Η Αλλαγή στην πορεία των σχέσεων 07/08-06/09

ζώδια-αστρολογια-ωροσκοπος

Η Αλλαγή στην πορεία των σχέσεων 07/08-06/09 .

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο .

Η θεά της αγάπης βρίσκεται στον ευαίσθητο Καρκίνο από τις 7 Αυγούστου ως τις 6 Σεπτεμβρίου 2020. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο φέρνει ρομαντικές, συναισθηματικές και νοσταλγικές αποχρώσεις στις σχέσεις σας.

Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να διασκεδάσετε με την οικογένειά σας, ν’ αγκαλιάσετε με αγάπη τον εαυτό σας, ή να ασχοληθείτε με κάτι που θα ωφελήσει την ψυχή σας.

zodia-taro-45

Αφροδίτη στον Καρκίνο: η αγάπη μπορεί να ανθίσει αν…

… Αφεθείτε σε ένα παλιομοδίτικο ρομαντισμό!

… Φροντίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

… Καλλιεργήσετε και ανανεώσετε τους οικογενειακούς δεσμούς.

… Εστιάσετε σε αυτό που σας αναζωογονεί και σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς.

… Τιμήσετε τις παραδόσεις.

… Φέρνετε στο νου σας το παρελθόν.

… Ομορφύνετε και απολαύσετε το σπίτι σας.

… Αγοράσετε μερικές πανέμορφες αντίκες.

… αναγνωρίστε τη δική σας ευάλωτη πλευρά και αγαπηθείτε.

chartomantia-098

Μερικές φορές οι άνθρωποι παρουσιάζουν ένα σκληρό πρόσωπο με την Αφροδίτη στον Καρκίνο. Αυτή είναι μια πράξη, που σκοπό έχει την αποφυγή των πληγωμένων συναισθημάτων τους. Γι’ αυτό, μην ξεγελιέστε από την Αφροδίτη που βρίσκεται στο σκληρό εξωτερικό περίβλημα του Καρκίνου. Κρύβει πραγματικά μια απαλή και ήρεμη προσωπικότητα!

Προχωρήστε με ευαισθησία. Αν σας αρέσουν τα ερωτικά παιχνίδια, τότε θυμηθείτε ότι τα συναισθήματα των ανθρώπων πληγώνονται πιο εύκολα αυτή την περίοδο. Πριν κάνετε κάτι υπέροχα έξυπνο, σκεφτείτε πρώτα, τα συναισθήματα των άλλων.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τι επιφυλάσσει η Αφροδίτη στον Καρκίνο, τον Αύγουστο του 2020 για το ζώδιό σας?

zwdia-tarw-zodia-19

Κριός

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ενεργοποιεί τη ζώνη του σπιτιού και της οικογένειάς σας, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιθανό να νιώθετε δύο φορές πιο κοντά, με τους δικούς σας. Ώρα να αναζωπυρώσετε τους οικογενειακούς δεσμούς, να διακοσμήσετε το σπίτι σας, τον κήπο σας, να απολαύσετε μερικά σπιτικά οικογενειακά γεύματα και γενικά να αγκαλιάσετε τους αγαπημένους σας! Η ευτυχία, η αγάπη βρίσκονται στο σπίτι. Το ίδιο κι ένα μελλοντικό ειδύλλιο! Τώρα που αισθάνεστε άνετα με τους δικούς σας, ίσως συναντήσετε και την «αδελφή ψυχή» σας.

Ταύρος

Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες ενισχύονται με την Αφροδίτη στον Καρκίνο. Είστε πολύ δημοφιλείς και μπορείτε να ενεργήσετε σαν ενδιάμεσος για να μειώσετε τις εντάσεις στην οικογένεια, να ανανεώσετε τους δεσμούς σας με ένα συγγενή, να διαπραγματευτείτε δύσκολους τομείς… και γενικά να βοηθήσετε να βρεθεί κοινό έδαφος. Υπάρχουν πολλές ευχάριστες αλληλεπιδράσεις στο σπίτι με τους γονείς και τ’ αδέλφια σας….και αισθησιακές στιγμές με τον αγαπημένο σας. Η ευτυχία, η αγάπη και ο ρομαντισμός είναι το επίκεντρο, μέσω μηνυμάτων και καθημερινών ανταλλαγών με τους άλλους. Υπάρχει κάποιος που σας έχει κινήσει το ενδιαφέρον!

zwdia-fotia

Η Αλλαγή στην πορεία των σχέσεων 07/08-06/09 .

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο υπογραμμίζει καλές οικογενειακές αξίες και σας παροτρύνει να σκεφτείτε τι είναι αυτό που εκτιμάτε περισσότερο σε μια σχέση. Είναι επίσης μια στιγμή που θα δείτε τα οικονομικά σας να αυξάνονται, θα αναπτύξετε τα ταλέντα σας και γενικά θα φροντίζετε να απολαύσετε τη ζωή σας. Μπορεί επίσης να έχετε την τάση να ξοδέψετε χρήματα για ευχαρίστηση τώρα! Αυτή είναι μια στιγμή που θέλετε να δείτε χειροπιαστά δείγματα αγάπης, να εξαργυρώσετε την ευτυχία σας και να περάσετε επιπλέον χρόνο, απολαμβάνοντας αληθινό ρομαντισμό.

Καρκίνος

Ο χρόνος για αγάπη και ρομαντισμό… έφτασε αγαπητέ Καρκίνε! Η θεά της αγάπης είναι στο ζώδιό σας, καθιστώντας σας ακαταμάχητους και βοηθώντας σας, να προσελκύσετε το σωστό είδος προσοχής. Είστε επίσης δημοφιλείς, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να προωθήσετε τον εαυτό σας και τα ενδιαφέροντά σας, διαπιστώνοντας ότι είναι ιδιαίτερα ελκυστικά. Αυτή είναι επίσης η στιγμή για να ανανεώσετε την ντουλάπα σας, ν’ αλλάξετε χτένισμα… ενώ η θεά της ομορφιάς, σας παρακολουθεί! Βεβαιωθείτε ότι βλέπετε την αγάπη και την ευτυχία, που εμφανίζονται στο δρόμο σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Λέων

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι μια στιγμή για να απολαύσετε την ησυχία του ιδιωτικού σας καταφύγιου, αφήνοντας τον κόσμο για λίγο μόνο του….χωρίς τη δική σας λαμπερή παρουσία. Ήρθε η ώρα να εστιάσετε σε εκείνα τα πράγματα που σας καλλιεργούν και σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς και ολοκληρωμένοι μέσα σας. Αν η αγάπη πλανάται στον αέρα, τότε είναι μια μάλλον αιωρούμενη υπόθεση και θα τη διατηρήσετε έτσι. Χωρίς έντονα φώτα! Η ευτυχία, η αγάπη και το ειδύλλιο, βρίσκονται στη μοναξιά και στο διαλογισμό ή απλώς….. μακριά από τα αδιάκριτα μάτια!

Παρθένος

Αυτή είναι μια πολύ κοινωνική και φιλόδοξη στιγμή για σας, αγαπητή Παρθένε, γιατί μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους αγαπημένους σας φίλους και να έρθετε σε επαφή με όλους εκείνους τους ανθρώπους που σας κάνουν να νιώθετε σαν στο σπίτι σας. Είστε δημοφιλείς! Και μπορείτε να κάνετε πολλά για να προωθήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας τώρα, καλλιεργώντας τις ελπίδες σας για το μέλλον – ένα μέλλον σας αρέσει περισσότερο. Η αγάπη και ο ρομαντισμός αφθονούν στους κοινωνικούς σας κύκλους και ονειρεύεστε έναν καλύτερο κόσμο. Υπάρχει επίσης μεγάλη χαρά που θα τη βιώσετε με τους φίλους σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα 08-09/08 Στην πόρτα της αγάπης

tarw-taro-xartomanteia

Η Αλλαγή στην πορεία των σχέσεων 07/08-06/09 .

Ζυγός

Μπορείτε να κάνετε πολλά για να προωθήσετε τη δημόσια εικόνα σας τώρα και να δείξετε φροντίδα και αγάπη στο ταλαντούχο πρόσωπό σας. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να σας βοηθήσει να αναδείξετε τα καλλιτεχνικά, αισθητικά και διαπραγματευτικά σας ταλέντα και να προσελκύσετε το σωστό είδος προσοχής, από άτομα κύρους. Η αγάπη, ο ειδύλλιο και η ευτυχία βρίσκονται στη δουλειά και… σε ένα λατρεμένο κοινό- αν ονειρεύεστε κάτι τέτοιο. Ώρα να δημιουργήσετε θετικές εντυπώσεις! Τι σκοπεύετε να κάνετε στη ζωή σας?

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου σας προσφέρει νέες ευκαιρίες για ευτυχία, αγάπη και ρομαντισμό, αγαπητέ Σκορπιέ. Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε ρομαντικές διακοπές στο εξωτερικό, να περάσετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας για να αυξήσετε το πνεύμα σας ή να εγκατασταθείτε στο εξωτερικό. Η επιθυμία σας αφυπνίζεται, για να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες που υπόσχονται έναν βαθύτερο συναισθηματικό δεσμό με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, καθώς και μια ανανεωμένη αίσθηση ελπίδας, που κάνει τον ευρύτερο κόσμο, να φαίνεται πολύ πιο χαρούμενος. Μπορείτε να κάνετε πολλά για την προώθηση των ενδιαφερόντων σας τώρα, γιατί η κοινή γνώμη είναι στο πλευρό σας! Θέλετε να το επισημοποιήσετε?

κρυσταλλομαντεία

Τοξότης

Ο Καρκίνος, είναι ένα ζώδιο πολύ διαφορετικό από τον δικό σας, αγαπητέ Τοξότη. Έχει να κάνει με τη σύνδεση, την ασφάλεια και την ανάγκη να βρίσκεσαι κοντά σε κάποιον, ενώ εσείς συνήθως προτιμάτε την ελευθερία σας, πολύ χώρο για περιπλανήσεις… και επιζητάτε ανάλαφρες καταστάσεις. Ενώ αισθάνεστε άβολα σε στενούς χώρους, αυτό είναι που καθορίζει ο Καρκίνος στο χάρτη σας! Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σας ωθεί να απολαύσετε μεγαλύτερη οικειότητα με κάποιον! Είναι καιρός να εμπλακείτε πραγματικά με κάποιο άτομο και να το απολαύσετε! Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ελέγξετε τα κοινά οικονομικά σας…. Για παράδειγμα, να διευθετήσετε τυχόν οικογενειακές ή επιχειρηματικές σας υποθέσεις.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο υπογραμμίζει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κάποιος άλλος φαίνεται να κρατάει όλες τις κάρτες – οικονομικά – και πρέπει να του τις αναθέσετε…. ειδικά όταν πρόκειται για θέματα που αφορούν το σπίτι. Μπορεί επίσης, κάποιος να είναι τόσο γοητευτικός, που δεν μπορείτε να του αντισταθείτε! Το ταίρι σας μπορεί να ενεργεί με ευαισθησία αυτή τη στιγμή, οπότε φροντίστε να του φέρεστε ευγενικά- κάτι που ξεχνάει συχνά ένας αυστηρός Αιγόκερως … Αφήστε τους άλλους να φωτίσουν τον κόσμο σας, δείχνοντάς σας τη μαλακή και συναισθηματική πλευρά τους και κάντε ό, τι καλύτερο μπορείτε για να ανταποδώσετε.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα 08-09/08 Στην πόρτα της αγάπης

zwdia-66

Υδροχόος

Είστε ένα πολύ ανεξάρτητο ζώδιο…. και η Αφροδίτη στον ευαίσθητο και συναισθηματικό Καρκίνο, μπορεί να σας φαίνεται πολύ πιεστική για τα γούστα σας. Ωστόσο, ένας τομέας στη ζωή σας που μπορείτε να είστε αρκετά συναισθηματικοί είναι η δουλειά σας! Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να συνδεθείτε με τους συναδέλφους ή τους υπαλλήλους σας και να δημιουργήσετε ένα υπέροχο οικογενειακό κλίμα στη δουλειά. Φυσικά, οι οικογένειες έχουν κι αυτές τις διαφορές τους… οπότε προσπαθήστε να παραμείνετε ευαίσθητοι σε αυτό το σημείο και να αντιμετωπίσετε τυχόν δύσκολα συναισθηματικά ζητήματα, με ευαισθησία και τακτική. Το να δουλεύετε και να είστε παραγωγικοί, σας κάνει ευτυχισμένους, ενώ η Αφροδίτη βρίσκεται στον Καρκίνο. Προσέξτε μόνο, να μην πληγώσετε τα συναισθήματα κάποιου!

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στο ζώο του Καρκίνου – και στον τομέα της αγάπης, καθιστά αυτή την περίοδο, την πιο ρομαντική εποχή του χρόνου για σας, αγαπητοί Ιχθύες! Αυτή είναι η στιγμή, για να γεμίσετε με αγάπη μέσα σας. Μπορεί να απολαύσετε ένα ρομάντζο με κάποιον που σας κάνει να νιώθετε πολύ ξεχωριστοί και αρκετά ασφαλείς, για να εκφράσετε όσα νιώθετε στην καρδιά σας. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί επίσης να σημαίνει ένα υπέροχο χρονικό διάστημα που θα έρθετε πιο κοντά με τα παιδιά σας – είναι και υπέροχη περίοδος για να συλλάβετε παιδί. Είναι επίσης μια υπέροχη στιγμή, για όσους ανήκετε στα δημιουργικά επαγγέλματα. Γενικά είναι μια περίοδος, δημιουργικότητας, χαράς και ευτυχίας!

Διαβαστε τις ημερησιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA