Η αστραπή της ριζικής αλλαγής 19/12

imerisies-21214

Η αστραπή της ριζικής αλλαγής 19/12 .

Η αστραπή της ριζικής αλλαγής : Ο Δίας στον Υδροχόο από 19 Δεκεμβρίου 2020 – 13 Μαΐου 2021.

Ο Δίας επηρεάζει βαθιά την ανθρώπινη ζωή, από χρόνο σε χρόνο. Χρειάζονται 12 χρόνια για μια πλήρη περιφορά του Δία γύρω από τον Ήλιο.

Δώδεκα αστερισμούς σε δώδεκα χρόνια….μια χρονιά σε κάθε αστερισμό. Την επόμενη χρονιά ο Δίας, θα ταξιδέψει στον εκκεντρικό Υδροχόο.

zodia-taro-45

Από τις 2 Δεκεμβρίου του 2019, ο Δίας έκανε βόλτες στον Αιγόκερω. Το 2020 ήταν μια μαζική λαίλαπα… και δεν χρειάζεται να σας εξηγήσω γιατί! Μπορώ όμως να ρίξω λίγο φως στο ποια ήταν η επιρροή του Δία.

Ο Δίας στον Αιγόκερω μας προσγείωσε και μας τόνισε, όλη τη δουλειά που έχουμε ακόμη να κάνουμε εδώ στη γη. Αυτή η διέλευση απαιτούσε να μείνουμε σε ένα μέρος (είτε μας άρεσε είτε όχι!), Να ριζωθούμε και να διαλογιστούμε για τους στόχους και τα σχέδιά μας.

Αυτή η χρονιά μας ανάγκασε να ξανασκεφτούμε τη σταδιοδρομία και την εκπαίδευσή μας. Ο Δίας στον Αιγόκερω μας έδειξε τη σημασία της οικονομικής κι επαγγελματικής ασφάλειας. Ο Αιγόκερως σχετίζεται με δομημένους τομείς όπως πανεπιστήμια, κυβερνήσεις, επιχειρήσεις.

chartomantia-098

Η αστραπή της ριζικής αλλαγής 19/12 .

Όλοι έχουμε εκτεθεί αρκετά σε τέτοιους θεσμούς τον τελευταίο χρόνο, καθώς αντιμετωπίζουμε μια συλλογική κρίση. Αυτό που μάθαμε από τον Δία στον Αιγόκερω, είναι ότι πρέπει να είμαστε πιο επιμελείς και να επενδύουμε σε δημόσιες υποδομές.

Αναγκαστήκαμε επίσης να κοιτάξουμε πολλά χρόνια μπροστά στο μέλλον, να δούμε τον εαυτό μας να δουλεύει με μεγάλο πάθος και σκοπό και να καθορίσουμε τι πρέπει να κάνουμε τώρα για να πετύχουμε αυτό το όραμα.

Μάθαμε ότι πρέπει να συνεργαστούμε για τους στόχους μας και να αναλάβουμε μαζί τα ρίσκα. Πιστέψαμε πως θα λύσουμε τα προβλήματά μας δημιουργώντας και ανακαλύπτοντας νέους πόρους ή επαγγέλματα.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων Προβλέψεις 10 ημερών αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης

zwdia-tarw-zodia-19

Τώρα ο Δίας μπαίνει στον Υδροχόο. Ανατρέξτε πίσω στο διάστημα μεταξύ Ιανουαρίου 2009 – Ιανουαρίου 2010. Σκεφτείτε τι συνέβαινε στη ζωή σας και θα καταλάβετε πως θα επανέλθουν τα ίδια θέματα.

Η επόμενη χρονιά μας δίνει την ευκαιρία να επεκταθούμε σ’ αυτά τα θέματα και να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε πάνω σε ό, τι είχε μείνει μισοτελειωμένο.

Εξετάστε τις ιδιότητες της γης (Αιγόκερως): η γη είναι αργή, συμπαγής, εργατική, επικεντρωμένη στο σπίτι και τα χρήματα…. στην καριέρα και τη δομή. Και όταν η κοσμική γη κλονίζεται, οδηγεί σε σεισμό που ενισχύει τη συλλογική αίσθηση της σιγουριάς και της ασφάλειας.

Οι ιδιότητες του Υδροχόου είναι πολύ διαφορετικές από του Αιγόκερω. Σαν ζώδιο του αέρα, ο Υδροχόος ενσωματώνει όλα όσα κινούνται, σκέφτονται και μιλούν. Ο Υδροχόος έρχεται σαν αστραπή ριζικής αλλαγής.

Ο Δίας στον Υδροχόο μας οδηγεί σε μέρη που δεν έχουμε ξαναδεί. Αυτή είναι η χρονιά που απαιτείται η αλλαγή….που πρέπει να γίνει η αλλαγή. Όσοι συγκεντρώνονται στους δρόμους για να φωνάξουν τη δύναμη της αλήθειας, κρατάνε το κρυστάλλινο τυρκουάζ πανό του Υδροχόου. Τίποτα για τον Υδροχόο δεν είναι ήπιο ή ήσυχο ή υποτακτικό.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Η αστραπή της ριζικής αλλαγής 19/12 .

Είναι καιρός να σηκωθείτε και να μεταμορφώσετε τον ίδιο τον ιστό της κοινωνικής κουλτούρας. Ακούγεται υπερβολικό… ίσως αδύνατο, αλλά η ώρα είναι τώρα. Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο. Οι ζωές μας εξαρτώνται από αυτήν την εξέλιξη.

Ο Υδροχόος σχετίζεται με συναρπαστικούς τομείς της ζωής, όπως επιστήμη, τεχνολογία, γενετική, αστρονομία, κοινωνικά μέσα, κοινωνική δικαιοσύνη – όλα όσα είναι προοδευτικά και προωθούν την ανθρωπότητα.

Έχουμε πάρει ήδη μια γεύση απ’ αυτό, καθώς ξοδεύουμε περισσότερο χρόνο στις οθόνες μας, συνδεόμενοι ο ένας με τον άλλον μέσα από ψηφιακές πλατφόρμες αντί αυτοπροσώπως. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί – όλες αυτές οι ώρες μπροστά στην οθόνη δεν μας ωφελούν ιδιαίτερα…αλλά κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επιβιώσουμε σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Είμαστε επινοητικοί και χρησιμοποιούμε την υπάρχουσα τεχνολογία.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η αστραπη της ριζικής αλλαγής 19/12 .

Το 2021 θα υπάρξει μια μαζική μετανάστευση ανθρώπων πέρα από τα διεθνή σύνορα. Μερικές από αυτές τις αλλαγές και τα κινήματα θα είναι εθελοντικές – νέες ευκαιρίες εργασίας, νέοι έρωτες, δίψα για κάτι διαφορετικό.

Αλλά το μεγαλύτερο μέρος αυτής της κίνησης, θα είναι ακούσιο. Θα είναι αποτέλεσμα πολέμων και ταραχών. Οι άνθρωποι θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Το μεγάλο ερώτημα δεν είναι πού θα πάνε, αλλά πώς θα τους δεχτούν. Ο Υδροχόος είναι ο παλμός της ανθρωπότητας. Αυτό το αρχέτυπο μάς διδάσκει να αγαπάμε και να δεχόμαστε τους πάντες : ντόπιους, πρόσφυγες, μετανάστες, παιδιά, γυναίκες, παράξενους ανθρώπους….ΟΛΟΥΣ!

Δεν ξέρουμε τι έρχεται, μόνο ότι είναι μεγάλο και απρόβλεπτο. Η ίδια η φύση του Υδροχόου είναι εντελώς απρόβλεπτη και απροσδόκητη.

xartomanteia

Να θυμάστε πως τίποτα δεν θα πάει σύμφωνα με το σχέδιο. Δεν υπάρχει λογική και ήρεμη εξέλιξη με τον Δία στον Υδροχόο. Αυτό που κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την περιπέτεια και το ταξίδι σε μακρινές χώρες.

Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα μάθουμε πολλά. Να είστε προετοιμασμένοι γιατί θα αλλάξουν τα πάντα. Αν και θα φαίνονται απότομες και γεμάτες αναστάτωση στην αρχή, πρέπει να εμπιστευτούμε… ότι αυτές οι αλλαγές είναι τελικά για το καλύτερο.

Ένα σημαντικό γεγονός που πλησιάζει, είναι η σύνοδος Δία / Κρόνου στον Υδροχόο, στο Χειμερινό Ηλιοστάσιο (21 Δεκεμβρίου). Αυτή είναι η πιο κοντινή σύνοδος αυτών των πλανητών από το 1623 – τόσο τρελό. Ό,τι σχετίζεται με αυτή τη σύνοδο, είναι οπτιμιστικό, αναζωογονητικό και γεμάτο εμπιστοσύνη.

 

zodia-astra-tarot

Η αστραπή της ριζικής αλλαγής 19/12 .

Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε με νέες ιδέες, ν’ ακολουθήσουμε νέες συνθήκες και νέα σχέδια. Έχουμε τόση πολλή ενέργεια που πρέπει απλά να δούμε ρεαλιστικά πόσα μπορούμε να χειριστούμε…γιατί αυτά που έχουμε ήδη δημιουργήσει στη ζωή μας, θα αμφισβητηθούν από αυτήν την εισροή. Επικεντρωθείτε σ’ αυτό που έχει ήδη καθιερωθεί….. και χρησιμοποιήστε το σαν σημείο εκκίνησης για νέες προοδευτικές διαδρομές.

Αυτή η σύνοδος, είναι ένας θεϊκός γάμος μεταξύ της ελευθερίας (Δίας) και της δομής (Κρόνος). Τα υπέροχα νέα είναι ότι θα έχουμε τόσες πολλές ευκαιρίες ώστε θα μπορέσουμε να επιλέξουμε αυτό που μας ενθουσιάζει και μας ικανοποιεί. Μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερο φως και ευελιξία στην ανθεκτική, υπεύθυνη φύση του Κρόνου.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Για παράδειγμα, μπορεί να κάνετε ένα διάλειμμα από τη δουλειά, να λάβετε υποστήριξη (ειδικά από ηλικιωμένους, σοφότερους μέντορες) ή να αντιμετωπίσετε μια εσωτερική αλλαγή σχετικά με την υπευθυνότητα ή τις ανασφάλειές σας.

Δείτε τα ελαττώματα και τους φόβους σας, σαν ανεκτίμητους δασκάλους. Αν σκέφτεστε να εργαστείτε μόνοι σας, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε. Ζητήστε περισσότερη απελευθέρωση και λιγότερους περιορισμούς.

Μπορούμε να είμαστε αξιόπιστοι και ανεξάρτητοι….ρεαλιστές και αισιόδοξοι. Μπορούμε να είμαστε δυνατοί χωρίς να είμαστε άκαμπτοι…κι επικεντρωμένοι χωρίς ν’ ανησυχούμε.

Αυτή είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή…γιατί η νέα κατανόηση μας επιτρέπει να αφήσουμε παλιές απόψεις ή προοπτικές που δεν μας εξυπηρετούν πλέον. Αυτό που κάποτε ήταν απαράδεκτο ή αδιανόητο, τώρα το βλέπουμε με καινούργιο και θετικό φως. Εξετάζουμε τι είμαστε πραγματικά ικανοί να καταφέρουμε.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων Προβλέψεις 10 ημερών αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης

zodia-zvdia-yy

Η αστραπη της ριζικής αλλαγής 19/12 .

Στις 17 Ιανουαρίου, ο Δίας τετραγωνίζει τον Ουρανό στον Ταύρο. Ο Ουρανός είναι κυβερνήτης του Υδροχόου, οπότε αυτομάτως αντιλαμβανόμαστε πως θα αντιμετωπίσουμε, ακόμη πιο απότομες αλλαγές. Αυτό το τετράγωνο φέρνει μια πιο ασυνήθιστη, απρόβλεπτη και αρκετά προκλητική ενέργεια, τουλάχιστον τώρα.

Οι σοφοί θα προσαρμοστούν γρήγορα, για να εκμεταλλευτούν αυτά τα χτυπήματα και τα κύματα προς όφελός τους. Όταν ανατρέξουμε αργότερα πίσω, θα δούμε αυτές τις αλλαγές σαν ευλογία… αλλά δε θα νιώθουμε έτσι στην αρχή. Εστιάστε στη μεγάλη εικόνα και δείξτε εμπιστοσύνη στα κοσμικά πρότυπα.

Για άλλη μια φορά, πρέπει να επανεξετάσουμε τι πιστεύουμε ότι μπορούμε ή δεν μπορούμε να αναλάβουμε. Θα συναντήσουμε ανθρώπους και καταστάσεις που δεν πιστεύαμε ποτέ πως θα συναντούσαμε. Αυτή δεν είναι μια άνετη ή προβλέψιμη στιγμή….αλλά όλα καλά!

taro-zodia-098

Δεν υπάρχει πια κανονική ζωή γι’ αυτό όσο περισσότερο θα μένετε προσκολλημένοι στο παρελθόν και το status quo σας, τόσο πιο δύσκολο θα σας φανεί. Είναι επίσης σημαντικό να εμπιστευτούμε τον θεϊκό συγχρονισμό…επειδή δεν έχουμε απολύτως κανέναν έλεγχο σ’ αυτή την πορεία. Φροντίστε να είστε ανοιχτοί και ευέλικτοι.

Να είστε υπομονετικοί όταν προκύπτουν νέες προκλήσεις, γιατί σίγουρα θα προκύψουν… και ίσως να νιώθετε κατάθλιψη κατά καιρούς. Η ιδέα είναι, πως πρέπει να έχετε την αντοχή να σχεδιάσετε ένα πρόγραμμα και στη συνέχεια να έχετε τη δύναμη ν’ αποδεχτείτε πως μπορεί να το πετάξετε από το παράθυρο την τελευταία στιγμή!

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων Προβλέψεις 10 ημερών αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης

δωρεάν-προβλέψεις

Η αστραπή της ριζικής αλλαγής 19/12 .

Δεν χρειάζεται να μετριάσετε αυτήν την επαναστατική ενέργεια – απλώς αφήστε τη να ρέει. Το καλύτερο μέρος της επιρροής της ενέργειας του Ουρανού, είναι ότι μπορείτε να φτιάξετε και να ορίσετε τα όριά σας. Αυτή είναι μια άνευ προηγουμένου απελευθερωτική εποχή. Λάβετε υπόψη πως οποιοδήποτε ταξίδι αυτή τη στιγμή, δεν θα ακολουθήσει το πρόγραμμα. Θα είναι συναρπαστικό, αλλά όχι απαραίτητα, με καλό τρόπο – σκεφτείτε τις διαταραχές και τις ξαφνικές αλλαγές.

Γιορτάστε την πρώτη μέρα του Δία στον Υδροχόο με τη Γιόγκα του Υδροχόου. Διαλογιστείτε στο τσάκρα της ρίζας. Αν γεννηθήκατε με τον Δία στον Υδροχόο, φέτος είναι η επιστροφή του Δία σας.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia ζωδια zvdia MEKETA PIPERIA 8024