Κρόνος στον Υδροχόο – Η Μεγάλη Ανατροπή στη Ζωη μας

imerisies-provlepseis-zodia-triti-3-6

Κρόνος στον Υδροχόο από 21 Μαρτίου 2020 – 7 Μαρτίου 2023 .

Κρόνος στον Υδροχόο : Ο Κρόνος μπαίνει στον Υδροχόο, το ζώδιο της εξέγερσης και της επανάστασης στις 21 Μαρτίου του 2020. Θα κάνω όμως πρώτα, μια ανασκόπηση του Κρόνου στον Αιγόκερω από τον Δεκέμβριο του 2017 μέχρι σήμερα.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω αφορούσε την εργασία και τα οικονομικά. Ο Κρόνος είναι κυβερνήτης του Αιγόκερω, οπότε αυτή η διέλευση υπογράμμισε τις πιο βασικές πτυχές, αυτού του αρχέτυπου.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω μας έφερε σε στενότερη εγγύτητα με τα θεσμικά όργανα – σχολεία, νέους εργασιακούς χώρους ή νέες ιδεολογίες.

zodia-taro-45

Μας ζητήθηκε να εξετάσουμε όλα αυτά που είναι θεμελιώδη στη ζωή μας και τον τρόπο που μπορούμε να υποστηρίξουμε καλύτερα τους εαυτούς μας. Ίσως να μην ξέραμε καν, τι θέλαμε να δημιουργήσουμε! Ο Κρόνος στον Αιγόκερω, ήρθε και ζήτησε να φτιάξουμε ένα πλάνο…κάτι ασφαλές και αξιόπιστο.

Τώρα μπορείτε να σκέφτεστε το χρόνο πιο συχνά ή να αισθάνεστε δεσμευμένοι από το χρόνο. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω είναι επίσημος, λεπτομερής, ρεαλιστής κι αντικειμενικός. Αυτή μπορεί σίγουρα να είναι μια δυσάρεστη ενέργεια για συνεργασίες, ιδιαίτερα αν είστε περισσότερο ο τύπος του «ελεύθερου τσιγγάνου».

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Κρόνος στον Υδροχόο

Ο Αιγόκερως αντιπροσωπεύει την αρχαία σύγκρουση μεταξύ μυαλού και καρδιάς. Η Αίγα, είναι πλάσμα της πρακτικής και της εφαρμογής: ένας στοιχειώδης ορειβάτης του βουνού, χωρίς υπομονή για τα κλασσικά θέματα. Ως εκ τούτου, ο Κρόνος στον Αιγόκερω μας πίεσε πολύ για να ενεργήσουμε.

Το άγχος δημιουργήθηκε, όταν ενώ περιμέναμε την τελειότητα, αναπόφευκτα αυτή υπολειπόταν. Ωστόσο, αυτά τα τελευταία τρία χρόνια μας δίδαξαν, πώς να μείνουμε σε ένα μέρος και να δουλέψουμε σκληρά.

Μάθαμε την αξία της σταθερότητας και της ασφάλειας. Μάθαμε πώς να φροντίζουμε τις επαγγελματικές και οικονομικές μας ανάγκες. Αγκαλιάσαμε τη δομή, την πειθαρχία και τον αυτοέλεγχο… σαν εργαλεία για την προσωπική μας εξέλιξη.

Τώρα ο Κρόνος μπαίνει στον Υδροχόο. Τα πάντα στον Υδροχόο, είναι συναρπαστικά και απρόβλεπτα. Ο Υδροχόος είναι επεκτατικός, περιπετειώδης, ατρόμητος.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Bairaktar αποκαλύπτει για τις ερωτικές σχέσεις

zodia-astra-tarot

Κρόνος στον Υδροχόο

Ο Κρόνος ρυθμίζει τη σταδιοδρομία, το πλάνο της ζωής μας, τους μακροπρόθεσμους στόχους μας… αλλά όσοι γεννήθηκαν με τον Κρόνο στον Υδροχόο, έχουν μια πολύ διαφορετική προσέγγιση στη δομή και τους επαγγελματικούς τους στόχους. Για ένα πράγμα, θα είναι σκεπτικοί.

Θα αμφισβητούνε το «status quo» τους. Θ’ αναρωτιούνται γιατί πρέπει να κάνουν κάτι, μόνο επειδή το κάνουν οι άλλοι. Και τώρα όλοι έχουμε την ευκαιρία να σκεφτούμε και ίσως να ανανεώσουμε ολόκληρη την τροχιά μας. Το μονοπάτι μας μπορεί να είναι τόσο ριζοσπαστικό και τολμηρό, όσο θέλουμε. Δεν είμαστε πλέον δεσμευμένοι από τα αυστηρά όρια του Κρόνου στον Αιγόκερω!

Ο Κρόνος στον Υδροχόο σχετίζεται με σφαίρες όπως, η εναλλακτική εκπαίδευση και η τεχνολογία, οπότε αν βρίσκεστε σ’ αυτούς τους τομείς, αναμένετε μεγάλες αυξήσεις. Ακόμα κι αν δεν είστε, προετοιμαστείτε για αλλαγές στον τρόπο που βλέπετε την εργασία σας.

κρυσταλλομαντεία

Κρόνος στον Υδροχόο

Ο Υδροχόος είναι η αντίθεση του εφησυχασμού και της κανονικότητας – δεν μπορούμε πλέον να δουλεύουμε μόνο για χάρη της εργασίας, όπως κάναμε με τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Το μονοπάτι μας πρέπει να είναι αλτρουιστικό, κάτι που να ωφελεί το μεγαλύτερο καλό.

Ο Κρόνος στον Υδροχόο αναδεικνύει την κοινότητα, ειδικά τις κοινές πεποιθήσεις μας. Καμία άλλη διέλευση, δεν φωτίζει τις αλληλεξαρτήσεις μας. Αυτό που θα ανακαλύψουμε κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, είναι ότι δεν χρειαζόμαστε μόνο ο ένας τον άλλο, αλλά ότι νιώθουμε εξαιρετικά δυνατοί όταν προσφέρουμε μια θέση στο τραπέζι, σε όσους έχουν ιστορικά καταπιεστεί και περιθωριοποιηθεί. Ο Υδροχόος είναι ίσως το πιο περιεκτικό και ανοιχτόμυαλο ζώδιο, απ’ όλα τα αρχέτυπα. Θέματα όπως η ισότητα, η ένταξη και η εκπροσώπηση θα εξεταστούν ακόμη πιο διεξοδικά τώρα, ειδικά στον εργασιακό χώρο. Οι μέντορες που μπαίνουν στη ζωή μας δεν θα είναι οι σοβαροί γήινοι τύποι, που συναντήσαμε με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, αλλά μάλλον εξαιρετικά προοδευτικοί, με λαμπερά οράματα για το μέλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Αυτό που είναι πιο συναρπαστικό και επαναστατικό μ’ αυτή τη διέλευση είναι η αντιστροφή (και η καταστροφή) των καθιερωμένων ιεραρχιών. Τελειώσαμε με την ιεραρχική κοινωνία και την ιεραρχική οικονομία. Είναι καιρός να συνεργαστούμε και να προχωρήσουμε πέρα από κάθε εγωισμό.

Δεν μπορούμε πλέον να αφιερώνουμε τόσο πολύ χρόνο και ενέργεια, σε έργα που ωφελούν μόνο μία ομάδα ή ένα άτομο. Όταν γινόμαστε εμμονικοί για το αποτέλεσμα σε κάτι μικρό, χάνουμε τον κοσμικό ιστό. Το έργο που τόσο απεγνωσμένα χρειάζεται την προσοχή μας δεν θα εκπληρωθεί ποτέ, μέχρι να αποκτήσουμε το θάρρος να απομακρυνθούμε από το δικό μας μικρόκοσμο.

Εκείνοι που ανέρχονται τώρα σε δύναμη, είναι δογματικοί – ναι, ο Υδροχόος μπορεί να είναι παγωμένος και πεισματικός σαν την κόλαση – αλλά το καλύτερο σενάριο, είναι η εκπλήρωση της προφητείας, που μιλάει για το ουράνιο τόξο και τα κρυστάλλινα παιδιά που αναδύονται.

zodia-zvdia-yy

Κρόνος στον Υδροχόο

Σκέφτομαι πως κάτι απροσδόκητο έρχεται στο δρόμο μας και είναι όμορφο, είναι καλό! Είναι αυτό για το οποίο φωνάζαμε, και που οι καρδιές μας προσπαθούσαν να φανερώσουν. Το κλειδί για την απελευθέρωση αυτής της ηλεκτρικής αιολικής ενέργειας, είναι απλά ο αυθεντικότερος εαυτός σας, με όλη την υπέροχη αμηχανία σας.

Η πρώτη ημερομηνία που αναμένουμε, είναι η 31η Μαρτίου, όταν ο Κρόνος θα κάνει σύνοδο με τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης και της ηγεσίας. Μια βαθιά αίσθηση ολοκλήρωσης έρχεται με αυτό τον ισχυρό συνδυασμό. Στις 4 Απριλίου, ο Κρόνος κάνει τρίγωνο με την Αφροδίτη στους Διδύμους.

taro-zodia-76

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς και των διαπροσωπικών σχέσεων. Η απολαυστική επιρροή της, μας οδηγεί έξω στον ήλιο για να εκτιμήσουμε τη λαμπρότητα των ανοιξιάτικων λουλουδιών και φρούτων. Είναι μια ιδανική μέρα, για να μαγειρέψετε και να προσκαλέσετε κόσμο στο σπίτι σας.

Η πρώτη δύσκολη μέρα έρχεται στις 20 Απριλίου, όταν ο Κρόνος τετραγωνίζει τον Ήλιο στον Ταύρο… μια μέρα μετά την έναρξη της εποχής του Ταύρου. Αυτή η επιρροή προκαλεί δυσφορία στο σώμα μας. Σας συνιστώ να τρώτε ελαφρά (ή να νηστέψετε μια και είναι περίοδος νηστείας) έτσι ώστε τα συνέλθει ο οργανισμός σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Bairaktar αποκαλύπτει για τις ερωτικές σχέσεις

dream

Κρόνος στον Υδροχόο

Η γιόγκα, το περπάτημα ή οποιαδήποτε σωματική άσκηση, συνιστάται επίσης. Τέλος, στις 28 Απριλίου, ο Κρόνος τετραγωνίζει τον Ερμή στον Ταύρο. Είναι μια πολύ αγχωτική επιρροή και δεν ενδείκνυται η μέρα αυτή, για ταξίδια. Τα αποτελέσματα είναι σχεδόν πανομοιότυπα μ’ αυτά του ανάδρομου Ερμή.

Να περιμένετε να επικρατεί, κακή επικοινωνία, ψυχική / σωματική κόπωση και συναισθηματική υπερφόρτωση. Καλή τύχη με την επιστροφή του Κρόνου, για τα μωρά της δεκαετίας του ’90!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia