Η πρώτη πανσέληνος της μετά εκλείψεων εποχής, θα είναι ένα σοβαρό ταξίδι για κάθε ζώδιο

didaskalia-planitwn-afroditi

Η πρώτη πανσέληνος  της μετά εκλείψεων εποχής, θα είναι ένα σοβαρό ταξίδι για κάθε ζώδιο .

Η πρώτη πανσέληνος μετά τις εκλείψεις:  Η άνοιξη δεν έφερε μία… αλλά δύο εκλείψεις – συν τον ανάδρομο Ερμή – που πιθανότατα συμπίπτουν με πολλές προσωπικές μεταμορφώσεις, αναφορικά με τον τρόπο που μοιράζεστε τις σκέψεις και τις ιδέες σας.

Αυτή ήταν μια στοχαστική περίοδος – το λιγότερο – αλλά καθώς ο ήλιος μετατοπίζεται από τους κοινωνικούς κι επικοινωνιακούς Δίδυμους στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου, τα πράγματα φαίνονται ελπιδοφόρα και συναρπαστικά.

Ενώ για λίγο καιρό δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για τις εκλείψεις, δεν είστε ακόμα έξω από το δάσος.

zodia-taro-45

Υπάρχει μια πανσέληνος στο θεμελιώδες ζώδιο του Αιγόκερω στις 24 Ιουνίου, με έμφαση στην παραγωγικότητα, την εργασία και την επιτυχία – και θα επηρεάσει κάθε ζώδιο. Τα ολόγιομα φεγγάρια τονίζουν μια συγκεκριμένη περιοχή στο χάρτη σας, μαζί με τα θέματα που το περιβάλλουν. Αυτό δεν προκαλεί πάντα ασαφή συναισθήματα..

Δεδομένου όμως ότι η ενέργεια προέρχεται από τον ήλιο στον Καρκίνο, πιθανότατα θα αισθανθείτε εξαιρετικά ευαίσθητοι και συναισθηματικοί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ενώ αισθάνεστε όλες τις αισθήσεις σας, το ωροσκόπιο της πανσελήνου του Ιουνίου 2021 θα επισημάνει τις ευθύνες και τους μελλοντικούς στόχους σας με έναν τρόπο που φαίνεται ελπιδοφόρος, καθώς ξεκινάτε τα καλοκαιρινά σας σχέδια.

Η εποχή του Καρκίνου ενισχύει τις συναισθηματικές σας ανάγκες με τρόπο προσανατολισμένο στην ασφάλεια… αλλά δεδομένου ότι ο Αιγόκερως αντιπροσωπεύει το ακριβώς αντίθετο, θα αισθανθείτε λίγο αντιφατικά στις 24 Ιουνίου.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 24-27/06 – Στην πόρτα της Αγάπης

chartomantia-098

Η πρώτη πανσέληνος  της μετά εκλείψεων εποχής

Το φεγγάρι λατρεύει να βρίσκεται στον Καρκίνο, που σημαίνει ότι είναι εις βάρος του Αιγόκερω! Οπότε πιθανότατα θα νιώσετε την ανάγκη να καταστείλετε τυχόν «μη παραγωγικά» συναισθήματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μόλις το φεγγάρι φτάσει στο αποκορύφωμά του.

Ο Αιγόκερως είναι ένα από τα πιο παραγωγικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου και δεν βλέπει την ανάγκη να λειτουργεί συναισθηματικά. Η εργασία ακούγεται πολύ πιο ελκυστική όταν οι πλανήτες βρίσκονται σ’ αυτό το ζώδιο. Ωστόσο, κάθε ζώδιο θα βιώσει αυτήν την ενέργεια διαφορετικά. Έτσι αυτή η αύξηση της παραγωγικότητας μπορεί να κατευθυνθεί προς την καριέρα, τις σχέσεις ή τα οικογενειακά θέματα. Η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο θα επηρεάσει το ζώδιο σας συγκεκριμένα, είναι εύκολη! Οπότε μην ανησυχείτε – δεν χρειάζεται να εργαστείτε πολύ σκληρά για να το μάθετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Η πρώτη πανσέληνος της μετά εκλείψεων εποχής

Κριός: Η καριέρα σας δέχεται μια απαραίτητη αναθεώρηση

Σαν φυσική πρωτοβουλία και σαν μεμονωμένη έμπνευση, η πανσέληνος στον Αιγόκερω… είναι ακριβώς αυτό που θέλετε. Παρά την εποχή του Καρκίνου που δίνει έμφαση στο σπίτι και την οικογένεια, είστε πρόθυμοι να σηκώσετε τα μανίκια σας και να ξεκινήσετε να εργάζεστε για νέα εγχειρήματα στην καριέρα σας. Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου πως μια επιτυχημένη καριέρα, προϋποθέτει τακτοποιημένη οικογενειακή ζωή. Οπότε φροντίστε να επανεκτιμήσετε την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής σας ζωής, αν πιστεύετε ότι είναι απαραίτητο.

Ταύρος: Διευρύνετε τους Ορίζοντές σας

Δεδομένου ότι σας αρέσει να κινείστε αργά και προσεκτικά, η πανσέληνος στον Αιγόκερω πιθανότατα θα σας φανεί λίγο ασυνήθιστη. Όμως επειδή συμβαίνει σ’ ένα γήινο ζώδιο, ίσως δεν νιώσετε πολύ αφηρημένοι. Αυτή η πανσέληνος βρίθει από παραγωγικότητα, φωτίζοντας τις ανώτερες εκπαιδευτικές σπουδές ή τις πνευματικές σας πεποιθήσεις.

Δεδομένου ότι ο ήλιος στον Καρκίνο ρίχνει φως από τον 3ο οίκο της επικοινωνίας σας…. στον 9ο οίκο των ανώτερων σπουδών σας, μπορεί να αμφιταλαντευτείτε μεταξύ της ασφάλειας που νιώθετε γύρω από όσα γνωρίζετε ήδη και στον τρόπο που μπορείτε να επεκταθείτε. Σαν σταθερό ζώδιο, έχετε την τάση να πεισμώνετε. Γι’ αυτό, επιτρέψτε στην πανσέληνο από τον 9ο οίκο να διευρύνει τους ορίζοντές σας και να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε, πως είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 24-27/06 – Στην πόρτα της Αγάπης

μελλοντολόγος

Δίδυμοι: Οι πόροι που μοιράζεστε με τους άλλους… αποκαλύπτονται

Σαν ένας συνεχώς μεταβαλλόμενος μαθητής της ζωής, είστε πάντα πρόθυμοι να μοιραστείτε πληροφορίες, πόρους – ακόμη και χρήματα – με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Δεδομένου ότι αυτή η πανσέληνος λαμβάνει χώρα στον 8ο οίκο – των κοινών πόρων και ορίων – φωτίζει όλα όσα κάνετε ανιδιοτελώς για τους άλλους σε σχέση με αυτά που κρατάτε για τον εαυτό σας. Δεδομένου ότι ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο της παραγωγικότητας, αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή που προτιμάτε να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας – συγκεκριμένα όσες από αυτές, σχετίζονται με τους άλλους. Αν οι άλλοι δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες της σχέση τους μαζί σας, τώρα ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή, για να διεκδικήσετε ορισμένα όρια.

Καρκίνος: Οι ρομαντικές σχέσεις επανεξετάζονται

Με τον ήλιο να ταξιδεύει μέσα από τον 1ο σας οίκο, αισθάνεστε εμπνευσμένοι και ανυπόμονοι να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας και στις συναισθηματικές σας ανάγκες αυτή την περίοδο. Όμως με την πανσέληνο στον Αιγόκερω να λαμβάνει χώρα στον 7ο οίκο – των σχέσεων – η προσοχή σας στρέφεται στις συνδέσεις σας. Σας υποστηρίζουν στο προσωπικό σας ταξίδι; Αν όχι, θα χρειαστεί να αλλάξουν. Η προσωπική ανάπτυξη, συμπίπτει πάντα με τις αλλαγές στις σχέσεις σας με τους άλλους . Οπότε φροντίστε να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές αν πιστεύετε πως κάτι δεν ευθυγραμμίζεται.

κρυσταλλομαντείαΗ πρώτη πανσέληνος  της μετά εκλείψεων εποχής

Λέων : Η προσωπική σας ευεξία είναι κορυφαία προτεραιότητα

Ενώ μια πανσέληνος σε ένα θεμελιώδες ζώδιο της γης δεν είναι κάτι που πιθανώς διεγείρει τη φύση της σταθερής φωτιάς σας… είναι πολύ απαραίτητη! Αυτή η πανσέληνος λαμβάνει χώρα στον 6ο οίκο- της υγείας, της καθημερινότητας και της παραγωγικότητας! Και δεδομένου ότι βρίσκεται σε ένα ζώδιο προσανατολισμένο στον στόχο, θα εμπνευστείτε για να συμμαζέψετε τη ζωή σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το να νιώθετε καλά…. ξεκινάει από μέσα σας! Όσο κι αν λατρεύετε να είστε η ψυχή των πάρτι, χρειάζεστε τις καθημερινές ρουτίνες και συνήθειες, για να κρατήσετε την ενέργειά σας στα ύψη. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την πανσέληνο για να ξεκινήσετε την απαραίτητη οργάνωση στη ζωή σας και να συνεχίσετε να νιώθετε τόσο καλά… όσο φαίνεστε.

Παρθένος: Η διασκέδαση πρέπει να είναι πραγματική… όχι αγγαρεία

Είστε άτομα που λατρεύετε να κρατάτε τον εαυτό σας απασχολημένο και να ελέγχετε τη λίστα των υποχρεώσεών σας! Όμως η πανσέληνος του Ιουνίου, επιθυμεί να βρείτε χρόνο για διασκεδαστικές δραστηριότητες , διαφορετικές από τα συνηθισμένα. Δεδομένου ότι ο Αιγόκερως κυβερνά τον 5ο οίκο – της δημιουργικότητας, του σεξ και της ευχαρίστησης – συχνά βρίσκετε χρόνο για δραστηριότητες που μοιάζουν με αγγαρεία. Αυτή η πανσέληνος ρίχνει φως σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας . Ζητώντας να επανεκτιμήσετε τη σχέση σας με το πώς αναζητάτε ευχαρίστηση στη ζωή σας και τη ζωή που δημιουργείτε για τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζυγός: Τονίζονται ιδιαίτερα, θέματα σπιτιού και οικογένειας

Η πανσέληνος του Ιουνίου στον Αιγόκερω φωτίζει τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας, ζητώντας να δώσετε προτεραιότητα στην οργάνωση των ιδιωτικών σας υποθέσεων. Είστε άτομα που επιθυμείτε τη συνεργασία και την ανάλαφρη διάθεση, οπότε αυτή η ενέργεια, δεν σας αρέσει ιδιαίτερα. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να δώσετε προτεραιότητα στην οικογενειακή σας ζωή για να δείτε ανάπτυξη στην καριέρα σας. Δεδομένου ότι το φεγγάρι φωτίζει αυτά τα θέματα, μπορεί να κατανοήσετε περισσότερο τα θέματα που σχετίζονται με την οικογενειακή σας ζωή! Και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές.

Σκορπιός: Το επικοινωνιακό σας στυλ γίνεται αγαπητό

Σαν υδάτινο ζώδιο που κυβερνάται από τον Άρη, πρόκειται να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις απόψεις σας με έναν τρόπο έντονο και απλό! Επιπλέον, η πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 24 Ιουνίου δίνει έμφαση σε ό, τι γνωρίζετε και στον τρόπο που το μοιράζεστε με τους άλλους. Συνήθως είστε κλειστός τύπος…. αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα ανοιχτείτε διαδίδοντας τη σοφία σας. Οι άνθρωποι γύρω σας το λατρεύουν όταν μοιράζεστε τη γνώση σας! Δεδομένου όμως ότι ο Αιγόκερως κυβερνά τον 3ο σας οίκο, θα έχετε την τάση να είστε λίγο επιφυλακτικοί. Αυτή η πανσέληνος σας παρέχει τις απαραίτητες αποκαλύψεις σχετικά με όσα γνωρίζετε και με τον τρόπο που τα μοιράζεστε με τους άλλους.

zwdia-tarw-zodia-19Τοξότης: Τα οικονομικά σας μεταμορφώνονται

Είστε το αγαπημένο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου! Γι’ αυτό και δίνετε λιγότερη προσοχή σε συνήθη πράγματα… όπως τα χρήματα. Όμως η πανσέληνος του Ιουνίου φωτίζει τα οικονομικά και τους πόρους σας με παραγωγικό κι αποτελεσματικό τρόπο. Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε έναν προϋπολογισμό, να οργανώσετε τα οικονομικά σας και να προσθέσετε δομή στη ζωή σας. Η επιθυμία σας για εξερεύνηση μπορεί να σας κάνει να πετάτε τη σκούφια σας από χαρά τις περισσότερες φορές, αλλά αυτή η ενέργεια θα σας προσφέρει την απαραίτητη σταθερότητα.

Αιγόκερως: Οι προσωπικές σας φιλοδοξίες αποκαλύπτονται

Δεδομένου ότι αυτή η πανσέληνος συμβαίνει στον 1ο σας οίκο – του εαυτού – θα νιώσετε την ενέργειά της, περισσότερο από όλους τους άλλους. Καθώς το φως από το φεγγάρι φωτίζει την πιο προσωπική περιοχή του χάρτη σας, θα αντιμετωπίσετε κάποιες αποκαλύψεις που αφορούν τους προσωπικούς σας στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Επειδή ταυτόχρονα και ο ήλιος στον Καρκίνο θα ταξιδεύει στον 7ο οίκο σας- των σχέσεων – να περιμένετε πως οι ρομαντικές σας προσπάθειες θα προσθέσουν στην εικόνα της προσωπικής σας κατεύθυνσης. Μπορεί να αλλάζετε διαδρομές αυτή τη στιγμή, αλλά αυτές οι αλλαγές είναι απαραίτητες για να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει για τον εαυτό σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 24-27/06 – Στην πόρτα της Αγάπης

tarw-taro-xartomanteia

Η πρώτη πανσέληνος  της μετά εκλείψεων εποχής

Υδροχόος: Η ψυχική υγεία γίνεται προτεραιότητα

Η είσοδος στην θεμελιώδη εποχή, μπορεί να σας φανεί σαν επίσκεψη σε ξένη χώρα. Αλλά η δημιουργική ενέργεια που διαθέτει αυτή η πανσέληνος είναι απαραίτητη για να σας τραβήξει από το τέλμα που πέσατε. Τώρα τονίζεται ο 12ος οίκος – της ψυχικής υγείας και της απομόνωσης – γι’ αυτό και είναι ώρα να δώσετε προτεραιότητα πάνω από όλα… στην ευεξία σας! Είστε επαναστάτες από τη φύση σας, επομένως οι παραδοσιακές δραστηριότητες αυτοβοήθειας, μπορεί να ακούγονται λιγότερο ενδιαφέρουσες. Τείνουν όμως, να λειτουργούν υπέρ σας. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα, βρίσκοντας λίγο χρόνο για να προβληματιστείτε. Ποια μέτρα πρέπει να ακολουθήσετε για να είστε η καλύτερη έκδοση του εαυτού σας;

Ιχθείς: Οι φιλίες και οι κοινωνικές ομάδες επανεκτιμώνται

Σαν το μοναδικό μεταβλητό υδάτινο ζώδιο του ζωδιακού, επηρεάζεστε από την άμπωτη και τις ροές της ζωής, με τρόπο αποδεκτό και προσαρμόσιμο. Η πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 24 Ιουνίου φωτίζει τον 11ο οίκο σας -των φίλων και των κοινωνικών ομάδων. Ζητώντας να διατηρήσετε υγιή όρια σ’ αυτόν τον τομέα της ζωής σας. Μπορεί να είναι εύκολο για σας να προσαρμόζεστε σε οποιοδήποτε περιβάλλον, αλλά αυτή η πανσέληνος σας ζητά να εφαρμόσετε δομή για να έχετε πιο υγιείς σχέσεις στη ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988