Κρόνος ανάδρομος 23/05-10/10 – Αγκαλιάστε την επανάσταση

SONY DSC

Κρόνος ανάδρομος 23/05-10/10 .

Κρόνος ανάδρομος 23/05-10/10 : Οι ανάδρομοι πλανήτες δεν κινούνται πραγματικά προς τα πίσω – είναι μια οπτική ψευδαίσθηση όπως φαίνεται από τη Γη. Η κίνηση προς τα πίσω φαίνεται να συμβαίνει όταν η Γη περνά πιο αργούς πλανήτες στο εξωτερικό ηλιακό σύστημα.

Στην αστρολογία, αυτή η ψευδαίσθηση εκδηλώνεται ως «ανάδρομη» λειτουργία των πλανητικών ρόλων. Ο Κρόνος είναι ο αρχιτέκτονας του ηλιακού συστήματος.

Η επιρροή του είναι αντικειμενική και πολυμήχανη. Αυτός ο πλανήτης συνδέεται με ιδρύματα, χρηματοδοτήσεις και υποδομές. Κινείται αργά και σκόπιμα, ειδικά κατά τη διάρκεια των 4,5 μηνών, που γυρίζει ανάδρομος.

zodia-taro-45

Ο ανάδρομος Κρόνος, αποδεικνύει πως τίποτα δεν έχει αξία, αν δεν διαθέσεις γι’ αυτό, χρόνο και δουλειά. Ο άρχοντας του χρόνου περιδινίζεται στον επαναστάτη Υδροχόο από τις 21 Μαρτίου του 2020. Μέχρι στιγμής τα πάντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο ήταν συγκλονιστικά και απρόβλεπτα. Ο κοινωνικός μετασχηματισμός είναι η ειδικότητα του Υδροχόου.

Το μήνυμα είναι σαφές: αγκαλιάστε την επανάσταση ή μείνετε πίσω – κι αυτή είναι μόνο η αρχή! Πείτε αντίο στο «κανονικό» και στο κατεστημένο. Κάνουμε νέους κανόνες και επαναπροσδιορίζουμε τι σημαίνει να είσαι αυθεντικός. Επαναπροσδιορίζουμε την κοινωνική κουλτούρα και την τέχνη της σχέσης ανάμεσά τους. Ο ανάδρομος Κρόνος είναι η καρδιά των μαθημάτων μας, ή του έργου που έχουμε αναλάβει.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Κρόνος ανάδρομος 23/05-10/10

Στον Υδροχόο, θα επαναφέρει την εστίαση στην κοινότητα και την αλληλεξάρτηση. Ανακαλύψαμε ότι χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον σε βαθύ επίπεδο. Το πέπλο της τεχνολογίας έχει σηκωθεί πλέον από τα μάτια μας. Τώρα βλέπουμε, πως δεν ήταν ποτέ επαρκής αυτή η αντικατάσταση. Κι ενώ γίναμε αργά σκλάβοι της, το αποτέλεσμα ήταν να στερηθούμε την ανθρωπιά μας. Είναι καιρός για πραγματική δικαιοσύνη. Η ιερή οργή ανεβαίνει στο λαιμό μας και γίνεται απελευθερωτικό τραγούδι.

Ο Κρόνος στον Υδροχόο ταξιδεύει γρήγορα και άφοβα, διασχίζοντας και σπάζοντας τα όρια με ευκολία. Ο Υδροχόος κυβερνά επαγγέλματα όπως: η εναλλακτική εκπαίδευση, οι επιστήμες και η τεχνολογία. Αν βρίσκεστε σ’ αυτούς τους τομείς, προετοιμαστείτε για πρόοδο και γνώσεις, σε τομείς που είχαν προηγουμένως παραμεριστεί.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-31/05 Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο Μαΐου

zodia-zvdia-22

Κρόνος ανάδρομος 23/05-10/10

Ό,τι και να γίνει, μπορούμε όλοι να προετοιμαστούμε για τις συνεχείς αλλαγές στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την εργασία. Ο Υδροχόος είναι η αντίθεση του εφησυχασμού και δεν μπορούμε πλέον να δουλεύουμε «ως συνήθως». Η πορεία μας πρέπει να είναι αλτρουιστική και ιδεαλιστική. Ο Κρόνος, ανάδρομος στον Υδροχόο θα συνεχίσει να καταστρέφει τις καθιερωμένες ιεραρχίες.

Τελειώσαμε με τις ιεραρχικές οικονομίες και κοινωνίες. Αυτή είναι η εποχή της συνεργασίας. Δεν μπορούμε πλέον να δώσουμε προτεραιότητα σε έργα που ωφελούν μόνο μία ομάδα ή ένα άτομο. Όταν γινόμαστε εμμονικοί με το αποτέλεσμα που θα φέρει κάτι μικρό, χάνουμε την εικόνα του κοσμικού ιστού.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-31/05 Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο Μαΐου

zwdia-zodia-astrologia-65

Στις 14 Ιουνίου και πάλι στις 23 Δεκεμβρίου, ο Κρόνος θα τετραγωνίσει τον Ουρανό στον Ταύρο. Ο Ουρανός είναι κυβερνήτης του Υδροχόου, οπότε είναι βασικά ένας Υδροχόος στην εκδηλωτική του μορφή. Αυτά τα τετράγωνα θα έχουν πολύ υψηλή ενέργεια… αλλά χωρίς κατεύθυνση. Το μυαλό μας θα βουίζει, σε σημείο που θα δυσκολευόμαστε να κοιμηθούμε.

Προσέξτε επίσης για πονοκεφάλους. Οι σκέψεις θα είναι ασυνήθιστες ή μη συμβατικές, σαν να κινούνται με ηλεκτρικό ρεύμα. Μια ξαφνική επαναφορά στα πιο περίεργα μέρη του εαυτού σας (ή του παρελθόντος σας) θα σας τρελάνει και θα σας κρατάει ξύπνιους. Μπορεί να λάβετε μια σημαντική κλήση ξαφνικά από κάποιον. Το μέλλον βρίσκεται τελείως στον αέρα και κανείς δεν έχει ιδέα τι πρέπει να κάνει.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76