Η Αγάπη Ανάμεσα στις Συμπληγάδες 28/02-03/03

imerisies-22314

Η Αγάπη Ανάμεσα στις Συμπληγάδες .

Η Αγάπη : Η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με Κρόνο/ Πλούτωνα .

Η Αφροδίτη πρόκειται να κάνει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο που θα είναι ακριβής, στις 28 Φεβρουαρίου και στις 3 Μαρτίου. Θα νιώσουμε τις ενέργειες αυτών των διελεύσεων λίγες μέρες πριν και λίγες μέρες μετά.

Η Αφροδίτη κυβερνά τα χρήματα, τις γυναίκες, την αγάπη, την κοινωνική μας ζωή και τις προσωπικές αξίες.

zodia-taro-45

Το τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα τερματίσει κάποιες σχέσεις, αλλά μόνο αν ήταν ετοιμόρροπες ούτως ή άλλως. Θα μπορούσε να αναδείξει θέματα σε πολλές σχέσεις, αλλά δεν θα τερματίσει μια σχέση που έχει σταθερές βάσεις.

Μπορεί να είναι μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε όλα τα αρνητικά σε μια σχέση. Μπορείτε να αποστασιοποιηθείτε από τις ενοχές, την ευθύνη και τον χειρισμό….θέματα για τα οποία συχνά προσφέρεται, αυτή η διέλευση. Είναι κατάλληλο διάστημα για να προβληθούν, αμφιλεγόμενα ζητήματα.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα τείνει να αναδεικνύει βαθιά τοποθετημένα ζητήματα, ειδικά στις σχέσεις που σχετίζονται με το σεξ, την έλλειψη εμπιστοσύνης, τις προσωπικές ανασφάλειες και τα χρήματα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Σουλτάνας BAHAR, προβλέπει για τις σχέσεις .

tarw-taro-xartomanteia

Έχει φύση εμμονική…και μερικές φορές μπορεί να αποκαλυφθούν άγνωστες πληροφορίες. Τώρα είναι η στιγμή να ασχοληθούμε με όλα τα θέματα που σχετίζονται με τις σχέσεις, την αγάπη και τα χρήματα, καθώς η σκοτεινή πλευρά αυτής της διέλευσης, μπορεί να γίνει πολύ άσχημη.

Ο Πλούτωνας ασχολείται με πράγματα που είναι σκοτεινά και βαθιά κρυμμένα στη ψυχή μας…και αν αυτή η ενέργεια δεν τεθεί υπό έλεγχο, τότε θα υπάρχουν πολλές φοβίες, αγωνίες και καταναγκασμοί. Να θυμάστε πως αυτό είναι μόνο ενέργεια και μπορεί να κατευθυνθεί σε πιο θετικές εξόδους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Η Αγάπη Ανάμεσα στις Συμπληγάδες

Σε στιγμές όπως αυτή, μπορεί να ακούσουμε νέα από άτομα που σχετίζονταν με το παρελθόν μας ή να ξαναζήσουμε τραυματικά γεγονότα και διάφορες αρνητικές πτυχές από προηγούμενες σχέσεις μας.

Τώρα είναι η στιγμή να κάνουμε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσουμε μ’ αυτές τις σκέψεις και μ’ αυτά τα θέματα και μπορεί να είναι μια ευκαιρία να αφήσουμε για τα καλά πίσω μας, όλες τις αρνητικές συναισθηματικές αποσκευές μας.

Αυτή η διέλευση μπορεί να είναι ενδεικτική ενδοοικογενειακής βίας – σαν το χειρότερο σενάριο. Οι βιασμοί, η κακοποίηση και η βασανιστική ζήλεια, περιγράφουν αυτή τη διέλευση στο χειρότερο βαθμό της.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Σουλτάνας BAHAR, προβλέπει για τις σχέσεις .

dream

Το τετράγωνο Αφροδίτης/Κρόνου στον Αιγόκερω στις 3 Μαρτίου, στις 28 μοίρες του Κριού.

Οι διελεύσεις Αφροδίτης / Κρόνου, αφορούν θέματα και πιθανούς χωρισμούς σε σχέσεις, χρήμα ή άλλες κοινωνικές σχέσεις. Αν μια ταραγμένη σχέση τη βλέπατε μέσα από ροζ γυαλιά, πιθανόν να τα βγάλετε αυτό το διάστημα. Γιατί ο Κρόνος, ο πλανήτης της πραγματικότητας, θα έρθει σε σύγκρουση με τον πλανήτη της αγάπης.

Το τετράγωνο Αφροδίτης/ Κρόνου, μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε μοναχικοί, απορριπτέοι ή απομονωμένοι. Μερικές φορές αυτό συμπίπτει με τις δυσάρεστες συνθήκες που θα προτιμούσαμε να αποφύγουμε, αλλά δεν μπορούμε.  Σε περιπτώσεις όπως αυτή, απλά περιμένουμε, γιατί ξέρουμε πως η διέλευση θα περάσει σύντομα.

μελλοντολόγος

Δεν είναι μια θετική διέλευση για οικονομικά θέματα, και μπορεί επίσης να επηρεάσει τις φιλίες, τις κοινωνικές συνθήκες και άλλα θέματα…. ανάλογα με το πού εμπίπτει στον προσωπικό σας χάρτη.

Αυτή η διέλευση θα ασχοληθεί με ορισμένα σκοτεινά θέματα ανά τον κόσμο. Η διέλευση Αφροδίτης/Πλούτωνα είναι ενδεικτική του σεξ, της φοβέρας και της βίας κατά των γυναικών. Αναμείνετε περισσότερα σκάνδαλα, νέα σχετικά με τις γυναίκες, θέματα υγείας των γυναικών και οικονομικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA