για όλες τις επιθυμίες μας.

Η εποχή του Ζυγού ενθαρρύνει όλους εμάς, να αναζητήσουμε ένα επιπλέον άγγιγμα ισορροπίας, δικαιοσύνης και ομορφιάς στις υποθέσεις μας, αλλά κάθε ζώδιο, θα αισθανθεί αυτή την ενέργεια, να εκδηλώνεται διαφορετικά. Ελέγξτε πώς η εποχή του Ζυγού, θα επηρεάσει κάθε ζώδιο και προετοιμαστείτε για τον επόμενο μήνα.

μελλοντολόγος

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Είναι καιρός να επικεντρωθείτε σε συνεργασίες και σχέσεις. Ο Ζυγός είναι απέναντι από το ζώδιο σας, που σημαίνει πως όλη αυτή την περίοδο, ο ήλιος θα βρίσκεται μέσα στο οίκο των σχέσεων σας. Μην ξεφύγετε από τις κοινωνικές δεσμεύσεις και βάλτε στην άκρη κάποια επιπλέον ενέργεια, για να εστιάσετε στις συνεργασίες που έχουν νόημα στη ζωή σας.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Αν τα πράγματα φαίνονται λίγο χαοτικά, σκεφτείτε την εποχή του Ζυγού, σαν μια ευκαιρία για ξεκαθαρίσματα, πριν υποδεχτείτε το φθινόπωρο. Εφαρμόστε περισσότερη δομή στην καθημερινή σας ρουτίνα. Αν αυτό που χρειάζεστε, είναι λίγη επιπλέον αυτοπειθαρχία και λίγο περισσότερος προγραμματισμός για να πετύχετε ισορροπία στην καθημερινότητά σας, τότε αγκαλιάστε το και δημιουργήστε μια νέα ρουτίνα για τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

Ηλιος στον Ζυγό – Οι Σχέσεις σε Πρώτο Πλάνο

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Ο ήλιος, η Αφροδίτη, όσο και ο κυβερνήτης πλανήτης σας Ερμής, βρίσκονται στο φιλικό σας ζώδιο του αέρα, καθώς μπαίνουμε στην εποχή του Ζυγού. Θα νιώσετε ελεύθεροι κι ωραίοι και παράλληλα θα αισθανθείτε μια νέα ενεργειακή αλλαγή. Μια εξέλιξη πλανάται στην ατμόσφαιρα, με το νέο σας φλερτ. Η νέα εποχή του ήλιου φέρνει αλλαγές και μια μεγάλη ερωτική συλλογή, για να την αξιοποιήσετε.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Η εποχή του Ζυγού μπορεί να κάνει πολλούς από μας να νιώθουμε επιπλέον κοινωνικοί…. αλλά ειλικρινά, εσείς μπορείτε να το κάνετε. Αν θέλετε να διασκεδάσετε στην άνεση του σπιτιού σας…ελεύθερα! Έχετε την τάση να μένετε στο σπίτι, απολαμβάνοντας μια ζεστή αγκαλιά. Προσκαλέστε μερικούς φίλους ή το αντικείμενο του πόθου σας και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Η εποχή του Ζυγού πότισε με δικαιοσύνη στον εγκέφαλό σας! Οπότε μπορεί να δείξετε διάθεση να χρησιμοποιήσετε τις δυνάμεις σας για να βοηθήσετε τους άλλους. Αποδεχτείτε το! Η φωνή σας είναι ισχυρή τώρα. Μιλήστε! Αν αισθάνεστε έντονα για κάτι ή δείτε να συμβαίνει κάποια αδικία, θυμηθείτε ότι έχετε τη δύναμη να κάνετε τη διαφορά. Πείτε την αλήθεια σας, αυτή την περίοδο.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Η εποχή των Παρθένων ήταν έντονη για σας, αλλά η σχολαστική φύση του ζωδίου σας δεν παρεκκλίνει, μόνο και μόνο επειδή ο ήλιος έχει αλλάξει θέση. Ο οικονομικός σχεδιασμός, θα βοηθήσει στην ενίσχυση του τραπεζικού σας λογαριασμού, οπότε κάντε ό, τι ξέρετε καλύτερα και καταστρώστε ένα σχέδιο. Μια μικρή οικονομική πρόβλεψη, θα σας βοηθήσει…. και θα εξασφαλίσει πως η σκληρή δουλειά σας, αποδίδει.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζυγός (Σεπτέμβριος 23 – Οκτ. 22)

Χρόνια Πολλά, Ζυγοί! Είναι η εποχή σας….και θα λάμψετε κυριολεκτικά. Όλα τα μάτια, είναι στραμμένα επάνω σας! Απολαύστε τα υπέροχα συναισθήματα που σας προσφέρει αυτός ο μήνας. Αισθάνεστε γοητευτικοί και όλη η ζεστασιά, η τύχη και η θετική προσοχή που έρχεται με τον ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σας, θα σας εμπνεύσει να είστε ο αυθεντικός σας εαυτός – και θα κάνει χαρούμενους, τους ανθρώπους γύρω σας.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Τα επαγγελματικά σας φέτος ήταν λαμπερά, άγρια και τρελά….. και η εποχή του Ζυγού, δεν αποτελεί εξαίρεση – αλλά θα σας κάνει να χαλαρώσετε πριν ο ήλιος μπει στο ζώδιό σας σ’ ένα μήνα! Γιατί τότε τα πράγματα θα ανατραπούν περισσότερο. Ξεκουραστείτε τώρα για να μην εξαντληθείτε από την πολλή δουλειά. Μια μικρή επιβράδυνση θα σας κάνει καλό…. κι έχετε τη δυνατότητα για να το κάνετε.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Κατά τη διάρκεια της εποχής του Ζυγού, η ζωή θα είναι καλή, Τοξότες. Αισθάνεσθε επιπλέον κοινωνικοί…. και η αέρινη ενέργεια, φωτίζει τη φλογερή, φιλοσοφική φύση σας με τον σωστό τρόπο. Οι φίλοι είναι πηγή έμπνευσης και καθοδήγησης τώρα! Οπότε φροντίστε να περιβάλλεστε από τους αγαπημένους σας. Η εξωστρέφεια μπορεί να αποτελέσει εργαλείο για την έμπνευσή σας, αυτή την περίοδο.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Αν έχετε βαρεθεί λίγο τη δουλειά σας ή ίσως έχετε εργαστεί εξαντλητικά, αφού μόλις έφυγε ο ήλιος από τους γήινους συντρόφους σας τους Παρθένους, επιτρέψτε στην εποχή του Ζυγού να φέρει μια διασκεδαστική ατμόσφαιρα στα εργασιακά σας. Κάτι καινούργιο θα σας παρουσιαστεί στα επαγγελματικά σας, ώστε να μπορέσετε να προετοιμαστείτε και να τονωθείτε από ορισμένες νέες, συναρπαστικές ενέργειες.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Με τον ήλιο στο συναδελφικό αέρινο Ζυγό, θα νιώσετε πως έρχεστε σε επαφή με τον ανώτερο……πιο πνευματικό εαυτό σας. Προσπαθήστε μέσα από σωματικές δραστηριότητες να συνδέσετε το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σας. Ασχοληθείτε με μια ανώτερη δραστηριότητα όπως η γιόγκα ή ο διαλογισμός Τα κανάλια για αυτό το είδος ανάπτυξης και επικοινωνίας…. Ανοίγουν!

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Η δύναμή σας, αυξάνεται τώρα! Χρησιμοποιήστε τη σοφά! Το να είστε διεκδικητικοί, δεν είναι του τύπου σας Ιχθύες….αλλά κάτι μέσα σας, πυροδοτείται κατά τη διάρκεια της εποχής του Ζυγού…και θα νιώσετε λίγο πιο άνετα στο δέρμα σας, μιλώντας γι’ αυτό που χρειάζεστε. Θυμηθείτε ότι έχετε μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο γύρω σας, από ό, τι πιστεύετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot