Η πανσέληνος στον Καρκίνο φέρνει συναισθηματικές αποκαλύψεις!

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

Η πανσέληνος στον Καρκίνο φέρνει συναισθηματικές αποκαλύψεις!

Αυτή η πανσέληνος στον Καρκίνο, συμβαίνει το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου και είναι μεγάλη!

Γιατί ? Μια πανσέληνος στον Καρκίνο είναι πάντα πολύ συναισθηματική. Έτσι, ενώ τα πράγματα είναι λίγο έντονα αυτή τη στιγμή, περιέχουν την υπόσχεση της μεγάλης προόδου, του μετασχηματισμού και της δημιουργικής επίλυσης!

Μας υπόσχεται πως θα είναι πραγματικά μαγικά, αν και λίγο συναισθηματικά, τα φετινά Χριστούγεννα. Νιώστε την αγάπη, μοιραστείτε τη μαγεία, φάτε, πιείτε και χαρείτε! Καλά Χριστούγεννα!

zodia-taro-45

Η Σελήνη ρυθμίζει τα συναισθήματα, τις ανάγκες και τις ενστικτώδεις αντιδράσεις μας – και έχει τη μεγαλύτερη δύναμη στον Καρκίνο, ειδικά όταν είναι Πλήρης. Βάλτε τα δύο αυτά μαζί…. και αυτή η Πανσέληνος στον Καρκίνο, πρόκειται να φέρει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, και δάκρυα χαράς και θλίψης.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι λύκοι εμφανίζονται την πανσέληνο ή ότι η λέξη “τρελός” προέρχεται από τη Σελήνη μας. Η Σελήνη καθορίζει την ενστικτώδη μας ζωική φύση. Συνεπώς, αυτή η πανσέληνος στον Καρκίνο έχει τη δύναμη να αναδείξει τον εσωτερικό μας εαυτό, κάνοντάς μας πιο αδύναμους, παράλογους και ανασφαλείς. Μπορεί να μας στείλει σε μια συναισθηματική φρενίτιδα, να αναλάβει εντελώς και να καταπνίξει τα πάντα!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Η πανσέληνος στον Καρκίνο φέρνει συναισθηματικές αποκαλύψεις!

Ετοιμαστείτε για σημαντικές συναισθηματικές αποκαλύψεις – ειδικά από το οικείο περιβάλλον, το σπίτι και την οικογένειά σας! Οτιδήποτε κι αν κάνει τους ανθρώπους να διψάνε γι’ αυτό, πρόκειται να γίνει αισθητό σε μεγάλη έκταση, καθιστώντας αδύνατο να συγκρατήσει τη χαρούμενη συμπεριφορά, τα δάκρυα ή την οργή.

Αυτό το υψηλό συναίσθημα είναι μια ευκαιρία να είστε εκεί για τους αγαπημένους σας, να τους δείξετε πόσο τους νοιάζεστε και να τους αφήσετε να κάνουν το ίδιο. Γιατί, κάτω από όλα αυτά τα διογκωμένα συναισθήματα, η Σελήνη στον Καρκίνο θέλει απλά, να αισθάνεται ασφαλής, αγαπημένη και ενθουσιασμένη. Όπως ένα μικρό παιδί, επιδιώκει να έχει όλες τις φυσικές ανάγκες του…που όταν το φιλήσεις θα φύγει ο πόνος γρηγορότερα. Το καλύτερο είναι να λειτουργείτε μ’ ευαισθησία, με ευγένεια και μ’ ένα έτοιμο κουτί χαρτομάντιλα…

chartomantia-098

Μια γιορτινή πανσέληνος για πολύ Καλά Χριστούγεννα!

Πρόκειται για ένα Χριστουγεννιάτικο γλέντι, για διασκέδαση στο σπίτι, με μια εορταστική πανσέληνο στον Καρκίνο – την παντοτινή οικογενειακή υπογραφή – στις 22 Δεκεμβρίου. Αυτά είναι πραγματικά ξεχωριστά Χριστούγεννα! Βασανίζετε το μυαλό σας για το τί δώρα θα κάνετε ? Εδώ είναι το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο για κάθε ζώδιο!

Με την Πανσέληνο στο δικό της ζώδιο, ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα και η νοσταλγία είναι όλα στο μενού φέτος. Αναμείνετε δυνατά σκαμπανεβάσματα και τρυφερά, ευαίσθητα συναισθήματα. Και αν τυχαίνει να φέρεστε λιγάκι τρελά, μην ανησυχείτε – είναι όλα μέρος αυτής της συναισθηματικής έντασης των Χριστουγέννων!

zwdia-tarw-zodia-19

 

Διαβαστε  2019 Οι καλύτερες αποφάσεις της καινούργιας χρονιάς  για το ζώδιό σας!

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η πανσέληνος στον Καρκίνο φέρνει συναισθηματικές αποκαλύψεις!

Αν σας αρέσει το μαγείρεμα είστε τυχερή, γιατί η πανσέληνος στον Καρκίνο διψάει για οικογενειακές συγκεντρώσεις και μαγειρεμένα σπιτικά φαγητά. Απολαύστε αυτά τα σπάνια, συναισθηματικά, πλούσια και μαγικά Χριστούγεννα!

Αν η οικογένεια δεν είναι το ευαίσθητο σημείο σας, τότε θα είστε ευτυχείς να μάθετε, ότι ο Καρκίνος είναι επίσης ένα απίστευτα ρομαντικό ζώδιο. Αυτά τα Χριστούγεννα θα μπορούσαν να σας προσφέρουν το τέλειο σκηνικό για να φωλιάσετε, να χαλαρώσετε με τον αγαπημένο σας και να ανταλλάξετε αγάπη και στοργή κάτω από το ασημένιο φεγγαρόφωτο!

Ας έχετε ένα άλμπουμ φωτογραφιών κοντά σας, σε περίπτωση που υπάρξουν κάποιες στιγμές νοσταλγίας. Αν όλα τα άλλα αποτύχουν, ξεφύγετε με μια δακρύβρεχτη ταινία και αφήστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας, καθώς αυτή η Πανσέληνος, είναι γεμάτη συναίσθημα! θα φωτίσει δε, ένα διαφορετικό αστρολογικό οίκο, για κάθε ζώδιο.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76