Η μετακίνηση του Κρόνου στον Υδροχόο θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή μέχρι τον Ιούλιο 2020

imerisies-18314

Η μετακίνηση του Κρόνου στον Υδροχόο .

Η μετακίνηση του Κρόνου στον Υδροχόο θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή και τις σχέσεις σας, με την μετασχηματιστική του ενέργεια, μέχρι τον Ιούλιο του 2020

Μερικές φορές δεν γνωρίζουμε καν τι πρέπει να αλλάξει, μέχρι να συμβεί.

Έχουμε μια γεύση για το πόσο διαφορετική θα είναι η νέα δεκαετία, καθώς ο Κρόνος μετακινείται στον Υδροχόο στις 22 Μαρτίου, δημιουργώντας μια εντελώς νέα εποχή στις ζωές, στις σχέσεις και στην ερωτική μας ζωή.

zodia-taro-45

Στην αστρολογία, ο Κρόνος είναι γνωστός σαν ο «πατέρας» του ζωδιακού κύκλου. Σαν άρχοντας του Χρόνου και του Κάρμα, αυτός ο ισχυρός πλανήτης συχνά συνδέεται με μεγάλα μαθήματα ζωής που πρέπει να διδαχτούμε, για να ακολουθήσουμε τη μοίρα ή το πεπρωμένο μας.

Ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο μετακινείται ο Κρόνος, αναμένουμε αλλαγές στα μαθήματά μας και την ενέργεια με την οποία πλησιάζουμε τα όρια και τις υπάρχουσες δομές της ζωής μας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που μας κάνουν να νιώθουμε ασφάλεια.Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Η μετακίνηση του Κρόνου στον Υδροχόο .

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Κρόνος μετακινήθηκε στον Αιγόκερω, εστιάζοντας σ’ αυτό για το οποίο εργαζόμαστε και στο αν χάνουμε το χρόνο μας, ή όχι. Ενώ ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που μπορεί να μας ευαισθητοποιήσει σχετικά με τα όριά μας και να μας προσφέρει μαθήματα, είναι επίσης ο πλανήτης που μπορεί να μας βοηθήσει να εγκαταλείψουμε παρελθόντες περιοχές στις οποίες έχουμε κολλήσει. Μπορεί να αφορούν τη στάση ζωής, της σταδιοδρομίας….ακόμη και των σχέσεων μας.

Το θέμα με τον Κρόνο είναι, ότι μπορεί να είναι αρκετά σκληρός και απότομος με την παρουσία του και την αλλαγή κατεύθυνσης της ζωής μας.

Φέτος βλέπουμε να μετακινείται στον Υδροχόο, από τον Μάρτιο ως την 1η Ιουλίου. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησής του, που αρχίζει τον Μάιο. Τον Ιούλιο όμως επιστρέφει στον Αιγόκερω, μέχρι να ολοκληρώσει τον κύκλο του για τα καλά, στις 17 Δεκεμβρίου. Οταν ο κυβερνήτης του Χρόνου και του Κάρμα κινείται για άλλη μια φορά στο ζώδιο του Υδροχόου. Βοηθώντας μας να αφήσουμε πίσω μας οριστικά, κομμάτια του παρελθόντος στα οποία είχαμε «κολλήσει».Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

xartomanteia

Η μετακίνηση του Κρόνου στον Υδροχόο .

Ενώ ο Αιγόκερως είναι ένα γήινο ζώδιο – που συμβολίζεται με το κατσίκι του βουνού που κάνει αργά την ανάβασή του προς την κορυφή. Ο Υδροχόος είναι το αέρινο ζώδιο που είναι γνωστό, σαν «ο επαναστάτης με αιτία». Ο Υδροχόος είναι παντού…. και είναι πολύ δυναμικός! Είναι επίσης και πολύ ανεξάρτητος. Προτιμά να περπατά το δικό του μονοπάτι, ανεξάρτητα από τις σκέψεις ή τις απόψεις των άλλων.

Αυτό είναι μια μεγάλη ενέργεια για όλους μας, επειδή είμαστε στο σημείο που θέλουμε να κάνουμε αλλαγές. Να ξεφύγουμε από τις ζώνες άνεσης που μας κράτησαν πίσω, αρκετό διάστημα.

Όταν εξετάζουμε ένα γενέθλιο χάρτη, ανάλογα με το πού βρίσκεται ο Κρόνος μας, καθορίζεται και το Κρόνιο μάθημά μας. Το μάθημα του Κρόνου, θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε το Κάρμα του παρελθόντος ή τα προηγούμενα συντρίμμια της ζωής μας, που τα μεταφέραμε σ’ αυτή τη ζωή.Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia-tarw-zodia-19

Η μετακινηση του Κρόνου στον Υδροχόο .

Μόνο αφού έχουμε θεραπεύσει ή μάθει το Κρόνιο μάθημα, μπορούμε να προχωρήσουμε προς τη μοίρα που αντιπροσωπεύεται από τον Βόρειο δεσμό μας. Έχουμε να δούμε τον Κρόνο στον Υδροχόο από το 1994…. Πολλοί από μας τότε – μ’ αυτή την τοποθέτηση- ήμασταν πολύ νέοι για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να μάθουμε το μάθημά μας. Τώρα όμως, είναι η ευκαιρία μας!

Ο Κρόνος στον Υδροχόο είναι η στιγμή, που πολλοί από μας περιμέναμε. Είναι η εποχή, που μπορούμε να δούμε τη διέξοδο από την ζωή στην οποία έχουμε παγιδευτεί και μας δημιουργεί εμπόδια, για την επίτευξη των ονείρων μας.

Ο Κρόνος στον Υδροχόο θα μας βοηθήσει, δίνοντάς μας τη δύναμη, την αυτοπεποίθηση και την επαναστατική τάση. Για ξεπεράσουμε εκείνους που μας είπαν στο παρελθόν, πως δεν μπορούμε ή δεν πρέπει να το κάνουμε. Η ζωή με τον Κρόνο στον Υδροχόο, μπορεί κατά περιόδους, να φαίνεται παρορμητική. Μπορεί να μοιάζει με το “ποιος είσαι τώρα?” σε εκείνους που έχει πληγεί το «εγώ» τους, από τις επιλογές που έκαναν στη ζωή τους.Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 26-28/03 Ερωτική δυσπιστία

 

zwdia-zodia-astrologia-65

Η μετακινηση του Κρόνου στον Υδροχόο .

Ο Κρόνος στον Υδροχόο, μπορεί να μας κάνει να λέμε και να κάνουμε πράγματα που είχαμε επιθυμήσει εδώ και πολύ καιρό……γιατί τώρα, μπορούμε να δούμε μια διέξοδο. Πολλές φορές, ο Κρόνος στον Υδροχόο μπορεί να φαίνεται απρόβλεπτος, αλλά αυτό συμβαίνει, επειδή έχουμε συνηθίσει στη στασιμότητα.

Υπάρχει επίσης, μια ισχυρή ρομαντική σύνδεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο, που θα τη δούμε από τώρα μέχρι και την 1η Ιουλίου….ιδιαίτερα όταν ξεκινήσει την ανάδρομη κίνησή του, τον Μάιο. Λόγω της επιρροής του Κρόνου, στο χρόνο και το κάρμα, θα δούμε την ανάπτυξη και τις καινούργιες σχέσεις, να έχουν μια ισχυρή πνευματική σημασία, στη ζωή μας.

Είτε θέλουμε να ονομάσουμε αυτές τις σχέσεις «αδελφές ψυχές» είτε «δίδυμες φλόγες» η ιδέα είναι, πως θα αρχίσουν να δημιουργούνται σημαντικές σχέσεις αυτή την περίοδο, που θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο, στην κοινωνία.Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia-fotia

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Κρόνος στον Υδροχόο δεν ήρθε απλά για να σπάσει τη ρουτίνα, να εργαστεί σκληρά ή να διατηρήσει το status quo στο οποίο ίσως, έχει κολλήσει ο πλανήτης. Ήρθε για να βοηθήσει επίσης, να υλοποιήσουμε πράγματα – συμπεριλαμβανομένων των σχέσεων – όταν έρθει η ώρα.

Αλλά για να φτάσουμε στο σημείο, να μπορούμε να ακολουθήσουμε τις καρδιές μας και να κάνουμε επιλογές με βάση τις ψυχές μας, θα πρέπει να ξεκινήσουμε τώρα. Θα χρειαστεί χρόνος για να βάλουμε στο μυαλό μας την ιδέα, ότι ίσως να μη μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν, μπορούμε όμως, να επιλέξουμε να το αφήσουμε πίσω μας.Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Η μετακίνηση του Κρόνου στον Υδροχόο .

Ενώ ο Κρόνος στον Αιγόκερω έχει να κάνει με την αλλαγή, ο Κρόνος στον Υδροχόο γνωρίζει πότε πρέπει να προχωρήσουμε! Κάτι που μπορεί να είναι δύσκολο, ειδικά όταν μιλάμε για τις ανθρώπινες στενές και προσωπικές σχέσεις.

Αλλά αυτό κάνει ο Κρόνος! Ξέρει τι χρειαζόμαστε πριν το μάθουμε, όπως ξέρει και γιατί δεν πρέπει να κολλήσουμε ή να αφιερώσουμε χρόνο γι’ αυτό. Μερικές φορές δεν ασχολείται καν, με το να βοηθήσουμε κάποιον άλλο να αλλάξει ή να του ξυπνήσουμε τις δυνατότητες που υπάρχουν στη ζωή του. Αντιθέτως, γνωρίζει πότε η μόνη επιλογή μας, είναι να τον εγκαταλείψουμε οριστικά.

Ο Κρόνος στον Υδροχόο δεν θέλει απλά να σπάσει ή να μας φέρει σε επαφή με πνευματικές ρομαντικές σχέσεις. Θέλει επίσης να μας βοηθήσει να δούμε ότι μερικές φορές πρέπει πραγματικά να νοιαζόμαστε για τον εαυτό μας και να απομακρύνουμε όποιον ή ό,τι δεν μας εξυπηρετεί πλέον.Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 26-28/03 Ερωτική δυσπιστία

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Το σπουδαιότερο είναι, ότι θα δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα της πορείας μας από το Μάιο. Όταν ξεκινήσει η ανάδρομη κίνηση αυτού του πλανήτη και αφού ο Κρόνος επιστρέψει στον Αιγόκερω από τον Ιούλιο ως τον Δεκέμβριο. Θέλει μόνο να βοηθήσει να τακτοποιήσουμε τις εκκρεμότητες και να το πάρουμε απόφαση, μια για πάντα.

Και όταν ξεκινήσει το 2021, θα είμαστε σε θέση να πούμε με βεβαιότητα, ότι αυτή η δεκαετία δεν θα μοιάζει σε τίποτα, με την προηγούμενη!Στα ζωδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia